Dodaj do ulubionych

Warsztat nr 267

27.11.12, 19:55
Przepraszam za opoznienie, bylam bardzo zajeta i nie moglam znalezc tematu.
6 sierpnia mialo mejsce pewne zdarzenie.
Co to bylo za zdarzenie?
Kogo dotyczylo?
Jakie bylo moje samopoczucie po tym zdarzeniu?
Jak na nie zareagowalam?
Udanych rozkladow!
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: Warsztat nr 267 27.11.12, 21:13
      Temat ciekawy smile
    • freya_v Re: Warsztat nr 267 30.11.12, 13:57
      Co to bylo za zdarzenie?
      koło fortuny,6monet- dostałaś coś pieniadze spadek albo coś wygrałas nie spodziewałaś sie tego bardzo wpłyneło to na Twoje życie,odmieniło sie

kogo dotyczyło?
      śmierć,sąd- kogoś z rodziny bądź kogoś bliskiego ale tej osoby juz nie ma..to jakas dawna stara sprawa która 6 sierpnia się zakończyła. z sumowania sprawiedliwość więc zdarzenie mogło mieć miejsce w sądzie lub innej instytucji urzędowej

jakie było Twoje samopoczucie po?
      as buław,2 buław- no ogromny przypływ energi poczułaś od razu chciałaś przystąpić do działań nie chciałas z niczym czekać byłaś otwarta na współprace chciałas sie z kimś podzielić swym entuzjazmem

jak zareagowałaś?
      paź mieczy,as puchar- poinformowałaś kogoś o tym zdarzeniu możliwe że łezka Ci sie zakręciła w oku ze szcześcia i poczucia ulgi suma rydwan może pojechałaś gdzieś osobiście z kimś o tym porozmawiać.
      To była mega niespodzianka bardzo miła zresztasmile
      • andgie Re: Warsztat nr 267 30.11.12, 18:10
        Dzieki, Freyo_v za pierwszy rozklad.
        • kita32 interpretacja 01.12.12, 14:42
          Zdarzenie – chronologicznie- 8 Monet (-), 5 Pucharów, 3 Monet (-)
          Kogo dotyczyło? Księżyc
          Samopoczucie Andgie – 7 Mieczy (-), reakcja Andgie – Wieża

Zacznę od końca. Samopoczucie Andgi było fatalne. Zareagowała gwałtownie i radykalnie – zerwała z kimś umowę/znajomość lub coś co dotyczyło sprawy.

Sprawa dotyczyła osoby dobrze posługującej się intuicją, działającą wbrew ogólno przyjętym zasadom lub osobą zajmującą się zwierzętami lub roślinami.

Co do samego zdarzenia to nie mam koncepcji. Myślę, że najpierw coś było żmudnie przygotowywane, pieczołowicie wykonywane, ale ktoś się przemęczył i zepsuł podstawy swojej działalności. Może to nie było przemęczenie tylko nadmiar emocji? Sprawa mogła dotyczyć pracy. Może braku zapłaty za pracę? Lub nie dokończenie zaczętej pracy? Może Andgie tego 6-o sierpnia odkryła, że jest oszukiwana przez kogoś?

Bardzo jestem ciekawa!
          • andgie Re: interpretacja 01.12.12, 22:45
            Dieki Kito za udzial w warsztatach.
          • andgie Re: interpretacja 02.12.12, 18:09
            Samopoczucie Andgi było fatalne. Zareagowała gwałtownie i rady
            kalnie – zerwała z kimś umowę/znajomość lub coś co dotyczyło sprawy.
            Raczej zreagowalam gwaltownie, lecz entuzjastycznie.
            Sprawa dotyczyła osoby dobrze posługującej się intuicją, działającą wbrew ogóln
            o przyjętym zasadom lub osobą zajmującą się zwierzętami lub roślinami.
            Sprawa dotyczyla mojego synka. Moze karty ukazaly tu delikatnosc malenstwa?
            Co do samego zdarzenia to nie mam koncepcji. Myślę, że najpierw coś było żmudni
            e przygotowywane, pieczołowicie wykonywane, ale ktoś się przemęczył i zepsuł p
            odstawy swojej działalności. Może to nie było przemęczenie tylko nadmiar emocji
            Bylam bardzo szczesliwa.
            Dzieki Kito za interpretacje.
      • andgie Komentarz do interpretacji Freyi_v 02.12.12, 18:06
        Co to bylo za zdarzenie?
        Koło fortuny,6monet- cos, co wpłyneło to na Twoje życie,odmieniło sie
        Mialam poczucie zmiany: Moje dziecko rosnie smile
        kogo dotyczyło?
        > śmierć,sąd- kogoś z rodziny
        Oczywiscie smile Karte Smierci w polaczeniu z Sadem interpretuje jako niedawne pojawienie sie nowego czlonka rodziny i "juz nic nie bedzie takie samo, jak przedtem".
        jakie było Twoje samopoczucie po?
        as buław,2 buław- no ogromny przypływ energi poczułaś od razu chciałaś przystąp
        ić do działań nie chciałas z niczym czekać byłaś otwarta na współprace chciałas
        sie z kimś podzielić swym entuzjazmem

Super!
        jak zareagowałaś?
        paź mieczy,as puchar- poinformowałaś kogoś o tym zdarzeniu możliwe że łezka Ci
        sie zakręciła w oku ze szcześcia i poczucia ulgi suma rydwan może pojechałaś gd
        zieś osobiście z kimś o tym porozmawiać.
        To była mega niespodzianka bardzo miła zresztasmile

Nic dodac, nic ujac.
        Brawo, swietna interpretacja, Freyo_V!
        • freya_v Re: Komentarz do interpretacji Freyi_v 02.12.12, 18:12
          Zmiany w rodzinie.. ze tez mi to do glowy nie przyszlowink nowa lekcja dla mniesmile
    • andgie Rozwiazanie 02.12.12, 18:00
      6 sierpnia moj wowczas pieciotygodniowy synek po raz pierwszy sie usmiechnal smile
      Bylam wniebowzieta, rozanielona, przeszczesliwa. Zaraz powiadomilam o tym meza i rodzicow big_grin

Dzieki za udzial w warsztatach, zaraz podam komentarze.
      • andgie Zwyciezca 02.12.12, 18:11
        Zwyciezca zostaje Freya_V!
        Gratulacje! Podziekowania dla Kity.
        Czekamy na nowa zagadke.
        • freya_v Re: Zwyciezca 02.12.12, 18:15
          dziekujekiss nie spodziewałam się..smile bede potrzebowac troszke czasu na wymyslenie zagadki bo jestem kompletnie nieprzygotowanatongue_out
          • kita32 Re: Zwyciezca 02.12.12, 18:20
            Gratulacje, Freyo!!!

Ale ja trafiłam jak kulą w płot, och...
            • freya_v Re: Zwyciezca 02.12.12, 18:24
              Dziekuje Kitosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka