volakv 27.08.21, 00:13 Hej! Zadałam pytanie odnośnie przyszłości relacji z pewna osobą na najbliższy miesiąc (P.S. Nie jesteśmy w związku) Wyszło mi kolejno: As monet + Dwójka monet + ósemka kielichów Proszę bardzo o interpretacje 🙂 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camaretto Re: Tarot - interpretacja pomoc!!! 01.09.21, 18:45 Bardzo to "monetowe",w dodatku Kielichy to wizje, często - badzo udane. Musiałabym przerzucić "u siebie",niestety,nie mam tutaj karcioszków..niech inni piszą, póki czas. Odpowiedz Link
camaretto Re: Tarot - interpretacja pomoc!!! 09.09.21, 13:08 Wyszło mi,podobnie jak u ciebie, tylko w sekwensach, podejrzewam was o układ typu praca, , w związku nie jesteście (9 Kiel/- , były już tu takie typy oszukujące, że głowa kwadratowa.Tak w ogóle,to trampek ma sześcianik , ktoś to zauważył???) ale ośrodkiem tego wszystkiego stał się 12 - Wisielec. Wygląda na "przejście", gdzie ośrodkiem tego po daniu do wiadomości i fajnym początku relacji natury zawodowej,u ciebie kończąca 8 Kielichów u mnie "zamienia się" w Wisielca - czyli pozytywniej - w chęć do obejrzenia, próby w stosunku do partnera - w to co i u ciebie - mianowicie Monet i to właśnie 2 , 3 ,Asa.w możliwej konsekwencji Miecze QMiecz, pogrzebane wysokie Miecze, stąd wiele od tej "próby " zależy i opinii danej przez rozsądną i "ponad wszystkim sprawdzającą QMieczy. Inaczej sprawa "zakończy się", uwieszona początkowo, natychmiast, skazana na pokutowanie.jeśli nie da oczekiwanych i więcej od początkowych, zysków.Nie jest tak, że "sprawdzający zawodowo" pozornie nie ukrywa niby ogółu, ale chce tak naprawdę " utwierdzić" w perspektywie "dolę" w tym monetarnym "dorozumieniu" i z 8 Kielichów, która kończy się niby pod koniec miesiąca, "puści wszystko " odłogiem? Nie zbierałam bowiem dalszych informacji, co wyszlo przez Kielichy w Sg,ale przedziwna "kolejka" - która się powtarza i w twojej wrożbie - "kończy tą relację, tak jakby w nast. miesiącu ktoś koniecznie po niby "przemyśleniach" - być może baba - bęczie chciał to wszystko całkiem nieladnie zakończyć? cam Odpowiedz Link
kleopatra40 Re: Tarot - interpretacja pomoc!!! 26.10.21, 00:19 Bedzie jakas propozycja (as monet), jednak ciezko bedzie balansowac w calej tej sytuacji, jaka bedzie niestabilna (2 monet), i to wywola w was poczucie rezygnacji oraz rozczarowania (8 kielichow). Odpowiedz Link