Dodaj do ulubionych

szukam moderatora tego forum

31.08.09, 10:54
Właśnie zostałam oskarżona o zniesławienie. Szukam moderatora, który mógłby
usunąć post. Nie chcę mieć nieprzyjemności. Nigdy nie miałam do czynienia z
prokuraturą i lepiej niech tak zostanie. Dlatego ktokolwiek widział ktokolwiek
wie.... niech da mi znać.
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: szukam moderatora tego forum 31.08.09, 12:03
      Semiraltd, użyłaś bardzo łagodnego określenia "jakaś podejrzana psychicznie osoba" i wyjaśniłaś co pod tym zdaniem miałaś na myśli. Wyjaśnienie jest do sprawdzenia w internecie - żadnych przekłamań.
      Napisałaś o brzuchomówcy-hipnotyzerze-tarociście-jasnowidzu w ramach odpowiedzi na post szczypawy. Ja osobiście nie widzę nic obraźliwego w cytowaniu faktów.

Też myślę, że szczypawa jest autorem wątku, który zacytował, i chciał się przedstawić jako ktoś wielki o randze jasnowidza... Trochę mu w tym przeszkodziłaś, to się zdenerwował smile.
      (W pierwszym momencie myślałam, że szczypawa jest jakąś zakochaną w "mistrzu" fanką, ale to mężczyzna, więc nie fanka.)
      • dana-25 Re: szukam moderatora tego forum 31.08.09, 14:30
        Semiraltd, myślę podobnie jak Kita, że nie ma podstaw do aby wnieść oskarżenie o
        zniesławienie, więc się nie martw. Jeżeli ktoś się zachowuje publicznie dziwnie
        i mówi dziwne rzeczy, to można publicznie o tym wyrazić swoja opinię.
        Też myślę, ze pod pseudonimem szczypawa kryje się owy brzuchomówca. Szczypawa
        szuka zaczepki, to wyraźnie widać z jego postów, najlepiej nie reagować, to się
        uspokoi.
        • dobema Re: szukam moderatora tego forum 31.08.09, 14:43
          Przyłączam się do przedmówczyń smile
          Głowa do góry, nie martw sie tym prokuratorem wink
          Pan "szczypawa" strasznie miesza na tym forum i najlepiej
          ignorować smile
    • canada53 Re: szukam moderatora tego forum 31.08.09, 21:21
      Semiraldt, właściwie to moje przedmówczynie już napisały wszystko, co i ja
      mogłabym Ci napisać. Nie masz się czego obawiać, bo wcale nie napisałaś niczego,
      o co Cię szczypawa chciałaby oskarżyć i nigdzie nie użyłaś słów, o które ma on
      pretensje. Więc może się on co najwyżej uszczypnąć w ... pewną część ciała, bo
      jak na razie to jedynie spod jego klawiatury wyszło owo obraźliwe określenie.
      Tego typu wypowiedzi jak w tamtym wątku rzeczywiście najlepiej jest ignorować.
      Aha i jeszcze jedno, często jest tak, że podobne przyciąga podobne. Jeśli
      wspomniany jasnowidz/tarocista skupia wokół siebie takich wyznawców i
      orędowników swoich umiejętności, jak mogliśmy zaobserwować, to coś to o nim
      samym też świadczy.
      • semiraltd Re: szukam moderatora tego forum 01.09.09, 07:49
        Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Trochę mnie ten typ rozkojarzył i
        zaniepokoił. Trzymajcie się ciepło
    • iokepine Re: szukam moderatora tego forum 01.09.09, 14:11
      Witaj,

jestem jedną z moderatorek tego forum. Który to watek?
    • iokepine Re: szukam moderatora tego forum 01.09.09, 14:16
      Ok, szczypawa22 dostał bana. Semiraltd, nie przejmuj się szantażem o
      zniesławienie. Nie ma to jak straszenie sądem w Internecie tongue_out Nie przejmuj się,
      pieniacze zwykle tak robią.
    • dori7 Re: szukam moderatora tego forum 01.09.09, 16:31
      Widzę, że Iokepine zrobiła już porządek smile
      • ja_dudek Re: szukam moderatora tego forum 04.09.09, 11:05
        Sprawa wydaje się być już zamknięta - dla mnie jest coś tak irytującego w takim
        namolnym, żeby nie powiedzieć żałosnym "promowaniu".

Wystarczy wrzucić login szczypawy do wyszukiwarki - facet spamuje po wielu
        forach tematycznie powiązanych. Wcześniej reklamował kurs tarota pana G.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka