Dodaj do ulubionych

Hollywood Makeup

20.09.11, 10:23
Witam
Czy ktoś korzystał z usług tego salonu?
Którą z Pań możecie polecić. Słyszałam dużo dobrych opinii na temat Pani Eli a czy toś się malował u Pani Małgosi?
Obserwuj wątek
    • sesje.artystyczna.fotografia Re: Hollywood Makeup 17.06.12, 03:37
      Współpracowałam wielokrotnie, najczęściej na sesjach zdjęciowych z Elżbietą Demuth, naprawdę polecam;-) Wszystko jest dokładnie i staranni a co najważniejsze dobrane do osoby.

Mogę podać linka do moich zdjęć gdzie były jej makijaże
    • deloress Re: Hollywood Makeup 18.06.12, 15:03
      Śmiało polecam p.Małgosię. Warto wziąć próbny u niej,żeby mieć pewność,że finał będzie rewelacyjny. Jestem z niej bardzo zadowolona na równi z panią Elą, u której miałam pierwszy makijaż równie perfekcyjny!
      • drugikkk22 Re: Hollywood Makeup 18.06.12, 15:08
        jakie ceny makijażu ? czy jest możliwy dojazd do domu ?
    • bell82 Re: Hollywood Makeup 18.06.12, 15:08
      Koleżanka była malowana na swoje wesele - makijaż śliczny..pani nawet dojechała pozniej na sale, zeby poprawic make up przed sesja zdjeciowa..Nie wiem ktora to była, drobna blondynka..
      • moriarti2012 Re: Hollywood Makeup 19.06.12, 19:48
        Ela malowała mnie, Małgosia moją siostrę- bez wahania polecam obie!
        • tutak44 Re: Hollywood Makeup 23.07.14, 21:23
          Czy wiecie może, gdzie z ul Wieluńskiej przeniósł się salon? Bardzo chciałabym pojechać tam na makijaż próbny, a nie mogę znaleźć strony www ani kontaktu do salonu. Szukałam koło rynku ale gdzieś zniknęli. Rzadko jestem w Częstochowie i zazwyczaj mam niewiele czasu i chciałam bym się wcześniej umówić. Mam nadzieję, że nie zniknęli całkiem ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka