ansy22 02.05.07, 12:48 jak w pytaniu poszukuje dobrego solarium zeby troche opalenizny na slub zalapac i nie wiem gdzie jakie sa zalezaloby mi na turbo i jesli mozna to prosze rowniez o podawanie ceny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-81 Re: GDZIE NA SOLARIUM?? 03.05.07, 09:33 ja byłam pierwszy raz dopiero w solarium LENA - efekt podoba mi się bardzo :) byłam 5 minut ale sądzę ze na 1 raz to trochę za dużo 3 by wystarczyły w piątek czyli jutro wybieram się raz jeszcze i planuję iść jeszcze 2 razy przed ślubem, też po 5 minut płaciłam 1zł za minutę, można skorzystać z leżącego i stojącego. LENA ma 2 solaria w pierwszej i drugiej alei Odpowiedz Link
ala-81 Re: GDZIE NA SOLARIUM?? 03.05.07, 09:33 słyszałam też o jakimś super brązującym za 1,70zł za minutę w tym budynku co Pewex był :) Odpowiedz Link
ansy22 Re: GDZIE NA SOLARIUM?? 03.05.07, 09:51 byłam wczoraj w solarium Lena i efekt mega :D przesadzilam z iloscia minut na pierwszy raz bylam 7 kiedys byłam wlasnie tyle i bylo ok a wczoraj bylo 7 min i masakra spieklam plecy i pupe :D ale dzisiaj ladnie zbrazowialo :) Odpowiedz Link
gapa1313 Re: GDZIE NA SOLARIUM?? 05.05.07, 09:08 ja tez chodze do Leny i jestem zadowolona. nie wiem jak teraz ale swietne solarium bylo w megasamie na gorze. Znajome chwala rowniez Zar Tropikow Odpowiedz Link
catlady Re: GDZIE NA SOLARIUM?? 30.07.07, 16:24 W którym miejscu znajduje się solarium Lena w okolicy Alei Pokoju? Czy ono tez jest dobre? Odpowiedz Link