laurana1986 17.09.07, 15:38 czy moze mi ktos doradzic ktory z tych zepsolow bedzie lepszy?? quatron czy no problem?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalekk007 Re: quatron czy no problem?? 17.09.07, 18:36 Guatron, polecam gorąco, grali na weselu mojej siostry i zrobili to wspaniale. Wszyscy tanczyli, nawet ci, ktorzy sie zarzekali ze nie beda:) Odpowiedz Link
croppcosmic Re: quatron czy no problem?? 17.09.07, 18:53 Quatron, grał u mnie na weseleu w dn. 15.09.07. To jaką zbudowali atmosferę poprostu nie da się opisać. Nasi goście byli w wielkim szoku, jak potrafią świetnie zmieniać rodzaje muzyki i szeroką gamą oferowanych utworów. Solówka pana Jurka na saksofonie to jest po prostu mistrzostwo, to trzeba zobaczyć i poczuć. Gorące pozdrowienia dla Quatronu i podziękowanie za tak wspaniałą imprezę i atmosferę jaką stworzyli. Odpowiedz Link
laurana1986 Re: quatron czy no problem?? 17.09.07, 19:25 slicznie dziekuje:D teraz juz jestem zdecydowana:D Odpowiedz Link
bartekl35 Re: quatron czy no problem?? 18.09.07, 17:45 WITAM PROPONUJE TANIO!!!SAMOCHOD MERCEDES E KLASE (OKULARNIK) PIEKNY BIALY MERCEDES WYPOSAZONY W KLIMATYZACJE CZARNA SKORE,ITD...MOZLIWOSC UBRANIA SAMOCHODU W CENIE USLUGI!!!WIECEJ ZDJEC NA ALLEGRO.DO SLUBU,WESELA NA TERENIE 100KM OD CZESTOCHOWY ORAZ INNE TERENY DO UZGODNIENIA.W CELU ZAREZERWOWANIA TERMINU PROSZE O KONTAKT TEL:665 12 85 00 LUB BARTEKL35@WP.PL Odpowiedz Link
michal.t.z Re: quatron czy no problem?? 20.12.07, 00:18 A u nas będzie grał No Problem. Termin lipiec 2008. Słyszeliśmy bardzo dobre opinie na ich temat. Wzięcie mają takie, że się w ogóle nie reklamują. O terminy trzeba pytać z dużym wyprzedzeniem (min. rok). Grają tylko na żywo. Żadnych płyt z podkładem itp. Zespół tworzą zawodowi muzycy, na co dzień pracujący w filharmonii. Jest czterech facetów i jedna dziewczyna - wokalistka. Odpowiedz Link
kazik.star Re: quatron czy no problem?? 20.12.07, 10:22 ja polecam Quatron-fajny zespól!!! Odpowiedz Link
krzysiu.r Re: quatron czy no problem?? 08.01.08, 13:52 guatron -bardzo fajny zespół polecam! Odpowiedz Link
aaniaimichal Re: quatron czy no problem?? 14.01.08, 12:23 Quatron!!! Bedzie gral u nas na weselu 16 sierpnia i zdecydowanie wygrali oni nasz ranking wsrod zespolow ktore mielismy przyjemnosc podziwiac i sluchac :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
jolex_pl Re: quatron czy no problem?? 29.04.08, 12:25 Witam. My też wybraliśmy zespół Quatron i bedziemy sie przy nim bawić 27 września 2008. Pozdrawiam Odpowiedz Link
go_fox Re: quatron czy no problem?? 22.01.08, 13:20 W ten weekend bawilam sie przy no problem i sa naprawde super! Moge polecic z czystym sumieniem. REWELACJA Odpowiedz Link
agaga_online Re: quatron czy no problem?? 28.04.08, 15:19 Pilnie potrzebuje telefon do zespolu No Problem. Czy ktos zna??? Prosze o kontakt. Moj email: agaga_online@gazeta.pl Dziekuje z gory. Odpowiedz Link