mm9mm 22.01.08, 22:54 Czy zna ktos ta sale , jakies moze opinie ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
git.stokrotek Re: sala Sloneczny Brzeg 23.01.08, 19:57 Witam! Nie wiem czy będę obiektywny ale sala jest fajna , nowoczesna no i w środku lasu.Całkiem przyjemnie.Jedzenie dobre.Co do cen nie wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
patiimihi Re: sala Sloneczny Brzeg 29.01.08, 16:49 Dzis bylismy na tej sali. Extra to malo powiedziane. Bardzo duza sala na ok 220 osob. Super sufit jakby z lustra z ktorego zwisaja żyłki zakończone kolorowymi diodami:-) Łazienki wylożone marmurem, czysciutkie. Stoly okrągłe. Parkiet do tańczenia a pod stołami czerwony dywan. Cena za wesele 2 dniowe 200 zl. Pokoje dla gości 200zł za 2os. sala godna polecenia. Sami się zastanawiamy czy nie zrobić tam wesela. Jedyny mankament ze jest to prawie 30km od Częstochowy. Odpowiedz Link
agn_ess Re: sala Sloneczny Brzeg 27.04.08, 19:00 a jak z jedzieniem na tej sali? my rozmawialismy z Panem z recepcji w tym osrodku i gwarantowal ze dobre i duzo ale czy mozna wierzyc??! Co sadzicie?? Moze ktos byl i wie??? Odpowiedz Link
porunia Re: sala Sloneczny Brzeg 04.12.08, 19:24 Polecam,znam ta sale,super pod każdym względem,osobiście jestem pod wrażeniem!!!!jedna z najlepszych sal w okolicy!!!! Odpowiedz Link