Dodaj do ulubionych

Fotografia dziecięca

17.11.10, 10:09
Wszystkie dzieci, wraz z rodzicami, ciotkami i dziadkami zapraszamy na profesjonalne sesje fotograficzne!
www.mammaart.pl Fotografia dziecięca i ciążowa Kraków
Obserwuj wątek
    • kania7654 Re: Fotografia dziecięca 15.06.11, 12:51
      A ja z nieco innej strony:) Zapraszam wszystkie mamy do Klubu Mam Fotografujących Akademii Fotografii Dziecięcej i internetowe kursy fotografowania dzieci. Kolejna edycja rusza już w najbliższe dwa piątki piątek (17 i 24 czerwca)!
      Podpowiadamy Mamom jak nauczyć się fotografować swoje pociechy :) A pod tym linkiem o nauce Akademii: www.akademia-fotografii-dzieciecej.pl/Szkola-fotografii-dla-Mam/Informacje-o-kursach/najnowsze-opinie-mam-na-temat-kursow-internetowych.html
    • louise1212 Re: Fotografia dziecięca 21.03.14, 12:56
      Polecam pufę BEANBAG – Baby Nest, która została stworzona do profesjonalnej fotografii noworodków.
      Pufa jest duża ale b. lekka, co stanowi wygodę podczas zabierania jej do klientów (często po prostu nie ma gdzie zrobić zdjęć u klienta).
      Daje nieograniczony dostęp z każdej strony. Jest idealna do pracy zarówno w Studio jak i „na wynos”.
      Można ją przykrywać pledami, kocykami, skórami, które podwieszając od tyłu dają jednolite tło – wszystko zależy od inwencji twórczej artystów robiących zdjęcia.
      Więcej informacji na www.truessence.eu/produkt,281,pufa-beanbag.html

Można ją zamówić w sklepie TRUESSENCE lub mailowo pod bok@truessence.eu

Koszt transportu na terenie Polski to 48,-zł. Wysyłają też do Szwecji, UK i Irlandii (koszty transportu ustalane każdorazowo po uprzednim kontakcie i podaniu miejsca odbioru towaru).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka