rita100 21.03.05, 21:25 Wielkanoc, najważniejsze Święto chrześcijańskie, to czas zadumy, refleksji, ale i wielkiej radości. gdyby co.... to już Wesolych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Wielkanoc i jajeczka 22.03.05, 00:19 A,dziekuje,dla Ciebie rowniez,dodam tylko duzo wody{cieplej}na dyngus. Odpowiedz Link Zgłoś
czoobek Re: Wielkanoc i jajeczka 22.03.05, 09:01 Wszystkiego dobrego wszystkim Forumowiczom :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wielkanoc i jajeczka 22.03.05, 21:30 będziemy malować jajeczka - uwielbiam to zajęcie :) Co zrobić by jajka nie pekały przy gotowaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wielkanoc i jajeczka 22.03.05, 23:52 By nie pekaly przy gotowaniu? Nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wielkanoc i jajeczka 23.03.05, 21:59 dodać trzeba soli :) oj, Dunajec, cos mi sie widzi, że zasiadasz do gotowego stoliczka , nakryj się :) Pamietasz tą bajeczkę ? Musisz mieć świetną kobiete, ktora się wszystkim zajmuje ;))))) Niestety musze sie przed świetami zamienić w Panią Domu - to też tradycja :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wielkanoc i jajeczka 24.03.05, 21:43 wiem , wiem - po to są kobiety ,by dogadzały :) Bez nich niestety Świąt by nie bylo - to jest tzw kult kobiety, musisz je cenić. Ale zwolniona jestem z wypieków Mam wspaniałą cukiernię w Wieliczce. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wielkanoc i jajeczka 25.03.05, 03:36 Kiedy cukiernia to raz a swojej pani wypieki to dwa,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wielkanoc i jajeczka 25.03.05, 19:25 dziś ciezko pracuję - nad sałatkami Wesołych Świat Odpowiedz Link Zgłoś
krakus111 Re: Wielkanoc i jajeczka 25.03.05, 20:51 To tak jedną ręką w klawiaturkę , a jedną te sałatki? A może po prostu wprawa. Prawdziwie ciężka robota to konsumpcja tego co sie przygotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kgeorge Wielkanoc i jajeczka 26.03.05, 18:45 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam zdrowia, pogody ducha, i jeszcze tego, abyśmy następne już święta spędzali w atmosferze prawdy. Cieszy się jajo, kurczak, baranek, a że zjedzonym w święta zostanie, tylko zajączek po polu kica, jak to lewica... Giertych Rokicie obmywa stopy, gonią baranki do Europy, Wielkanoc łaską wszystkich nastraja więc proszę państwa - róbmy se .......... Wszystkim forumowiczom - Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wielkanoc i jajeczka 26.03.05, 21:54 poświęcone jajeczko na stole jutro będziemy jeść w mozole z tego powodu, że dużo jadła i obym przy tym nie padła ;)))) wineczko dobrze na trawienie wpływa Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
gnebiciel_debila_z_tarnowa4 tarnow nie wytrzymal-forum zamkniete dla ogolu 27.03.05, 12:22 Odpowiedz Link Zgłoś