tymulek 02.11.06, 13:52 dajcie pilnie namiar na lekarza - pediatre please pryw, wizyta domowa najlepiej, auto u lakiernika niech to szlag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymulek Re: pediatra 16.02.07, 10:18 w ogole potrzebuje zmienic pediatre na wielickiego, znacie dobrego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: pediatra 22.02.07, 15:35 polecam pania doktor Czyżowską, przyjmuje w Wieliczce niestety tylko prywatnie, na ul. Goliana ( wejscie z boku, budynek z kwiaciarnią i barem chińskim), trzeba umawiać się telefonicznie, z "państwowych" w przychodni na Szpunara dr. Danielak - Kuczyńska jest ok, ale jednak to nie to co wizyta prywatna Odpowiedz Link Zgłoś
tymulinka Re: pediatra 12.06.07, 21:55 A ja polecam dr Agnieszkę Musiałek. Nie ma prywatnego gabinetu, ale bez problemu przyjeżdża na wizyty do domu, nawet w niedzielę :) Wizyta kosztuje 50 zł. Nam wiele razy pomogła. Najpierw przez kilka miesięcy chodziliśmy do niej do przychodni, a później, jak zmieniła pracę, jest naszą lekarką "awaryjną" (a Synek lubi awarie, bo najczęściej choruje w niedzielę). Potrafi leczyć bez antybiotyku, z anemii wyciągnęła nas dietą, bez podawania żelaza... Odbiera telefon, bez problemu odpowiada na pytania... Jak dla mnie jest super! Gdyby ktoś był zainteresowany, to mogę podać numer :) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia757 Re: pediatra 09.07.07, 22:39 witam.Jeśli byś mogla to prosze podaj nr,do tej pani doktor.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tymulinka Re: pediatra 17.07.07, 21:46 Dr. Musiałek nie pracuje w tej chwili w żadnej przychodni, z rozmów wynika, że rozwija się naukowo, jakieś artykuły pisze... Numer telefonu: 509960403 Odpowiedz Link Zgłoś