02.11.06, 13:52
dajcie pilnie namiar na lekarza - pediatre please
pryw, wizyta domowa najlepiej, auto u lakiernika
niech to szlag
Obserwuj wątek
    • tymulek Re: pediatra 16.02.07, 10:18
      w ogole potrzebuje zmienic pediatre na wielickiego, znacie dobrego ??
      • zaba133 Re: pediatra 22.02.07, 15:35
        polecam pania doktor Czyżowską, przyjmuje w Wieliczce niestety tylko prywatnie,
        na ul. Goliana ( wejscie z boku, budynek z kwiaciarnią i barem chińskim),
        trzeba umawiać się telefonicznie, z "państwowych" w przychodni na Szpunara dr.
        Danielak - Kuczyńska jest ok, ale jednak to nie to co wizyta prywatna
        • tymulinka Re: pediatra 12.06.07, 21:55
          A ja polecam dr Agnieszkę Musiałek. Nie ma prywatnego gabinetu, ale bez problemu
          przyjeżdża na wizyty do domu, nawet w niedzielę :) Wizyta kosztuje 50 zł.
          Nam wiele razy pomogła. Najpierw przez kilka miesięcy chodziliśmy do niej do
          przychodni, a później, jak zmieniła pracę, jest naszą lekarką "awaryjną" (a
          Synek lubi awarie, bo najczęściej choruje w niedzielę). Potrafi leczyć bez
          antybiotyku, z anemii wyciągnęła nas dietą, bez podawania żelaza... Odbiera
          telefon, bez problemu odpowiada na pytania... Jak dla mnie jest super!
          Gdyby ktoś był zainteresowany, to mogę podać numer :)
          • andzia757 Re: pediatra 09.07.07, 22:39
            witam.Jeśli byś mogla to prosze podaj nr,do tej pani doktor.Pozdrawiam
    • schoda Re: pediatra 12.07.07, 18:56
      Gdzie obecnie przyjmuje dr Musiałek ?
      • tymulinka Re: pediatra 17.07.07, 21:46
        Dr. Musiałek nie pracuje w tej chwili w żadnej przychodni, z rozmów wynika, że
        rozwija się naukowo, jakieś artykuły pisze... Numer telefonu: 509960403
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka