Dodaj do ulubionych

Uroki miłosne- kogo polecacie ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 16:39
Witam!
Czytałam wiele o osobach, które się tym zajmują i nie wiem kogo wybrać aby osiągnąć cel.
Mam na myśli Lilith, magicznepogotowie, Stana, wróżke.marte, praktykującego maga itp
Czy któreś z Was pomogłoby mi w wyborze ?

O lilith slyszałam wiele niepochlebnych opinii, o Marcie sama nie wiem? Stan jest podobno drogi, ale skuteczny ?
Kogo mam wybrać ? Moja sprawa jest trudna. Dlugo już walcze, a efektu nie ma...:(

Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 16:44
      i nie bedzie
      • Gość: zainteresowana Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 17:03
        Dlaczego ?
        • Gość: Alka Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: 79.139.97.* 11.09.09, 17:06
          A Laguz, ktos moze korzystał?
          • Gość: Małgorzata Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 17:14
            Proszę nie śmiećcie. Jest bardzo dużo wątków na temat uroków miłosnych po co
            zakładać kolejny?
            • Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.147.115.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.13, 23:29
              Polecam Jasnowidz Vanessa - wpisz tylko w wyszukiwarke i będzie jej strona, jest znana i bardzo często polecana
          • Gość: smerfetka Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 17:49
            Ostrzegam wszystkich przez LAGUZEM Z FIRMY AHUNWAR !
            Ja stracialm sporo kasy na rytual, efekt zaden.
            TO OSZUST!!!
            • Gość: tak Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.12.11, 18:46
              dokładni etak
          • Gość: bylaKlientkaLaguza Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 18:56
            U Laguza nie wyszedl mi urok, odradzam go, uwazajcie bo w teorii mowi fachowo, ale w praktyce wielkie nic, stracicie tylko kase
      • Gość: MERCEDES Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 16:29
        JAK KTOS CHCE BIALEJ MAGII TO POLECAM PANIA AGNIESZKE JANCZEWSKA Z WARSZAWY UL.OKÓLNIK 1 klatka IV.
        Bierze niewielkie pieniazki 100, 200zl, sprawdza wahadelkiem.
        Naprawde polecam!
        • Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.opera-mini.net 22.12.11, 05:47
          Kiedyś miałam możliwość oglądać taki rytuał. Potem będzie od tego haracz.
    • Gość: zainteresowana Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:30
      carmilio, czy Ty znasz kogos kto mi pomoze w bardzo trudnej psrawie ?
    • Gość: zainteresowana Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:39
      OK
    • Gość: Jolka Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:17
      No wlasnie kogo mi polecicie bo chce sie zakochac.:((((
      • koralina.1 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 13.09.09, 14:23
        Polecam algiza9 . Jest naprawdę skuteczny.
        • bella_ok Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 13.09.09, 14:26
          Podobnie jak karolina.1 polecam Pana Sławka (algiz9):-)
          • Gość: zainteresowana Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:58
            Bello można się z tobą jakoś skontaktować?
            • Gość: jhg Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 22:01
              czy Slawek jest mocny?
              • Gość: Annnnaaa Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 16:38
                Średnio mocny.
    • Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 22:08
      Nie polecam pani ja 2313 jest słaba w tym co robi.
      • Gość: gienia Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:07
        napiszcie kto jest pewny i dobry.
        • Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 18:08
          sama możesz to zrobić - poproś o pomoc bogów runicznych, wykonaj
          odpowiedni skrypt, a efekt na pewno będzie - mówię na swoim
          przykładzie. po roku od rozstania (i pół roku po ost. kontakcie)
          nadal kochałam swojego faceta, poczytałam o skryptach, wykonałam
          odpowiedni - w ciągu 2 tygodni On się odezwał, rozmawialiśmy. po
          wszystkim uczucie wygasło - runy pomogły w tym. ale uwaga - one mogą
          działać przewrotnie - jeśli facet nie jest dla Ciebie, byłabyś z nim
          nieszczęśliwa - po prostu spowodują, że o nim zapomnisz. tak jak
          było ze mną.
          • Gość: Anulka Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: 79.139.97.* 19.02.10, 18:56
            Nie zgodze sie, ze Slawek (Spirit, Algiz itd) jest mocny.
            Mi obiecywal cuda, a zawiodlam sie strasznie. Nie zdzialal nic,
            wielka porazka. Ostrzegam, bo umie duzo i ladnie mowic i chwalic sie
            jakie to on ma zaslugi, jaka wiedze itp
            • milena1717 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 19.02.10, 21:56
              Gość portalu: Anulka napisał(a):

> Nie zgodze sie, ze Slawek (Spirit, Algiz itd) jest mocny.
              > Mi obiecywal cuda, a zawiodlam sie strasznie. Nie zdzialal nic,
              > wielka porazka. Ostrzegam, bo umie duzo i ladnie mowic i chwalic sie
              > jakie to on ma zaslugi, jaka wiedze itp
              U mnie zadziałały jego skrypty i magia runiczna jaką dla mnie wykonał na pracę
              i zdrowie a także pomógł mojej przyjaciółce uratować małżeństwo, więc co jak co
              ale nie jest tak jak mówisz bo mi pomógł i to bardzo.
              • Gość: Anulka Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: 79.139.97.* 20.02.10, 12:28
                Widzisz, a ja moge napisac, ze wlasnie nie jest tak jak Ty mowisz.
                U mnie koncertowo spartaczyl wszystko i dobrze o tym wie.
                Jego rady tez byly kompletnie od czapy.
                • milena1717 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 20.02.10, 12:44
                  Gość portalu: Anulka napisał(a):

> Widzisz, a ja moge napisac, ze wlasnie nie jest tak jak Ty mowisz.
                  > U mnie koncertowo spartaczyl wszystko i dobrze o tym wie.
                  > Jego rady tez byly kompletnie od czapy.

To może u Ciebie u mnie wszystkie oczekiwania zostały spełnione jestem bardzo
                  zadowolona.
                • poszukujaca8 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie / innyy.78 28.02.14, 13:02
                  CO O TYM PANU . SZUKAM DO NIEGO KONTAKTU !!
              • Gość: Laguz oddaj Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 21:26
                laguz.... Ludziska można stracić 5 000 zł i jeszcze Tobie się oberwie! Tak dobrze widziecie kwotę!!!
            • Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.chello.pl 20.02.10, 13:18
              Zgadzam się, że Spirit g... potrafi. Obiecywał mi cuda na kiju a tym
              czasem minął rok i jakoś nie widać tego co miało nastąpić.
    • onaaa99 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 19.02.10, 19:11
      Hej. A sama wykonywałaś ten skrypt?? Możesz napisać mniej więcej o co w tym chodzi??
      • Gość: do onaaa99 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 21:13
        o runach musisz sama sobie poczytać, poznać je, poczuć
        skryptów na dziedzinę uczuciową jest bardzo dużo
        szukaj w googlach, czytaj
        ja robiłam kenaz gebo kenaz lustrzane - na odnowienie relacji
        relacja się odnowiła, po to, żeby się zamknąć ostatecznie
        (wg run w moim przypadku był to bardzo niszczący związek, bez szans
        na coś dobrego dla obojga - choć miłość była)
        i ważne: swój skrypt zrobiłam sama, ale po około miesiącu poszukiwań
        netowych i empikowych - trzeba się z tą tematyką zapoznać,
        żeby nie nawarzyć piwa ;)
    • dominikaaol Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 27.02.10, 14:12
      Szukam kogoś sprawdzonego jeśli znacie taką osobę która naprawdę
      może pomóc i zna się na tym co robi, to bardzo proszę o kontakt na
      emaila gazetowego. Byłabym wdzięczna za każda info.
      Dla mnie to bardzo ważne, dlatego proszę o namiar na kogoś godnego
      polecenia i przede wszystkim skutecznego.
      • Gość: ??? Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: 82.132.248.* 27.02.10, 16:29
        Nie ma NIKOGO kto Ci pomoze.Dlaczego nie czytacie dokladnie forum,tylko pytacie
        o to samo w kolko? ile tu watkow o tym ze to sciema? wszystkie te uroki koncza
        sie tylko na wyludzaniu kasy,jak ma wrocic to i tak wroci. Sama wydalam kupe
        kasy na te bzdury,zamiast ruszyc do przodu od razu..teraz jestem zakochana a na
        bylego patrzec nie moge.
        • Gość: A Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 16:51
          Dlaczego gościu ??? dziwisz się, przecież to nie klienci pytają.
          Nadal jest tu jeszcze wielu takich co szukają jeleni.

Byłam takim jeleniem... Pozostał niesmak i lżejszy portfel... eh...
          • dominikaaol Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 27.02.10, 17:58
            Ja nie jestem osobą, która szuka klientów czy kimś w tym stylu!!!
            Nieraz są sytuację że uciekamy się do metod mało konwencjonalny z
            braku jakichkolwiek innych możliwości, niemocy, desperacji, bólu
            itp.Pisząc ten post miałam nadzieję,że porostu znajdę kogoś
            wiarygodnego, kto nie jest oszustem i o kim niekoniecznie poczytam
            tutaj, ale może macie racje, że nie znajdę bo kogoś takiego porostu
            nie ma. Forum trochę poczytałam i zauważyłam, że jest tu masa wpisów
            i reklam osób, które sprzedają głupotę typu pewny bilet do nieba i
            dlatego przed zdecydowaniem chciałam zapytać. W tym wszystkim
            zupełnie można się pogubić co jest zwykła ściemą a co nie

• Gość: Aneta Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 20:54
              I masz rację. Normalni wróżbici, jasnowidze, czy szamani mają swoje
              strony i wiernych klientów. Tutaj przepychają się małolaty i
              manipulatorzy o różnych pseudonimach, bo wstydzą się podać własne
              imię i nazwisko. Szukasz kogoś sprawdzonego, dobrego, to szukaj, ale
              nie tutaj! Jedna tu taka ostatnio grasowła zastraszając ludzi, o
              oszutkach dwóch było też tu głośno. To forum nie jest miejscem
              spotkań ezoteryków, zapewniam Cię! Pozdrowionka i życzę szczęścia w
              szybkim znalezieniu pomocnej duszy:)))
              • Gość: ciekawa Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 21:10
                swoja droga jak i gdzie szukac, to wszystko jest zdominowane przez naganiaczy,
                tu, moze i w necie rowniez
                • Gość: tak zgadza się Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 21:37
                  Najlepiej poszukać w realu, wśród znajomych, ewentualnie samemu w
                  internecie kierując się własną intuicją. Mnie osobiście przekonują
                  ludzie nieukrywający twarzy. I nigdy się nie zawiodłam na własnej
                  ocenie.
                  • dominikaaol Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 27.02.10, 23:31
                    Wiem, że to forum nie jest najlepszym miejscem na tego typu
                    poszukiwania, ale naprawdę nie wiem gdzie mogłabym szukać
                    prawdziwych ezoteryków.
                    W necie wiadomo wiele nazwisk, nicków i mało konkretów, w realu też
                    ciężko, bo nawet jeśli ktoś korzystał to niekoniecznie chce o tym
                    mówić, gdyż uciekanie się do magii może być różnie odbierane.
                    A może faktycznie tak jak wcześniej pisały dziewczyny nie znajdę
                    nikogo bo to wszystko jest mega ściemą. Wiem tylko to, że jeśli
                    traci się nadzieję, miłość życia tak jak ja to łatwo jest zwariować,
                    minąć się z prawdą i szukać pomocy wszędzie gdzie tylko się da.
                    I chciałam jeszcze dodać że moim zamiarem, nie jest i nie było
                    stworzenie tu przestrzeni do wywołania lawiny autoreklam super
                    skutecznych magów, dla których im mniej rozumiesz tym bardziej jest
                    im to na rękę, bo nie pojmuje jak można świadomie żerować na
                    nieszczęściu i zagubieniu innych.
                    • Gość: aneta Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 17:58
                      Na tym to polega - straciłaś miłość, wiarę, nadzieję, jesteś
                      przygnębiona a ktoś to po prostu wykorzyta! Miałam tak samo, ból nie
                      do zniesienia... ból który nigdy się już nie zagoi... nic
                      straszniejszego nie było od tego, że ktoś podsycał we mnie
                      nadzieję... ból się ciągnął latami... Szkoda własnego życia, dobrze
                      że masz świadomość tego, jakim absurdem są te wielkie kapłanki i
                      uzdrowicielki. Masz swoje serce, swoją dumę musisz się pogodzić z tą
                      sytuacją - to jedyne lekarstwo. Życzę Ci szczęścia, aby przyszło do
                      Ciebie jak najprędzej.
                      • dominikaaol Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? Do Aneta 28.02.10, 20:14
                        Aneta dzięki za twoje słowa widzę że mamy podobne doświadczenia
                        niestety, tak mam świadomość że to wszystko może być złudzeniem,
                        ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta. Wiem że masz racje że
                        powinnam się ogarnąć i nie szukać cudów tylko pójść do przodu ale to
                        wcale nie jest łatwe. Pozdrawiam serdecznie i również
                        wszystkiego dobrego dla Ciebie
                        • Gość: ??? Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? Do Aneta IP: 213.52.216.* 28.02.10, 20:43
                          Uwierz mi,ze z czasem Ci minie,wiem ze teraz to brzmi banalnie ale tak bedzie.W innym wypadku
                          bedziesz tylko przedluzac cierpienie,nakrecac sie,myslec czy dziala a 'mag' Ci palnie zebys sama
                          podjela kontakt bo dziala..NIE WARTO powodzenia.
                          • Gość: g Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? Do Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 09:31
                            yo kogo polecacie
                            • Gość: asia Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? Do Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 09:48
                              nikogo!!!
                              • Gość: Oliwka Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? Do Aneta IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.10, 10:23
                                Próbować można, ale raczej odradzam kierowanie rytu w stronę
                                konkretnego mężczyzny/kobiety, a prosić ogólnie o miłość.
                                • skorupka-3 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? Do Aneta 27.04.10, 00:44
                                  Dokładnie jak napisała poprzedniczka . Po co komu niewolnik
                                  rytuału ? czy to będzie prawdziwa miłość ? czy zamówienie rytuału to
                                  miłość ? czy zachcianka posiadania mężczyzny czy kobiety ? Najlepiej
                                  już faktycznie poprosić o rytuał na spotkanie miłości życia osoby
                                  kochającej i kochanej . Tak jest chyba uczciwiej i bezpieczniej dla
                                  zamawiającego .
                                  • Gość: Milenka Lilith Black Moon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 11:53
                                    Ta Pani jest naprawdę dobra . Zamiawiałam u niej dwa uroki . między innymi i taki miłosny. Po 4 tygodniach jest rezultat super . Przeyszedl wczoraj z kwiatami !
                                    • Gość: Carlos Re: Lilith Black Moon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:30
                                      Niedawno miałem wykonywany urok u Lilith . Chyba coś już idzie do przodu . Mam pytanie do ludzi czy te osoby zostaną z nami ? Do kiedy działa taki urok ?
                                      • Gość: kasiulinek87 Re: Lilith Black Moon IP: *.aster.pl 28.04.10, 14:28
                                        ja mialam wykonany rytual u lilith 4 tygodnie temu, dokladnie 31 marca. caly
                                        czas czekam na efekty... iiii... na kontakt z lilith, bo nie odpisuje na zadne
                                        maile, nie wiem dlaczego... ;/
                                        • Gość: droopsik Re: Lilith Black Moon IP: *.centertel.pl 25.06.10, 11:54
                                          Bo i nie odpisze. Czekałem na zakończenie mojej sprawy z panią
                                          Lilith ale się nie doczekałem, minęło półtora roku i nic. Znalazłem
                                          kogoś kto mi pomógł, i widzę iż to działa. Pierwszy efekt po 3
                                          dniach od rozpoczęcia pracy.
                                          • Gość: gosc Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 12:09
                                            Dropsik nie ma czarow sa tylko oszukani i przypadkowe sukcesy.
                                            Jesli masz te osobe wymarzona, to gratuluje.
                                          • Gość: odjutraa Re: Lilith Black Moon IP: *.182.8.26.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.06.10, 15:32
                                            a mozesz napisac kto ci pomogl??
                                          • Gość: pomóz... Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 17:15
                                            Droopsik kto Ci pomógł.. doradz prosze, tez szukam juz 1,5 roku..
                                            • Gość: gosc Re: Lili i inni IP: *.aibohphobia.org 25.06.10, 17:36
                                              Drogi gosciu Pomoz!
                                              Moglabym napisac, ze Pan X pomaga, albo Y
                                              i co dalej, podac jego dane, pozniej napisac jako wdzieczna za czary ...
                                              Nastepnie podszyc sie pod kolejna wdzieczna, by pozniej udac juz czarodzieja
                                              konkretnego, Tobie odpisac, ze to Twoja wina, bo zgasla Tobie swieczka, lub
                                              myslales zbyt malo o przedmiocie czarow i mozemy za troszke mniejsze pieniadze
                                              zaczac od nowa....
                                              Pozniej trafisz na kolejnego naciagacza i tak dalej.....
                                              Jesli ktos cos zrobi, to za darmo, ale takich nie ma, bo magiczni chca jesc
                                              chleb.....
                                              • Gość: gosc23 Re: Lili i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 19:59
                                                Potwierdzam. ja nie korzystałam z żadnych rytuałów ani uroków. Ale to
                                                zwykli naciagacze. mialam "przyjemnosc" przekonania sie na wlasnej
                                                skorze od tego pozal sie boze "runisty" algiza. pieprzy by pieprzyc. ot
                                                co. nic sie nie sprawdzilo a korzystalam jego uslug rok temu. tylko na
                                                kase mnie naciagnal.
                                            • Gość: droopsik Re: Lilith Black Moon IP: *.centertel.pl 25.06.10, 20:28
                                              Znalazłem tą kobietę przez przypadek, ona wyczytała z mojej twarzy i
                                              swiadomości co mnie gryzie i sprawia ból. Pomogła mi za darmo, nic
                                              nie chciała w zamian. Co do kontaktu z nią to jest problem, bo ma 90
                                              lat, a nie korzysta z tel i komputera. A trafić do niej nie jest
                                              łatwo.
                                          • sylwia3099 Re: Lilith Black Moon 24.02.21, 02:25
                                            A u kogo robiles daj znac na priw makeup@interia. eu podzrawiam Zosia
                                    • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon IP: *.fbx.proxad.net 11.03.14, 08:22
                                      Lilith 666 podczas rozmowy negocjacyjnej w kwestii uroku miłosnego na mojego ex zmusiła mnie szantażem na zakup modlitwy śmierci na kochance, jako jedynej możliwości odzyskania ukochanego, której ja tak na prawdę nie chciałam, ale ona zmusiła mnie żebym dała pieniądze do ręki jakiemuś jej kolesiowi, bo sama sie przyznała że załatwia tak sprawy ze wszystkimi vipowskimi klientami, aby nie dzielić się kasą z fiskusem, gdyż nie ma żadnych śladów takich transakcji, żadnych umów ani przelewów bankowych na podstawie których można by było pójść do sądu. Ta szantażystka na tyle sprytnie i cwanie to zrobiła, że miała wszelkie informacje na mój temat i żadnego potwierdzenia wpłaty, więc nie miałam z czym nawet iść do sądu bo bym się jeszcze bardziej ośmieszyła. Po jakimś czasie dopiero postanowiłam walczyc o prawdę, gdyż wiem że pieniędzy napewno żadną siłą nie odzyskam, ale mogę pomóc innym, i ostrzec jakich konkretnie metod manipulacji ona używa, w jaki sposób pozyskuje informacje oraz kim ona właściwie jest w życiu prywatnym, gdyż zatrudniłam detektywa aby zebrać o niej informacje i upublicznić gdyż przestałam się bac jej szantaży i gróźb. Otóż mój detektyw bardzo szybko zorientował się że upodobała ona sobie towarzystwo wsiowych metali, za którego on się przebrał i nie miał żadnego problemu w kontakcie z samą siostrą lucyfera albo raczej wypierdem lucyfera, bo z prawdziwymi lucyferianami ona nie ma nic wspólnego, ci ludzie się jej brzydzą, kto ją zna a większość z nich nie ma o niej pojęcia, jak chociażby ten cały Michael Ford, który odpowiedział nam na maila, że to jakaś uzurpatorka i mitomanka, a z którym ona się afiszuje na swojej stronie okulta pl, że go zna, i wciska kity tym wsiowym metalowcom, żeby zabłysnąć, a prawda jest taka, że musi posuwać się do różnych kłamstw, żeby ktokolwiek połakomił się na to zatłuszczone dziursko... Mój detektyw widział, jak ona za pieniądze zmalwersowane swoim klientom kupuje sobie chłoptasi na posługi, urządza zjazdy i libacje dla tych prymitywnych wsiowych metaluchów, który potem wzamian za pare złotych bronią tej maszkary na różnych forach i pod różnymi pseudonimami, szantarzuja oszukanych i przestraszonych klientów, itp. Ona sama się chwaliła mojemu detektywowi na jednej z takich libacji, że kupiła sobie papiery na uczelni w Tomaszowie, bo było łatwo, kompletnie nic nie umiejąc kończąc studia, a już napewno nie potrafiąc samodzielnie napisać pracy magisterskiej, która od początku do końca sfingowała z jednym asystentem wykładowców podrabiając oceny w indeksie i na listach. Jak tak wyglądają studia, to każdy debil który nie potrafi nawet pisać może sobie kupic magistra prawa i zastraszać ludzi na forach domniemaną wiedzą. Tak samo szczyciła się do mojego detektywa, że naciagneła wielu frajerów na kasę, ale nie szkoda jej głupich ludzi, niech płaca podatek za głupotę ku jej dobrej zabawie. Mam mnóstwo materiałów, zdjęć i nagrań, w odpowiednim momęcie z pewnością to wykorzystam aby odzyskać stracony honor!
                                    • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon IP: *.fbx.proxad.net 11.03.14, 08:24
                                      To nie są żarty, ta naciągaczka zorganizowała sobie grupę przestępczą, z którą zajmuje się nagabywaniem naiwniaków, wyłudzaniem czasem sporych sum pieniędzy, szantażując kompromitacją i ujawnieniem danych z rozmów żądając zapłaty za jej za milczenie nie małych sum pieniędzy i wiele wiele innych nadużyć, jak malwersacja wpłaconych na konto pieniędzy bez wykonania usług itd itp......... Żeby ktoś jeszcze oprócz mnie zgłosił sprawę na policję, żeby policja zajęła się wreszcie tą naciągaczką i jej szajką przestępczą, przepytała ludzi, którzy dali jej kasę i zostali oszukani nie mając żadnego potwierdzenia wykonania usługi ani rachunku, żadnych świadków i oczywiście brak zwrotu zmalwersowanych pieniędzy! Zwłaszcza policja skarbowa miała by tu sporo roboty! Gdyby zebrała się grupa ludzi, można by było pójść do sądu z tą sprawą nawet bez świadków, pokazując rozmowy i ewentualne wpłaty na konto, żeby dostać zwrot, bo wszystkie nasze historie są do siebie bardzo podobne i pozew zbiorowy był by wskazany! Przecież kwoty od 4 do 20 tysięcy to nie są małe pieniądze!!! Nie jestem za tym, aby donosić na kobieciny, które dorabiają sobie po 50 do 200 zł za usługę wróżąc czy robiąc jakieś rytuały w czyjejś intencji, ale tu mamy do czynienia ze sporymi pieniędzmi, niektórzy muszą 2 lub 3 miesiące albo i dłużej pracować na kwoty typu 6 tyś, więc miejmy do siebie jakiś szacunek i do tych pieniędzy!!! Warto by było sprawdzić na ile ona oszukała fiskus nie rozliczając się za wykonane albo raczej nie wykonane usługi typu vip, bo to wchodzą w gre dosyć spore malwersacje! Osobiście zgadzam się na wykorzystanie moich wpisów aby zgłosić sprawę urzędowi skarbowemu, aby prześwietlił jej konta, komputery i konta sługusów!!! Ludzie, nie bądźcie naiwni! To babsko o pseudonimie Lilith 666 zorganizowało grupę przestępczą i zajmuje się żerowaniem na ludziach! Mało tu macie dowodów, wpisów różnych oszukanych ludzi, pozbawionych pieniędzy szacunku i godności?? Ja sama złożyłam sprawę na policję i dałam dowody do analizy, żeby założyć sprawę w sądzie o szantażowanie, znęcanie się psychiczne, wyłudzenie kilku tysięcy złotych itp! Ilu z was jest takich którzy padli ofiarą oszustwa, a wstydzą się cokolwiek z tym zrobić, gdyż zostali zastraszeni i zaszczekani???? Ta szmata nie ma pojęcia co to jest dyskrecja!!! To kwestia honoru aby pozbyć się najgorszego przekleństwa dla nas wszystkich w postaci tego obłudnego, zakłamanego, toksycznego babska Lilith 666 i jej szajki przestępczej! Pora wyleczyć nasze społeczeństwo z nikczemnego pasożyta powodującego raka umysłu i duszy! Zamierzam użyć wszelkich dostępnych mi możliwości, aby zdekonspirować tą całą szajkę przestępczą z Lilith 666 na czele, by nikogo już nie wyzyskali, okradli, zmanipulowali, zastraszyli, zaszantażowali, zniszczyli życie i psychikę! Moim celem jest bezwzględny KONIEC grupy przestępczej kierowanej przez pazerną cwaniarę Lilith 666 i jej samej! Póki ona będzie próbowała dalej oszukiwać ludzi ja będę robić wszystko, żeby to udaremnić i ochronić naiwnych przed jej szarlatanerią!!!
                    • Gość: hk Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.ray.net.pl 30.08.10, 11:37
                      ijojo
    • delilah1 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 28.04.10, 14:54
      Tylko algiz9 - Pan Sławek
      • danielsko312 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 10.12.11, 11:05
        delilah1 napisała:

> Tylko algiz9 - Pan Sławek

też polecam
        • zakrecona8686 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 10.12.11, 16:52
          a korzystał ktoś ze stana??
    • Gość: Mija Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.chello.pl 25.06.10, 13:26
      Ale tak w ogóle, znaczy szczerze... po co Wam te uroki miłosne???
      Jak ktoś kogoś nie chce - to nie chce... i chyba koniec historii,
      prawda. Po co komu miłośc na siłę?
      • carmilla_vamp Uroki miłosne :) 25.06.10, 20:14
        Warto pomóc szczęściu. To nie jest "miłość na siłę", a po prostu
        przyciągnięcie jej- gdzieś tam jest ktoś, kto może Cię pokochać...

Tak jak Ty piszą osoby, które mają już stabilną sytuację i kogoś u boku.
        Osoby samotne często chwytają się każdego możliwego sposobu, by chociaż przez
        chwilę ktoś był obok, by usłyszeć jakieś ciepłe słowa, zobaczyć miłość w czyichś
        oczach.

Owszem, zdarzają się uroki na konkretną osobę, jednak nie uważam, żeby to było
        coś złego, zwłaszcza jeśli osoba jest wolna. To nie jest narzucenie miłości, a
        rozbudzenie zainteresowania, przyciągnięcie uwagi. Często skutkuje to miłością,
        lub bardzo bliskim związkiem, który w efekcie zmienia się w miłość.

Gorzej sytuacja wygląda, gdy ktoś jest z związku, a my chcemy już natychmiast tą
        osobę. Ryt oczywiście jest dostępny, jednak szanse na powodzenie są mniejsze. No
        i trzeba pamiętać, że jeśli się uda, może to znaczyć, że osoba, która tak nam
        się szalenie podobała może mieć predyspozycje do zdrady- bo w końcu do niej
        dochodzi, skoro odchodzi od partnerki X, żeby być z Tobą.
        • Gość: gosc Re: Uroki miłosne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 21:22
          Carmila napisz cos o Lilce!
          • carmilla_vamp Re: Uroki miłosne :) 26.06.10, 11:00
            Wolałabym nie. Po co psuć sobie i innym ludziom humor z samego rana? :)
        • Gość: Mija Re: Uroki miłosne :) IP: *.chello.pl 26.06.10, 11:05
          Dzięki za odpowiedź... logiczna jest:-). Hmmm, u mojego boku kot i
          pies, więc jakby moje podejście do takich uroków wynika raczej samo
          z siebie, a nie z sytuacji uczuciowej;-). Pozdrawiam:-).
    • Gość: ja Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 20:07
      do gościa: może jakbyś pisał/ z zalogowanego nicka byłabys wiarygodna:D
      • mariusz44a-only Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 26.06.10, 15:16
        hm.. , a jak bym wam powiedział, że istnieje sposób 100% , na odzyskanie ukochanej osoby ,czy też poznanie nowej, i nie jest to , w żaden sposób manipulowaniem ludzkimi uczuciami i nie wiąże się to z żadnymi konsekwencjami, wasz związek może wyglądać, tak jak Wy chcecie , bez tracenia fortuny na wróżki, i innych tego typu naciągaczy...
        U mnie ten sposób zadziałał po ok. 2-tyg. żona do mnie wróciła ,
        Jesteśmy teraz bardzo szczęśliwi - a naprawdę wcześniej nie było nawet 1% szans że będziemy ze sobą . Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać mariusz44a@poczta.fm , Chętnie pomogę:-)
        • Gość: ola do mariusz44a IP: *.centertel.pl 02.07.10, 22:00
          a mozesz cos wiecej napisac na forum?
          • Gość: zenobia Re: do mariusz44a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 22:29
            Laguz probuje cos wyrzzbic
            wczesniej Lillith
            Ich wam nie polecam
            • Gość: niezadowolona Re: do mariusz44a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 22:58
              Nie polecaj nikomu tym pseudoznawców jak sama nie sprawdziłaś, są do
              niczego wiedza równa zeru, a zarobek oporowy
              • aniela3232 Re: do mariusz44a 07.07.10, 14:57
                Lilith Black Moon mogę jak najbardziej polecić .
                • Gość: widz Re: do mariusz44a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 15:40
                  Przestań pisać te pierdoły ,ze ktoś z tego forum ci pomoże ,no za
                  wyjątkiem ostrego oczyszczenia z kasy,zacznij szukać w realnym
                  świecie
        • Gość: bardzosamotna Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( IP: *.centertel.pl 08.07.10, 09:17
          • mariusz44a-only Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( 11.07.10, 03:39
            Proponował bym wam nie wierzyć za bardzo w cudowne wróżki ,
            przerabiałem ten temat;-)
            Poszukajcie inf. na temat Prawa przyciągania
            Polecam film "sekret"
            • Gość: autor Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( IP: 213.25.24.* 29.11.10, 14:01
              a ja polecam wziąć się za własną dup..... a nie za uroki, wróżki i inne gó..;>
              stracicie kasę i co myślicie, że za to on czy ona wróci?? chcecie tak na siłę?? za pieniądze??
              • Gość: czerwony kapturek Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 18:35
                Polecam Monikę Troisombres.Wcześniej korzystałam z kilku innych osób, w tym dwóch reklamujących się na forum.Zgłaszając się do Niej macie pewność, że nie ściągnie na was jakiegoś syfu.Najpierw musiała mnie porządnie oczyścić po poprzednich, bo miałam od nich różne "fajne niespodzianki".
                • Gość: gosc Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( IP: *.abhsia.telus.net 30.11.10, 03:10
                  Tak prawde mowisz czerwony kapturku... Tez mi pomogla Pani Monika Polecam pania Monike Troisombres..
                  • niemo-ralny Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( 30.11.10, 07:32
                    Ta cała Monika to Ewa Janson, która przecież tu kiedyś mówiła,że papież był u niej na kolacji .To jest ta Monika forum.gazeta.pl/forum/w,468,103853640,105472538,Re_Wrozba_Pani_TW_TC_komu_sie_sprawdzila_.html i na pewno to jest Ewa Janson.
                    • Gość: gość Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 09:10
                      Chciałbyś.Nie wymyślaj bzdur.
                      • niemo-ralny Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( 30.11.10, 09:20
                        Nie wymyślam bo powiedziałem, że za wróżbę nie mogę zapłacić tak jak ona chce elektronicznie i dała mi numer konta. Ten sam numer ma Ewka Janson znana wszystkim w złej sławie. Pani ktora mieszka w slamsach i o mało jej dzieci nie zabrali nie powinna doradzac ludziom lecz zajać się swoim życiem. Dodatkowo jak widac powyżej wróżby jej się nie sprawdzają i moja rownież.
                        • Gość: gość Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:31
                          Nie kłam lilith.Pani Monika nigdy nie podaje zwyczajnego numeru konta.Skąd wiem?Bo jak ją poprosiłam o normalny numer konta powiedziała, żebym założyła konto w dotpay i nie było zmiłuj.Chodzi o dyskrecję, Ona nie ma Twoich danych, a Ty jej i nie są jej do niczego potrzebne, bo świetnie sobie radzi i pomaga ludziom bez nich.
                          • niemo-ralny Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( 30.11.10, 14:40
                            1.Nie kłamie 2. Nie jestem Lilith 3. Nie brałem nawet uroku miłosnego u Lilith i mimo, że się starasz tu pisać nic Ci z tego nie przyjdzie. Pani Monika czy też Ewa Janson jest już rozgryziona i pisała na tym forum . Wystarczy porównać style i jak pisałem nie mogłem tak zapłacić.
                            • Gość: ! Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 15:32
                              1.Kłamiesz.2.Jesteś.3.Tylko lilith wmawia ludziom, że Ewa Janson i Monika Troisombres to ta sama osoba.4.Zdradziłaś się kolejny raz interpunkcją i szykiem zdań.5.Troisombres nikomu nie podaje numeru konta do przelewu, każdy płaci przez dotpay.
                              • niemo-ralny Re: mariusz44-a , to napisz tutaj , pomóż....:( 30.11.10, 15:37
                                Tak ? To niech poda i poda imię i nazwisko oraz adres . Nie poda prawda ? Ty też nie podasz i nie poręczysz za nią adresem. Wiem kim ona jest. Owego czasu po fecebooku rozsyłali wiadomości jak ta cała Monika kradła ludziom pomysły na pracę. Przestań Janson wmawiać ludziom pierdoły. W to nikt już nie wierzy. A błędów jakichklowiek nie robię i nie robiłem.Najlepszym dowodem jest zabłyśnięcie tu Pani Ewy czy tam Moniki i tu została wykrywa też ta tajemnica. Powiedziałem swoje zdanie zgadzać się nie musisz. Ale klientem byłem i wiem,że wróżba się nie sprawdziła.
    • Gość: karola Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.radom.vectranet.pl 23.10.10, 17:39
      Miałam ciężką sytuację , zostałam oszukana , trafiłam na jedną osobę która mi pomogła a wcale już w to nie wierzyłam z tego co wiem nie reklamuje się nigdzie , mogę zdecydowanie powiedzieć że ma dar jak ktoś potrzebuje namiar może napisać mój e - mail karolina3410@onet.pl
    • Gość: karola Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.radom.vectranet.pl 23.10.10, 23:13
      Mi ta osoba pomogła , a przejechałam się nie raz na różnych tzw . pseudo wróżkach czy to przypadek - wątpie
      • niemo-ralny Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 29.11.10, 13:39
        A kto to taki jest ?
        • troisombres_monika jakiś irracjonalizm durny przez ciebie przemawia 30.11.10, 15:51
          niemo-ralny napisał:

> A kto to taki jest ?

nikt nie ma numeru mojego konta ja nie mam numerów kont innych ani danych. ja to nie lilith co szantazuje potem klientów wysyłając bzdury do domów.
          • niemo-ralny Re: jakiś irracjonalizm durny przez ciebie przema 30.11.10, 16:25
            Niech Pani Ewo nie pierdzieli głupot czy tam Moniko na innych wróżących i na swoich klientów. Nie Pamięta Pani jak tu ich wyzywała od śmierdzieli ? Czemu już nie ma nicka tw ? czy Pani tylko znów już na 5 Pani pisze. Z Panią i o Pani to szkoda syskutować i tracić nerwów. Jeśli ktoś chce z Pani korzystać to może korzystać ,ale osobiscie
            • niemo-ralny Osobiście 30.11.10, 16:26
              Pamiętajcie,że jeżeli ktoś nie przyjmuje osobiście. Nie ma adresu itp jest osobą podejrzaną i nie ufajcie im, bo się może okazać, że to następne wcielenie Ewy Janson. To wszystko co na tym forum mam do powiedzienia.
              • Gość: ! Re: Osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 16:32
                Pani Monika nie musi podawać swojego adresu i danych ciołku, bo ma coś w przeciwieństwie do Ciebie-potrafi pomagać.Co z tego, że masz swoje forum, stronę internetową, konto na myspace, dodajmy, że nie ze swoimi zdjęciami?xD Ci, którzy są wszędzie w internecie, są nic nie warci, a Ci, do których trudno trafić, są tajemniczy, potrafią i chcą pomóc, a nie wydzierają kasę.Na pewno nie byłeś klientem Pani Troisombres z tego prostego względu, że ona takim jak Ty nie odpisuje.Wie, kto potrzebuje pomocy, a kto chce tylko wyciągnąć jej dane;)Pozdrawiam Panią Monikę.
    • niemo-ralny Re: ech nie-moralna durnoto 30.11.10, 16:30
      iech Pani tka swoje dzieci nazywa a co do oferowanych wpłat to niestety ale adresy osób wpłacających Pani posiada, ponieważ są to wpłaty z kont a ludzi po sobie Ewo-Moniko nie oceniaj szantażysto i wyłudzaczko. Taka jest prawda o tobie i dla ciebie miłym być nie można. Rozumiem,że roznoszenie ulotek przez Panią nie wyszło . Z czasem inni klienci się wypowiedzą a z usług Pani Moniki czy Ewy lub tw bo to już różne nicki miało radzę nie korzystać .To wszystko w Pani temacie.
    • Gość: ! Re: :))) obowiązuje ustawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 16:46
      Potwierdzam.Gdyby nie Pani Monika do dziś byłyby nocne koszmary i dziwne krwawienia.Przede wszystkim ma się pewność, że to, co jest mówione czy pisane nie zostanie następnie wykorzystane, nie musicie się obawiać, że traficie na lolokultyzmy tak jak u lilith, albo wyśmiani na myspace.A Tobie lilith polecam zgłoszenie się do Pani Troisombres, przytyłaś ostatnio sporo, ale nie martw się, pomożemy Ci ;*xD
    • Gość: ala Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.wapgw.era.pl 20.03.11, 21:11
      Ja tez potrzebuje. Zeby mnie pokochal.
      • Gość: roza_26 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.11, 15:18
        Ja polecam Lilith Black Moon, wiele sie o niej naczytałam, a tak naprawdę kontakt miałam z nią bardzo dobry, na moje wiadomosci zawsze odpowiadala, zdarzalo sie ze z opoznieniem ale przeciez nie moge wymagac zeby siedziala caly czas przy komputerze. Moj byly zadzwonil, tak sam z siebie, pierwszy raz od naszego rozstania i mysle ze to nie przypadek a juz ode mnie zalezy czy wykorzystam te szanse ktora otrzymuje dzieki Lilith
        • klaudynianka Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 27.03.11, 09:47
          Wklejam mój dzisiejszy post z kafeteri i oby każdemu się udało :

[27.03.2011] 09:35
          [zgłoś do usunięcia] klaudynianka
          Odnosić się nie będę po ciut zmęczona jestem ....Co oznacza,że powiedział mi, że zerwanie było błędem jak i porzucenie mnie dla jak określił " pierwszej lepszej " było fantastycznie! Tak więc u mnie urok u Lilith zadziałał i wszystkim u kogo byście nie robiły tego życzę. A teraz spać...

• Gość: PiS( Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 04.08.13, 11:15
            Nieudolna reklama między portalami. Lilith już na psy schodzi skoro takie gierki odprawia
          • 9memory Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 11.08.13, 04:59
            Nie wierze w takie cuda w naszym kraju nie ma autentyków ,ktorym udaje sie taka ceremonia w pełni .:-D .Mozna ewentualnie podnieśc wibracje takiej relacji ,oczyscic ją ,przeprogramować jesli sie da ładnie zrównowazyc ewentual zrobic skrypt runiczny ktory uporzadkuje ( najlepiej po swojemu ).Cała reszta podszyta jest manipulacja i to dolewanie "oliwy do ognia".
    • totylkokroplawmorzu Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 14.06.11, 05:41
      Algiz wykasował następną swoją stronę, znów miał wszystko skopiowane od innych wróżących. Wszystko to znaczy WSZYSTKO!
      • Gość: czytam i nie wierz Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.connecta.pl 17.06.11, 00:14
        Ludzie? Dlaczego nie podacie tych osób na policję? Przecież macie numery kont, macie adresy? Tym powinna się zająć prokuratura!
        Też byłam naiwna i poszłam na wróżbę do tego pożal się boże algiza. całe szczęscie nie zapłaciłam za ten stek bzdur. najpierw mi powiedział cos innego a drugim gdy powiedziałam, że nic się nie sprawdziło, stwierdził, że runy się na mnie "wku...ły" - cytuję:)
        myślałam, że padnę.
        Podawać numery kont i adresy tych naciągaczy! 1000 zł za jakiś ryt? czyście powariowali? wysłać obcej osobie 1000 zł?
        • Gość: Ona Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.inowroclaw.mm.pl 10.12.11, 17:00
          ja Ci sie udało dwa razy nie zapłacić? Dobrze rozumiem : raz byłam - nie zapłaciłas i poszłaś drugi raz do niego i znowu nie płaciłaś?
          • Gość: szczęśliwa Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 22:17
            Polecam wróżkę Jolantę z Zielonej Góry >TO NIE JEST REKLAMA . Przyjmuje osobiście ,a nie jak większość przez mail. bardzo mi pomogła -nie mogę opisać sytuacji ,bo może przez przypadek przeczytać to osoba ,na której był robiony rytuał. W każdym razie sytuacja była beznadziejna ,chciałam już nawet zrobić głupstwo... Dwa lata życia z kochanką i wrócił do mnie po trzech tygodniach rytuału....Jesteśmy szczęśliwi..... szukajcie w goglach ma swoją stronę .
            • Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 07:55
              Dlaczego takich nielegalnych wytworów wyobraźni nikt nie kontroluje? ktoś coś wie? Takie pytanie można zadać do stosowania wszelkiej magi tzw. białej i czarnej.Dlaczego takich nielegalnych wytworów wyobrażni nikt nie kontroluje i nie ściga prawo?Narzucanie własnej woli przez magię w postaci klątw,uroków,uwikłań i innych wpływów na drugiego człowieka winno być ostro karane.Kara winna wyć wymierzona na osobę,która rzuca uroki jak też zlecającą.Mam nadzieje,że KTOŚ wreszcie zareaguje na te nielegalne czyny i napisze odpowiedni akt prawny.Ten czyn jest równie niegodny jak kradzież,morderstwo,nielegalny handel.To nie jest tylko rozrywka,to jest ubezwłasnowolnienie drugiego człowieka.Niech zastanowią się mocno nad tym osoby które to czynią.Wejście w pakt z diabłem to jest obrzydliwe przestępstwo.Dlatego ukrywają swoje wstrętne maski pod pseudonimami,boją się ujawnić swoje oblicze.Żyją w tym uwikłanym przez siebie świecie nigdy nie zaznając szczęścia.A efekty,które uzyskują są bardzo mierne i chwilowe,pozorne szczęście.
            • Gość: Asia Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.home.aster.pl 17.12.12, 14:14
              a mozesz powiedziec, ile placilas za ten rytual? to chyba nie jest tajemnica?
    • iza1982d Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 10.12.11, 18:56
      Ja nie wierzę w uroki miłosne. Iza.
    • Gość: up Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.xdsl.centertel.pl 11.12.11, 10:51
      up
    • Gość: mercedes Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 12:33
      Moge polecic Papa Bones czarownika voodoo z Florydy, ktory ma 40letnie doswiadczenie w rytualach na milosc, szczescie, finanse i inne.
      Praca jego jest niezwykle droga (od tysiaca dolcow wzwyz).
      Jezeli kogos to interesuje wpiszcie z google: THE ORIGINAL PAPA BONES.
      • Gość: haha Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.11, 12:59
        hahah papa bones- czyli szanowny pan laguz:D
    • Gość: dziala Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.tom-net.pl 20.04.12, 10:37
      I po co ta reklama?
      • Gość: E. Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.eu 31.05.12, 08:08
        Tak się zastanawiam czy samemu nie można wykonać ? znacie jakieś sposoby ?
        • Gość: gtx Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.12, 17:14
          Może Babka z serialu z telewizji by pomogła!
          W niedziele on leci, serial oczywiście.
          Ona wszystko może i jest taka realna.
    • Gość: Marta Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 21:03
      Jeśli ktoś poszukuje sprawdzonej wróżki, która zajmuje się wróżeniem i urokami miłosnymi to mogę kogoś polecić z czystym sumieniem. Ale nie chcę tu pisać, bo nei wiem czy ta osoba by tego chciała. Jak coś to piszcie do mnie maila annaa1987@onet.eu
      • Gość: gtx Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.12, 21:30
        Tylko babka z raczerow!
      • Gość: K. Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 14:44
        Bardzo dziękuję za polecenie tej wróżki! Jest mega!
        • Gość: bomi Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 23:43
          ja też polecam
      • Gość: ja polecam Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.205.116.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.12, 00:30
        Witam. Ja polecam wróżkę cecylię , jej gg : 43537997
    • Gość: stokrotka Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.centertel.pl 17.08.12, 20:14
      postanowiłam sie odezwać ponieważ dokladnie 2miesiacetemu robiłam urok milosny u pewnej kobiety i sie powiudl. dosłownie po kilku dniach od uroku zaczelismy sie spotykać. kożystałam z wielu wrozek i wrozów i nic a wystarczył jeden kontakt z ta wrozka urok. jestem najszczesliwsza osoba na ziemi. fakt wydalam kupe kasy ale sie udalo.

ps
      sorry za brak skladu i ładu ale jestem zbyt szczesliwa zeby pilnowac gramatyki i skladu tekstu:)
      zostawiam moj email w razie czego. roskoszniutka@wp.pl
      • Gość: gosc Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 16:50
        polecam wrozke iwe jest specjalistka , byla moja osttania nadzieja jest niesamowita wielu osobom pomogla i mam nadal z nimi kontakt podaJE moj adres miatatiana2@gmail.com mam do niej namiary
      • megan12031976 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 24.04.17, 21:05
        Witaj. CzY mozesz napisac na moj email kto ci pomogl I jak to wygladalo. Jestem w potrzebie.. dziekuje z gory. Moj email madziulka9693@wp.pl
    • Gość: .. Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.ip.netia.com.pl 22.08.12, 14:56
      jasne :)j
    • organikaa Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 24.08.12, 00:02
      Dobrze ale jeszcze bez efektów. to chyba ciężko. wszyscy spaleni oszuści - jednak trzeba szukać. ponoć w kraju są osoby ale się nie reklamują. Fakt jak ktoś jest dobry to mu reklama niepotrzebna i pewnie robi to jako dodatkową fuchę...
      • Gość: szuukaaam Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 03:29
        Organika a Ty też szukasz kogoś takiego ? Trafiłaś już na kogoś ? Jakby co napisz do mnie na dragonkk22@wp.pl jesli mogę Cię prosić. Też wiem, że większość lub wszyscy z reklamujących się nie potrafi pomóc. Najlepiej podobno szukać jakoś zagranicą albo złapać kontakt do kogoś kto coś wie.
        • Gość: A Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 14:02
          Znam i mogę polecić wróżkę, która robi takie uroki. Korzystałam, udało się i polecam z czystym sumieniem. Nie będe tutaj podawała do niej kontaktu, bo nie wiem czy by sobie tego życzyła (to nie jest jednak z tych wróżek co się reklamuje na prawo i lewo). Jeśli ktoś by był zainteresowany to podaje namiar do siebie annaa1987@onet.eu
          pozdrawiam A.
          • aneta1991 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 22.02.21, 21:27
            Napisałam
      • Gość: Zgadzam się z Tobą Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 21:33
        ja też dotarłam do faceta przez koleżanę. chciałam jechać ale facet zmienił miejsce zamieszkania i po ptokach. dopiero po dwóch miesiącach dostałam email i napisałam do niego. gdy przyszło do efektów byłam sympatycznie zaskoczona. odpowiedzi w 80 procentach pokrywały się z tym co zaszło. Więc są jeszcze uczciwii rzetelni
        • Gość: pipek Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.13, 18:37
          Prześlij mi proszę namiary na kogoś takiego, strasznie długo już szukam pipek27@vip.onet.pl
      • ruskula Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 15.03.21, 16:43
        Znalazłaś kogoś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka