Gość: despe-ratkaa Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 24.08.12, 19:40 ha, ha , ha bo się zsikam. Wróżbyonline i reszta portali to zwykli oszuści jak Amber Gold. Pod przykrywką działalności gospodarczej wyciągają szmal jak chociażby Wróżbita Maciej - śmieszny klakier... Prawdziwe wróżki nie mają nic wspólnego z internetem i przyjmują osobiście to samo dotyczy uroków. W Polsce nikt, powtarzam nikt nie jest godny polecenia bo to krwiopijcy którzy znaleźli łatwy sposób na zbicie kasy. Rynek wróżb jest warty 2 000 000 000 złotych, tak to są potwierdzone dane. Bo naiwni w ton wierzą! Pozdrawiam realnie myślących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erokoko-spoko Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.12, 20:11 Jak ktoś ma nie równo pod sufitem to wierzy w takie bajki. Tak samo można uwierzyć że wilk zrobi minetę wilkowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak to wygląda Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 24.10.12, 18:51 Ja jestem po rytach u ezo-coaching. Raczej w trakcie i nawet jest sensownie, dobrze upp facet zaczął dzwonić i nawet już dwa razy się spotkaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 25.08.12, 20:55 ja robiłam płatne wrozby na ezo-coaching i naprawde cieplo i serdecznie mi opowiedziano. czekam jak sie ulozy, przeszlosc idealnie a resta..... okaze sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 14:13 Korzystałam z usług jednej wróżki i jestem zadwolona, facet wrócił do mnie, teraz planujemy ślub! Jestem mega szczęśliwa, a nie miałam już nadziei. Jeśli ktoś szuka kogoś sprawdzonego, to moge polecic wrozke. Nie bede tutaj pisac namiarow na nia, bo moze by sobie tego nie zyczyla, wiec podaje kontakt do siebie annaa1987@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.xdsl.centertel.pl 26.08.12, 14:18 śmierdzi mi to reklamą, czemu w każdym poście wklejasz to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrukpukmruk Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 26.08.12, 15:08 Dokładnie jak piszesz! Ściemą śmierdzi i propagandą w stylu pajacy z PO. Tutaj są inteligentni ludzi i tylko obrażasz naszą inteligencję z tą bajką i ślubem Odpowiedz Link Zgłoś
organikaa Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 30.08.12, 17:37 Najpierw skorzystałam z darmowej wróżby u innyy.78 Obecnie zamówiłam u niego urok na mojego i nie mojego. Facet wydaje się konkretny i sumienny. Czekam tylko na podsumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskiereczka86 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.12, 11:20 ja jestem w trakcie robienia uroku u wróżki z okolic warszawy. Widzę już jakieś efekty i mogę powiedzieć, że jestem zadowolona. wszystko powoli się układa. Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzonej osoby to proszę na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Upierdliwa 181.210.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl IP dla i IP: *.play-internet.pl 11.09.12, 20:37 181.210.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl na tym serwerze i IP dwa wpisy dwóch różnych osób - naucz się kobieto reklamy a nie udawaj klientek! Tutaj mamy: IP 181.210.222 Tutaj operator i serwer: nat.umts.dynamic.t-mobile.pl Czyli dwa wpisy z jednego IP i jednego serwera Żałosna autopromocja wróżko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladyluck/Kleopatra Re: 181.210.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl IP IP: *.180.218.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.12, 22:29 Nie,nie jestem wrozka,jeśli to do mnie miało być. Chciałam zamieścić 2razy swoją wiadomosc bo cos mi sie nie wkleilo za 1szym razem. wszystkiego dobrego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Upierdliwa IP: *.180.218.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl IP: *.play-internet.pl 12.09.12, 20:56 Co z tego że czarny nick - przecież jesteś na tym samym IP i serwerze nadal. Co trzeci raz wbiło się Tobie ogłoszenie - cieńka reklama i nachalna. każdy głupi nawet to ogarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wiedun Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 14.09.12, 20:50 Gość portalu: Zadowolona88 napisał(a): > Ja jestem zadowolona, robiłam u innyy.78 i sprawy idą w dobrym kierunku Wszystko by było fanie tylko cena to porażka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujaca8 innyy.78 IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 18:41 CZY KTOS MA AKTUALNY NAMIAR DO PANA INNYY.78 bardzo mi zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czy ten email mag@interia.eu do wróżbity jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 18:36 Znam dobrą wróżkę, która zajmuje się rytuałam, mogę podać namiary na nią, mój mail: annaa1987@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy ten email magia_mag@interia.pl IP: 84.40.154.* 28.09.12, 19:20 Czy ktos korzystal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapominalska-80 Re: Czy ten email magia_mag@interia.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.12, 23:14 tak robiono i z efektem. jakieś trzy lata wstecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.tktelekom.pl 26.10.12, 21:07 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5237441 proszę o2 którego to według casablanka11 nie używa PS zawsze pochwalne wpisy tylko z ip, play, plus lub zarejestrowany casablanka11, od nikogo wiecej, poza tym o innym jest osobny temat i tam jest wyjaśnione chyba dleczego ma ksywkę inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melania Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.tktelekom.pl 27.10.12, 08:46 trudno z nim o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 13:36 ja znam dobrą wróżkę, która zajmuję się urokami i przyciąganiem miłości, powodzenia itp. Mi robila akurat urok i facet do mnie wrócił. Polecam ją, bo zostałam wcześniej oszukana i nie chce żeby się ktoś naciął. Nie będę tu pisać jej maila, bo nie wiem czy by sobie tego życzyła, jakby kyos chcial to wiecej infromacji napisze na priv. Moj mail annaa1987@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.tktelekom.pl 14.11.12, 08:29 a jakie ma ceny ten salazar ? Odpowiedz Link Zgłoś
medialny_brylant Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 20.11.12, 18:14 kiedyś ,korzystałem z porad w tej materii u ezoterium z parasfery.,osoba która mi poleciła była zadowolona ,ja również już jestem szczęśliwy Osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża_77 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 20.11.12, 22:26 Tak ja też kedyś skorzystałam. W międzyczasie jednak dotarłam na stary portal gdzie za naprawdę sensowne pieniądze można skorzystać może nie z typowego uroku, ale też (w moim przypadku) to działa. Wejdźcie sobie na coś takiego jak ezosfera_com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sercemoniki wrozka kamelia i czesia IP: *.bu.edu 20.11.12, 23:36 tylko te dwie, wrozka kamelia z poznania,czesia tez poznan(stary rynek) Odpowiedz Link Zgłoś
hegema Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 14.12.12, 20:39 Kogo polecicie? Zależy mi na wiarygodnej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscgosc Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.access.hol.gr 18.12.12, 10:14 Kto korzystal z mag-magia ? czy sa efekty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.tktelekom.pl 18.12.12, 13:10 mm to raczej odpada, poczytaj o nim na necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.access.hol.gr 18.12.12, 13:28 a jak go znalesc na necie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***X Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.12, 15:58 Nie wierzcie w bzdury ! nie ma zadnych uroków , tylko oszuści nabijają sobie kieszenie i sami zachwalaja się na forach. Osoba zdesperowana to dla nich łatwy łup. Odpowiedz Link Zgłoś
eternalhope Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 12.03.13, 12:21 Polecam wróżkę Iwę. Nie przedstawia cennika z góry, bo nie da się tak. Wszystko zależy od danej osoby i sprawy. Iwa indywidualnie podchodzi do każdego problemu i osoby. Najlepiej przekonać się samemu podczas rozmowy telefonicznej. Ma niesamowite zdolności i jej rytuały działają. Polecam ją tym, którzy poszukują pomocy przy udziale magii. Iwa odprowadza rytuały: Uroki, miłosne, pieniężne, wróżby, tarot, runy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Apollonusa - zdecydowanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 13:19 Piszę o kimś dobrym, bo wiem jak sama długo szukałam i oczekiwałam uczciwej pomocy. Niestety 3 razy mnie naciagnieto dopiero znalazłam na 1 forum Apollonusa i on zadziałał szybko i skutecznie. Polecam i podaje do niego numer: 500 032 031 Facet jest rzeczowy, pyta i robi a nie opowiada godzinne bajki wychwalając się jaki to jest dobry a potem lipa. Polecam Apollonusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Apollonusa - zdecydowanie ! IP: *.tktelekom.pl 13.04.13, 13:39 Jakby Kasiu był ten Apolek taki dobry to byś się bzykała ze swoim facetem a nie pisała na forach. tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUNA Re: Apollonusa - zdecydowanie ! IP: *.centertel.pl 13.04.13, 17:13 O frajer znowu wkleja ten sam tekst co na innych wątkach - DUPLICATE CONTENT - zdublowany tekst. To koleś, który coś by chciał a nie może. A może Apollonus mu odmówił - bo czytałam, że on nie wszystkim chce pomagać.. Najwyraźniej frajerowi odmówił albo frajer to konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: Apollonusa - zdecydowanie ! IP: *.play-internet.pl 13.04.13, 22:10 Taka piękna reklama i tak dziadowsko przeprowadzana. Nauczcie się chociaż jakiś pozorów przy pisaniu postów reklamowych. Sraczki idzie dostać jak się tak obserwuje ten temat uroków. Widzę jawnie że ponad 80 - 85 procent wpisów, to posty pisane na zamówienie. Mniej lub bardziej widoczne umiejętności, nie brakuje oczywiście profesjonalizmu u pewnej wróżki. Tutaj musiała zatrudnić jakąś firmę od reklamy szeptanej która prowadzi w jej imieniu wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba-Jaga Re: Apollonusa - zdecydowanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 18:52 Jestem nastepną osobą, która wyrazi się bardzo pozytywnie o panu Apollonusie. To co czyni ten pan działa. Ja zrobiłam to w dobrej wierze bo nie chciałam stracic ukochanej osoby i nie straciłam, wiec niestety do niedowiarków to co robi działa, wbrew temu co tu piszecie, a ja polecam oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesamowita Re: Apollonusa - zdecydowanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 00:01 Dla zainteresowanych wszelkiego rodzaju magią i rytami polecam niesamowitą w swym fachu czarownicę Joannę Wiśniewską z Rodintv.Naprawdę warto powierzyć jej wykonanie wszelkich czarów i rytów,kobieta ma wielką moc i nie odczujesz kosztów bo robi to prawie za darmo.Telefon do niej to:708788644 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUrek Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 00:37 Wypij dwie flaszki i zakrec sie trzy razy dookola lewej stopy a znajdziesz rowiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 13:13 JUrek dokonałeś już takiego cudu,jeżeli tak to uwierzę,że jesteś cudotwórcą:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.147.115.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.13, 23:31 moda-ezo masz brwi jak kreski... i pleciesz smae bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Apollonus mega power !!! IP: *.centertel.pl 07.05.13, 00:43 Mój mąz zostawił mnie dla 20 latki a pan Apollonus tak mu obrzydził z nią seks, że wrócił do mnie po 2 tygodniach od momentu jak zaczał odprawiać swój rytuał. Nie chcę tu robić reklamy ale to co robi ten Apollonus autentycznie działa.Ja zdecydowanie polecam za tak małą kasę tyle satysfakcji i radości normalnie w szoku jestem i wdzięczna Apollonusowi na amen !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apollonus mega power !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 05:39 Anita no co Ty nie powiesz....i dalej chciałaś maczanego w innej? hhuuujjjj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Apollonus mega power !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 07:11 Gościu zastanów się co piszesz.To forum wróżbiarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Apollonus mega power !!! 11.09.13, 21:03 W podobnym tonie lecz ja mogę sobie pozwolić na dobre słowo na temat Albiona. Krótko, zwięźle i na temat. Fakt kontakt urywany a efekty dopiero po 4 m-cu. Jednak juz konkretne i w toku Gość portalu: Anita napisał(a): > Mój mąz zostawił mnie dla 20 latki a pan Apollonus tak mu obrzydził z nią seks, > że wrócił do mnie po 2 tygodniach od momentu jak zaczał odprawiać swój rytuał. > Nie chcę tu robić reklamy ale to co robi ten Apollonus autentycznie działa.Ja z > decydowanie polecam za tak małą kasę tyle satysfakcji i radości normalnie w szo > ku jestem i wdzięczna Apollonusowi na amen !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.centertel.pl 09.05.13, 02:05 Ja korzystałam z usług pana Apollonusa i chciłam aby rozłożył mi płatnośc na raty ale on tego nie robi. Suma sumarum wpłaciłam całość i nie żałuję - jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z efektów. Po jego obrzędach i wskazówkach stałam się zupełnie inna kobietą. On ze mnie z zachukaner kury zrobił seksowną pewną swojej kobeicości osobę. W życiu nie myślałam, że mam w sobie tak wielki potencjał. Bardzo polecam Apollonusa wszystkim kobieta, które czuja się niedowartościowane, brzydkie, grube, nieatrakcyjne - on was odkryje i obudzi na nowo.Kontakt z nim to również terapia psychologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 17:27 Polecam pana Apollonusa, mam ścisły umysł i nie myślałem, że kiedyś będę musiał korzystać z takich usług a jednak się powiodło. Pan jest profesjonalistą. Gdybym miał wybierać jeszcze raz poprosiłbym jego o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apppppppppppppp. Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 17:36 Pan A nic nie umie mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 22:46 Ja zdecydowanie Apollonusa bo też nie było u mnie wesoło a on mi pomógł to naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30945 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: 5.187.95.* 14.05.13, 14:22 Ja polecam wróżbitę i runistę Malaborę. Jest to osoba która przyjechała do nas z zachodu i NAPRAWDĘ zna się na rzeczy! Liczy sobie 100 zł od uroku! niezależnie jakiego! mail: Malabora@tormail.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 14:30 Niedawno znalazłam kontakt do wróżki, poleciła mi ją pewna dziewczyna z forum. Sceptyczna napisałam do niej, wypytałam o wszystko i stwierdzila, że jest w stanie mi pomóc. Pomyślałam, że zaryzykuje, to moja ostatnia szansa! I sama w to nie do końca wierzę, ale udało mi się! Mój facet teraz za mną szaleje i świata poza mną nie widzi, zupełnie jak kiedyś na początku naszej znajomości. Ta wróżka to bardzo miła, ciepła starsza Pani. Z tego co wiem to nie reklamuje się w necie, zresztą ci co się reklamują to moim zdaniem nie ma im co wierzyć, komercja. Mogę podać namiar na tamtą wrożke, jeśli ktoś byłby zainteresowany. Moj mail: niesmiala@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna9996 Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: 199.48.147.* 14.05.13, 14:37 Ktoś wspomniał o Malaborze? Ja od siebie powiem że to najtańszy i najskuteczniejszy wróżbita z jakim miałam do czynienia 100 zł od wróżby/uroku - w zasadzie od wszystkiego co robi. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 23:55 Za 100zł ... hmmm jakos nie chce mi sie wierzyć, ze ktoś rzuca urok za 100. To nie pstryk i swiatło zgasło. Nie wierze w taki urok, który kosztuje 100zł. Za urok płaci sie od 500zł wzwyż bo sie orientowałam. Jak kilkunastu naiwniaków zapłaci po 100 to sie moze uzbierac niezła sumka... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 07:27 Dobrze,że nie każe dodatkowo przesyłać po 100 szt świeć do rytuałów jak to robią w pewnej tv.Żenada oferują rytuały na 99 dni i musi być przesłane 100 szt świec.A naiwne babcie pewnie ślą i czekają na cuda.Sklepowe półki przy tej tv pewnie będą się uginać od ciężaru ....hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 07:32 W sumie to niezły pomysł na zwiększenie dochodu.Pobranie gotówki za ryt i przesłanie materiałów do rytu.A co w sumie klient ma wtedy pewność,że ryt zostanie wykonany jak dośle materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 12:12 Ja też jakos nie wierze w te tanie uroki , wysyłałam smsy, na gadżety tez mnie naciagnieto, wpłaciłam jednej pani 200zł , innemu czarodziejowi 150 i nic. Znalazłam tu na forum Pana Apollonusa, jemu zapłaciłam 615zł i prawda jest taka, jak chce sie mieć cokolwiek zrobione to trzeba zapłacić. czekałam 4 tygodnie i 5 dni i zaczęło działac. Teraz juz wiem, ze za małe pieniądze to tylko czas, nerwy człowiek straci i nic z tego nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian3392 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: 194.132.32.* 02.06.13, 18:13 615 zł???? Niezłe naciąganie....współczuje ci... Ja zapłaciłem 300 zł właśnie temu Malaborze za rytuał oczyszczania czakr i jeszcze mi dołożył 100% trafną wróżbę! Za 3 dni moje napięcie i stres ustąpił!! Więc nie pisz że trzeba płacić nie wiadomo ile za efekt bo, za o wiele mniej jest to samo tylko nie każdy jest takim zdziercą... Na mnie podziałało i nie żałuje... 615 zł zapłaciłaś?....szkoda słów!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.13, 18:49 cuchnie reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Uroki miłosne - Apollonus IP: *.centertel.pl 24.05.13, 01:30 Spróbuj u Apollonusa. Mi bardzo pomógł. Uratował mój związek i jestem mu za to bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Uroki miłosne - Apollonus IP: *.tktelekom.pl 30.05.13, 22:05 Jakiś adres maila do tej kancelarii można ? Odpowiedz Link Zgłoś