ewa.gs 22.01.04, 13:00 mam dziś trochę czasu na wyjaśnianie drobnych spraw numerologicznych. Chcecie - pytajcie. pozdrawiam numerolog Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hella100 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 13:05 A moze powiesz mi cos o mnie, o mojej przyszlosci? urodzilam sie 22.08.1970r. czy potrzebne sa jeszcze jakies dane? dziekuje z gory:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 13:20 Jeszcze wyjasnienie - będąc numerologiem, nie przepowiadam przeszłości. Nie wierzę, że nasza przyszłość jest zdefiniowana, inaczej - po co byśmy tu byli? Czy tylko po to, żeby odpracować jakiś plan, punkt po punkcie? Myslę, że problemy, które zjawiają się na naszej drodze, są jak tyczki w slalomie gigancie - czy i którędy je wyminiemy, jest zależne przede wszystkim od nas. Możemy się przewrócić i nie wstac, a może otrzepać śnieg i jechac dalej... Numerologia może przewidzieć jedynie tendencje zdarzeń (nie konkretne zdarzenia), jakie człowiek sobie przyciąga, ale do tego potrzebny jest komplet danych i dogłębna analiza. Bywają ludzie, którzy ściągają sobie życiowy chaos, ponieważ w środku mają chaos, lub tacy, których życie jest równie ułożone jak ich wnętrze. Nie wierzę również w analizę porównawczą dwóch charakterów - ponieważ charaktery, to jednak nie to samo co ludzie. Mamy różne doświadczenia, różne przekonania, które wprawdzie wynikają z kombinacji numerologicznej, jednak to, że je rozwinęliśmy, jest zależne tylko od tego, jak z tej kombinacji korzystaliśmy. A dla Ciebie, Hella, opis za chwilkę... :) pozdrawiam, numerolog Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebinka5 jak to dobrze cos takiego uslyszec! 22.01.04, 15:12 Ewa, dzieki za to co tu napisalas to mnie strasznie podnosi na duchu, bo przeciez strasznym bylby fakt ze wszystko jest zdefiniowane i z gory zalozone, a gdzie mozliwosc wyboru? gdzie jakas motywacja do tworzenia, kreacji swojego zycia? wolnosci? to oznaczaloby nieuchronnosc rzeczy...ja wierze mocno ze mozna osiagac swoje cele i pragnienia wbrew wielu przeszkodom Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: jak to dobrze cos takiego uslyszec! 22.01.04, 15:25 jarzebinka, ja jestem o tym przekonana :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 13:40 Hella, Jesteś 11-tką urodzoną 22 dnia. Dwie liczby mistrzowskie w jednej dacie urodzenia - to dużo. Oznaczają duży potencjał związany z rozwojem duchowym, zdolności parapsychiczne, artystyczne. Pretendują do pomocy innym, pod warunkiem jednak, że dojdziesz do ładu ze sobą, a o to niełatwo. Na Twojej drodze stają doświadczenia, które usiłują Cię przekonać do realizowania swojego potencjału. Jeśli nie podejmujesz wyzwania, możesz czuć się sfrustrowana, zagubiona. Przed wszystkim - poukładaj najpierw siebie, a potem pomyśl o innych. Jesteś osobą wrażliwą, czułą, spragnioną miłości. Prawdopodobnie niepewną siebie (to zależy od reszty portretu). Myślę, że masz problemy ze swoją emocjonalnością i łakniesz akceptacji. Z tą akceptacją, to bywa tak, że osoby o Twojej wibracji potrafią rezygnować z siebie, byle tylko ją uzyskać. Uważaj, to niedobra droga - jeżeli chcemy dać coś z siebie, najpierw musimy to coś zdobyć. A przecież nie da się nic zdobyć, nie myśląc o sobie? Nie jesteś klasyczną jedenastką, ponieważ stoisz na nogach o wiele mocniej, niż one. Nazwałabym to tak - natchniony pragmatyzm lub pragmatyczne natchnienie. Byłabyś świetnym socjologiem... pozdrawiam numerolog Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:02 Baaardzo Ci dziekuje:))) Bardzo duzo pasuje, jesli nie wszystko. Napisalas, ze nie jest mi latwo dojsc ze soba do ladu, masz racje, ale myslisz, ze sie uda? Raz jeszcze dziekuje i pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:07 hella, bardzo proszę :) A dojść do ładu napewno Ci się uda, tylko pracuj mocno nad sobą. Co do tego, ile z mojego opisu pasuje, to trzeba pamiętać, że tak naprawdę data urodzenia jest to tylko niewielka część portretu numerologicznego - wyznacza więc ogólne tendencje. Problemy siedzą na ogół głębiej niż w dacie urodzenia - często w kombinacji, w podpisie, braku jakichś wibracji w imionach i nazwiskach, zbyt dużej koncentracji którejś energii a zbyt małej - innej. Weźcie wszyscy na to porawkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:18 Ewo, czy moglabym prosic Cie jeszcze o sprawdzenie tej daty? 08.02.1965 to moj maz Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:29 hella, osobowość bardzo silna, stabilna, pragmatyczna. Uparty jak osioł. Można na nim polegać. Zdolności do biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:32 ewa.gs napisała: > hella, > osobowość bardzo silna, stabilna, pragmatyczna. Uparty jak osioł. Można na nim > polegać. Zdolności do biznesu. Jestes niezrownana:))) nie wiem jak Ci dziekowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
nika2004 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 20:13 Urodzilam sie 19 07 1982.Czy mozesz powiedziec cos o moim charakterze i predeyspozycjach? Jacy partnerzy by do mnie pasowali? Odpowiedz Link Zgłoś
kathrid cykle zyciowe 27.01.04, 13:12 chcialabym wyjasnic watpliwosci co do roku numerologicznego, tzn. cyklu zyciowego w ktorym jestem. Wg gladys Lobos zaczal sie 6 -urodzilam sie 02.05.1973 ale nie bardzo to pasuje do rzeczywistej sytuacji.Zwlaszcza ze wg Pani Lobos cykl zyciowy zaczyna sie w pazdzierniku. Czy to jedyna szkola obliczania cyklu zyciowego i tenndencji na dany rok? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: cykle zyciowe 27.01.04, 13:25 Kathrid, nie jest to jedyna szkoła. Ja uważam, że jednocześnie działaja dwa systemy, zdefazowane względem siebie. W jednym rok trwa od września do września, w drugim - od urodzin do urodzin. Żeby policzyć ten drugi, należy zsumować datę ostatnich urodzin - w Twoim przypadku 02.05.2003 = 3. To znaczyłoby, że Ty jesteś obecnie w roku 3 i 6. I jeszcze jedna sprawa - cykl numerologiczny to jedynie TENDENCJE do ściągania sobie konkretnych wydarzeń. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrid Re: cykle zyciowe 27.01.04, 13:40 Dziękuję Ewa:) Jakoś te dwa cykle życiowe (3 i 6)rzeczywiście mają ze sobą coś wspólnego. Piekło ostatniego roku sprawia,że rzeczywiście chciałabym wierzyć i traktować życzeniowo, jako samospełaniające się proroctwo te tendencje. Mam jeszcze pytanie-gdzie i czy w Warszawie prowadzone są zajęcia lub warsztaty z Numerologii- przyznam, że właśnie numerologia, tarot i sny są tymi które chciałabym nadal rozwijąc i z nimi pracować, acz narazie wydaje mi się że im więcej się staram dotykać i rozwijać to tym mniej wiem i tym bardziej czuję ile jeszcze wiedzieć i umieć powinnam..życia nie starczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
maguy Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 13:42 Witam! Jestem urodzona 21.06.1973. Czy moge prosic o spojrzenie na moje liczby? Z gory bardzo dziekuje. maguy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 13:51 maguy - kolejna jedenasteczka. Twój potencjał mistrzowski - 11 - jest ściśle związany z kontaktami międzyludzkimi (3 w dniu urodzenia). Ty również jestes przewidziana przez Stwórcę jako ulepszacz świata. Jeśli tego nie realziujesz, spalasz się. Podobnie jak Hella, jesteś spragniona akceptacji i dużo potrafisz dla niej zrobić. Czasem pewnie zbyt dużo, a to prowadzi do rezygnacji z siebie. Jesteś wrażliwa, ciepła, towarzyska, lubisz się bawić. Jesteś kreatywna. Swoich uzdolnień, jeśli jeszcze ich nie znalazłaś, szukaj w kierunkach związanych z ludźmi i szeroko rozumianą sztuką (taniec czy gotowanie też potrafią być sztuką :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 13:45 A co możesz powiedzieć, Droga Numerolożko? (Numerolog) na temat takiej daty: 08.10.1959 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 13:59 kaba, Masz konflikt pomiędzy podporządkowaniem się a władczością - miękka osobowość, która w niespodziewanych momentach staje się tyranem. W miłości jesteś nieco zaborcza, zazdrosna, ale tez masz jej w sobie mnóstwo. Jesteś kochliwa, spragniona uczuć i pełna ciepła.. Garną się do Ciebie dzieci, kotki i pieski oraz wszelkie inne kruche stworzonka. Lubisz jeść, spać, i wszelkie inne przyjemności zmysłowe ;) Masz poczucie humoru i zdolności artystyczne. Jeżeli dodatkowo masz w portrcie jakies siódemki, możesz mieć też skłonności do depresji i wpadania po uszy w zaklęty krąg własnego myślenia (wtedy myśli stają się lekko obsesyjne i męczące). Odpowiedz Link Zgłoś
kaska110 jak to miło ! 22.01.04, 14:03 czy mogę prosić -22.06.1965 - jeśli się nie mylę to chyba 4 ale co ztym robić? kaska Odpowiedz Link Zgłoś
kaska110 Re: jak to miło ! 22.01.04, 14:56 kaska110 napisała: > czy mogę prosić -22.06.1965 - jeśli się nie mylę to chyba 4 ale co ztym robić? > kaska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: jak to miło ! 22.01.04, 15:12 przepraszam, kaska110, odpisałam Ci, ale widać coś mnie wykasowało. Wiec jeszcze raz. Jesteś praktyczna, mocno albo i zabyt mocno stoisz nogami na ziemi, masz zdolność do ciężkiej pracy, a wręcz - harujesz jak mróweczka. Jesteś solidna, rzeczowa, odpowiedzialna (pewnie również za innych, nawet jeśli tego nie chcesz), boisz się ryzyka. Masz duży problem z wyrażaniem i nazywaniem uczuć, trudno jest Ci się otworzyć, jesteś nieufna. Niechętnie wprowadzasz w życiu i sobie zmiany. Możesz mieć problemy z samorealizacją. Co z tym zrobić? Jeżeli masz większe problemy niż te, to bez głębszej analizy ja ich nie widzę. Jesli Ty je czujesz, to masz conajmniej dwa znane mi wyjścia: - intensywnie pracowac nad sobą - zmienić sobie kartę numerologiczną pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska110 Re: jak to miło ! 22.01.04, 15:29 dziękuję,uśmiechnełam się bo zawsze miałam się za lenia.Myślę,że masz rację nie mam raczej poważnych problemów,tyle że czułam się ostatnio pogrążona w chaosie,ale powoli to się zmienia,jeszcze raz dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: jak to miło ! 22.01.04, 15:36 a więc jednak negatywna czwórka - leniuszek... :))) Z chaosu wyrwiesz się sama... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: jak to miło ! 22.01.04, 15:31 Kaska, przepraszam, tak szybko odpisywałam, że nie zauważyłam jeszcze jednej rzeczy. Ponieważ wibracja czwórki się u Ciebie powtarza dwukrotnie, to jeżeli masz jeszcze choć jedną czwórkę w ważnym miejscu karty, to jesteś negatywną czwórką, a wtedy opis byłby dokładnie odwrotny. Niestety bez pełnej analizy, nie powiem Ci tego. Sama sprawdź, kim się czujesz. Negatywna czwórka dawałaby Ci takie cechy: niestabilność, nieumiejętność koncentracji, niechęć do pracy. Niechęć do wzięcia na siebie odpowiedzialności za własne życie. Brak rozwagi. Osoba zupełnie bujająca w obłokach, bez planów na przyszłość, bez pomysłu na życie i siebie, niefrasobliwa. Wyzwaniem dla negatywnej czwórki jest praca nad tymi cechami. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska110 Re: jak to miło ! 22.01.04, 15:57 wiesz ja nie wiem jak sporządza się taką kartę,ale myślę, ze pewnie coś z tej negatywnej czwórki jest we mnie.Może w całej jaskrawości to się nie przejawia ale w dużej mierze.W sumie to jakbym miała dwie natury: jedna narozrabia a druga to sprząta. Już ja się za siebie wezmę. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: numerologia - Bardzo dziękuję 22.01.04, 14:12 Dużo w tym prawdy.Choć lubie spać,to z ty jedzeniem nie zgodziłabym się.Jestem marna kucharką, a wynika to z faktu, że nie musze uczyć sie przyrzadzania róznych potraw,poniewaz na takowe nie mam ochoty. Jem wtedy, gdy zołądek daje mi znaki. Co to znaczy < mieć w portrecie siódemki> Jestem zupełnym laikiem (laiczką?)i czy ja jestem 6? Kompletnie sie na tym nie znam, ale może czegoś się tu nauczę, to bardzo interesujace. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - Bardzo dziękuję 22.01.04, 14:33 kaba, Tak, jesteś 6, ale żeby znaleźć u Ciebie siódemki, musiałabym rozpracować cały Twój portret numerologiczny - wtedy nie ma możliwości pomyłki w interpretacji. Ale skoro tak czujesz, to pewnie gdzieś tam je masz... pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: numerologia - Bardzo dziękuję 22.01.04, 15:36 Raz jeszcze serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:14 Pytam o te siódemkę, bo mam wrażenie,że cały czas jestem <w zaklętym kregu własnego myslenia> Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:14 Dość niedawno miałem wizytę u numerologa. Oprócz tego, że mogłem się dowiedzieć czegoś bliżej o mnie, zainteresowałem się numerologią (przy okazji miałem okazję porozmawiać o wpływie numerologii i astrologii na człowieka). Ba, zdążyłem już "zarazić" zainteresowaniem numerologią kilku osób. Numerolog wyrzuciła moją spółgłoskową dziewiątkę, jaką dotychczas miałem, ale za to zwiększyła ilość moich dziewiątek z 3 do 14, tak jakby chciała powiedzieć "idź i pomagaj innym". Podejrzewam więc, że przez to zasiadłem do forum i udzielam odpowiedzi na prośby skierowane do mnie. Jaka szkołą astrologiczną się posługujesz? Moje zainteresowania skłaniają się do szkoły Gladys Lobos (zresztą numerolog przy doborze moich imion, wysłała je Gladys Lobos do zaopiniowania). Pozdrawiam Cię Ewo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:27 rekinku, posługuję się niemal tym samym odłamem numerologii, co Glady Lobos, swoją drogę numerologa zresztą zaczynałam jako jej tłumaczka. Teraz doszłam w niektórych momentach do innych wniosków niż ona, zwłaszcza jeśli chodzi o cykle życia. Nie wysyłam zmienionych kart do Gladys, ponieważ nie uważam jej za wyrocznię - za wyrocznię uważam duszę człowieka, któremu tę kartę zmieniam. Rozmawiam z nią za pomoca wahadła, a w razie wątpliwości pytam mojego mistrza duchowego. Nie jest człowiekiem - ludzie są jednak omylni :) Co do Twoich dziwiątek, to 14 dziewiątek w karcie to dużo - być może rzeczywiście to Cię natchnęło. Żeby powiedzieć coś więcej, musiałabym mieć więcej danych - no. znać kombinację, potencjały, podpisy... Ale zmiana karty numerologicznej to faktycznie doskonałe narzędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 15:32 Wiem, że przy doborze imion numerolog powinien skontaktować się z duszą (przy pomocy wahadła), bo to dusza decyduje o ilości cyfr w imionach - tak to przynajmniej zrozumiałem. Tak więc o ilości dziewiątek u mnie zadecydowała dusza, numerolog tak to odebrała przy pomocy wahadełka. Z tym mistrzem duchowym to mnie zaintrygowałaś. Jeśli jesteś ciekawa mojego portretu numerologicznego, to mogę podać swoje dane. Nie po to byś mi je wyjaśniła, bo już jakieś pojęcie o swym portrecie mam, ale byś miała jakieś pojęcie o mnie. Podoba mi się w numerologii to, że można zmienić kartę numerologiczną. Numerologia znana była już w starożytności, ale z tego co się orientuję, to Gladys Lobos wyciągnęła ją w dwudziestym wieku z mroków zapomnienia. Od tego czasu ciągle się rozwija, powstały nowe szkoły (Wildy-Kowalskiej, Zylbertala, Czarmińskiej). Podejrzewam, że i ty Ewo też sie przyczynisz do rozwoju tej wiedzy, czego Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 16:12 rekinku, dziękuję Ci za miłe słowa, chętnie porozmawiam na ten temat jutro - będę rano, a narazie kończę. Pozdrowienia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: rekinku, 23.01.04, 11:07 rekinku, o moim mistrzu duchowym i Twojej karcie numerologicznej możemy porozmawiać prywatniej :) Zapraszam Cię na ewa.gs@gazeta.pl pozdrowienia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
oena Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:25 urodzilam sie 03.07.1961 moj partner 04.05.1958 c Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:39 Jesteś towarzyska, bardzo silnie emocjonalna, masz oryginalny styl myslenia, jestes kreatywna, masz uzdolnienia twórcze. Możesz mieć problemy z nerwami. Możesz cierpieć na brak umiaru w pomaganiu innym. Nie kierujesz się wartościami narzuoconymi przez społeczeństwo. Twój partner jest bardzo niespokojny, nerwowy, roznosi go. Jest praktyczny, bystry, robi plany, ale często tzw. "okoliczności" sprzysięgają się przeciwko niemu, coś mu nie wychodzi i nie bardzo sam wie, dlaczego. Potrzebuje ruchu. Ma lun miał predyspozycje do bycia sportowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia634 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:27 a moze Pani "okreslic" mnie numerologicznie, urodzilam sie 26.08.1969 o k 7 rano, jakie mam predyspozycje co jest mja slaba strona etc , jaki rok przede mna:) moj mail kicia634@gazeta.pl dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:50 przeczytaj opis dla Kaby - równiez jestes szóstką z urodzenia i 8 z dnia urodzenia. Masz talenty artystyczne, potrafisz dawać, jesteś uczuciowa, dobroduszna, kochliwa, masz w sobie wiele miłości, niestety - czasem zbyt zaborczej. Jestes zazdrosna i uzależniona od akceptacji, może również od ludzi, na ktorych Ci zależy. Konflikt między podporządkowaniem się a dominacją. Możliwe słabe strony to skłonność do manipulacji lub poddawanie się jej, lenistwo, zazdrość, podporządkowywanie sie, rezygnacja ze swoich potrzeb, życie życiem innych, naiwność. Masz zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
maguy Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:38 Ewo! Bardzo dziekuje za tak szybka odpowiedz! Trafione w dziesiatke! Czy moge jeszcze prosic o spojrzenie w liczby meza-13.02.61. Pozdrawiam serdecznie Maguy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 14:58 maguy, Wklejam z opisu oeny - to ta sama kombinacja, co u jej partnera. Twój mąż jest bardzo niespokojny, nerwowy, roznosi go. Jest praktyczny, bystry, robi plany, ale często tzw. "okoliczności" sprzysięgają się przeciwko niemu, coś mu nie wychodzi i nie bardzo sam wie, dlaczego. Potrzebuje ruchu. Ma lun miał predyspozycje do bycia sportowcem. Oczywiście, to nie znaczy, że są to tacy sami ludzie. Pamiętajcie, że jest to tylko lekki zarys charakteru, bardzo powierzchowny. Do pełnej analizy potrzebne byłyby wszystkie dane i sporo pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
e1231 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 15:07 Serdecznie witam. Jestem pani imienniczką i chcialabym wiedzieć czego mogę dowiedzieć się o sobie na podstawie mojej daty urodzin 21.03.1968 Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 15:23 Ewa, u Ciebie sprawa jest skomplikowana, ponieważ jesteś trójką urodzoną trzeciego dnia. Są dwie możliwości - albo: a) masz te cyfry powtórzone jeszcze w jakimś ważnym miejscu karty i wtedy należy je traktować jako negatywne, albo b) nie masz ich więcej w ważnych miejscach - wtedy jestes po pozytywnej stronie tej wibracji. Musiałabym przeanalizować cały Twój portret, żeby Ci to powiedzieć. Dam Ci dwie interpretacje, sama sprawdź, którą z nich się czujesz. a) jesteś pogodna, towarzyska, życie traktujesz lekko, z przymrużeniem oka i jak dobrą zabawę, masz mnóstwo znajomych (choć raczej są to powierzchowne znajomości). Lubisz tańczyć, śpiewać? Cieżko Ci się zmobilizować do pracy, możesz wpadac w uzaleznienia związane z potrzebą akceptacji przez grupę. Jesteś otwarta. Możesz mieć niechęć do brania na siebie odpowiedzialności za swoje życie, możesz być niestała w uczuciach, aczkolwiek pełna wdzięku. b) jesteś melancholijna, nic w życiu nie przychodzi Ci łatwo i lekko, traktujesz wszystko śmiertelnie serio. Masz skłonności do depresji, introspekcji, trudno Ci znaleźć znajomych, otworzyć się. Obwiniasz się o wszystko. możesz mieć lęki. Wyzwaniem dla negatywnej trójki jest walka z tymi cechami... Odpowiedz Link Zgłoś
e1231 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 15:31 Dziękuję Ewo, po raz pierwszy udało się komuś mnie tak trafnie scharakteryzować. Niestety trafna jest ta druga charakterystyka, ale cały czas toczę walkę z tymi negatywnymi cechami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 15:34 Ewa, jeżeli nie radzisz sobie z walką, możesz zmienić swój portret numerologiczny - to sprawia, że życie wraca na właściwą drogę i wprowadza spokój w duszy. Jedna uwaga - jeśli masz wątpliwości i leki co do robienia jakichś zmian tym sposobem, to znaczy, że wciąż jeszcze uczysz się ze swoich przeciwności losu i karta nie jest dla Ciebie odpowiednia w tym momencie. Wysyłam Ci energetyczno-myślową pomoc w Twojej walce. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
e1231 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 15:45 Ewo, nie wiedziałam, że można zmienić swój portret numerologiczny. Czy to oznacza, że walcząc z przeiwnościami losu i pokonując je mogę stać się inną osobą? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 16:16 Ewa, walcząc z przeciwnościami możesz pokonać je, jednak nie staniesz się całkowicie inną osobą, ograniczenia są jednak duże... Jest sposób, w jaki możesz sobie pomóc, ale o tym jutro, dobrze? Dziś już kończę. Pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
emila113 Ewo a mogłabyś tak króciutko o mnie.... 22.01.04, 15:35 urodziłam się 5 czerwca 1978 ok.16.45. Przyciągam dziwne zdarzenia, dziwnych ludzi... Często przytrafiają mi się różne rzeczy. Nie wspomnę o różnych absurdalnych urazach ciała. Nie mam szczęścia w miłości, przyciągam nieodpowiednich mężczyzn. Chciałabym aby to się wreszcie skończyło i ustabilizowało. Może jakieś wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Ewo a mogłabyś tak króciutko o mnie.... 22.01.04, 15:46 o matko... emilko, nic dziwnego, ze przyciągasz dziwactwa. Jesteś 9 urodzoną piątego dnia - to sprawia, że masz w sobie ciągły ruch, niepokój, wibrujesz, brakuje Ci stabilizacji, jestes bardzo nerwowa. Jakakolwiek świeżo uzyskana stabilizacja natychmiast idzie w gruzy. Jesteś niecierpliwa jak mało kto. Wspominałam już o tym kilkakrotnie - chaos w duszy przyciąga chaos w życiu. Stąd te urazy, dziwni ludzie, niepokojące zdarzenia. Jakies nieporozumienia, niedopowiedzenia. Sytuacje typu - jedziesz sobie najspokojniej w świecie na wakacje do Pipidówka, ale nagle niechcący wsiadasz w pociąg do Berlina, w którym spotykasz grupę naćpanych muzyków rockowych... :) Przepraszam, bajki wymyślam, ale rozumiesz napewno o co mi chodzi. Jesteś niezwykle wyczulona, wrażliwa, żyjesz za szybko. Masz problemy z nerwami, ale tez błyskotliwy intelekt, świetne wyczucie energii. Na Twoją destabilizację znam lekarstwo. Jesli chcesz, wpadnij na maila - ewa.gs@gazeta.pl, ale odpowiem najwczesniej jutro. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Ewo, jak zmienic swoja karte numerologiczna? 22.01.04, 16:11 Hella, to moja praca. Polega na precyzyjnym dobraniu i nadaniu człowiekowi takich imion duchowych, które zrównoważą jego portret numerologiczny. Pracuje się przy tym z wahadłem i z przewodnikiem duchowym, pytając duszę o to, jakich zmian potrzebuje i w jakim kierunku chce się rozwijać. Potem ten, komu tę kartę robię, musi wprowadzić sobie nowe imiona do podświadomości, pisząc je, jak afirmację, przez miesiąc po jakieś 40 razy dziennie... Wtedy karta zaczyna już działać sama. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbik1 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 15:42 ryzyk-fizyk co można dobrego powiedzieć o mnie - 25.12.1976r- pozdrowionka. Z. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 15:54 ojej... zorbiku, masz świetny intelekt i intuicję, a do tego duże skłonności do autoanalizy. Jesteś bardzo wrażliwy, dlatego nie odsłaniasz się nigdy do końca przed ludźmi, stawiasz barierę i nikogo przez nią nie przepuszczasz. Przyjaciół masz niewielu albo wcale, ale jeśli - to bardzo sprawdzonych. Jesteś nerwowy i niespokojny, stale szukasz swojego miejsca w świecie. Uważaj na skłonności do uzależnień (lubisz uciekać w nie od życia, bo ono boli) i nie pchaj się w tarapaty. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs NA DZISIAJ KONIEC, ALE BĘDĘ JUTRO, TO POROZMAWIAMY 22.01.04, 16:18 dobrze? Pozdrawiam wszystkich i do jutra. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowa8 Re: NA DZISIAJ KONIEC, ALE BĘDĘ JUTRO, TO POROZMA 22.01.04, 23:11 Cześć! A co możesz powiedzieć na mój temat? Moja data to: 14.07.1970 Szczególnie ciekawi mnie sfera zawodowa... Dzięki z góry! Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: misiowa8 23.01.04, 10:41 Dominiko, jesteś 11-tką urodzoną 5 dnia... Jesteś inteligentna, ale też bardzo nerwowa, niespokojna, może trochę wycofana. Jeśli chodzi o sferę zawodową, to jestes raczej pracownikiem niż szefem. Poza tym, może byc wokół Ciebie sporo konfliktów personalnych, prawdopodobnie związanych ze zwierzchnictwem. Być może masz problemy ze znalezieniem pracy, z której byłabyś zadowolona, ponieważ nie bardzo sama wiesz, czego chcesz. Moja wskazówka - kiedy tylko sprecyzujesz sobie dokładnie, czego szukasz, znajdziesz to. Gwarantuję. Więcej z samej daty nie wyczytam na ten temat, ale przypominam Ci, że to bardzo niewielka część portretu. Reszta danych może te tendencje bardzo zmienić. Pozdrawiam serdecznie, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
endomedia Pięknie poprosze o jakies pointegrowanie mych nume 22.01.04, 23:42 rków... 26 04 1970 ze wszystkich imion...w tym nieuzywanych wibracja urodzeniowa i liczba duszy to 11-tki ekspresja zewnetrzna 4 wyraz własny6 a jesli tylko uzywane imię zbadamy to...... wibracja wyrazu własnego 11 liczba duszy 8 ekspresja zewnetrzna 3 prosze o powiązanie ich ze sobą ... z góry dziękuję Marcin p.s. jak zamówić miarodajny portret numerologiczny z receptami na prace nad nim ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Pięknie poprosze o jakies pointegrowanie mych 23.01.04, 10:31 Marcin, Chętnie Ci pomogę, ale nie interpretuję samych cyferek, ponieważ nie mam pewności, w jaki sposób je liczysz - różne są szkoły. Jeśli mam podac Ci jakąkolwiek interpretację, muszę to policzyć sama, to zbyt duża odpowiedzialność. Zapraszam Cię na ewa.gs@gazeta.pl. pozdrawiam, Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
endomedia Wysłałem Ci swoje dane na podany adres 26.01.04, 09:18 Czy je otrzymałaś ? pozdrawiam serdecznie Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Wysłałem Ci swoje dane na podany adres 26.01.04, 10:00 witaj, tak, tylko poczekaj cierpliwie na odpowiedź, bo mam dużo pracy... pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
user_3m Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 22.01.04, 23:58 Czy mogłabyś Ewo, powiedzieś coś ciekawego na mój temat? Urodziłem się 3.05.1983. W oparciu o wszystkie imiona, także to z bierzmowania wychodzi że mam 3 liczby mistrzowskie. Po kolei: Wibracja urodzenia 11, Liczba duszy 22, Ekspresja zewnętrzna 11, Wibracja wyrazu własnego: 6. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: user_3m 23.01.04, 10:48 user_3m, mogę oprzeć się jedynie na Twojej dacie urodzenia - wyjaśnienie to samo co dla Marcina. Nie moge wziąć odpowiedzialności za interpretację opartą na wyliczeniach, których nie robiłam sama, ponieważ są różne szkoły liczenia. Co do Twojej daty, to jesteś 11-tką urodzoną trzeciego dnia. To oznacza, że masz powołanie do pracy z ludźmi, współpracy, pokazywania im ścieżki rozwoju, ale jedynie w przypadku, jeśli sam się rozwijasz. Jezeli tego powołania nie realizujesz, możesz być nerwowy, wycofany, a napewno wrażliwy. Twój potencjał mistrzowski jest silnie związany z ludźmi. Interpretacja Twoich cyferek akurat BARDZO zależy od reszty portretu... Odpowiedz Link Zgłoś
user_3m Re: user_3m 23.01.04, 10:56 Dziękuję za odpowiedź. Zdanie >>> "Jezeli tego powołania nie realizujesz, możesz być nerwowy, wycofany, a napewno wrażliwy." <<< jest niemal w pełni zgodne z moją osobą. Ale że potencjał mistrzowski jest silnie związany z ludźmi to mnie zaskoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: user_3m 23.01.04, 11:05 jeśli nie czujesz powiązania z ludźmi, to może znaczyć, że w Twoim portrecie jest sporo 3 w ważnych miejscach, co sprawia, ze jesteś po negatywnej stronie tej wibracji. Jesli tak, to kontakt z ludźmi jest dla Ciebie prawdziwym wyzwaniem. To jednak nie zmienia faktu, że Twój potencjał jest z nimi związany, tyle tylko, że musisz się uczyć go wykorzystywać - dopiero kiedy się nauczysz, będziesz mógł realizować przeznaczenie 11-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
user_3m Re: user_3m 23.01.04, 12:01 Jest jeszcze jedna drobna sprawa. Wiadomo, są różne szkoły licenia liczb, itd. Czy jest możliwość skontaktowania się z tobą, byś mogła napisać swoją interpretację... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: user_3m 23.01.04, 12:12 tak, to moja praca. Jeśli chcesz, wpadnij na ewa.gs@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bluebells Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 09:01 Ewo czy mogłabyś powiedzieć cokolwiek o mnie 12.09.1974. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulia Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 10:02 Ewko Droga A co o mnie? Urodzona 13.06.1978 o 23.55 w nocy Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 10:35 Ewo Pewnie nie powinnam już zawracać Ci głowy.I pewnie byłoby tak gdyby życie moje toczyło się normalnie. Jako,że uważm, że nigdy na nic nie jest za późno, to może na zmianę mojego życia też nie jest za póżno. Mój wiek wyznacza teraz liczba czterdzieści i cztery. Może to właśnie odpowiedni czas.Ja tak samo, jak któraś z dzieczyn piszących tu przyciągam nieodpowiednich mężczyzn. Chyba pora na stabilizację, zmęczona jestem taką sytuacją. Jeśli tylko dałoby się coś zmienić i znalazłby sie ktoś,kto wskazałby mi drogę, napewno spróbuję. Jeśli mogłabyś powiedzieć cos na podstawie imion i nazwiska, bardzo proszę odezwij się. Pozostaje z wyrazami wdzieczności. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 10:54 Kaba, nie zawracasz mi głowy, sama zaoferowałam się, że będę odpowiadać na wątpliwości. Wierzę zresztą, że jestem tu po coś... Dla Ciebie też mam dobre lekarstwo. Jeśli jestes zdecydowana na zmianę siebie i życia, wpadnij do mnie na ewa.gs@gazeta.pl pozdrawiam serdecznie Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
bruksselka Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 11:14 Witaj Ewo, o czy mowi moja data urodzenia 25.03.74 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 11:33 Twoja data urodzenia mówi, że zanim sama sprawdzisz, nie uwierzysz... A potem mówi jeszcze, że masz problemy z wyrażaniem i nazywaniem uczuć. A potem mówi, że okres od września 2002 do września 2003 mógł być dla Ciebie trudny, mogły zakończyć się jakieś sprawy, związki, uczucia... ludzie... Za to do września 2003 poszło o wiele bardziej z górki. I jeszcze mówi, że jestes inteligentna, że wydawałoby się że mocno stoisz nogami na ziemi, a tak naprawdę, to nie aż tak mocno, bo interesujesz się dziedzinami niekoniecznie uznawanymi za naukowe. Oraz że jesteś pracowita i mądra. A do tego Twoja data mówi, że aż do nowiu we wrześniu 2004 masz świetny okres na rozpoczynanie nowego rozdziału życia. Im lepiej go przeżyjesz, tym lepsze będzie następne 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
bruksselka Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 11:45 Dziekuje Ewo:) wlasnie mysle nad tym nowym rozdzialem! Prosze jeszcze o wyjasnienie daty mojego meza 21.05.74 Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 11:57 bruksselko, nie myśl za długo - działaj! Póki czas, bo potem może już nie być aż tak łatwo. Im więcej teraz rozpoczniesz, im więcej nowych drzwi sobie otworzyć, tym więcej dróg możesz kontynuować potem. Twój mąż - hmm... w tym przypadku niewiele Ci powiem, bo ta kombinacja jest baaardzo zależna od reszty portretu. Może tylko tyle, żebys mu podpowiedziała, że ma w tej chwili dość szczególny rok numerologiczny, w którym bardzo szybko otrzymuje efekty swoich działań. Jeśli coś zrobi dobrze i porządnie, to rezultaty będą świetne. Jeśli się nie przyłoży, natychmiast otrzyma od życia informację, że nie tędy droga. Efekty jego działań zależą teraz wyłącznie od niego - aż do września. Odpowiedz Link Zgłoś
bruksselka Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 12:13 Dziekuje :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kana47 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 10:51 JA CHCIAŁABYM SIE DOWIEDZIEĆ PONIEAZ NURTUJE MNIE MOJA DATA URODZENIA 12.121982R CO POD NIĄ SIĘ KRYJE ...CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ....CO JEST MI PISANE W MIŁOSCI ...J JAKICH DO SIEBIE PRZCIĄGAM PARTNERÓW ....KTÓRY ZNAK BYLBY DLA MNIE NAJLEPSZY .......CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ O ZAWÓD KTÓRY POWINNAM WYKONYWAĆ ......URODZILAM SIĘ O 7:45 POZDROWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: kana47 23.01.04, 11:01 kana, proszę, przeczytaj mój drugi post w tym wątku - tam piszę, czym i dlaczego się nie zajmuję. To, co mogę Ci powiedzieć, to krótka analiza daty urodzenia. Pamiętaj proszę, że jest to tylko niewieka część Twojego portretu. Jesteś 8-ką urodzoną trzeciego dnia. Masz silną osobowość, mocno związaną z ludźmi. Jesteś raczej stabilna, pogodna, wiesz czego chcesz. Masz czarno-biały styl myślenia - albo coś jest dobre, albo nie, zadnych półśrodków. Masz silnie wpojone poczucie sprawiedliwości społecznej. Byłabyś pewnie dobrym adwokatem lub lekarzem. Masz uzdolnienia do negocjacji i dobre wyczucie w inwestycjach pieniężnych - tylko nie daj się ponieść swojej epizodycznej lekkomyślności... pozdrowienia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
elaender jeszcze ja proszę o charakterystykę:-) 23.01.04, 11:09 Witaj Ewo, Będę Ci wdzięczna za scharakteryzowanie mojej osoby-ur.19.10.1976,czuję, że coś niedobrego się dzieje i ciekawa jestem co może mieć na to wpływ i jak ewentualnie sobie z tym radzić. Jeśli można to podam datę ur.mojego męża-16.09.1978-i proszę o to samo. Dziękuję z góry i pozdrawiam. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: jeszcze ja proszę o charakterystykę:-) 23.01.04, 11:25 Elu, jeśli dzieje się coś niedobrego, to przypuszczam że problemem jest Twoja siódemka w dacie urodzenia. Może czujesz się wyobcowana, samotna, nie na miejscu, smutna, może masz depresje, może się boisz życia? może uciekasz jakoś od tego zycia? To są negatywne strony siódemki, ale ta energia ma też dużo pozytywnych cech - ogromną inteligencję, zdolność do myślenia analitycznego, pasję filozoficzną, zdolności parapschiczne, świetną intuicję, wyczucie ludzi. Jeżli czujesz się źle, przypuszczam, że inne aspekty Twojego portretu "przekręcają" tę siódemkę na jej negatywną stronę. Nie poddawaj się im. Twój mąż ma podobne siódemkowe podejście do życia. Jest przy tym o wiele bardziej niespokojny i pobudzony, niż Ty... Jak sobie z tym radzić, wspominałam parokrotnie - po pierwsze, naprawdę, ale to naprawdę, chcieć. Po drugie, znaleźć dobre narzędzie do zmiany... Pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
elaender dziękuję 23.01.04, 11:44 Ewo, jest wiele racji w tym opisie, postaram się nie poddawać, ale z kluczem do zmiany tego będzie ciężko. W tej chwili czekam na coś, na los??na to, że samo się rozwiąże?? nie wiem doprawdy.Wpadłam w sytuację bez wyjścia i ciężko mi z tym. Dziękuję za opis i poświęcony mi czas i serdecznie pozdrawiam. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziękuję 23.01.04, 11:49 Elu, narzędzie znajdziesz, jeśli tylko będziesz chcieć. Jedno z nich mam ja. Jeśli będziesz chciała pomocy, porozmawiajmy. Ale najpierw porozmawiaj ze sobą o tym, jak bardzo tego chcesz. Czasem gdzieś tam w duszy siedzi nam wewnętrzny sabotażysta i to on nie pozwala na realizowanie zmian. Kiedy cała Twoja osobowość zdecyduje się na zmianę, wpadnij na ewa.gs@gazeta.pl pozdrawiam serdecznie Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Bardzo prosze :-)) 23.01.04, 11:19 Urodziłam sie 26.11.1967 mój mąż 6.11.1955 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: capa negra 23.01.04, 11:42 negrita, masz lub miałaś karmę związaną z pieniędzmi i władzą (za mało lub za dużo :)) Pamiętaj tylko, że karma nie musi trwać całe życie - jest to tylko lekcja do odrobienia. Jesli jeszcze się z nią nie rozprawiłaś, zajmij się tym koniecznie i popracuj nad tym. Twoja mistrzowska liczba urodzenia - 33 - to liczba najwyższej miłości. Jesteś ciepła, kochliwa, opiekuńcza, spragniona miłości i akceptacji. Masz jej w sobie mnóstwo, tylko wykorzystuj ją dobrze, bo źle wykorzystana rodzi zależność, zaborczą miłość... Możesz mieć tendencje do podporządkowywania się i zapominania o sobie po to, by komuś sprawić przyjemność. Masz też talent artystyczny, ciekawe, czy go rozwijasz? A zmysły grają ważną rolę w Twoim życiu. I Twojego męża również. Dogadujecie się w tej sprawie :) Jesteście dość podobni do siebie, on ma tylko sporo większą siłę przebicia... Pewnie to on dominuje w tym związku. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: capa negra 23.01.04, 12:32 O matko :-) Władzy duzo ..pieniędzy jakby mniej Zapominanie o sobie...no cóż - najpierw obowiązki potem przyjemności "Jesteście dość podobni do siebie, on ma tylko sporo większą siłę przebicia... Pewnie to on dominuje w tym związku." Ja to okreslam, że on jest szalony, a ja rozsądna , ale fakt pozostaje faktem ze jesli chodzi o stytuacje typu "pójśc do przodu" to ja mam postawę dość zachowawczą. Talent artystyczny?? ...chyba, ze aktorski bo nie piszę,nie maluje i żadnych robótek ręcznych nie uprawiam - wręcz bardzo "zazdrosze" ludziom, którzy mają jakiś talent w rękach i potrafia robic rózne cudeńka. Jesli chodzi o zmysły :-) fakt dogadujemy się :-) Dziękuje Ci bardzo i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ariels Re: Bardzo prosze :-)) 23.01.04, 11:54 ja także bardzo proszę o króciutką charakterystykę. Moja data urodzenia 9.11.1972 mój brat 5.07.1976 Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Bardzo prosze :-)) 23.01.04, 12:10 ariels, jesteś towarzyska, kontaktowa, kreatywna, ludzie lubią Twoje towarzystwo. Jestes nieco szalona :) Masz wielu znajomych, choć w większości raczej powierzchownych. Lubisz dobrą zabawę. Możesz mieć talent literacki, dar słowa. Zgrożenia to zbytnia niefrasobliwość, niechęć do stabilizacji, uzależnienia, zależność od grupy, trwonienie pieniędzy. Twój brat to silna, lecz rozedrgana osobowość. Może być wybuchowy i niecierpliwy. Niełatwo mu dostrzegać odcienie szarości - wszystko jest dla niego czarne lub białe. Nie znosi podporządkowywania się. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ariels Re: Bardzo prosze :-)) 23.01.04, 12:15 Dziękuję. Prawie wszystko się zgadza, z wyjątkiem pieniędzy, ale to pewnie załuga jakichś innych liczb :). czy dobrz mi się wydaję, że jestem 3? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: Ja również bardzo proszę o charakterystykę!!! 23.01.04, 12:14 data urodzenia 09.06.1976 - prosze o krótką charakterystyke, a także o odpowiedź w którym roku numerologicznym jestem teraz (wiem, że są dwa sposoby oblicznia tego - jeden polega na dodaniu do siebie całej daty urodzenia a później danego roku) czy możesz ewo przybliżyć bardzo krótko te dwa systemy...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Ja również bardzo proszę o charakterystykę!!! 23.01.04, 12:24 dagmaro, według mnie życie toczy się według dwóch systemów cykli. System a) rok w nim liczony jest od września do września, z wyprzedzeniem w stosunku do roku kalendarzowego. We wrześniu 2003 rozpoczyna się więc rok numeroligczny ogólny 2004 czyli 2+0+0+4 = 6. Tę cyfrę nalezy zsumować z cyfrą urodzenia. Dla 2-ki ogólny rok 6 będzie rokiem osobistym 8. System b) rok w nim liczony jest od urodzin do urodzin. Należy policzyc sumę cyfr wynikającą z ostatnich urodzin, czyli 09.06.2003 rozpoczął się dla Ciebie rok 9+6+2+3 = 2 Wniosek z tego, że w tej chwili masz jednocześnie rok 8 i 2. co do charakterystyki, to i w Twoim przypadku jest mocno uzalezniona od reszty portretu. Masz możliwość pomagania ludziom, kiedy pokonasz słabości wynikające z cyfry urodzenia 2 - niepewność, nieśmiałość, nerwowość, zbytnią dyplomację, łatwośc podporządkowywania się... Jesteś napewno nieszablonowa i oryginalna, tylko boisz się pokazać to światu... Do dzieła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 12:14 na to właśnie odpowiedź masz w drugim moim poście w tym wątku. W skrócie - do pierwszego musiałabym mieć pełne dane, drugiego nie robię :) Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebells Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 12:18 Droga Ewo, siedzę przed tym komputerem jak na szpilkach i czekam aż mi coś odpiszesz, a tu nic i nic. Może to przez ten mój krótki pościk mnie przeoczyłaś. W każdym razie bardzo Cię proszę jeszcze raz, napisz kilka słów o mnie. Urodziłam się 12.09.1974 o pierwszej w nocy. Jestem teraz w dziwnej sytuacji i sama nie wiem co mam dalej robić, liczę na Twoją pomoc. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 12:35 bluebells, wybacz, ale zobacz ile wiadomości jest w tym wątku, a ja odpowiadam niemal nieprzerwanie... już naprawiam swoje niedopatrzenie. Jestes 33-ką, urodzoną 3-go dnia. Sprawa jest trudna, ponieważ to może być zbyt duże nagromadzenie jednego typu energii, które oznacza tyle, co jej zupełny brak - zależy to od reszty Twojego portretu. Jeśli napiszesz mi jaki masz problem, będę wiedziała, czy wynika z negatywnej szóstki. Pozytywna szóstka jest istota ciepłą, kochającą, miłą, opiekuńcza, troszkę leniwą, uzdolnioną w różnych kierunkach sztuki, pełną humoru. Negatywna szóstka ma problemy w związkach, ponieważ jej pragnienie akceptacji jest nieposkromione i zrobi dla niej wszystko, a do tego prezentuje silną chęć posiadania partnera na własność, stąd zazdrość i zaborczość. Negatywna szóstka może cierpieć wręcz na paraliż decyzyjny, nie może nic ze soba ustalić i przeprowadzić, cieżko jej się na cokolwiek zdecydować. To taki zamknięty krąg myślowy, z którego ciężko się wydostać. Sama sprawdź, którą z nich się czujesz. Prawdę mówiąc, tylko Ty mozesz wiedzieć, co robić dalej w swojej sytuacji, nikt inny nie będzie wiedział tego tak dobrze... ja moge Cię tylko wesprzeć. Pozdrowienia, Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebells Dzięki :o))))) 23.01.04, 12:51 Mój problem polega na tym, że zastanawiam się czy nie przesiąść się do innego pociągu, czy mam się odważyć zacząć robić coś zupełnie innego niż moje wykształcenie i ewentualnie w jakim kierunku mogłabym podążać. Jeśli okazałoby się, ze rzeczywiście mam zdolności jeśli chodzi o sztukę to byłoby super bo właśnie coś z tej dziedziny chodzi mi po głowie. Nie mam problemów z zazdrością itp., podejmowanie decyzji też idzie mi nienajgorzej. Po prostu znalazłam się w nowej sytuacji, szukam nowej drogi. Jeśli poświęciłabyś mi jeszcze odrobinę czasu będę ci wdzięczna. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki wielkie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
paulia Ja tez siedze jak na szpilkach przed komputerem :- 23.01.04, 12:24 Ewus zlituj sie :-))) 13.06.1978 o 23.55 Dzieki wielkie Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: paulia 23.01.04, 12:39 już się lituję, przepraszam, przegapiłam Cię. masz osobowośc silną i stabilną, raczej niechętną zmianom, zdecydowaną. Jesteś bardzo praktyczna, solidna, odpowiedzialna, nieco władcza i oślo uparta. Cięzko Ci cokolwiek przetłumaczyć... Masz zdolności do biznesu i niezłe wyczucie co do pieniędzy. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
paulia Re: paulia 23.01.04, 12:45 Dzieki Ewo Zgadzam sie z wieloma okresleniami, ale to ze jestem niechetna zmianom nie jest do konca prawda. Ja uwielbiam zmiany i czesto szybko sie nudze jak juz dluzej robie ta sama rzecz itp. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: paulia 23.01.04, 12:46 to na 100% gdzieś w portrecie numerologicznym masz jakąś 5-tkę :)) trzeba pamiętać, ze to tylko ogólny rys. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs POWOLI KOŃCZYMY... 23.01.04, 12:53 Kochani! Muszę teraz popracować, życia ludzkie czekają na zmiany :) Czekam na pytania jeszcze tylko do 14, potem od czasu do czasu też wpadnę. Powtórzymy jeszcze kiedyś taką sesję. Odpowiedz Link Zgłoś
ja118 Re: POWOLI KOŃCZYMY... 23.01.04, 12:59 w takim razie jeszcze data 11.11.1974 Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs ja118 23.01.04, 13:13 masz skłonności do filozofowania i zastanawiania się nad sobą, duży intelekt, a w Twoją drogę wpisany jest obowiązek rozwoju duchowego. Pociąga Cię wiedza tajemna, może psychologia, teologia? Szukasz sensu istnienia. Jestes melancholijna. Z przyjaciółmi raczej ciężko u Ciebie, bo muszą sforsować najpierw niezłą barykadę... ale jeśli się uda, jesteś wierna i lojalna wobec nich. Odpowiedz Link Zgłoś
ja118 Re: ja118 23.01.04, 13:23 strzał w 10. Nikt jeszcze nie ocenił mnie tak trafnie. Proszę jeszcze tylko o jedną datę 14.08.1976 Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ja118 23.01.04, 13:29 człowiek urodzony 14.08.1976 jest błyskotliwie inteligentny, niecierpliwy, żądny wrażeń i zmian. Stagnacja go nuży, rutyna zabija, za to świetnie sprawdza się, kiedy trzeba działać nieszablonowo - myśli i działa w oryginalny sposób. Jest bardzo impulsywny, wybuchowy. Ma duża intuicję i zdolności aktorskie. Chwiejne nastroje. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: jeszcze bardzo prosi moja mama 23.01.04, 13:07 Moja mama 27.02.1948 Moja się całkowicie zgadza, tylko jak przełamać sie, oh - czeka mnie dużo pracy... z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs dagmara, 23.01.04, 13:18 Twoja mama to osoba, której celem życia są inni ludzie. Jeżeli wykorzystuje pozytywną stronę swojego potencjału, byłaby świetną pracownicą organizacji charytatywnej, przytułku, schroniska. Ma w sobie dużo miłości. Jeżeli negatywną - zamartwia się o swoją rodzinę, jest nadopiekuńcza, nadodpowiedzialna, robi wszystko za wszystkich... Może jej być trudno zmusić się do czegoś, zmobilizować. Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: POWOLI KOŃCZYMY... 23.01.04, 13:41 Może jeszcze się załapię 17.07.1973:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: POWOLI KOŃCZYMY... 23.01.04, 13:48 corrado, mmm... tu mamy problem... albo ósemka, albo negatywna ósemka, ponieważ ta wibracja się u Ciebie dubluje - zależnie od reszty karty. Dopasuj sobie sam(a?): - pozytywna: lekkie skłonności dyktatorskie, siła, stabilność, władza, dynamizm, konkret, twardziel (może w spódnicy?), surowość, przekonanie o nieomylności, przeszkody tylko wyzwalają w Tobie dodatkową energię. - negatywna: nadużywanie władzy, manipulacja, korupcja, egoizm. Obowiązek pracy nad rozwijaniem się w dziedzinie ducha. Może być tak, że te negatywy i pozytywy przenikają się... Odpowiedz Link Zgłoś
100nka Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 12:57 Ewa, A czy ja mogłabym poprosić o króciutką analizkę? Urodziłam sie 16.10.1975, a mój kochany mąż 09.06.1973. Bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję!!! Stonka Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 13:24 Stoneczko, Twoja data urodzenia sugeruje, że jest u Ciebie jakiś konflikt pomiędzy wyrażaniem siebie a niewyrażaniem. Jesteś miłą duszyczką, ciepłą i kochaną, bywają jednak sytuacje, kiedy zamykasz się i nie przepuszczasz niemal nikogo przez swoją barierkę, noo, może bardzo sprawdzonych przyjaciół. Miewasz konflikt między potrzebą towarzystwa a samotności. Znajomych masz wielu, ale w większości są to znajomości powierzchowne, niemniej jednak dają Ci dużo radości. Twój mąż to silny i mądry człowiek. Zdecydowany, nieco szalony, uparty, o nieszablonowym sposobie myślenia. Często podejmuje się zadań, których inni się boją. Problemy rozwiązuje w niestandardowy sposób. Pozdrawiam serdecznie Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
100nka Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 13:57 Ewuniu, Bardzo dziękuję!! Jestem w szoku - to naprawdę się zgadza!!!! A jak z tym mogę walczyć ? No, z tym zamykaniem się, bo jest to moj ogromny problem :-( Całuski !! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 14:23 sposoby walki są dwa, te same, o których mówię zawsze: 1. pracować nad tym, ufać, otwierać się, rozmawiać. Twój mąż napewno Ci w tym pomoże. 2. Jeśli nie radzisz sobie z pkt. 1, zmień swój portret numerologiczny. Tym zajmuję się między innymi ja, zawodowo. Jeśli potrzebujesz, zgłoś się do mnie na ewa.gs@gazeta.pl Trzymam za Ciebie wszystkie kciuki. Pozdrawiam, Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia634 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 12:59 poprosze o charakterystyke numerologiczna data ur.23.06.1969 (facet) i 25.07.1974 (facet) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 13:51 1. nerwowy, niespokojny, inteligentny, żądny wrażeń i nowości, oryginalny, nie znosi rutyny 2. ciężka sprawa. Tu niemal wszystko zależy od reszty portretu. Silny i filozoficznie nastawiony do życia? Odpowiedz Link Zgłoś