Dodaj do ulubionych

Wróżbita Norman

09.12.09, 10:18
Witam wszystkich,
mam zamiar skorzystać z usług tego Pana, przyjmuje w Warszawie. Może ktoś korzystał już lub słyszał o tym wróżbicie. Proszę o wasze opinie o nim.
Obserwuj wątek
    • Gość: A. Re: Wróżbita Norman IP: 212.191.129.* 09.12.09, 11:42
      Cześć:) Korzystałam z usług tego pana jakieś 5 lat temu. Skuszona
      pozytwnymi odczuciami paru osób (z jakiegoś forum, o rozwodach
      chyba) postanowiłam się wybrać. No cóż... Pan, około 60-ki, przyjął
      mnie bardzo ciepło i miło w przytulnym i klimatycznym saloniku. Po
      rozłożeniu kart, stwierdził , że on właściwie nie ma mi co
      powiedzieć, bo w tychże kartach ani porywów miłosnych, ani zdrad
      żadnych nie widzi. Jako, że seans dotyczył mojej osoby (!) Pan
      Norman, bardzo się rozwodził na temat mojego dziecka i byłego męża.
      O mnie nic, nawet nie dostrzegł w kartach nieuleczalnej choroby. No
      ale może karty "zmilczały" tę kwestię, bo o chorobie wiedziałam od
      dawna:) Ale bardziej snuł opowieści w tonie żartobliwym na temat
      tego gdzie bywał i co robił. Trawało to chyba z 1,5 godz. Po
      wszystkim zainkasował 150 złotych polskich i chyba na osłodę
      podarował mi książkę swojego autorstwa, opatrzoną dedykacją.
      Pomijając cel, w jakim poszłam do Pana Normana, to byłoby to
      sympatyczne spotkanie, a tak pozostał niesmak i poczucie własnej
      naiwności - niestety;)
      Wniosek po kilku wizytach u polecanych, sprawdzonych i rzekomo
      wiarygodnych rozmaitych "czytaczy kart" (w tym jedna stara cyganka)?
      Nie wierzę w karciane przepowiednie.
      Heh, a może ja jestem tak bezbarwna i wiodę nieciekawe życie, że
      nawet karty nie raczą przemówić:))
      Pozdrawiam, A.
    • Gość: Marina Re: Wróżbita Norman IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 00:35
      Ja też byłam u tego Pana, skuszona pozytywnymi opiniami koleżanki.
      Kompletne nieporozumienie !!! Zupełnie nic nie sprawdziło się z jego
      przepowiedni. Strata czasu, pieniędzy i niepotrzebnie rozbudzone
      złudne nadzieje na realizację przepowiedni. Szkoda gadać. Na dodatek
      ktoś komu przepowiedział długie życie zmarł w niecałe 1,5 roku
      później :(
      • gazeta_mi_placi Re: Wróżbita Norman 24.02.12, 14:33
        > Na dodatek
        ktoś komu przepowiedział długie życie zmarł w niecałe 1,5 roku
        później

Przynajmniej owa osoba nie będzie miała jak złożyć reklamacji, że wróżba się nie udała.
        Ludzie Wy naprawdę wierzycie w te bzdety?
        Gdyby sprawdzalność różnorakich wróżbitów była nawet na jakieś 80% to wszelakie banki, giełdy, partie polityczne, osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo transportu czy lotów, policja zatrudnialiby wszędzie gdzie się da wróżbitów, bo któż nie chciałby aby bank przynosił większe zyski albo przewidzieć katastrofy lotnicze albo zamiast żmudnie czasem całe lata lub miesiące szukać złodziei czy morderców poprosić wróżbitę o rozłożenie kart :-)
        • ddareczek65 Re: Wróżbita Norman 04.01.13, 23:15
          hehehe
          gazeta_mi_placi napisała:

> > Na dodatek
          > ktoś komu przepowiedział długie życie zmarł w niecałe 1,5 roku
          > później
          >
          > Przynajmniej owa osoba nie będzie miała jak złożyć reklamacji, że wróżba się ni
          > e udała.
          > Ludzie Wy naprawdę wierzycie w te bzdety?
          > Gdyby sprawdzalność różnorakich wróżbitów była nawet na jakieś 80% to wszelakie
          > banki, giełdy, partie polityczne, osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo tran
          > sportu czy lotów, policja zatrudnialiby wszędzie gdzie się da wróżbitów, bo któ
          > ż nie chciałby aby bank przynosił większe zyski albo przewidzieć katastrofy lot
          > nicze albo zamiast żmudnie czasem całe lata lub miesiące szukać złodziei czy mo
          > rderców poprosić wróżbitę o rozłożenie kart :-)
    • Gość: palkazapalkadwa Re: Wróżbita Norman IP: *.cdma.centertel.pl 03.11.10, 11:32
      Byłam u tego faceta ponad 10 lat temu. Przyjmował niedaleko Żelaznej, wynajmowane mieszkanie chyba bo otworzyła mi jakas babka. Śmierdziało cebulą. Na odwróconym wiadrze położył tacę a na niej chustkę, na tym rozłożył karty.
      Część z tego co mówił sprawdziła się ale to jakieś 20% z całej wróżby. Zapłaciłam 50 zł i wyszłam.
      • Gość: Patryk Wróżbita Norman IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 18:51
        Biorąc pod uwagę to iż czytałem wcześniejsze niezbyt pochlebne opinie na temat tego Pana i byłem sceptycznie co do niego nastawiony,zdecydowałem się jednak udać na wizytę.Byłem u tego Pana w 2010.Zostałem mile zaskoczony.Polecam.
        • Gość: mar Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.10.12, 09:26
          Czytając wpisy typu
          " e tam, sprawdza się. Mniepierdzielił o ojcu, że firmę ma i że zbankrutuje a mo ojciec to pijak i jedyne co ma to marskośc wątroby "

lub

"Ja bylam u tego Pana i jestem rozczarowana, nie dosć, ze zaplacilam te 150 złotych, za godzinę czasu, gdzie tak naprawdę może 20 minut bylo przeznaczone na rozklad kart itp., to usłyszałam takie rzeczy, że naprawdę po chwili chcialo sie juz wyjść. Z pewnością ten Pan jest jakimś fenomenem, bo ludzie do niego chodzą, ale ja juz się tak nacięłam, ze z pewnością jedną rzeczą w ktorej mi pomogl, to uswiadomienie, jakie pieniadze wydajemy na bzdury i juz z pewnoscia nigdy tego nie zrobię, a przyszlość- sama będą je kreować, zamiast sluchać roznych bzdur"

oraz i te pozytywne typu

"Chcę podzielic sie swoją opinią na tym forum....dwa lata temu rozpadł sie mój związek, straciłam pracę...nic mi wtedy nie nie wychodziło,szukałam pocieszenia w Tarocie, ale on tez nie obiecywał wiele.
          Słowami wrózbity Normana czekało mnie jeszcze sporo zawirowań;nieudany związek, brak szansy na znalezienie pracy....ale prognoza długoterminowa była optymistyczna..karty wskazywały, że sama muszę podjąc ciężką walkę z lwem (czyli losem), wyjsć mu naprzeciw i wygram...
          i wiecie co Państwo??? wszystko sie sprawdziło...założyłam małą działalność, pracuję bardzo dużo, ale są efekty, a i w życiu osobistym zaczęłam spotykać interesujących ludzi...

Polecam Pana Normana, bo karty tarota przemawiaja przez niego w sposób motywujący....i jeśli nawet jest źle, to dają nadzieję właśnie i energię do działania...."

lub

"Biorąc pod uwagę to iż czytałem wcześniejsze niezbyt pochlebne opinie na temat tego Pana i byłem sceptycznie co do niego nastawiony,zdecydowałem się jednak udać na wizytę.Byłem u tego Pana w 2010.Zostałem mile zaskoczony.Polecam. "

ciężko jest mi się zdecydować na wizytę u Pana Normana.

Może ktoś napisze jakieś opinie lub sugestie o wróżbicie, które pomogą mi podjąć decyzję.
        • Gość: Aneta Re: Wróżbita Norman IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.12, 21:10
          Miły starszy Pan lubiący pogawędzić jednak jest fachowcem w swoim "zawodzie". Polecam
        • Gość: odp Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.12.12, 20:54
          odpowiedź Pawelo:
          "Skusilem sie na tego Pana, miedzyinny po tym jak znalazlem na jego temat sporo pozytywnych opinii. Jako ze mieszkam w uk, kontakt i wplata odbyla sie przez internet. Po kilku tygodniach otrzymalem list polecony od tego pana z dosc specyficzna "przepowiednia". W moim wypadku, dosc trafnie mnie opisal (choc bardzo ogolnikowo), co do przyszlosci - ostrzegal przed wypadkami drogowymi i sprawami w sadzie. 99% tego listu byla napisana baardzo ogolnikowo.

W kwietniu 2011 duze prawdopodobienstwo wypadku samochodowego - nic takiego nie mialo miejsca. Najciekawsze zostawil na koniec, podkreslone flamastrem i przyozdobione kilkoma wykrzyknikami.

Dotyczylo to daty grudzien 2012, napisal mi doslownie ze konieczny jest przyjazd do Polski, w innym wypadku utrata zycia. Zdziwilem sie i jakos przestalem go po tym traktowac na powaznie, nie wiedzialem ze jest w obozie geryla, bernatowicza itd. TEgo typu historie traktuje z przymrozeniem oka.

Postaram sie napisac w styczniu czy przyzylem :D Nie wybieram sie do pl na nadchodzace swieta.

Wnioskując z powyższego nie sprawdziła się wróżba a wydawałoby się że mówi o bardzo ważnych sprawach. I jak tu wierzyć??
      • Gość: kretka Re: Wróżbita Norman IP: *.centertel.pl 08.01.13, 18:47
        No chyba żartujesz! U Normana byłam parę razy, co to za bzdury o cebuli, wiadrze i babce? Facet ma mieszkanie w Alejach, gabinet pięknie urządzony w starym stylu, przyjmuje w bardzo sympatycznej atmosferze a poza tym chyba żaden szanujący się wróżbita nie wróżyłby na "wiadrze z chustką". Jeszcze tylko brakowało informacji o robotnikach z flaszką i tynku lecącym z sufitu. Czyżby zazdrość konkurencji? : )))))))
    • Gość: 77Marianna77 Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.09.11, 23:37
      Po pary wizytach u Normana mogę stwierdzić, Pan Norman jest godny zaufania. Jego wróżby naprawdę się spełniają. Każdy z nas jest inny, każdy ma bardziej lub mniej bogate życie a w związku z tym więcej lub mniej się w tym życiu dzieje :) Są rzeczy, sytuacje, sprawy, których nie da się zmienić, są sprawy które da się zmienić. Każdy szanujący sie wrózbita milczy na temat spraw, których nie da się zmienić jeśli one nie mają większego znaczenia na naszą przyszłość. Jak mają to wróż zaznaczy je jeśli nie mają to on je ominie. Roloa wróżbity jest naprawdę ciężka i bardzo odpowiedzialna. Osoba ta daje nam wskazówki na życie-co jest wielką odpowiedzialnością. Norman mając naprawdę dużą praktykę (doświadczenie) lata wróżenia co sprowadza się do mądrego i odpowiedzialnego przepowiadania. Jeśli osoba będąca jego klientem nie uzyskała żadnych konkretnych odpowiedzi (np. osoba która na tym forum udzieliła mi odpowiedzi i porady na przedmiotowy temat tego forum) to oznacza tylko i wyłącznie że karty nie widzą i nie ma potrzeby zewnętrznej ingerencji w życie danej osoby. Są sytuacje, którym można zapobiec i są sytuacje którym nie da się zapobiec. Norman mówi wszystko to co może nam pomóc a przy tym jest osobą bardzo skromną, posiadającą talent wróżenia tzn. wróżenie nie jest regółką odczytu z kart a także luźną rozmową która sporo wnosi. Jak dla mnie, osoby kożystającej z jego usług już 1,5 roku jest naprawdę godny zaufania. Pan Norman i Pan Jackowski są to osoby przepowiadające z darem, zamiłowaniem i naprawdę wpełni odpowiedzialne względem funkcji którą pełnią.Podkreślam jestem klientem Pana Normana, nie mam na celu wychwalania osoby Pana Normana i trafności jego wróżb mam na celu przedstawienie swojej opinii o tej osobie jako wróżbicie oraz osobistego doświadczenia na temat właśnie traności wróżb (co jest głównym tematem tego działu). Jest to Pan bardzo skromny, który naprawdę wykonuje kawał dobrej roboty (z zamiłowaniem) Niestety w życiu bywa różnie i to my słuchając wróżb musimy być odpowiedzialni. Osobą pomagająca w tej odpowiedzialniości napewno jest Norman lecz to my musimy mieć piorytety w życiu ocenić co chcemy i ocenić swoją siłę woli.
      Ja osobiście mam cukrzycę typ 1 (mój wiek 38 lat). Choroba ta jest nieuleczalna (jedynie przeszczep wątroby). Karty nie koniecznie musza powiedziec że mam cukrzycę mogą zaznaczyć ale nie muszą bo to już wiem i nie idę do wróża poto by mi powieedział jakie mam choroby o których wiem. Karty mogą powiedziec że mogę mieć problemy w związku z tą chorobą jak takie mogą zaistnieć jeśli nie będzie problemów to karty nie powiedzą o tej chorobie. Lub jeśli z chorobą sobie radzę to karty też nie pokażą tej choroby i odwrotnie jeśli ma z cukrzycą spore problemy (spore czyli naprawdę żutujące na moje zycie) to karty rozpatrując sytuację bieżącą to pokarzą.
      • Gość: pepe777011 Re: Wróżbita Norman IP: *.205.103.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 00:01
        Ja również gorąco polecam Pana Normana. Wskazał na wiele rzeczy w mojej przeszłości i pokazał, co mnie czeka. Ostatnio - kilka lat temu - jego słowa wydawały mi się śmieszne. Do momentu, kiedy się sprawdziły. teraz wiem - Norman NIE KŁAMIE, a raczej jego karty. Jest rzetelny. Nie ukrywa prawdy - tej miłej i tej nie miłej. Serdecznie polecam.
        • moja-alma Re: Wróżbita Norman 29.01.12, 22:06
          W ciągu dziesięciu lat co najmniej raz w roku zwracam się do Normana, do którego w swoim czasie sprowadziło mnie ciężkie życiowe przeżycie. Pomógł mi nie tylko wyjść z tego, lecz równiez jego wróżby zawsze się sprawdzały. Uważam, że jest świetny i bardzo życzliwie nastawiony do ludzi.
      • longstork Re: Wróżbita Norman 03.01.13, 11:25
        Byłem u p. Normana w sytuacji zagrożenia depresją.
        Wszystko co powiedział p. Norman, zgadzało się. Potrafił mnie jednak uspokoić moją psychikę.
        To co mi przepowiedział, sprawdza się.
        Pan Norman jest człowiekiem bardzo wykształconym o głębokiej wiedzy z zakresu swojej profesji, a co najwazniejsze, chce pomagać ludziom.
        Polecam gorąco doktora Normana.
        XYZ.
    • Gość: Roman Re: Wróżbita Norman IP: 89.72.225.* 03.10.11, 15:28
      Witam wszystkich.Skorzystałem z usług tego Pana.Jak dla mnie to człowiek godny polecenia.Powiedział mi nawet o rzeczach o które nie pytałem,a były jednak w jakimś stopniu dla mnie ważne.
      • Gość: cc Re: Wróżbita Norman IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.11, 15:36
        widac facetom sie sprawdza ;)
        • Gość: pawelo Re: Wróżbita Norman IP: *.hari.cable.virginmedia.com 08.07.12, 18:14
          Skusilem sie na tego Pana, miedzyinny po tym jak znalazlem na jego temat sporo pozytywnych opinii. Jako ze mieszkam w uk, kontakt i wplata odbyla sie przez internet. Po kilku tygodniach otrzymalem list polecony od tego pana z dosc specyficzna "przepowiednia". W moim wypadku, dosc trafnie mnie opisal (choc bardzo ogolnikowo), co do przyszlosci - ostrzegal przed wypadkami drogowymi i sprawami w sadzie. 99% tego listu byla napisana baardzo ogolnikowo.

W kwietniu 2011 duze prawdopodobienstwo wypadku samochodowego - nic takiego nie mialo miejsca. Najciekawsze zostawil na koniec, podkreslone flamastrem i przyozdobione kilkoma wykrzyknikami.

Dotyczylo to daty grudzien 2012, napisal mi doslownie ze konieczny jest przyjazd do Polski, w innym wypadku utrata zycia. Zdziwilem sie i jakos przestalem go po tym traktowac na powaznie, nie wiedzialem ze jest w obozie geryla, bernatowicza itd. TEgo typu historie traktuje z przymrozeniem oka.

Postaram sie napisac w styczniu czy przyzylem :D Nie wybieram sie do pl na nadchodzace swieta.

pozdr
          • Gość: Zyje Re: Wróżbita Norman IP: *.hari.cable.virginmedia.com 06.02.13, 01:09
            Przezylem, nie bylem w Pl na swieta
            • Gość: maria Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.02.13, 16:41
              Czyli Pan Bolesław przesadził ze swoją wróżbą :)
              Ciesz się chłopie życiem bo Wróż Bolesław widział je w zagrożeniu, he he.
      • Gość: niemozliwejestto Re: Wróżbita Norman IP: *.cdma.centertel.pl 01.12.11, 12:00
        e tam, sprawdza się. Mniepierdzielił o ojcu, że firmę ma i że zbankrutuje a mo ojciec to pijak i jedyne co ma to marskośc wątroby
        • Gość: Małgorzata Re: Wróżbita Norman IP: *.tktelekom.pl 05.01.12, 17:04
          Ja bylam u tego Pana i jestem rozczarowana, nie dosć, ze zaplacilam te 150 złotych, za godzinę czasu, gdzie tak naprawdę może 20 minut bylo przeznaczone na rozklad kart itp., to usłyszałam takie rzeczy, że naprawdę po chwili chcialo sie juz wyjść. Z pewnością ten Pan jest jakimś fenomenem, bo ludzie do niego chodzą, ale ja juz się tak nacięłam, ze z pewnością jedną rzeczą w ktorej mi pomogl, to uswiadomienie, jakie pieniadze wydajemy na bzdury i juz z pewnoscia nigdy tego nie zrobię, a przyszlość- sama będą je kreować, zamiast sluchać roznych bzdur
          • Gość: K Re: Wróżbita Norman IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 15:49
            Również byłem, nasłuchałem się kompletnych bzdur, nawet jedna jedyna rzeczy nie była prawdą, facet próbuje zgadywać ale nic zupełnie nic nie wychodziło aż mi się chciało śmiać. Opowiedział wiele historii z życia, "powróżył" rzeczy niedorzeczne i wziął 150PLN. Zakładając, że ma takich naiwniaków jak ja 5-6 dziennie to z 12.000 zł kasuje na miesiąc ogłaszając przy tym na stronie "starość nie jest od robienia kasy więc biorę tylko 150" hahahahahaha ale bzdety.
            Nigdy nie byłem jednak mama była u pani Podwójci i to jest niebo a ziemia bo ta kobieta wie o Tobie rzeczy, które przyprawiają o gęsią skórkę.

A Norman.....cóż "facet dotknął mojego karku, pogładził mnie po udach i wziął za to półtorej banki" :D cytat z filmu Chłopaki nie płaczą"

Pzdr
            • Gość: offka Re: Wróżbita Norman IP: *.centertel.pl 08.01.13, 18:49
              u pani Podwójci.. niezła kryptoreklama
          • 6justa Re: Wróżbita Norman 12.02.12, 09:20
            Ja również byłam u Pana Normana. Wszystko co powiedział było prawdą. Wiedział o sprawach o których wiedziało nie wiele osób. A przepowiedział mi rzeczy które sprawdziły się w późniejszym czasie. Jeżeli ktoś chciałby się wybrać do wróżbity to ja z czystym sumieniem polecam Pana Normana.
    • Gość: katarzyna Re: Wróżbita Norman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 12:37
      Chcę podzielic sie swoją opinią na tym forum....dwa lata temu rozpadł sie mój związek, straciłam pracę...nic mi wtedy nie nie wychodziło,szukałam pocieszenia w Tarocie, ale on tez nie obiecywał wiele.
      Słowami wrózbity Normana czekało mnie jeszcze sporo zawirowań;nieudany związek, brak szansy na znalezienie pracy....ale prognoza długoterminowa była optymistyczna..karty wskazywały, że sama muszę podjąc ciężką walkę z lwem (czyli losem), wyjsć mu naprzeciw i wygram...
      i wiecie co Państwo??? wszystko sie sprawdziło...założyłam małą działalność, pracuję bardzo dużo, ale są efekty, a i w życiu osobistym zaczęłam spotykać interesujących ludzi...

Polecam Pana Normana, bo karty tarota przemawiaja przez niego w sposób motywujący....i jeśli nawet jest źle, to dają nadzieję właśnie i energię do działania....

Dziękuje Panie Normanie
      • gazeta_mi_placi Re: Wróżbita Norman 24.02.12, 14:35
        Nadzieja i energia jest w Tobie, nie potrzebujesz do tego ubytku 150 złotych za każdą godzinę u wróżbity.
        • Gość: ... Dokladnie !!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.12, 14:38
          DOKŁADNIE !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: an Do gość: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.12, 08:47
        Nie wiem co lepsze wyimaginowana motywacja, czy prawda lub szczere przedstawienie faktów które są wg. mnie największą motywacją dającą energię do realnego działania. Lepiej wiedzieć na czym się stoi niż być sztucznie motywowanym i posiadać iluzję energii.
    • Gość: nick Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.06.12, 14:13
      są osoby, które mogą dodać swoją opinię (aktualną) na powyższy temat????
      • Gość: klientka Re: Wróżbita Norman IP: *.vectro.com 11.06.12, 16:04
        Zaskakuje mnie wciąż, jak wiele ludzi uważa, że o każdym wróżbicie (choćby naj-najlepszym) musi być głośno. Otóż inaczej to działa. Im wróżbita lepszy, tym o nim ciszej. Wynika to z prostego mechanizmu. Dyskrecja to reakcja łańcuchowa. Jeśli będzie ci pisane trafić do dobrego wróżbity, trafisz - bez obawy i z pewnością żadne forum nie będzie Ci w tym pomocne.
        Zaskakuje mnie jeszcze jedno. Prośby o "aktualne" opinie. Aktualne czyli jakie? A czy "stare" są niektualne? Straciły okres przydatności do spożycia. Przeterminowały się. Oj, oj. Bożesz Ty mój, widzisz i nie grzmisz? Rozśmieszają mnie natomiast: prośby o wiarygodne opinie. Czytając myślę sobie... wiarygodne? Czyli jakie? Podpisane krwią?

Jako, że należę do życziwych osób, napiszę, że naj naj-aktualniejsze i naj naj-prawdziwsze są opinie naj-najdawniejsze, ponieważ to one świadczą o tym, iż wróżbita był i najwidoczniej jest uczciwy, skoro przetrwał próbę czasu.

Gość portalu: nick napisał(a):

> są osoby, które mogą dodać swoją opinię (aktualną) na powyższy temat????

• Gość: nick Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.06.12, 08:39
          aktualne opinie czyli opinie ludzi którzy ostatnio korzystali z usług tego wróżbity. Paniusiu nie chodzi o rozgłos wróżbity tylko o potwierdzenie jego wiarygodności. Pewnie wiele osób jak i ja woli pójść do sprawdzonego wróżbity niż jak ty wychodzić z założenia jak mam trafić to trafię jak nie to nie (zaskakujące podejście). Nic paniusia nie wniosła ale tylko pokazala się na forum, pewnie aby wywyższyć swoje ego. Spokojnie dziewczynko nie unoś się bo złość piękności szkodzi.
        • Gość: nick Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.10.12, 08:42
          Moje pytanie nie dotyczyło rozgłosu jaki ma dany wróżbita tylko wielkości jego tzw. daru czytania z kart, tzw. mniejszej lub większej sprawdzalności.

Opinie naj-najdawniejsze i naj-najnowsze są opiniami wspomnianego daru i nie zamierzam ich dzielić ze względu na datę powstania. Nie kwestionuję uczciwości a jedynie pytam o sprawdzalność wróżb. Są ludzie, którzy usłyszeli o ojcu, że firmę ma i że zbankrutuje a jego ojciec to pijak i jedyne co ma to marskośc wątroby oraz ci, którzy piszą iż przez wróżbitę karty tarota przemawiaja w sposób motywujący....i jeśli nawet jest źle, to dają nadzieję właśnie i energię do działania.

Te dwie odmienne opinie powodują, że chcę poznać zdania klientów wróżbity aby zdecydować się na wizytę u niego.

• Gość: mar Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.10.12, 09:29
      Czytając wpisy typu
      " e tam, sprawdza się. Mniepierdzielił o ojcu, że firmę ma i że zbankrutuje a mo ojciec to pijak i jedyne co ma to marskośc wątroby "

lub

"Ja bylam u tego Pana i jestem rozczarowana, nie dosć, ze zaplacilam te 150 złotych, za godzinę czasu, gdzie tak naprawdę może 20 minut bylo przeznaczone na rozklad kart itp., to usłyszałam takie rzeczy, że naprawdę po chwili chcialo sie juz wyjść. Z pewnością ten Pan jest jakimś fenomenem, bo ludzie do niego chodzą, ale ja juz się tak nacięłam, ze z pewnością jedną rzeczą w ktorej mi pomogl, to uswiadomienie, jakie pieniadze wydajemy na bzdury i juz z pewnoscia nigdy tego nie zrobię, a przyszlość- sama będą je kreować, zamiast sluchać roznych bzdur"

oraz i te pozytywne typu

"Chcę podzielic sie swoją opinią na tym forum....dwa lata temu rozpadł sie mój związek, straciłam pracę...nic mi wtedy nie nie wychodziło,szukałam pocieszenia w Tarocie, ale on tez nie obiecywał wiele.

Polecam Pana Normana, bo karty tarota przemawiaja przez niego w sposób motywujący....i jeśli nawet jest źle, to dają nadzieję właśnie i energię do działania...."

lub

"Biorąc pod uwagę to iż czytałem wcześniejsze niezbyt pochlebne opinie na temat tego Pana i byłem sceptycznie co do niego nastawiony,zdecydowałem się jednak udać na wizytę.Byłem u tego Pana w 2010.Zostałem mile zaskoczony.Polecam. "

ciężko jest mi się zdecydować na wizytę u Pana Normana.

Może ktoś napisze jakieś opinie lub sugestie o wróżbicie, które pomogą mi podjąć decyzję.
    • Gość: Iwona Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.10.12, 08:40
      Proszę mi uwiezyc, byłam u kilku wrozbitów, roznie bywało, ale ten Pan mówi kompletne bzdury, zagaduje o swoim zyciu, nie patrzy w karty tylko mowi jakies historjki co mu sie wydaje, co sie wydarzy na swiecie. To jest nie do powiedzenia, to jest zwykly oszust.
      • akowalczyk05 Re: Wróżbita Norman 07.11.12, 08:23
        Przypadkowo otworzyłam stronę o wróżbicie Normanie i jestem zaskoczona dwoma negatywnymi opiniami. Dlatego postanowiłam napisać. U pana Normana byłam, powiedział mi rzeczy, o których wie tylko kilka osób. Jego wróżby sprawdzają się cały czas, a uwagi odnośnie mojego postępowania są bezcenne. Nie wiem jakie jest pochodzenie tych negatywnych opinii. Faktem jest, że o panu Normanie najwięcej się mówi, również i na Forum Gazeta.pl.
    • Gość: Marcin Re: Wróżbita Norman IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.12, 21:08
      Moim skromnym zdaniem ten Pan jest godny polecenia!!! W moim przypadku jego karty sprawdziły się w 90 %, wydaje mi się że jest to dobry wynik. Szczerze POLECAM.
    • Gość: mar Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.10.12, 17:56
      czyli wnioskując z powyższych odpowiedzi na dwoje babka wróżyła - w tym przypadku Norman wróżył lub przepowiednia ma prawo się spełnić lecz traktuj ją z przymrużeniem oka. Nie wiem od czego zależy ten duży rozrzut wiarygodności wróżby.
      • Gość: odp Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.12.12, 20:56
        odpowiedź Pawelo:
        "Skusilem sie na tego Pana, miedzyinny po tym jak znalazlem na jego temat sporo pozytywnych opinii. Jako ze mieszkam w uk, kontakt i wplata odbyla sie przez internet. Po kilku tygodniach otrzymalem list polecony od tego pana z dosc specyficzna "przepowiednia". W moim wypadku, dosc trafnie mnie opisal (choc bardzo ogolnikowo), co do przyszlosci - ostrzegal przed wypadkami drogowymi i sprawami w sadzie. 99% tego listu byla napisana baardzo ogolnikowo.

Wnioskując z powyższego nie sprawdziła się wróżba a wydawałoby się że mówi o bardzo ważnych sprawach. I jak tu wierzyć??
    • Gość: sevri Re: Wróżbita Norman IP: *.centertel.pl 08.01.13, 18:33
      Witaj,
      byłam u Normana 3 razy, w odstępach ok. 6 miesięcy. Za każdym razem wychodziłam bardzo zadowolona. Facet ma świetne podejście do ludzi, mówi bardzo przejrzyście, konkretnie, nie owija w bawełnę. Sprawdzalność - znakomita. W porównaniu z innymi wróżbitami z Warszawy oceniam go najwyżej.
      • Gość: Joanna Re: Wróżbita Norman IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.13, 20:15
        Ja byłam u Normana rok temu i nie polecam. Nic z tego co mi powiedział nie sprawdziło się. Zniechęcał mnie do nowo podjetej pracy, która okazała się super. Nie czułam się tam komfortowo.
        • Gość: gość Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.04.13, 17:19
          vod.pl/rozmowy-w-toku-bez-wrozki-czuje-sie-jak-bez-glowy,95913,w.html

wejdźcie w ten link i sami oceńcie czym różni się psycholog od wróżbity :)
    • Gość: Zygmunt Re: Wróżbita Norman IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.13, 15:59
      O panu Normanie są również złe opinie.
      Zastanawia mnie jednak czy te złe opinie są motywowane prawdą, czy też czymś innym. Przecież gdyby rzeczywiście tak było jak twierdzą niektórzy to Norman by dawno zbankrutował, a jak jak moja pamięć sięga zawsze w Warszawie wróżył Norman, początkowo na Siennej, a później na w Al. Jerozolimskich. Po za tym pan Norman jest często zapraszany na wywiady do radia i telewizji, więc musi być znany. W mojej ocenie każdy człowiek może się kiedyś pomylić, ale sprawdzalność wróźb Normana jest bardzo wysoka co stwierdziłem po kilku spotkaniach.
      Zygmunt z Warszawy
      • Gość: bella Re: Wróżbita Norman IP: *.pl 07.04.13, 18:22
        Właściwie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Z małym wyjątkiem… Otóż „sławny” czy „znany” nie zawsze oznacza dobry. Akurat kryteriami tych słów nie radziłabym się kierować. W mediach pojawia się wiele wróżek i wróżbitów, kilka osób z pewnością jest KIMŚ, a „wspaniała” większość? sławy nie można im odmówić, za to daru, rzetelności, pokory (o kulturze osobistej nie wspomnę) – jak najbardziej. Dlaczego są zapraszani do mediów? Kwadratura koła, swego rodzaju zasiedzenie: zaprosili ich raz, zapraszają następny. Często decydują też znajomości, dziennikarskie pójście na łatwiznę, albo prywatne upodobania dziennikarzy, wydawców itp.
        A skąd te negatywne opinie o Normanie? Cóż. Ile ludzi tyle zdań. Tak samo, jak nie ma wróżki nieomylnej, tak nie ma wróżki idealnej. Zawsze coś komuś nie będzie pasowało. A to uśmiech, a to brak uśmiechu, a to dystans, to znów zbytnia poufałość. itp. itd. Długo by wymieniać.
        Jeszcze jedno. Bycie znanym to pojęcie względne, tak samo jak i sława. Np. u mnie w bloku mieszka pani, która wróży. To żadna sława, żadna znana osoba w szerokim rozumieniu tego słowa. Za to dla nas czyli mieszkańców bloku, jest zarówno znana jak i w pewien sposób sławna.

Gość portalu: Zygmunt napisał(a):

> O panu Normanie są również złe opinie.
        > Zastanawia mnie jednak czy te złe opinie są motywowane prawdą, czy też czymś in
        > nym. Przecież gdyby rzeczywiście tak było jak twierdzą niektórzy to Norman by d
        > awno zbankrutował, a jak jak moja pamięć sięga zawsze w Warszawie wróżył Norman
        > , początkowo na Siennej, a później na w Al. Jerozolimskich. Po za tym pan Norma
        > n jest często zapraszany na wywiady do radia i telewizji, więc musi być znany.
        > W mojej ocenie każdy człowiek może się kiedyś pomylić, ale sprawdzalność wróźb
        > Normana jest bardzo wysoka co stwierdziłem po kilku spotkaniach.
        > Zygmunt z Warszawy
        • Gość: Jeanne Re: Wróżbita Norman IP: *.home.aster.pl 18.04.13, 18:58
          A wg mnie Norman stosuje typowy cold reading. Byłam u niego dokładnie rok temu zachęcona dobrymi opiniami. Starał się wciągnąć mnie w rozmowę, dużo o sobie opowiadał, jednak ja oprócz podania imienia i daty urodzenia w ogóle się nie odzywałam. Jestem dobrze wyszkolona w różnego rodzaju negocjacjach, NLP itd więc nie dałam się w żadną rozmowę wmanewrować. No i zaczęła się wróżba: najpierw wypadek samochodowy w ciągu 3 tygodni, potem niechciana ciąża, własna firma na jesieni i wielkie pieniądze. Głównie skupiał się na sprawach zawodowych, a ja poszłam tam ze świeżo złamanym sercem i po strasznym rozstaniu, tego w kartach w ogóle nie widział. Minął rok... nic się nie sprawdziło. Wypadku nie miałam, dziecka też nie, własnej firmy brak, serce nadal boli.
          • Gość: rob Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.04.13, 07:05
            Na podstawie mojego doświadczenia z Panem Normanem mogę potwierdzić iż tematy wymienione przez Jeanne pojawiły się i w moim przypadku. Te tematy to: wypadek samochodowy, własna firma i związane z nią duże pieniądze i nieplanowana ciąża u żony. Poza tym pojawila się także zdrada małżeńska. Sądzę, że są to uniwewrsalne tematy powielające się w wielu wróżbach a kiedy okażą się chybione (pciekawe czy też powiela się to w innych wróżbach) za przyczynę "omyłki" podawane jest przekleństwo pzrez inną osobę, która żle mi życzy.
      • Gość: odp Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.04.13, 09:10
        Wróżbita David też jest znany, udziela wywiadów jednak jego wróżby są parodią. Więc popularność nie jest atutem wiarygodności. Oczywiście każdy może się pomylić ale w tym przypadku pomyłka może sporo kosztować i sporo zmienić i konsekwencje tego ponosi klient a nie wróżbita. Pomyłka w tym przypadku naprawdę decyduje o życiu. Więc nie bagatelizujmy tego drogi Panie Zygmuncie. Póki jest dobrze i nie odczujemy pomyłki na własnej skórze nie rozumiemy powagi pisanych komentarzy.
      • Gość: HipperMan Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.08.13, 12:36
        Cześć Wszystkim!

Byłem w Normana 3-razy i o 3-razy za dużo. Generalnie jako wróżbitę i osobę Pana Narmana mogę uczciwie polecić. Miło się z nim rozmawia, atmosfera jest ciepła. Za każdym razem jak wychodziłem od niego, to miałem więcej optymizmu, spokoju i pewności siebie. Natomiast generalnie odradzam korzystania z usług wróżki, itp. Dlaczego? Opiszę to po krótce na swoim przykładzie, proszę tylko o cierpliwość i przeczytać do końca.

Pierwsza moja wizyta była podyktowana dylematem miłosnym, gdzie potrzebowałem w zasadzie rady, czy angażować się, czy raczej się wycofać. U niego znalazłem tą odpowiedź, ale przy okazji przepowiedział mi przyszłość. Co do przepowiadania przyszłości na początku byłem sceptycznie nastawiony. Drugim razem poszedłem stricte poznać swoją bliską przyszłość. Trzecim razem, gdy znalazłem się w opałach, poszedłem tylko w zasadzie po odpowiedź na pytanie, czy będzie dobrze. Jeśli chodzi o trafność przepowiadania, to nie wszystko, ale większość sprawdziła mi się (łącznie z wszystkich 3 wizyty). Natomiast to co dla mnie się niesprawdziło, było wysoce negatywne i rozczarowujące. Za pierwszym razem zawierzyłem, że to co powiedział, tak musi być. To spowodowało, że dokonałem nie do końca dobrych decyzji (ale dopiero po czasie tak oceniłem). Za drugim razem moja czujność została uśpiona, a to co się działo w moim życiu złe (a to mi przepowiedział) bagatelizowałem, przyjmowałem i ufałem, że będzie dobrze, tak jak on powiedział. A wtedy byłem w bardzo silnej depresji. Za trzecim razem już tak nie zawierzyłem jak poprzednio. Efekt tych wizyt był dla mnie taki, że co ma być to będzie, potraktowałem się tylko jak biernego odbiorcę losu. Za pierwszym razem i drugim razem bardzo serdecznie żegnał się ze mną, za trzecim razem już nie. Podczas trzeciej wizyty sam sobie powiedział, że to był ostatni raz. Wydaje mi się, że on doskonale wyczuwa, kto wróci, a kto już nie.

Wiem, że łatwo mi zarzucić, że zbyt łatwo zawierzyłem. Ale taka jest psychika ludzka, że to co usłyszy na temat swojej przyszłości, to człowiek zaczyna do tego poświadomie dążyć. Dlatego też odradzam chodzenia do wróżki. Poza tym na co warto zwrócić uwagę, to że nikt nie zna Twoje przyszłości. Wróżbici przekazują to, co ma najwyższe prawdopodobieństwo. Dlatego odradzam takich praktyk, bo można sobie nieźle samemu namieszać w życiu.

Na koniec dodam, że Norman potrafi dobrze ocenić drugą osobę (np. na podstawie zdjęcia). Za każdym razem, gdy byłem u niego i przepowiadał mi przyszłość, to przy okazji jak widział jakieś kobiety wokół mnie, to mówił, że można je spokojnie "przelecieć". Ogarniał mnie wtedy wewnętrzny pusty śmiech. Ale już bredził odnośnie przyszłości Polski i gdzie miałbym być bezpieczny. Gdybym go tutaj posłuchał, to siedziałbym na bezrobociu gdzieś na wsi zabitej dechami. Relacja jednej osoby na tym forum, która mieszka w UK, pewnie zbiega się do tej samej wizji odnośnie przyszłych losów świata.
        • Gość: Rob Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.08.13, 12:16
          HipperMan w zupełności rozumiem twój wpis i mam do Ciebie prywatne pytanie - udało Ci się "wyprostować" życie i wyjść na prostą po błędnych decyzjach?
          • Gość: HipperMan Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.08.13, 20:33
            Rob! Poniekąd tak, choć jest to długi proces. Stosunkowo łatwo i szybko można sobie coś popsuć, ale naprawić już jest dużo trudniej i trzeba na to sporo czasu. Pewne konsekwencje nadal pozostają. Dodam jeszcze przy okazji, że w jednym z programów "Dzień Dobry TVN" Norman powiedział, że potrafi komuś przedstawić silne i słabe strony, co może pomóc w życiu codziennym. I ludzie tego potrzebują. A ja uważam, że trzeba starać się samemu siebie odkrywać, poznawać silne i słabe strony, nikt lepiej tego nie zrobi, jak Ty sam. Tylko trzeba chcieć. Poza tym tyle jest dobrych książek o tematyce psychologii (przede wszystkim anglojęzyczne) i tyle życzliwych osób wokół nas, że psycholog, czy wróżka są niepotrzebni. Jak człowiek ma też więcej pewności siebie, też nie potrzebuje za wczasu poznawać swoich losów. Tyle w tym temacie!
    • Gość: Artek Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.06.13, 08:36
      Po paru wizytach u wróżbity niestety ciągnie się za mną pasmo życiowych porażek tak jakby te wizyty odmieniły na gorsze moje życie. Czy ktoś z klientów Normana miał to samo??
    • Gość: rob Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.07.13, 10:02
      Co sądzicie o artykule:
      sekretynauki.focus.pl/sekrety-cywilizacji/jak-zobaczyc-przyszlosc
      W artykule jest mowa także o wróżbicie Norman oraz opis wróżby:

"Wróćmy do naszego eksperymentu z nieżyjącym dziadkiem i zmyślonym dzieckiem. Jasnowidz bierze do ręki zdjęcie. – Ta osoba żyje? – pyta. – No tak… – kłamię (lekko przerażona, że oto siedzący naprzeciwko mnie mężczyzna, właśnie odkrył podstęp i już wie, że moja wizyta to dziennikarska prowokacja). Szybko jednak mogę odetchnąć z ulgą. Podaję prawdziwą datę urodzenia dziadka – 1931 rok, zodiakalny rak. Jasnowidz próbuje zadawać mi pytania – czy dziadek mieszka ze mną, czy ktoś się nim opiekuje, z jakiego powodu był ostatnio w szpitalu… Staram się unikać odpowiedzi. Mówię tylko, że mieszkamy osobno. – Może powinna pani go ściągnąć do Warszawy? Proszę o tym pomyśleć… – mówi. Wróżbita sam proponuje, że ustali kiedy dziadek umrze. Muszę przełożyć karty tarota. – Dziadek nie dożyje lata. Umrze w czerwcu – słyszę. Jasnowidz dodaje jednak, że mam się nie martwić. Bo po pierwsze, po tamtej stronie jest lepiej, a po drugie… przepowiednia może się nie spełnić. – Wie pani, medycyna teraz bardzo rozwinięta jest. Jak będzie miał dobrych lekarzy, to różnie może być – zastrzega. I proponuje zabawę – co będzie, jeśli jednak dziadek przeżyje ten nieszczęsny czerwiec? Karty mówią jasnowidzowi, że dziadka czeka nagroda. – Jakieś odznaczenie, honory… – mówi. W pewnym momencie wróżbita pyta mnie, jaki ja mam znak zodiaku. – A jak pan myśli? – odpowiadam. Skonsternowany próbuje się skupić. Szanse trafienia – 1:12. – Pani jest na pewno raczkiem, albo blisko raczka… – mówi po chwili. Niestety pudło. Koziorożec. Daleko od „raczka”. – No tak, ale to też bardzo rodzinny znak… – tłumaczy pomyłkę. Przechodzimy do wyimaginowanej córeczki. Brak zdjęcia nie jest problemem. Zdjęcie zastępuje karta wybrana przez wróżbitę. – Ooo, to bardzo zdolne dziecko. Widzę, że nauczyła się mówić dużo szybciej niż inne dzieci – zachwyca się wróżbita. Dowiaduję się, że nieistniejąca córeczka ma wielkie szanse być znaną aktorką. Na pięknym obrazku jest jednak rysa. Wypadek. – Zdarzy się jak skończy 12 lat – mówi jasnowidz pewnym głosem. Skąd to wie? – Ja jestem jak skrzynka. Odbieram wiadomości i je przekazuję – tłumaczy. Powie jeszcze, że dziecko jest bardzo ze mną związane i przekaże dobrą wiadomość dla mnie: że nigdy w życiu głodu nie zaznam. Kiwając głową stwierdzi, że jestem bardzo wrażliwą osobą i mam doskonałą intuicję. Konsultacja trwa godzinę. "

Co sądzicie o tym artykule? Czy ktoś może to potwierdzić korzystając z wróżb?
      • Gość: warszawianka Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.07.13, 11:56
        Jeśli chodzi o artykuły z gazet nt. cudownych leków, cudownych kremów, cudotwórców, wszechwiedzących, nieomylnych wróżbitów itp. itd. to byłabym sceptyczna. Mogą być sponsorowane. Zazwyczaj są. Nie chce mi się rozpisywać o tym mechanizmie. Chyba, że kogoś to interesuje? W skrócie, tekst sponsorowany to: płatna reklama w formie tekstu, artykułu, wywiadu. Nie tak dawno był obowiązek umieszczania pod spodem tekstu napisu: tekst sponsorowany. Od bodajże roku czy dwóch nie ma takiego obowiązku. Jeśli zatem dla kogoś to ważne, że o wróżce, wróżbcie napisała jakaś gazeta, to radzę zwracać uwagę, czy to tekst sprzed roku, dwóch, czy starszy. Im starszy, tym lepszy. Jeśli sprzed kilku lat i brak napisu: tekst sponsorowany, tym samym jest większa pewność, że jest to rzetelna, obiektywna dziennikarska robota.
        Jeśli chodzi o Normana to ani polecam, ani nie polecam. Ocena jest zawsze kwestią subiektywną. Na ten przykład mnie Norman podpasował. komuś nie musi.
        Jeśli w ogóle chodzi o wróżbitów… dla mnie wyznacznikiem wiarygodności, uczciwości, daru jest trwanie w zawodzie od lat. Przetrwanie! bez wspomagania się "wróżeniem" w telewizji, "wróżeniem" na paru portalach. Jak tak patrzę na to -z przeproszeniem- żałosne środowisko, to większość zbudowała swój "autorytet" na byciu znanym z wróżenia w tv. Spotkania osobiste! bez tego nie ma prawdziwego wróżenia! Każda inna forma wydaje mi się być substytutem. A wiadomo, zupka w proszku zalana wodą przez byle kogo, to nie to samo co talerz świeżej zupy, choćby i kartoflanki, ugotowanej najlepiej, bo z sercem.
        Najbardziej polecam osoby drugiego planu, te są z pierwszej ligi!
        W pierwszym rzędzie stoją wróżbici trzeciorzędni, z twardymi łokciami, giętkim karkiem. Bez zasad, z parciem na kasę i szkło.

Gość portalu: rob napisał(a):

> Co sądzicie o artykule:
        > rel="nofollow">sekretynauki.focus.pl/sekrety-cywilizacji/jak-zobaczyc-przyszlosc
        > W artykule jest mowa także o wróżbicie Norman
        • Gość: Beata Re: Wróżbita Norman IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.07.13, 20:49
          Jestem klientką Pana Normana od wielu lat.Bardzo mi pomógł w życiu.Czytałam różne artykuły i opinie o Panie Normanie.W moim odczuciu,jest godny polecenia.Ale każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini.Beata.
    • Gość: gosc Re: Wróżbita Norman IP: *.yolau.net 21.07.13, 16:20
      a mnie sie sprawdzilo, jestem zadowolona. pan juz tyle lat wrozy,utzymuje sie na rynku, wiec to o czyms dobrym swiadczy. oszusci dzialaja najwyzej pare lat i plajtuje, jak teraz rodin
      • marilyn61 Re: Wróżbita Norman 27.03.14, 16:06
        Ja bylam u tego Pana i nie uważam go kompletnie za wroza. Nie dość, ze nic się nie sprawdzilo, to jeszcze Pan mowil glownie o sobie i swoim piesku.
        Rozumiem ze ludzie szukają sobie roznych fuch, ale żeby zerowac na naiwności i desperacji ludzi w znacznie gorszej sytuacji to naprawdę zenada. Jak dla mnie uważam, ze większość dobrych opinii o sobie Pan wypisuje sobie sam!
    • patryk2121 Re: Wróżbita Norman 08.10.16, 19:20
      Jak dla mnie to człowiek rzetelny , uczciwy i godny polecenia.
    • zuza38512 Re: Wróżbita Norman 09.10.16, 19:11
      Korzystałam z usług Pana Normana przed 3 laty , bardzo dużo mi wtedy pomógł. Aktualnie dowiedziałam się, że po paroletniej przerwie wrócił do wróżenia. Bardzo chętnie ponownie skorzystam z jego usług. Wszystkim serdecznie polecam.
    • arkadiuszmt Re: Wróżbita Norman 08.11.16, 12:32
      Miałem okazję dwukrotnie korzystać z usług Pana Normana. Pierwsza z moich wizyt była jakby to powiedzieć „testowa”, przyszedłem z ogólnymi pytaniami jednak bez opowiadania o sobie, swoim zajęciu, zawodzie i planach na przyszłość. To co usłyszałem w pierwszych dwóch zdaniach dało mi jasno do zrozumienia, że rozmawiam z osobą, która zna się na tym co robi. Wszystko to co mówił Pan Norman było niemalże 100% strafne, a przypomnę że kompletnie nic o sobie nie opowiadałem. Rozmowa a w zasadzie wróżba, toczyła się w ramach mojego związku z kobietą a także w sprawach biznesowych. Dzięki wróżbie mogłem znacznie wcześniej zareagować na pewne sygnały ze strony kobiety jak i partnerów biznesowych, byłem bardziej czujny i mniej naiwny na ich działania. Niestety wszystko co przepowiedział Pan Norman się sprawdziło, chodziło tutaj o zdradę kobiety, którą po tej wizycie zwyczajnie udało mi się potwierdzić i przyznała się do swoich czynów ale również sprawdziły się nie czyste intencje moich wspólników. Szczęście w nieszczęściu było takie, że kobietę zostawiłem i tak jak przepowiedział Pan Norman, kilka miesięcy później znalazłem moją wybrankę życia a w kwestiach biznesowych byłem w stanie wcześniej odpowiednio się zabezpieczyć i mimo tego, że po kilku miesiącach od wizyty u Pana Normana, moi ówcześni wspólnicy kierowali się dokładnie takimi zamiarami jakie opisał Pan Norman, dzięki czujności byłem w stanie uniknąć oszukania mnie.

Druga wizyta... Pytanie o kolejne inwestycje i o poszukiwanie inwestora. Wizyta u Pana Normana miała miejsce w marcu. Z kart wyszło, że mam już potencjalnego inwestora ale negocjacje będą się dłużyć co najmniej do początku czerwca. Pan Norman przekazał mi, że w następstwie negocjacji umowę inwestycyjną podpiszę do niedzielę 21.06, i.... podpisałem umowę inwestycyjną 20.06 w sobotę ponieważ Pani notariusz nie mogła w niedziele... Jak dla mnie Pan Norman to osoba godna polecenia, bije z niego niesamowita aura i ogólna wiedza o świecie. Przynajmniej w moim przypadku zdecydowanie polecam a mówi to człowiek, który do takich rzeczy był nastawiony wyjątkowo negatywnie i zawsze wcześniej kpiłem z tego typu usług. Oczywiście jak ktoś liczy na wywróżenie 6 liczb w toto lotka może być zawiedziony ale chyba nie o to tu chodzi :)
    • appartaments Re: Wróżbita Norman 04.01.17, 20:48
      Bardzo ucieszyłem się kiedy dowiedziałem się,że Pan Norman wrócił do pracy po kilku latach
      nieobecności i znów jak dawniej za pomocą swoich kart udziela porad.
      Niedługo z przyjemnością umówię się z Panem Normanem.
    • olguba Re: Wróżbita Norman 06.11.21, 13:46
      Masz do niego jakiś kontakt? Telefon lub e-mail
    • rumbka Re: Wróżbita Norman 19.07.22, 07:39
      Mam pozytywne odczucia mimo, że minęło tyle lat. Chciałam sobie przypomnieć coś o nim weszłam na stronę, ale nieaktywna. Na fb go nie znalazłam.
    • agrentowy4321 Re: Wróżbita Norman 05.03.23, 07:26
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Wróżbita Norman 25.04.23, 17:15
      Hmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka