Gość: KAJA IP: *.146.36.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.12.09, 18:37 Czy ktos z was zna te wrozke i wie czy jest dobra i mozna jej zawierzyc wyslalam dzis do niej sms ale ktos inny mi odp odp wymijajaca jesli ktos korzystal dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tessa Re: Wrozka Anna Lenc IP: 109.243.42.* 07.03.10, 16:09 Odpowiedz nasuwa sie sama.Jesli odpowiedz byla wymijajaca,a skierowana do tej wlasnie wrozki,to wychodzi na to ze,owa wrozka jest naciagaczka i (albo)nie umie konkretnie odpowiedziec na zadane pytanie.A tym samym nie zna się na swoim fachu,czyli na odczycie swoich kart i nie mozna jej zawierzyc.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Wrozka Anna Lenc IP: *.aster.pl 24.07.10, 00:25 Ja widzę duże podobieństwo między aktorką Christine Baranski, a wróżką Aną Lenc! Nawet popytałam wśród znajomych i na 10 osób zapytanych osób, 8 powiedziało, że też uważają, że panie są niesamowicie wizualnie podobne! Szczególnie obrazuje to ten link z nr 4. Nie jest to kwestia ujęcia na zdjęciu. Znam tą aktorkę z filmów, już dawno skojrzyło mi się to podobieństwo z wróżką Aną. Codziennie oglądam serial z Christine Baranski i pomyślałam, że przy okazji zapytam/napiszę Wam o swoim przemyśleniu. Według mnie są niesamowicie podobne. 1. Christine Baranski 2. Christine Baranski 3. Christine Baranski 4. Christine Baranski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena 36 Re: Wrozka Anna Lenc IP: *.astral.lodz.pl 14.09.10, 22:54 raz zwróiłam sie do "wrózki any lenc' ALE NAOPOWIADAŁA MI STRASZNYCH BZDUR jest poprostu trudno to nazwać kim jest. nie wierze jej i już nigdy do nie nie zadzwonie do niej.masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wrozka Anna Lenc 05.03.23, 07:08 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś