Dodaj do ulubionych

kolejna przeprowadzka wątku o numerologii

• merkura Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 08.02.04, 00:19
      Co możesz powiedzieć o osobie, która urodziła się 4.11.1963r.?
      • ewa.gs Re: merkura 09.02.04, 09:12
        04.11.1963
        umysł analizujący, chłodny, obserwator. Wrażliwość emocjonalna ukrywana za
        barierą ochronną, nie lubi jej okazywać. Nie uwierzy, dopóki sam/a nie zbada.
        Nieufność.
    • merkura Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 08.02.04, 00:22
      Co możesz powiedzieć o osobie, która urodziłą się 4.11.1955r.?

ewa.gs napisała:

> jeśli jest jeszcze ktoś, komu nie odpowiedziałam, a chciałby, to proszę :)) I
      > znów - w miarę możliwosci czasowych...
      >
      > Tylko pamiętajcie, żadnych analiz porównawczych i przepowiadania przyszłości.
      > Przyszłość zależy od Was samych.
      >
      > Ewa G.
      • citak Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 08.02.04, 01:43
        proszę o pomoc: 19.10.1982 i 28.03.1982
        • ewa.gs Re: citak 09.02.04, 09:27
          19.10.1982
          Nie uwierzy dopóki nie dotknie. Racjonalista. Chołduje umysłowi, nie emocjom.
          Problemem do przepracowania jest dla tej osoby skłonność do podporządkowywania
          się w relacjach międzyludzkich. Powinna pracować nad usamodzielnieniem się.
          28.03.1982
          wibracja mistrzowska najwyższej miłości - 33. Opiekun swoich bliskich, kotków i
          piesków. Odpowiedzialny/a za innych. Troskliwy/a. Do przepracowania -
          uzależnianie się od ludzi i podporządkowywanie. Walka z lenistwem,
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 09.02.04, 09:20
        ostatnio była ta sama data, tylko inny rok. To pomyłka czy celowo?
        Ewa G.
    • hanka2222 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 08.02.04, 06:31
      urodzona 10.09.1958 z góry dziękuję
      • ewa.gs Re: Hanka 09.02.04, 09:41
        10.09.1958
        33, czyli wibracja najwyższej miłości. (Nad)opiekuńczość, pomoc bliskim, życie
        życiem rodziny. Zdolności artystyczne, aktywne zmysły. Do zwalczenia -
        skłonnosci do lenistwa i do zapomiania o sobie.
        • hanka2222 Re: Hanka 09.02.04, 18:38
          Dziekuję serdecznie, nawet nie wiesz, że to wszystko to prawda!!! Taka jestem.
          Mam pytanie - jak mogę sobie pomóc i zająć się trochę sobą. A jak usunąć
          lenistwo bo mi to trochę bruździ w pracy. Potrafię narobić sobie zaległości a
          potem miotając się je nadrabiać , nie zawsze ze skutkiem pozytywny. Jestem
          typową "biurwą" choć staranną a czasem tak dokładną że zawsze muszę znaleźć
          dziurę w całym. Pozdrawiam.
          • ewa.gs Re: Hanka 10.02.04, 09:05
            Hanko,
            sposobem na rozprawianie się z tym, z czym nie możemy sobie poradzić w sobie,
            jest zmiana karty numerologicznej. Ale mogą się jej poddać jedynie Ci, którzy
            wyciągnęli ze swojej lekcji już wszystko, czego mieli się z niej nauczyć.
            Jednym słowem - trzeba mieć już tego po uszy i bardzo chcieć zmiany.
            pozdrawiam
            Ewa G.
    • basienka30 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 08.02.04, 10:54
      Ja urodzilam sie 25.03.1974, a moj partner 04.01.1976. Jacy jestesmy?
      Z gory dziekuje:)!
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 09.02.04, 09:44
        25.03.1974
        racjonalistka, choć ze skłonnościami do metafizyki. Pracowita, odpowiedzialna,
        uporządkowana. Trudności z otwieraniem się i wyrażaniem uczuć. Nieufna. Praca
        Cię lubi :)
        04.01.1976
        lubi wyzwania, przekraczanie własnych ograniczeń. Chłodny umysł. Innowacje.

• nikusia4 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 08.02.04, 18:41
      Proszę o 12.02.1983 Dziękuję ! :o)
      • zalogowana a ja? 08.02.04, 19:40
        28 X 1976
        • ewa.gs Re: zalogowana 09.02.04, 09:50
          28.10.1976
          Obserwatorka życia. Dzielisz każdy włos na czworo i analizujesz każde zdarzenie
          i każdego człowieka. Nic nie przyjmujesz "na wiarę", musisz przemysleć wszystko
          sama. Najłatwiej do Ciebie dotrzeć za pomocą logiki.
          Przyjaciół masz raczej niewielu, ale jeśli, to BARDZO sprawdzonych. Nie lubisz
          mówić o sobie, a zwłaszcza o swoich uczuciach.
      • ewa.gs Re: nikusia 09.02.04, 09:46
        12.02.1983
        ciepła, wrażliwa. Silne poczucie sprawiedliwości. Zdolności adaptacyjne.
        Potrzeba uznania.
        • nikusia4 Re: nikusia 09.02.04, 13:13
          Dziękuje bardzo. Szkoda,że tak malutko.
          • ewa.gs Re: nikusia 09.02.04, 13:19
            nikusia,
            z niektórych dat więcej nie da się wyciągnąć, bo bardzo się zmieniają w
            zależnosci od całego portretu numerologicznego.
    • krazybalkan Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 08.02.04, 19:53
      Anna-Maria Svetozarov
      15.05.1981
      dziekuje za odpowiedz
      • ewa.gs Re: krazybalkan 09.02.04, 09:54
        15.05.1981
        ciepła, otwarta, pogodna, lubisz przyjemności życia i dogadzanie sobie. Masz
        świetne zdolności przystosowywania się do grupy, sytuacji, atmosfery. Zmieniasz
        się jak kameleon w zalezności od tego, w jakie środowisko trafisz. Uzdolnienia
        w wyrażaniu siebie (taniec, śpiew, rysowanie, gotowanie, dobór ubiorów?) Ludzie
        Cię lubią, a Ciebie ciągnie do ludzi. I do zabawy.
        Możesz mieć problem z wyegzekwowaniem od siebie czegoś, na co nie masz ochoty.
    • panna_i_waga Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 08.02.04, 20:42
      11.10.1988
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 09.02.04, 10:00
        11.10.1988
        Masz duże możliwości (dwie liczby mistrzowskie 11), ale zanim będziesz mogła je
        wykorzystać, musisz przedrzeć się przez swoje problemy - kompleksy, poczucie
        niskiej wartości, nadmierną emocjonalność, huśtawki nastrojów,
        podporządkowywanie się w relacjach z ludźmi, obawy przed wyrażaniem siebie.
        Jeśli sobie z tym poradzisz, będziesz mogła rozwijać się duchowo i pomagać
        ludziom. Dobry byłby też z Ciebie dyplomata lub mediator.
        Poza tym, cechuje Cię ogromna wrażliwość i empatia - dobrze wykorzystana może
        zdziałać wiele.
        Masz też zdolności artystyczne.
        Ucz się samodzielności.
    • sugar.free Siódemka 08.02.04, 23:57
      Ja Siódemka
      wibracja urodzenia i liczba duszy
      Jedenaście
      expresja zewnętrzna i Jedenastka ciągle gdzieś sie przez me życie przewija i
      Szczęśliwa z Nią/Nim jestem, choć łatwo nie jest
      Dziewięć
      Wibracja wyrazu własnego
      I nie ma liczb karmicznych

gdy z Trzeciego Imienia zrezygnuję (choć je sama wybrałam lecz nie używam)to:
      Osiem - liczba Duszy
      Dziewięć - expresja zewnętrzna
      Osiem - wibracja wyrazu własnego
      Sześć - liczba karmiczna

Tak bardzo się zmieniłam?
      a gdy nazwisko męża przybiorę jeszcze bardziej się zmienię?
      Jak to jest?
      • ewa.gs Re: Sugar Free 09.02.04, 10:08
        Nie opowiem Ci nic, co wynika z Twoich obliczeń, to zbyt duża odpowiedzialność
        dla mnie. Musiałabym policzyć to sama, bo szkół liczenia jest wiele. Ale na
        forum liczyć nie będę, tu robię tylko krótkie charakterystyki, jeśli chcesz,
        podaj datę urodzenia.
        Co do trzeciego imienia - ono jest liczone tak czy tak, niezależnie od tego czy
        go używasz. Ważne jest to, co jest przy Tobie zapisane.
        Jeśli przybierzesz nazwisko męża, oczywiście się zmienisz. Jak bardzo - to
        zalezy jakie nazwisko.
        Ale stąd właśnie to znane męskie stwierdzenie "bo ona zmieniła się zupełnie po
        ślubie..." :)
        • sugar.free Sugarfree 11.02.04, 08:43
          11-11-1974
          i jeszcze o tym nazwisku męża - czy wtedy liczę swoje panienskie i męża? czy
          tylko obecne.. ostatecznie ja, jako panna odchodzę w przeszłość... istnieję
          jako mężatka
          pozdrawiam
          • ewa.gs Re: Sugarfree 11.02.04, 08:58
            to, co raz zapisane, zostaje. Tak więc i panieńskie, i męża. I wszystkie
            imiona - w tym od bierzmowania.
            pozdrawiam
            Ewa G.
          • ewa.gs Re: Sugarfree 11.02.04, 09:05
            a co do daty...
            11.11.1974
            Ponad wszystko wybija się u Ciebie duchowość, dążenie do doskonałości,
            wrażliwość. Tej wrażliwości nie lubisz po sobie pokazywać, zawsze zostawiasz
            spory margines siebie niedostępnym dla innych. Przebicie się przez Twój mur
            pozornego chłodu, którym chronisz swoje wnętrze, to nie lada sztuka, dlatego
            raczej niewielu ludzi Cię naprawdę zna i niewielu może do Ciebie dotrzeć.
            Możesz też sprawiać wrażenie, jakbyś była nieco wyniosła.
            Masz w sobie wewnętrzną elegancję, niezależną od wyglądu zewnętrznego.
            Czy nikt Ci nie mówił że masz świdrujące spojrzenie? :)
            Logika jest dla Ciebie miara prawdy, choć nie stronisz również od metafizyki.
            Tylko, żeby w coś uwierzyć, musisz to najpierw dogłębnie przemyśleć.
            Jesteś nieufna, możesz tez być nerwowa.
            • sugar.free dziękuję 11.02.04, 21:25
              trafne, trafne spostrzeżenia... no może tylko tą nerwowość nazwałbym
              cholerycznością... a z resztą kto wrażliwy nie jest nieco nerowy...
    • pani.jazz Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 09.02.04, 16:56
      Witam, pani Ewo
      Bylabym bardzo zobowiazana, gdyby mogla pani powiedziec kilka slow o osobach
      urodzonych 25. 06. 1985 i 16. 05. 1984.
      Z gory dziekuje.

pani.jazz
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 09:14
        25.06.1985
        osoba nieulegająca normom społecznym, lubi przeraczać wyznaczone granice,
        priorytetem jest dla niej wolność myślenia i dizałania. Skoki nastrojów, od
        euforii do melancholii (z przewagą tego drugiego). Emocjonalna, choć trudno jej
        wyrażać uczucia.
        przeczytaj również wątek Devine pt. "jakie są 9-tki".
        16.05.1984
        osoba melancholijna, filozoficznie nastawiona do życia. Trudności w życiu
        rodzinnym. Intelekt ponad wszystko. Ogromna wrażliwość, ale osłaniana grubym
        murem przed światem zewnętrznym, trudno do niej dotrzeć. Ma niewielu przyjaciół
        (trudności z zaufaniem i otwieraniem się na ludzi). Skłonności do uciekania ze
        świata realnego - uwaga na używki.
    • ceboolka Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 00:35
      Witam,
      chętnie bym sie dowiedziala, jak wyglada moj obraz wedlug numerologii.
      Urodzilam sie 8 stycznia 1980 r.
      Pzdr
      cebulka
      • ewa.gs Re: ceboolka 10.02.04, 09:16
        Ceboolka, zajrzyj do wątku devine pt. "jakie są numerologiczne 9", tam coś
        znajdziesz. Więcej nie mogę Ci powiedzieć, bo w Twoim przypadku w zależności od
        reszty portretu interpretacje moga być baaardzo różne.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • wjanuszek Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 09:39
      To mozej ja cos dowiem sie o sobie?
      10.10.1985 r
      Dziekuje.
      • ewa.gs Re: wjanuszek 10.02.04, 10:11
        10.10.1985
        jesteś osobą inteligentną. Twój umysł transforumje rzeczywistość poprzez
        rozkładanie sytuacji, ludzi, siebie na czynniki pierwsze. Dopiero po dogłębnej
        analizie wiesz, co masz mysleć, niczego nie przyjmujesz za pewnik. Uciekasz
        wgłąb siebie, obawiasz się otwarcia na ludzi. Pozorujesz chłód emocjonalny.
        Perfekcjonizm.
    • ksenia23 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 10:04
      Witam i rowniez poprosze kilka slow na moj temat 21.01.1980. Jesli mozna to
      jeszcze na 19.02.1979.
      Dziekuje z gory
      ksenia
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 10:59
        ksenia,
        21.01.1980
        pogodna, stabilna, odpowiedzialna, uporządkowana. Zdolna do ciężkiej pracy, ale
        i zabawy.
        19.02.1979
        osoba bardzo wrażliwa, emocjonalna, zależna od akceptacji innych. Współczująca,
        empatyczna. Jej lekcją jest uczenie się samodzielności. Ma trudności z
        podejmowaniem decyzji.
    • nikusia4 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 11:18
      05.04.1955
      Dziękuje
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 11:38
        05.04.1955
        Osoba bardzo wrażliwa, zwłaszcza na atmosferę w jakiej przebywa, nerwowa,
        niespokojna. Spadki nastroju z pieca na łeb. Trudności w podejmowaniu decyzji.
        Potrzeba dzielenia z kimś swojego życia i potrzeba akceptacji. Empatia i
        intuicja. Jest jedenastką, a więc ma duże możliwości rozwoju duchowego, kiedy
        już pokona swoje ograniczenia.
        Wrażliwa na sztukę.
    • ramonaa Poprosze... 10.02.04, 12:51
      Mam nadzieje, ze sie nie powtarzam, bo nie czytalam wszystkich postow.
      Dziekuje

16.06.1976 r.
      • ewa.gs Re: Ramona 10.02.04, 13:40
        16.06.1976
        Wolność to jeden z Twoich podstawowych priorytetów.
        Nie lubisz się dostosowywać do ogółu, do norm społecznych, myśleć o tym "co
        powiedzą ludzie". Dążysz do tego, żeby robić wszystko, na co masz ochotę, i w
        taki sposób, jaki sama wymyslisz. Masz bogatą wyobraźnię i spory zmysł
        analityczny. Intuicja, intelekt, duchowość, pomoc innym.
        Własny kodeks moralny, niekoniecznie zgodny z ogólnie przyjętym.
        Szybkie zmiany nastrojów, z tendencjami do melancholii, powodowane nawet
        drobiazgami.
        Nie lubisz wtłaczania Cię w szablony.
        Mozesz uważać się za osobę "inną niż inni", czuć się jak nie z tego świata.
        Mogłaś mieć problemy w życiu rodzinnym w dzieciństwie.
        • ramonaa Re: Ramona 10.02.04, 14:23
          Hmmm Prawda. Zwlaszcza z tym duzym zmyslem analitycznym i z duza zmiennoscia
          nastrojow. Takie troche wyalienowanie tez mnie dotyczy. Ciekawi mnie
          zwlaszcza, z czego wynikaja wg horoskopu (numerologii) te problemy rodzinne w
          dziecinstwie, bo jak rozumiem, chodzi nie tyle o problemy mojej osoby, ale
          ogolnie, jakies problemy wystepujace w domu. I to sie zgadza... Zdumiewajace...
          Jezeli moglabym zapytac jeszcze przy okazji, co moge zrobic (chodzi mi np. o
          jakies talizmany czy kamienie), co pomoglyby by mi zrownowazyc chyba troche
          nieharmonijny wplyw Merkurego w przypadku mojej osoby (duza nerwowosc i
          sklonnosc do nadmiernej melancholii). Dziekuje
          • ewa.gs Re: Ramona 10.02.04, 15:47
            Z czego wynikają problemy rodzinne, nie chciałabym upubliczniać. Ale one
            przecież nie mogły pozostac bez wpływu na Ciebie, prawda?
            Co zrobić, żeby zrównoważyć skłonność do melancholii i nerwowości? Joga, Qui-
            gong (to też system cwiczeń, podnosi poziom energii i harmonizuje ją), zioła,
            homeopatia, esencje kwiatowe, feng-shui... metod jest wiele.
    • czarownik19 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 16:51
      13.05.1985
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 09:17
        bardzo ładna data :)))
    • komiksowa Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 10.02.04, 21:23
      Droga pani Ewo

Kilka tygodni temu zwrocilam sie z pytaniem o moja date urodzenia - duzo sie zgadza , zwlaszcza z tym pragnieniem uczuc ( 29.01.1983). Ta analiza podsunela mi jeszcze takie patynia , mianowicie czy mozna powiedziec jaki typ meszczyzny , chlopaka do mnie pasuje , osobiscie lubie chlopakow stapajcych trzezwo po ziemi ale zarazem z poczuciem humoru no to chyba z uwagi na moj znak zodiaku pociagajacych fizycznie ( nie mam na mysli przerosnietych miesniami facetow)o mnie mowia ze jestem ladna ,ponoc krytyka z zewnatrz jest najlepsza z drugiej strony tak jak pani pisala swoja wartosc uzalezniam od tych osob , ktore mnie doceniaja - tzn ze z natury nie jestem pewna siebie.. ale ostatnio zauwazylam , ze na mnie zwracaja uwage meszczyzni typu Misie - troszke przy kosci, po prostu nie w moim typie - kiedys bylam z chlopakiem ktory dla mnie jest idealem niestety nie wyszlo nam - on(panna) do mnie nic nie czul, czy mam szanse zalezc kogos komu ja bym sie podobala a on mnie?? Z gory dziekuje za odpowiedz. Aga
      • komiksowa chcialam jeszcze dodac 10.02.04, 21:55
        Chcialam dodac , ze niestety nie moge zapomniec o tym chlopaku i czesto mysle o nim , jak go kiedys pierwszy raz zobaczylam to pomyslama ze to to TEn, nie wiem czy intuicja moze tak mylic a moze to tylko zauroczenie , ktore dluuugo trwa z racji tego ze nikogo nowego nie mam , choc probowalam
      • ewa.gs Re: komiksowa 11.02.04, 09:14
        Aga, przecież sama czujesz, jaki typ mężczyzny do Ciebie pasuje. Jeśli
        cokolwiek Ci powiem, czy zmieni się to, kto Cię pociąga? A może zwiążesz się z
        kimś, kto Cię nie pociaga, bo uznasz, że zgodnie z moją wskazówką byłby
        dobry? :)
        Nie polecam takiej metody. Polegaj lepiej na własnej intuicji. Ale uwaga -
        musisz pracować nad tym, żeby odróżnić to, co jest podszeptem intuicji, od
        tego, co jest wyrazem Twojego pragnienia, żeby jak najszybciej się z kimś
        związać. Jak to zrobić? Czasem trzeba najpierw zrezygnować z szukania i pobyć
        trochę w samotności, żeby zrozumieć, kogo i po co się szuka.
        Napewno znajdziesz.
    • calvados_s Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 10:16
      a co można powiedzieć o 22 XI 01
      • flame17 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 10:25
        Jak wszyscy to moze i ja.
        12.20 1983 r.Mam problemy z dziewczynami i decyzji co do dalszej drogi
        kształcenia. Nie dostałęm sie w tym roku na UJ na Psychologię.Nie wiem czy
        startowac w przyszłym czy iśc w całkiem innym kierunku Szkolę Strazy Pozarnej?
        • ewa.gs Re: flame 11.02.04, 10:35
          rozumiem, że 20.12.1983
          trudno powiedzieć cokolwiek bez głębokiej analizy w Twoim przypadku.
          Co do dziewczyn - może jesteś niezo zbyt zasadniczy?
          • flame17 Re: flame 11.02.04, 12:10
            Tak,pomyliłem sie./20.12.1983r/
            Ostatnio jestem troche myślowo rozbiegany.
            Na czym polegałaby ta glębsza analiza?
            • ewa.gs Re: flame 11.02.04, 12:49
              nie szkodzi.
              Głębszej analizy na forum nie robię, to rozpracowanie wszystkich danych. Poza
              forum samą analizę też raczej niechętnie, bo uważam, że nie daje efektów.
              Zajmuję się przede wszystkim zmianą portretów numerologicznych, czyli terapią
              za pomoca numerologii. Z samego opisu rozwiązania jeszcze nie wynikają...
      • altair1 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 10:27
        Widze,ze jest Pani na lączch to i ja poprosze o krótka charakterystyke mojej
        osoby.
        17.11.1979 r
        Bardzo dziekuję
        • ewa.gs Re: altair 11.02.04, 10:38
          17.11.1979
          Ty też przeczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach.
          Jesteś nieco silniejszy i bardziej przebojowy, niż typowa dziewiątka. I
          bardziej zasadniczy.
          Do tego masz opiekę "z góry" jakichś aniołków, które Ci w życiu pomagają.
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 10:33
        22.11.2001
        przeczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach, jest tam bardzo
        wyczerpujący opis (ale nie przez mnie stworzony). Ten człowieczek bedzie tylko
        nieco bardziej stał nogami na ziemi niż typowa dziewiątka.
    • kicia634 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 10:40
      - jeszcze raz ja - pomylilam sie w dacie nr2:)
      ewo, poprosze o charakterystyke - facetow: ur. 24.07.191972, 25.07.1974,
      13.07.1963 ja urodzilam sie 26.08 1969r - o ktorym myslec " przyszlosciowo"?
      bardzo dziekuje i pozdrawiamv
      • ewa.gs Re: kicia 11.02.04, 10:57
        Ty - 26.08.1969
        Strasznie jesteś niecierpliwa. Zaczynasz mnóstwo rzeczy naraz, nic nie
        kończysz, słomiany zapał. Angażujesz się w tysiąc rzeczy jednocześnie. Co tylko
        potwierdza fakt, że podajesz mi daty aż 3 facetów, z którymi wiążesz jakieś
        nadzieje :)
        Potrzebujesz nowości, bodźców zewnętrznych, zdarzeń. Coraz wyżej podnosisz
        sobie poprzeczkę, lubisz przekraczać swoje granice. Ciężko u Ciebie ze
        stabilizacją. Jesteś wybuchowa.
        Żyjesz tak szybko, ze chciałabyś robić wszystko naraz.

24.07.1972
        podobnie jak Ty, tylko miewa też skłonności do lenistwa i nagłe zastoje w akcji.

25.07.1974
        Sprawiedliwy, konkretny. Tendencje filozoficzne. Również wybuchowy.

13.07.1963
        pogodny, optymista, stabilny. Trochę flirciarz.

• ewa.gs Re: kicia 11.02.04, 11:04
          tak mi się wydawało, Kicia, że już Cię kiedyś liczyłam - i rzeczywiście. Ale
          przy okazji zobaczyłam też, że poprzednio się pomyliłam w Twojej dacie. Ta
          interpretacja jest właściwą, nie poprzednia.
          Przepraszam
          Ewa G.
          • kicia634 Re: kicia 11.02.04, 11:11
            dziekuje bardzo - wiesz ze wszystkie kolezanki powiedzaly ze poprzednia wersja
            do mnie pasuje:)
            • ewa.gs Re: kicia 11.02.04, 11:17
              hyhyhy :)
              pewnie masz jeszcze jakąś szóstkę w karcie, i to stąd.
              • kicia634 Re: kicia 12.02.04, 14:15
                ewa.gs napisała:

> hyhyhy :)
                > pewnie masz jeszcze jakąś szóstkę w karcie, i to stąd.
                ewo? co to znaczy ze mam szóstke w karcie?
                • ewa.gs Re: kicia 12.02.04, 14:35
                  Odczytałam poprzednio Twoją datę jako numerologiczną szóstkę, kiedy de facto
                  jestes piątką. Jesli opis, który dałam Ci poprzednio (dla szóstki), Twoje
                  koleżanki uznały za pasujący, to oznacza prawdopodobnie, że gdzieś tę szóstkę
                  jednak masz, a skoro nie w dacie urodzenia, to pewnie w innej części Twojego
                  portretu numerologicznego.
                  Czy teraz piszę zrozumialej? :)
    • calvados_s Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 11:13
      Pani Ewo serdecznie dziekuję za odpowiedź, charakterystykę 9 też już
      przeczytałam. Sama jestem 9 i jakbym w tych opisach widziała siebie.
      No cóż dwie 9 pod jednym dachem zapowiada się ciekawie.
    • nika2004 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 12:20
      Ewo czy mozesz opisac moj charakter i predyspozycje.Urodzilam sie 19 07 1982
      roku.Z gory dziekuje....
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 13:03
        19.07.1982
        nika, trudno by mi było, przy Twojej kombinacji trzebaby było przeanalizowac
        cały portret, bo ona bardzo zmienia się pod wpływem innych cyfr.
        Jedno, co bardzo prawdopodobne - masz kłopoty z uzależnianiem sie od ludzi,
        samodzielnością i niezależnoscią.
    • iwonnkaa Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 12:41
      Serdeńko bardzo proszę o 09 .10 1986 i 21 06 1980.Z góry bardzo dzięki
      Iwona
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 13:12
        09.10.1986
        osoba uduchowiona, zamknięta w sobie, bardzo inteligentna i wrażliwa.
        Melancholijna. Boi się pokazywania innym siebie samej, otwarcia się, dlatego
        stawia bariery między sobą a ludźmi, trudno jej znaleźć przyjaciół z tego
        powodu. Dobrze czuje się w samotności, zajmuje się wtedy głównie rozmyślaniem,
        analizą wszystkiego i wszystkich. Obserwator.
        Uwaga na uzależnienia - ludzie nadwrażliwi mają tendencje do uciekania ze
        świata realnego. Idealizm, pragnienie wolności, szerokie horyzonty. Jeżeli nie
        umie jeszcze korzystać z pozytywnej strony tej wibracji - możliwe depresje,
        marazm, cynizm, rozgoryczenie światem. Jeśli umie - talent psychologiczny,
        intuicja, zdolności parapsychiczne, głębokie rozumienie świata.
        Siódemki często czują się jakby były z innego świata.
        21.06.1980
        przeczytaj wątek devine o dziewiątkach, tam są bardzo dokładne opisy tej
        wibracji. Ta osoba jest bardziej pogodna niż typowa dziewiątka, więcej rzeczy
        przyjmuje "na luzie". Nie znosi ograniczeń.
        • marco2002 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 14:51
          Bardzo proszę o krótka charakterystykę
          20.02.1962 godz 22.15 Warszawa
          Marek
          • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 15:59
            20.02.1962
            uporządkowany, odpowiedzialny, konsekwentny, zasadniczy, sprawiedliwy. Można na
            Tobie polegac, lojalny. Trudności z wyrażaniem uczuć, nieco zamknięty,
            wrażliwy.
    • passione proszę o opinię :-o) 11.02.04, 15:48
      Jestem pod wrażeniem tego wątku :-o)
      Co Pani powie o osobie z datą urodzenia 24.07.1977 r.

Z góry dziękuję
      Pozdrawiam Natalia
    • passione proszę o opinię :-o) 11.02.04, 15:48
      Jestem pod wrażeniem tego wątku :-o)
      Co Pani powie o osobie z datą urodzenia 24.07.1977 r.

Z góry dziękuję
      Pozdrawiam Natalia
      • ewa.gs Re: proszę o opinię :-o) 11.02.04, 16:03
        Natalia,
        trochę w Tobie sprzeczności. Z jednej strony masz ambicję i wymagasz dużo od
        siebie, z drugiej - pobłażasz sobie i ogarnia Cię lenistwo. Mkniesz jak strzała
        do przodu, a nagle coś Cię zatrzymuje w pędzie, nie wiedzieć czemu. W związkach
        na zmianę dominujesz i podporządkowujesz się. Lubisz nowe sytuacje i wyzwania,
        a jednak bywasz spokojnym domatorem :)
        • ewa.gs Re: proszę o opinię :-o) 11.02.04, 16:04
          zapomniałabym... w związkach jesteś zazdrosna :)
    • pluton22 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 16:26
      24.12.1993
      i 20.04.1990

Pozdr.
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 12.02.04, 12:21
        bardzo ładne daty.
        Pozdr.
        :)))
        • pluton22 Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 12.02.04, 13:45
          a mogę prosić o kilka cennych wskazówek?

ewa.gs napisała:

> bardzo ładne daty.
          > Pozdr.
          > :)))
          • ewa.gs Re: pluton 12.02.04, 14:44
            oczywiście :)
            24.12.1993
            człowiek zasadniczy, konsekwentny, uparty, odpowiedzialny. Dokładny i sumienny,
            choć czasem leniwy. Ciężko mu przetłumaczyć coś, z czym się nie zgadza. Ma
            dobrą pamięć. Wyczucie w sprawch estetyki. Nie uwierzy, dopóki sam nie sprawdzi.
            Dobry przyjaciel.

20.04.1990
            wrażliwy, nieodporny na krytykę, wszysko bierze do siebie. Analityczny, jasny
            umysł, do którego najłatwiej dotrzeć tłumaczeniem logicznym. Uduchowiony, choc
            może obawiać się okazywania tego. Niechętnie się otwiera, na ogół ma niewielu
            przyjaciół. Woli żyć w swoim świecie. Dobry obserwator, świetna intuicja.
            Naturalna, wewnętrzna elegancja.
            • pluton22 Re: pluton 12.02.04, 15:42
              To niewątpliwie bardzo cenne /i trafne/ wskazówki.
              Mam nadzieję, że potrafię wyciągnąć z nich wnioski:)

Pozdrawiam
              • ewa.gs Re: pluton 12.02.04, 15:45
                powodzenia :)
                • pluton22 Re: pluton 12.02.04, 15:58
                  czy istnieje jakiś obszar, na którym te dzieci mogą dojść do porozumienia,
                  wzajemnej akceptacji?

Jeśli jeszcze mogę zapytać:)
                  • ewa.gs Re: pluton 12.02.04, 16:09
                    hmm... napewno tak, choc trzeba by zrobić głębszą analizę, żeby się tego
                    dopatrzeć. Są bardzo różne, ale i przeciwieństwa mogą się dogadać. Dążenie do
                    sprawiedliwości na przykład mają wspólne, choć inaczej rozumiane. Kierują się
                    też raczej umysłem, niż emocjami...
                    • pluton22 Re: pluton 12.02.04, 16:53
                      a może jakieś wspólne zainteresownia, które ich zespolą, czy pozwolą
                      zaakceptować siebie?

jeśli ma Pani jeszcze do mnie cierpliwość:)
                      • ewa.gs Re: pluton 13.02.04, 08:34
                        Starsze lubi pewnie wodę, może i młodsze dałoby się nią zainteresować (może
                        zainteresować ich żeglowaniem?). Prace wymagające dokładności i precyzji też
                        mogłyby ich zainteresować - klejenie modeli? a może szachy?
                        Dość trudno zgadnąć z samych dat...
    • faridaa Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 11.02.04, 18:24
      To ja poprosze w imieniu kolezanki o maly "portrecik". Data ur.: 30.12.1974
      • ewa.gs Re: kolejna przeprowadzka wątku o numerologii 12.02.04, 12:26
        faridaa,
        30.12.1974
        kolejna dziewiątka - świetny opis jest w wątku devine "numerologicznie 9",
        poczytajcie sobie.
        Bardziej pogodna i towarzyska, niz standardowa dziewiątka. Nie znosi
        słowa "musisz".
        Pozdrawiam
        Ewa G.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka