kika70b 22.03.10, 10:06 Witam wszystkich mam pytanie czy ktoś zna może p. Andrzeja Morawskiego chiromantę z Poznania? Czy ktoś korzystał z jego usług? Jakie są wasze wrażenia ? Będę wdzęczna za Wasze opinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IGA Re: Chiromanta z Poznania.. IP: *.icpnet.pl 15.04.14, 23:54 Byłam kilka dni temu u tego pana... porażka. Nie jest chiromantą tylko chirologiem. W swojej ofercie miał : "Wróżenie z ręki Wróżenie przez Jasnowidzenie Wróżenie dla zakochanych Wróżenie podczas seansów ezoterycznych", a taki z niego jasnowidz jak z koziej brody trąba. To była godzinna lekcja samouwielbienia, gdzie on uwielbiał siebie i opowiadał o tym, czego to w życiu dokonał i kogo uratował. Nie miał problemu z opowiadaniem o swoich klientach, co prawda bez imion i nazwisk, ale opisywał ich przypadłości, marzenia. To była jakaś fatalna lekcja coachingu. Przy okazji wyśmiał wszystkie wróżki i tarocistki, że zajmują się czymś takim, że każda taka się tym zajmuje, bo na głowę upadła i mózg uszkodziła. Na ręce mi popatrzył i powiedział coś o moim charakterze, ale nic o przyszłości. On się na tym nie zna. On może powiedzieć, że ta dłoń to dłoń przywódcy czy historyka, a linie oznaczają zdrowie, witalność, złą przemianę materii, bolące kolana. Kazał zmienić dietę i zwyczaje snu, ale ja nie po to do cholery poszłam do niego, by on mi rad udzielał, czy też swoją życiową filozofię przytaczał. Powiedziałam, że mam problem z rodzicami, na co on pokiwał głową i orzekł "piją". Absolutnie nie, nigdy nie pili. Po prostu problem związany z planami na przyszłość. Patrząc na moje dłonie stwierdził, że mama nic do domu nie wnosi, że nie pracuje - mama pracuje i zawsze miała duży wkład w rodzinny budżet. Jego podejście do klienta mnie zszokowało. To bezczelny kłamca, który naczytał się kilku książek z chirologii i psychologii. Do tego duszący zapach jego perfum przyprawiał o zawrót głowy. Za wizytę skasował 100. Ale wcześniej gadał "przecież ja nie robię tego dla pieniędzy, nie potrzebuję twojej stówy by żyć na poziomie". Do tego twierdził, że "kimś" jest dopiero ten kto... "sra do złotego kibla"... Porażka... Odradzam stanowczo. Odpowiedz Link Zgłoś
kika70b Re: Chiromanta z Poznania.. 30.12.15, 10:13 Dziękuje za odpowiedź, odniosłam takie samo wrażenie, niestety , szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Chiromanta z Poznania.. 30.12.15, 10:38 Czyżby w tym kraju nie było ani jednego prawdziwego fachowca chiromanty??? Mam wyjątkowo ciekawy wzór, na każdej dłoni inny, - sama nie potrafię zinterpretować, poza tym, niezwykle krótką linię życia, jestem ciekawa, czy to się sprawdza? Podobno, szukajcie a znajdziecie, tylko - gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitna1983 Re: Chiromanta z Poznania.. 05.04.16, 00:21 mogę potwierdzić powyższe opinie. facet żyje w swoim świecie, który wydaje się być bardzo oddalony od rzeczywistości - zwykły obłąkaniec zapatrzony w siebie i wierzący że posiada tajemne moce. Legitymuje się tytułem psychologa aczkolwiek śmiem wątpić czy przeczytał kiedykolwiek chociaż jedną książkę o psychologii. Również nasłuchałam się o wielu ciekawych przypadkach którym to ponoć pomógł, jednocześnie obrażający innych psychologów i jasnowidzów z okolicy. Wyszłam zniesmaczona, po wysłuchaniu monologu pełnego narcystycznych westchnień od faceta z farbowanym wąsem. Absolutnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś