kressska 23.02.04, 10:59 Bardzo prosze o charakterystykę nastepujących dat: a. 03.09.1939 b.12.07.1997 c.03.10.1970 czy może mi pani polecic jakieś wydawnictwa lub strony netowe o numerologii, dopiero poznaje zagadnienie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.gs Re: prośba do Pani Ewy .gs 23.02.04, 15:46 Kreska, 03.09.1939 sprzeczność pomiedzy potrzebą samotności a potrzebą bycia wśród ludzi. Z jej powodu, nawet jeśli jest z własnej woli wśród ludzi, nie otwiera się przed nimi. Osoba inteligentna, uduchowiona, filozof życiowy. Przyjaciół ma bardzo niewielu. Analityczny umysł. 12.07.1997 poczytaj wątek Devine o numerologicznych dziewiątkach, znajdziesz tam dużo informacji. 03.10.1970 tu może być różnie. Albo pozytywna trójka, albo negatywna trójka, sprawdzić musisz sama, ja bez całego portretu nie zgadnę. - pozytywna: otwarta, ciepła, towarzyska. Świetnie się czuje będąc w centrum uwagi, lubi być podziwiana. Skłonność do flirtów i kokietowania. Silna wola raczej niewielka. Osoba pełna wdzięku, lekko traktująca życie. Optymistka (czasem za bardzo) - negatywna: nic nie przychodzi jej łatwo i lekko, ma skłonności do depresji, melancholia, nerwice. Analityczne podejście do życia i do siebie. Introwersja. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: prośba do Pani Ewy .gs 23.02.04, 15:47 aha, jeszcze książki. Nie ma niestety na naszym rynku takiej, która by mi w pełni odpowiadała. Warto jednak zajrzeć do Nataszy Czarmińskiej i Gladys Lobos. Odpowiedz Link Zgłoś
kressska Re: prośba do Pani Ewy .gs 23.02.04, 18:35 bardzo ,ale to bardzo dziękuje....teraz uciekać będę w swiat lektur....i chyba teraz narodzi się w mojej głwie moc pytań ... wiekie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: prośba do Pani Ewy .gs 09.03.23, 19:14 Ile wy zajmujecie się tym? Odpowiedz Link Zgłoś