IP: *.chello.pl 07.04.10, 13:42
wysłałam pytanie, a oni nawet nie odpowiedzieli
Obserwuj wątek
    • sevra Re: kosmica 08.04.10, 12:04
      Niestety, moja droga- czasem się tak zdarza.
      Zadaj je tutaj. Odpowiem Ci ja, jeśli oczywiście będziesz chciała.
      To jednorazowa pomoc- rozumiem, że czujesz się oszukana, pozwól mi więc w
      imieniu uczciwych ezoteryków wynagrodzić tą szkodę.
      • Gość: gościowa Re: kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 13:11
        To nie wina ezoterykow tylko firmy
    • voytek1020 Re: kosmica 29.10.14, 09:25
      KOSMICA to naciągacze ! Pierw pobierają bez informowania klienta 20 zł z karty, bo w ten sposob sie upewniaja czy sa środki na koncie przed połączeniem i po zakończeniu połączenia pobieraja ponownie za czas połączenia, czyli nastepne 20/30 zł w zależnosci od długości rozmowy.. Mimo wielu próśb do tej pory a to juz 2 miesiace, nie udało mi się odzyskać od KOSMICA tych 20 zł, rzekomo pobranych na sprawdzenie karty płatniczej.. OSZUŚCI I TYLE.. Sprawę przekazałem do prokuratury, nie za pieniadze a za fakt !
    • 20kapusta Re: kosmica 01.12.14, 11:52
      A tak do wiadomości ogólnej to wróżki tworzące sitwę zarabiały reszta służyła za wypełniacze skąd 166 doradców ? generalnie praca w kosmica ogromnie stresująca te dwie zdziry moniki traktowały nas jak idiotki i kretynki generalnie z odpowiedzią jak nie chcemy to won z portalu wszelkie prośby o wyjaśnienie sytuacji to brak odzewu lub stała formuła że wszystko w porządku ,traktowały wiernych i doświadczonych doradców jak stado baranów,tworząc atmosfere teroru i strachu bo to one tu rządzą Berlin starał się i robił wróżkom reklamę natomiast kompletnie nie dawał to rezultatu jak nie płaciłaś to nie dostawałaś rozmów i jeszcze jedna sprawa zdziry zajmowały się wredną robotą ,wróżki zalogowane na magicznych wrotach prowadząc na tym portalu rozmowę były wylogowywane karnie z portalu kosmica dziwimy się że taka sytuacja może mieć miejsce że nie dość że rozmów brak to zdzirstwo stosuje zawiść i zazdrość na innych portalach zastanawiamy do jakigo stopnia można być podłym cieszymy się że skończył się ten koszmar
    • agrentowy4321 Re: kosmica 04.03.23, 12:35
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: kosmica 23.04.23, 22:37
      To dziwne
    • irona.sonata Re: kosmica 24.04.23, 11:53
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: kosmica 24.04.23, 11:54
      To dziwne
    • irona.sonata Re: kosmica 24.04.23, 16:18
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: kosmica 02.05.23, 21:45
      Ciekawe