wow3 25.02.04, 15:26 Jestesmy małżenstwem,on ryba ja strzelec.Co nas czeka w tym roku,a moze jakies niespodzianki?nucia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pantomass Re: On Ryba ,ja Strzelec... 26.02.04, 01:51 No, prawdopodobnie mogą być jakieś niespodzianki. Uważaj na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
wow3 re;PANIETOMASS 27.02.04, 09:41 a CO WG.pana oznacza niespodzianki?i dlaczego mam uwazac na niego.Nie sądze ,wiem ,że czekaja nas w tym roku same mile chwile i dobre rzeczy ja w to wierze i tak bedzie.Jest super.I nie musze na nic uwazac.Pozdrawiam.wow3 Odpowiedz Link Zgłoś
wadera2 Re: re;PANIETOMASS 03.03.04, 15:54 Ja też jestem strzelcem, a on rybą, ale nie sądzę, żeby czekały nas jakieś niespodzianki, a zwłaszcza niemiłe (brrr....). Jesteśmy razem od dawna i uważam, że jesteśmy wyjątkowo dobraną parą, więc spotkać nas mogą same wspaniałe rzeczy. Jestem przekonana, że i w Waszym przypadku tak będzie - po prostu ryba i strzelec to najlepsze połączenie i już! Odpowiedz Link Zgłoś
wow3 Re: wadera 04.03.04, 22:04 Dzięki za odpowiedz.Zgadzam się z toba w 100%.Ja tez jestem bardzo szczesliwa z rybą i wiem ,że bedzie super i same mile rzeczy w tym roku.Wbrew wszystkiemu ,bo mówia ze ryba i strzelec to ogien i woda bo tak jest ale to własnie jest super odlot i zycze Ci tez powodzenia i milosci takiej super wymarzonej.Bedzie dobrze bo mamy super rybki?no nie?pozdrawiam tina(wow3) Odpowiedz Link Zgłoś
yamkr Re: wadera 06.03.04, 10:34 Przecież powodzenie związku nie zależy od znaku zodiaku tylko od tego jak się kocha. Znaki zodiaku to bzdury wierutne. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: On Ryba ,ja Strzelec... 09.03.23, 18:47 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś