Gość: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 09:49 Szukam kontaktu do - rubia_64 Korzystałem kiedyś u niej z darmowej wróżby i dlatego nie mam żadnych namiarów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: rubia_64 IP: *.chello.pl 26.05.10, 13:59 Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tego forum i pojawią się odpowiednie wątki dotyczące tej pani. Jestem pewna, że to sama rubia_64 prowokuje zakładając ten temat, bo klientów brak i trzeba ich jakoś ściągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.roxio Re: rubia_64 26.05.10, 16:58 widać biznes z chińskimi szmatami jej podupadł, powracamy co wróżenia, co? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: rubia_64 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:05 czarny.roxio na to forum nie wchodzą tylko wróżki - Pojawiają się tu też klienci tacy jak ja. Napisz mi jak mam inaczej ją znaleźć jeśli nie przez forum, na którym ją poznałem? Nawet nie wiem czy ona jeszcze wróży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: rubia_64 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:59 Nie muszę wpisywać w wyszukiwarkę, bo nie szukam o niej informacji, ale kontaktu. Korzystałem kiedyś na tym forum z jej wróżby i sprawdziło się dlatego chciałbym teraz znów skorzystać z jej pomocy, ale nie znam adresu, telefonu ani nawet nie wiem czy jeszcze wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do czarnego Re: rubia_64 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 21:28 Czarny, ty to łazisz po tym forum, wrzucasz wszystkim i denerwujesz ludzi. Pytam po co? Naprawdę nie wszyscy tu są źli, niektórzy naprawdę potrzebują pomocy i kogoś dobrego. Jeśli znasz choć jedną osobe, którą sam polecisz to napisz kto to taki, już Tobie nikt nie zarzuci ze reklamujesz. uznamy Ciebie za wiarygodne źródło. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.roxio Re: rubia_64 / żaden problem ją znaleźć - dla Wojt 27.05.10, 16:41 Ok,ok... już się nie złość. Mam namiar na tą rubię, żaden problem ją znaleźć: www.allegro.pl/my_page.php?uid=12576698 Ale ja jej nie polecam. Wojtek szukał, to dla Wojtka. Osobiście polecam taki team maciek i iza (nie pamiętam loginu na allegro, ale myślę że jak się wklepie w google to wyskoczy), polecam także Adama Hoshera. Nie biorą dużo, a odpowiadają z sensem. Fortuna Joanna miła kobieta -kiedyś się starała, wczuwała, na prawdę pomagała. Ostatnio jednak jakby zeszła na psy, odwala sztampę, rutyna ją zabije. Nie znam innych bo nie częto korzystam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rubia_64 / żaden problem ją znaleźć - dla Woj IP: *.chello.pl 27.05.10, 23:00 A ja polecam panią Beatę, która na Allegro ma nick Violoncella. Pisze to co naprawdę widać w kartach a nie to co chcemy usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rubia_64 IP: *.chello.pl 27.05.10, 22:58 Jak wpiszesz w wyszukiwarkę to oprócz informacji pojawią się też wątki, gdzie można znaleźć kontakt do niej. Wystarczy trochę się wysilić. Odpowiedz Link Zgłoś