Gość: J.P.P Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 109.243.37.* 19.09.10, 11:50 Witam, Czy w najbliższym czasie nastąpią jakieś niekorzystne zmiany w mojej pracy? Np obniżą się moje dochody? (w firmie się mówi, ze jest takie prawdopodobieństwo).Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.infocoig.pl 20.09.10, 09:51 witam, chciałam prosić o wrózbę dotyczącą uczuć. czy poznam jeszcze mężczyznę z którym ułożę sobie zycie i stworze rodzinę. z góry dziękuję. moja data ur. 09-07-1980 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina sprawdzalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 17:06 Witam Pana, w lipcu poprosiłam Pana o wróżbę, którą poniżej przytaczam: Re: WRÓŻBA Z RUNIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Paulina 08.07.10, 17:51 Odpowiedz Witam, chciałam zapytać, czy będę miała duże trudności w archiwizacji dokumentów w pracy? Będę wdzięczna za odpowiedź:-) Re: WRÓŻBA Z RUNIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Początki 08.07.10, 18:02 Odpowiedz Nie, wręcz przeciwnie świetnie sobie poradzisz. Cóż, okazało się, że to nie ja musiałam dokonywać osobiście archiwizacji, lecz koleżanka ją zrobiła; nic nie musiałam robić. Re: WRÓŻBA Z RUNIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Paulina 08.07.10, 20:44 Odpowiedz Chciałam bardzo prosić o odpowiedź na pytanie, czy w przyszłym roku wyprowadzę się od rodziców? Re: WRÓŻBA Z RUNIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Paulina 08.07.10, 20:46 Odpowiedz Jeśli można, chciałam jeszcze zapytać, czy w niedługim czasie spotkam mojego byłego chłopaka Piotrka? Re: WRÓŻBA Z RUNIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Początek 08.07.10, 20:51 Odpowiedz Paulino, uda Ci się wyprowadzić i będzie to dla Ciebie pozytywna zmiana. Piotra też powinnaś spotkać. Piotrka nie spotkałam (choć bardzo bym chciała), a jeśli chodzi o wyprowadzkę - przekonam się w przyszłym roku. Dziękuję za wróżbę i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo dziękujemy że Pan jest i pomaga nam ;) IP: 188.33.221.* 28.09.10, 11:29 Czy Pan już wrócił i ma czas? Mozna zadawac pytania? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stylowa Pani Co się dzieje z tym Panem? Tak dobrze wróżył! IP: 188.33.30.* 30.09.10, 20:12 Witajcie, Czy ktoś wie, co się stało z tym Panem? Zadałam jakiś czas temu parę pytań i wszystko się sprawdziło! Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej, a tu ciągle cisza ;( Jeśli się Pan tu pojawi i przeczyta, proszę się odezwać i wrócić do NAS ;-) Pozdrawiam serdecznie i czekam na info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 16:22 witam, chciałam zapytac o najstepujące rzeczy: - czy w przyszłym roku uda mi się zmienić pracę, czy będzie to dobry czas na to, czy mam pozostać jeszcze na tym miejscy gdzie teraz pracuję, - po drugie - jak to kobieta - spytam o to, czy jeszcze w tym roku, lub w najbliższym czasie poznam swojego męża, kogoś, kto mnie pokocha, - czy uda mi się zaprzyjaźnic z moim kolegą Adamem, jak on mnie wogule postrzega, co o mnie myśli, kim mam według niego dla niego być i czemu boi sie on pokazać mi sympatię? Pozdrawiam serdecznie, BB jesli będa potrzebne jakies dane osobowe, imiona, itp. to prosze podac swojego maila, a przeslę je napewno na pocztę prywatną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Wielka szkoda, że już Pana nie ma!!! :( IP: 188.33.121.* 05.10.10, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: WRÓŻBA Z RUN 05.03.23, 03:55 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś