Gość: An Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: 82.139.27.* 05.08.10, 23:24 Witam Panią serdecznie. Mam i ja pytanie dotyczące spraw serca. Czy z nowo poznanym młodszym kolegą niemożliwe stanie się możliwe (związek)? Moje imię Anna 82.09.02. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hurrikana Re: Do An 06.08.10, 01:21 Droga Anno Pytasz o Druga osobe .. Wiec prosze podaj takze jej dane ,, imie i date urodzenia .. jesli nie chcesz tutaj mozesz wyslac mi na maila .. Hurrikana Gość portalu: An napisał(a): > Witam Panią serdecznie. > Mam i ja pytanie dotyczące spraw serca. Czy z nowo poznanym młodszym kolegą > niemożliwe stanie się możliwe (związek)? Moje imię Anna 82.09.02. Z góry > dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renata124 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 06.08.10, 09:13 Dzień Dobry Jeśli jeszcze mogę chciałam zapytać czy stworzę udany związek w najbliższym czasie. Renata 24.05.1980. Dziękuję Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko Hurikano, a ja. Odpowiedz mi proszę IP: *.radom.vectranet.pl 06.08.10, 09:57 bardzo proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paciaciakowa jeszcze jedno :) 06.08.10, 10:46 Witam Hurrikano, jeszcze jedno pytanie i daj ci spokój. Otóż jak ułożą się moje sprawy z pracą i studiami?? Ewelina 21,10,1988 Odpowiedz Link Zgłoś
tranka Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 06.08.10, 11:40 Witam proszę o odpowiedź na moje pytanie: kiedy sprzedam mieszkanie - sprawa jest dla mnie i mojej rodziny bardzo ważna. Mieszkanie stoi puste i ponosimy jego koszty co powoduje, że powolutku wpadamy w długi. Pozdrawiam Ania 30.03.1980 Odpowiedz Link Zgłoś
hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 07.08.10, 01:36 Drog Aniu .. Aniu w moich kartch widac przyplyw gotowki w niedlugim czasie tak wiec mozliwe ze bedzie to sprzedaz Twojego mieszkania , mysle ze nastapi to w ciagu 2 miesiecy ... Aniu karta takze pokazuje ze pieniadze te beda z przyczyny osoby trzeciej , nie wiem czy dalas to mieszkanie do sprzedazy dla biur nieruchomosci ? Nawet jezeli tak jest i biura maja Twoje ogloszenie to na spotkania z klientem poprosc przyjaciolke lub kogos kto moglby to za Ciebie zrobic .. tak zwana dobra reke .. Tak karty sugeruja .. Powodzenia trzymam kciuki .. Odpowiedz Link Zgłoś
hurrikana Do Ani ... mieszkanie 07.08.10, 01:40 hurrikana napisała: Drog Aniu .. Aniu w moich kartch widac przyplyw gotowki w niedlugim czasie tak wiec mozliwe ze bedzie to sprzedaz Twojego mieszkania , mysle ze nastapi to w ciagu 2 miesiecy ... Aniu karta takze pokazuje ze pieniadze te beda z przyczyny osoby trzeciej , nie wiem czy dalas to mieszkanie do sprzedazy dla biur nieruchomosci ? Nawet jezeli tak jest i biura maja Twoje ogloszenie to na spotkania z klientem poprosc przyjaciolke lub kogos kto moglby to za Ciebie zrobic .. tak zwana dobra reke .. Tak karty sugeruja .. Powodzenia trzymam kciuki .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Do Pani Hurikany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 16:45 Czy odpowiada Pani na maille przesłane na skrzynkę jeżeli chodzi o wróżby czy tylko pytania pisane na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Do Pani Hurikany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 18:02 Jestem pewna ze kocham Huberta i bedziemy razem i tylko on mi pasuje pod wzgledem charakteru jestesmy ponad 3 lata teraz było źle ale tym razem postawiłam na to co ma byc to bedzie i dałam sobie spokój , pomogło bo teraz on sie tylko odzywa do mnie i chyba to dlatego że boi się że mnie straci!!! Natomiast Paweł bardzo zabiega o mnie co mi imponuje i dlatego zapytałam z ciekawosci który z nich ale w głębi serduszka wiedziałam że mój Ukochany Hubert, co do Pawła przeczuwam że to kobieciarz dlatego zapytałam Pani o niego,ale myśle że gdybym była wolna i dała mu szanse (Pawłowi) to by był szczesliwy i bym była tylko ja -tylko ja się liczyła,ale charaktery mamy niepasujące do siebie, a czy Pani mogłaby mi więcej napisac czy to co czuje to dobre? dobrze myślę? O Pawle? i o Hubercie że to ten od lat i na wieki? :) Dziękuję i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hurrikana Re: Do Pani Hurikany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 18:51 Takze na maile .... Zawsze jednak potrzebuje troche czasu .. Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna74 Re: Hurrikano, gdybyś miała chwilkę ... IP: *.centertel.pl 06.08.10, 19:01 Droga Hurrikano, wiem,że wielu chętnych czeka i już mi postawiłaś karty, ale poczekam cierpliwie. Gdybyś znalazła chwilkę i mogła mi postawić jeszcze raz powróżyć -czy będę miała gdzie się podziać po tym rozwodzie(muszę się wyprowadzić nie mając gdzie) i czy zostanę w końcu mamą? Anka 16.11.74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hurrikano, gdybyś miała chwilkę ... IP: *.146.55.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.10, 23:12 powróżyć -czy będę miała gdzie się podziać po tym rozwodzie(muszę się > wyprowadzić nie mając gdzie) i czy zostanę w końcu mamą? Anka 16.11.7,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,A z kim to dziecko maialoby byc adopcja czy inwitro, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna74 Re: do gościa ;) IP: *.centertel.pl 07.08.10, 14:03 hahhaha, sądzę,że w moim wieku to tylko in vitro ;)dlaczego uważasz,że po rozwodzie muszę być sama i nie będę miała z kim mieć dziecka? dziękuję za troskę, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do gościa ;) IP: *.146.171.213.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 12:00 Na logike pytasz czy bedziesz miala gdzie sie podziac to gdzie chcesz mieszkac z dzieckiem poza tym Dzieci sie ma tyle ile chce i z kim chce no chyba ze jestes bezplodna to tylko inwitro ,zadajecie o te dzieci tak glupie pytania jakbyscie nie wiedziala skad one sie biora bo jesli kobieta czy maz sie leczy to pytanie jaknajbardziej zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna74 Re: do gościa ;) IP: *.centertel.pl 08.08.10, 12:19 no cóż, nadal nie rozumiem skąd tyle sarkazmu w Twoich słowach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 21:52 Czy przedłużą mi kontrakt w pracy który kończy się za 4 lata czy jednak nie i zostanę bez pracy. Jak będzie wyglądała moja strefa zawodowa i finansowa w najbliższych latach.Dziękuję za wróżbę i poświęcony czas. Pozdrawiam. Andrzej 05.11.1974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:03 Monika 31.03.78 kiedy znajde miłosć,czy będę dalej samotna. Odpowiedz Link Zgłoś
hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 07.08.10, 01:10 Prosze Was o troche czasu gdyz dostaje duzo listow ..Postaram sie odpowiedziedz na wszystkie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.infocoig.pl 10.08.10, 11:57 jeżeli to możliwe to i ja proszę o wróżbe. Agnieszka ur 09-07-1980 przez pewien czas spotykałam się z mężczyzną ur 24-06-1982. miał wybrać między mną a inną kobietą z którą był związany wcześniej i wybrał tamtą. chciałabym wiedzieć czy on się ze mną jeszcze skontaktuje, czy się spotkamy i czy zmieni jednak zdanie i będzie chciał stworzyć trwały związek ze mną..ja się usunęłam całkowicie ale pomimo tego nadal czekam i mam nadzieje że może jednak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do AGA Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 23:23 hej :) przeczytałam Twój post. kiedyś byłam w podobnej sytuacji i z doświadczenia powiem Ci - daj sobie spokój. nie ma co czekać na faceta, który wybrał inną. to upokarzające i bezsensowne. jedyne co możesz z tego mieć to to, że czekając zamkniesz się na inne znajomości i tylko zrobisz sobie krzywdę. lepiej przed samą sobą przyznać się, że on Cię nie chce, przeboleć to i zacząć żyć dalej. inaczej tak jak ja stracisz czas :( na te sytuację nic nie pomoże, tymbardziej wróżka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.10, 17:53 Niestety ale nie wszyscy doczekaliśmy sie odpowiedzi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna74 Re: Hurrikano,sprawdza się Twoja wróżba :) IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.10, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
agnes109 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 21.12.10, 17:28 Agnieszka 15.01.1983 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: 88.156.155.* 21.12.10, 21:42 Katarzyna 05.05.1985 Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 04.03.23, 12:22 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 23.04.23, 22:26 Jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 24.04.23, 11:35 To dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 24.04.23, 16:09 Elektryzujące i nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 02.05.23, 21:32 Jestem wstrząśnięta Odpowiedz Link Zgłoś