Dodaj do ulubionych

Nauka Tarota

IP: *.48.115.44.ltv.pl 04.12.10, 21:01
Jeżeli ktoś z państwa interesuje się tarotem zapraszam do oglądania krótkich filmików mojego autorstwa które zamierzam umieszczać na swoim kanale regularnie. To jeden z linków do filmu o Tarocie i symbolice postaci.

www.youtube.com/watch?v=LfOWahgQzWc
wiem, że forum to przede wszystkim żywi się z dokuczania wróżkom, ale jednak jest wielkim forum branżowym, myślę więc, że niektóre osoby mogą zainteresować się taką formą przypomnienia znaczeń kart.
Obserwuj wątek
    • loreal39 Re: Nauka Tarota 04.12.10, 21:46
      Brawo Joanno! Za program, za odwagę i bezintereowność.
      I co czarny.roxio?
      • czarny.roxio Re: Nauka Tarota 04.12.10, 22:54
        loreal39 napisała:

> Brawo Joanno! Za program, za odwagę i bezintereowność.
        > I co czarny.roxio?

hip hip hura, ja jestem za ! i co tam beatko w mieście słychać :-D ?
        • loreal39 Re: Nauka Tarota 04.12.10, 23:04
          czarny.roxio napisała:

>
          > > Brawo Joanno! Za program, za odwagę i bezintereowność.
          > > I co czarny.roxio?
          >
          > hip hip hura, ja jestem za ! i co tam beatko w mieście słychać :-D ?
          Gazet nie czytasz?:)))))))
    • Gość: gość Re: Nauka Tarota IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 04.12.10, 22:41
      Joasiu zrób proszę odcinek w którym przedstawisz najprostszy rozkład jakim się posługujesz lub jaki znasz ,a który odpowiada bardzo prosto i wyraźnie na pytanie. Może taki krzyż celtycki na 4 karty? Proszę o najprostszy rozkład ale może być jakikolwiek który lubisz .
      Chętnie poznam coś nowego.

Dzięki za wcześniejsze odcinki- pozdrawiam
      • Gość: bluemoon Re: Nauka Tarota IP: *.gemini.net.pl 05.12.10, 10:58
        Matko, babo zasłoń jakoś te wały tłuszczu. Sorry ale to obrzydliwie wygląda i odbiera mi ochotę nauki.
        • basialusia Re: Nauka Tarota 05.12.10, 14:23
          bluemoon - weź sama spójrz w lustro i zastanów się nad sobą, czy oby najważniejsze jest to co na zewnątrz ...?
          a z drugiej strony te osoby bardziej okrągłe są ciepłe, miłe i do ludzi nastawienie na TAK a nie jak Ty na NIE ...

Joanna - dziękuję
          fajnie posłuchać kogoś i czasami nawet swoje interpretacje czy rozszerzyć czy uzupełnić - dla mnie film super i z przyjemnością obejrzę kolejne

dziękuje :)
        • czarny.roxio Re: Nauka Tarota 05.12.10, 16:14
          A ty bluemoon masz niby idealną figurę i twarz ? rzuć swe wdzięki na youtube to chętnie się ponapier...lam :-[ ryża koścista szkapina , tak ? hehe tap madl !
          • Gość: JoannaW Re: Nauka Tarota IP: *.48.115.44.ltv.pl 09.12.10, 16:26
            Jak się chce psa uderzyć to się kija znajdzie :). Ale powiem w ten sposób, może jeszcze jak byłam młoda i zakompleksiona, to by to odniosło oczekiwany skutek czyli moje zasmucenie. Teraz? Teraz wiem, że wszystko wraca.
            Mam jakąś tam swoją wiedzę, kocham karty i uwielbiam się tym dzielić. Filmiki będą na pewno co tydzień jeżeli się uda to częściej. Rozkład prosty....pomyślę, gdzie to wrzucić jest kilka takich, bardzo fajnych, i nie dla początkujących, tylko w zasadzie dla wszystkich.

Ja bym chciała, żeby każdy był ezoterykiem. Prawdziwym ezoterykiem. Nie byłoby w nas jadu :)

A przynajmniej mam nadzieję, że oprócz tego, co można znaleźć w książkach powiem coś, co uzupełni wiedzę, przyda się, może kogoś skieruje na jakieś odpowiednie tory.

Przy okazji przypominam, że możecie szukać nas, wróżek w ezotv na facebooku i dodawać do znajomych. Będą niespodzianki, nowości i inne ciekawe rzeczy. Tak, żeby państwo czuli, że jesteśmy z wami 24 godziny na dobę, a nie tylko praca i ot, zapominamy o sobie.

• Gość: ola Re: Nauka Tarota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 16:54
              suuuuuuuper :)
              p.s. roxio nawet zaczynam cię lubić ;)
              • czarny.roxio Re: Nauka Tarota 10.12.10, 17:36
                Gość portalu: ola napisał(a):

> suuuuuuuper :)
                > p.s. roxio nawet zaczynam cię lubić ;)

ja też cię lubię :-)
            • krolowa.mieczy Re: Nauka Tarota 09.12.10, 17:20
              P. Joasiu, bardzo bardzo super :)

PS
              prosze odebrać @
    • tanin.ka Re: Nauka Tarota 11.12.10, 02:37
      Gość portalu: JoannaW napisał(a):
      Pani Asiu brawo, z przyjemnością obejrzałam filmy. Proszę o więcej...
      Pozdrawia koleżanka też kochająca ezoterykę

> Jeżeli ktoś z państwa interesuje się tarotem zapraszam do oglądania krótkich fi
      > lmików mojego autorstwa które zamierzam umieszczać na swoim kanale regularnie.
      > To jeden z linków do filmu o Tarocie i symbolice postaci.
      >
      > www.youtube.com/watch?v=LfOWahgQzWc
      > wiem, że forum to przede wszystkim żywi się z dokuczania wróżkom, ale jednak je
      > st wielkim forum branżowym, myślę więc, że niektóre osoby mogą zainteresować si
      > ę taką formą przypomnienia znaczeń kart.
      • Gość: tarocistka Re: Nauka Tarota IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 11.12.10, 22:59
        Joasiu, nie przejmuj się głupimi uwagami zazdrosnych szczawi, jesteś śliczną i mądrą kobietą ,a kto tego nie rozumie niech się tu nie zbłaźnia przynajmniej. To najłagodniejsza forma jaką mogłam napisać wobec takich pismaków byle pisać...Joasiu chętnie bym z Tobą porozmawiała ponieważ łączy nas wspólny temat TAROT , a ja mam konkretne do Ciebie pytania na płaszczyźnie zawodowej.
        Mój mail : agnieszka.tarot@o2.pl - odezwij się proszę -pozdrawiam gorąco!
        • almanachy Re: Nauka Tarota 12.12.10, 08:07
          Asia bardzo dobry pomysł, filmik ciekawy, mnie przekonałaś, na pewno będę cię ogladać. Nie każdy ma ochotę dzielić się wiedzą za darmo, a nawet jeśli to reklama twojej osoby, to i tak widz na tym skorzysta. To jest branża, w której czasami wydaje mi się, że nie uchylą rąbka najmniejszej tajemnicy, bez ujszczenia zapłaty. Na filmiku wypoiwadasz się zrozumiale, przystępnie, zachęcająco do nauki. Duże te talie gdzie kupiłaś?:-)
          Talia Aleistera Crowleya nie cieszy cię dobrą opinią wśród części tarocistów. Ze względu na postać samego twórcy. Ciekawa jestem jak do tego podchodzą osoby nią wróżące. Czy znają przeszłość tego pana i czy ma to na nie negatywny wpływ. Osobiście uważam, że nie powinien mieć.
          • almanachy Re: Nauka Tarota 12.12.10, 08:10
            Asia prośba, o to aby wykłady były poszerzone o to czego nie można znaleźć w książakach.
    • agrentowy4321 Re: Nauka Tarota 05.03.23, 01:50
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: Nauka Tarota 25.04.23, 11:06
      Hmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka