3scorpion666 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 07.08.13, 12:04 Ciekawe, że na wszystkich forach ezoterycznych do rejestracji trzeba mieć powyżej 13 lat. Czy to aby nie za wcześnie??? Podany przez Ciebie link - fajne forum, zielone :) Natomiast forumezo jest jak bliżniak forum Ezosfera, dziwi mnie to... może zdecydowanie wiecej użytkowników, to fakt, ale poza tym... Taka Ezosfera na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska93 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 31.01.14, 21:46 Kto powróży za darmo samotnej matce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latający Holender Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.30.123.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.14, 22:12 Tutaj może mały ruch, lecz nikt nikomu nie dokopie. zapraszamy na ezosfera.com/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 07:22 Gość portalu: latający Holender napisał(a): > Tutaj może mały ruch, lecz nikt nikomu nie dokopie. zapraszamy na rel="nofollow">ezosfera.com/forum/ Chyba kpisz z tego forum:) Tam forum jest martwe. A tematycznie nie ma o czym czytać. Wiadomości ezoteryczne poniżej poziomu osób początkujących w ezoteryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latający Holender Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.30.63.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.14, 11:41 W przeciwieństwie do tego tutaj wnosi więcej. Jest jeszcze poziom zamknięty na tym forum. Tylko tam się nie wpuszcza szczekaczy takich jak tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 18:16 Wpuszcza się szczekających inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 01.02.14, 18:31 Właśnie. Na tym forum podobnie jak na Bytzbiorowy nie znajdzie się chłamu i wpisów poniżej pewnego poziomu. Jedni wolą bluzgać, inni poczytać, podzielić się swoją wiedzą. Widać forum preferuj tych drugich i trzecich. Sama już też unikam Waszego forum. Czasem tylko by się pośmiać wchodzę, bo w kategorii kabaret ezoteryczny to pierwsze miejsce Gość portalu: aha napisał(a): > Wpuszcza się szczekających inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do casablanka11 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 19:27 Zgadzam się z przedmówcą że to forum jest, hmmmm... co najmniej dziwne. Admin sam zakłada nowe nicki (o, Boszeeee.... Rómcajs przez ó kreskowane :))))) i sam do siebie pisze. Chore. Szkoda czasu na takie denne coś. Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 02.02.14, 11:47 Co mam pisać do osób które nie mają pojęcia o moderowaniu. Tym sposobem tylko fizyczne osoby mogą się logować nie roboty, dwa eliminuje się booty oraz cwaniaków co chcieli zakładać po parę nicków na szybkiego by forum używać do pozycjonowania. Tak więc zanim wpiszecie swoje wiadra pomyj poczytajcie co to są booty oraz pozycjonowanie SEO. Analfabetyzm oraz indywidualne wycieczki się skończyły. Proponuję założyć swoje forum i zobaczymy jak Wam pójdzie pilnowanie. Cwaniak jest leniwy więc nie założy Gość portalu: do casablanka11 napisał(a): > Zgadzam się z przedmówcą że to forum jest, hmmmm... co najmniej dziwne. Admin s > am zakłada nowe nicki (o, Boszeeee.... Rómcajs przez ó kreskowane :))))) i sam > do siebie pisze. Chore. > Szkoda czasu na takie denne coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 12:03 co za bzdety??? kogo to obchodzi? wazne, że nie ma co czytać na tym niby forum. Drętwe, martwe, a boty, moderowanie? Do kogo z tym pijesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 02.02.14, 12:13 Do wszelkiej maści analfabetów którzy nie mają pojęcia o ezoteryce a się plują jak ty kobieto. Tak, tak piszę. Ty się wściekasz kogo to interesuje? Bo jesteś bez mózgiem co nie ma pojęcia o tych rzeczach, więc swoją furię wylewasz na mnie. haha. Wiedziałam że taki będzie wpis. Nic konstruktywnego tylko pluciem jadem Salamandro nie osiągniesz. Tylko pokazujesz jaka jesteś płytka intelektualistko, pseudo nauczyciel ze Szkoły Muzycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do casablanka11 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 12:18 Nie będę proponować leczenia, gdyż stara zasada psychiatrii brzmi, wariat nigdy nie zdaje sobie sprawy, że jest wariatem... współczuję rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 02.02.14, 12:25 Doskonała opinia osoby która jest niedoleczona i porzuciła leczenie zamknięte. Mąż odszedł a córka zaraz żuci się pod pociąg. To jest dopiero chore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do casablanka11 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 12:31 Pochodzisz z Podlasia? Co za koślawy język. Może jakieś korki? Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 02.02.14, 12:54 casablanka11 napisał(a): > [b]Do wszelkiej maści analfabetów którzy nie mają pojęcia o ezoteryce a się plu > ją jak ty kobieto. Tak, tak piszę. Ty się wściekasz kogo to interesuje? Bo jest > eś bez mózgiem co nie ma pojęcia o tych rzeczach, więc swoją furię wylewasz na > mnie. haha. Pewnie myslisz Casablanko , ze masz pojecie o rzeczach tylko nie wiesz ,ze to co mowisz o innych - mowi o Tobie wiecej , niz ktokolwiek inny moglby o Tobie powiedziec !!!!!!! wiec Gdzie u Ciebie jest ten MOZG ??????????. Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 01.02.14, 19:14 Gość portalu: latający Holender napisał(a): > Tutaj może mały ruch, lecz nikt nikomu nie dokopie. zapraszamy na ezosfera.com/forum/ Zapomniales dodac ze :Aktywowane sa tylko nicki z polskimi znakami ! Dyskryminacja ? Wsadz sobie od razu to forum ... wiesz gdzie ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do canaris7 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 11:11 weź tego co Rómcajs ostatnio.... :)))) szoł :))) ciekawe po co właściciel utrzymuje takiego trupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 16:44 Do tematu powiem jedno. Macieja i zefira znam z treści smsów jako reklamy sms. Mają formę, która łamie prawo człowieka. Zapewniam, że znajdzie się ktoś kto fakt ten zgłosi do prokuratury. Szukanie dorobku kosztem człowieka uwłacza godności. Co może zaoferować 14 latek skoro sam uczy się życia. A poziom kultury osobistej jest na poziomie niższym niż wiek. Ludzie korzystający z wróżb u nieletniej osoby, nie posiadającej doświadczeń życiowych, sami widać boją się doświadczeń i szukają na oślep doradcy tam gdzie nie dostaną więcej niż doświadczenia samego wrozbity. Jak nisko musi upaść człowiek, aby zaczął korzystać z darów rozumu i własnej inteligencji, nie poszukiwać guru czy autorytetu u dziecka.... Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ostrzegam przed forumezo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 10:39 czytając ten wątek dalej nie wiem, dlaczego ktoś przestrzega przed forum ezo Odpowiedz Link Zgłoś
sofii5 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 20.05.15, 13:27 Nie wiem , nie moge sie wypowiedziec bo tam nie wróżę, ale przykto to czytac Odpowiedz Link Zgłoś
rodinek Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 12.08.15, 10:24 sprawa jest raczej poważna.Elie.Pen ..ma mnóstwo nickow i iągle je zmienia/w każdym razie administratorka/powinna być zbanowana. Blokuje nie tylko ludzi ale możliwość normalnych wypowiedzi ,prezentuje patologiczne reakcje wobec wypowiadających się, to że kupiła forum nie powinno oznaczać boryńskich folwarcznych praktyk,którym się z lubością oddaje , kasuje banuje Moje posty zostały wykasowane , chociaż w regulaminie jest to zabronione.Narusza regulamin, podane adres mailowy nieorawdziwy, zwrotnie jest informacja o adresie nieprawidłowym.. wogóle ktoś powinie tą tzw administatorkę rozliczyć z haniebnych praktyk Odpowiedz Link Zgłoś
rodinek Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 12.08.15, 10:57 chciałem jeszcze dodac że ta Ellie kasuje posty lub zamyka dostęp do witryny na zlecenie niektórych wrózbitów np.faworyzuje Rodina a deprecjonuje Macieja . Jest stronniczA, złosliwa i podawany adres mailowy jest nieprawdziwy, stąd osoba zbanowana nawet nie może wyslać maila w tej sprawie,bo wraca informacja -ADRES NIEPRAWIDŁOWY, grupa osób,wzajemnie sobie schlebiających wypisuje głupoty ..ot forumezo ezoforum jest ciekawe, wnosi inspirujące wartości i rzeczywiście służy rozwojowi. Odpowiedz Link Zgłoś
rodinek Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 16.08.15, 20:11 elie pen zwał jak zwal bo kobieta zmienia nicki , kupiła forum jak boryna siano i kompletnie jest dyletanyką jeśli chodzi o administrowanie. wykasowuje bezkarnie wątki w przejawie lizusosostwa wobec wróżbity który ma ją dokładnie w d..upie.Humorzasta , obrażalska i zdecydowanie nieobiektywna , stąd nie nadaje się na administratora Odpowiedz Link Zgłoś
rodinek Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 16.08.15, 20:14 podawanie adresu maila , który de facto nie istnieje jest haniebnym oszustwem kohos kto sie nazwal administratorem...podobne wybiera podobne ..stąd oszustka wspiera oszustów Odpowiedz Link Zgłoś
natalia0363 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 17.08.15, 08:47 Wróżbita Pan Maciej 100% sprawdzalności ha,ha,ha,ha,ha!!!!!!!!!!!!!!!! może 10 5 i nawet i to na pewno NIE.... przyznam skorzystałam z jego usług , bo głupia wierzyłam w trafność jego wróżb i jestem bardzo , ale to bardzo zawiedziona i te osoby , które znam skorzystały z jego usług dokładnie maja te same odczucia. Ale trzeba przyznać facet umie się zareklamować ... no na wspomnianym EZO ... to nic konkretnego się nie usłyszy ja AUTOREKLAMA( sam o sobie mówi co o nim mówią i piszą) , czy piszą? ,że wybitny nigdzie z tym się nie spotkałam , myślę ,że jeśli jest taki artykuł ... to wyłącznie jest on wynikiem sprytnej reklamy. Na wizji samochwalstwo i delikatnie mówiąc czasami jest niegrzeczny wobec swoich klientów. Ogólnie opinia z mej strony jest tak sam specjalista jak oni wróżbici pozostali , czyli .... PRZECIĘTNY w ogóle to do tego ,że przereklamowany to bardzo drogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ktoś ma takie samo odczucie?????? Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
rodinek Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 23.08.15, 10:49 co ma forumezo wspólnego z Ezo, wez się zastanów i odczep się od Macieja..im bardziej mu się przyglądam /oczywiście nie chodzi o przyglądanie się fizjonomii/tym bardziej zaczynam go szanować. jest szczery , nie pozuje na herosa , mówi oswoim życiu, dziecinstwie ,bólu ,przeżyciach,szkole którą skończył, o tym co go cieszy ..itp..itd w odniesieniu do innego wróżbity /,który mówil że jest najlepszy w Europie /było odwrotnie. Im bardziej mu się przyglądałem tym mniej go szanowałem, zmalał w moich oczach pusty pozer. i myślcie co piszecie.. Macieju pozdrawiam , cieszę się,że jutro już jesteś dostępny po urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
danieellaa Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 13.09.15, 18:28 Tak również odradzam logowanie się na forumezo .Administratorka Elie prezentuje generalnie niski poziom kultury interpersonalnej jak również merytorycznej. Ciska się jak przekupa po 3 klasach.Ja rozumiem że jest seniorką, ale tym bardziej powinna się hamować, krytykuje , banuje, stroi fochy , grozi , ponadto oszukuje gdyż podawany adres mailowy jest nieprawidłowy. Nie jest to forum dla ludzi na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
basiowa1 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 13.10.16, 15:17 Zgadzam sie Administratorka forum Elie jest bardzo prostą kobietą. Utworzyłam posta w wątku "Prośba o interpretacje" Napisałam karty z rozkładu opisałam je moim zdaniem co oznaczają i poprosiłam o pomoc w interpretacji. Czyli tak jak nakazuje forum. Odpisała mi ta Pani " Z jakiej racji mamy wykonywać za Ciebie czarną robotę. Ciebie pytał, Ty się pomęcz. Względnie niech kolega zapyta sam.Pisać chyba potrafi." Odpisałam, że nie ma sie wypowiadać za wszystkich na forum bo po to jest to forum, żeby sobie pomagać. Czekam aż mnie zablokuje. Już któryś raz ta Pani odpowiada w bardzo prostacki sposób i niezgodny z regulaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
osobogo Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 06.10.18, 17:41 O rany boskie! to jest jakaś chora kobieta! nie dość, że nie umie zarządzać to ciągle coś się jej nie podoba, inaczej mówiąc zapomnij tam o swobodzie wypowiedzi. Wszystko, co jest nie po jej myśli likwiduje, blokuje konto, słowem nie ma tam życia. Jej ekscelencja "rzondzi" i oby tak dalej, to wreszcie to koszmarne forum zdechnie śmiercią naturalną :D Jedno jest w tym dobre: dzięki jej polityce inne fora zyskują użytkowników xdxdxdxd Odpowiedz Link Zgłoś
mariotkam Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 18.02.22, 10:43 Też ostrzegam nie dają dobrych podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
zuziaczek132 Re: Ostrzegam przed forumezo.pl 29.03.22, 15:10 Heh straszne jest to jak oni traktują ludzi Odpowiedz Link Zgłoś