Gość: xenia IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.10, 11:38 jakie są konsekwencje rzucenia klątwy? mam zamiar rzucic na kolezanke ktora zabiera mi wszystko co najlepsze w tym faceta i kradnie moje pomysly ale troche sie boje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 13:31 lepiej dla siebie nie rób tego, kazde słowo, myśl, czyn, które wysyłamy do innych, predzej czy pozniej wraca do nas ze zdwojona siła. wiec lepiej nie robic ani nie życzyc nikomu źle bo to ostatecznie tylko przeciwko nam sie zwroci. to, co dajemy innym, wraca do nas, wiec lepiej dawac dobro. a kolezanka ktora tak postępuje, tez w swoim czasie poniesie konsekwencje swoich czynów i zachowan. nie trzeba od razu życzyc jej szczescia, po prostu nic jej nie życz, odpuść. zobaczysz kiedys ze dobrze na tym wyjdziesz, a ten, kto nam krzywdę wyrządził, zostanie kiedys tak samo potraktowny przez kogos innego... karma... kazda energia wraca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: 195.205.137.* 27.12.10, 13:36 O żeby tak było jak mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.10, 19:34 niestety ale to juz nierealne ze ktos jej zrobi to samo, nierealne ze ktos jej ukradnie pomysly, a facet sie chce z nia zenic mimo ze zgapiala pomysly moje i innych kobiet nawet opisy na gg zgapiala masakra jakas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.12.10, 19:58 To nie do końca jest tak, że spotyka nas DOKŁADNIE to samo. Zakład, że ten ukradziony facet będzie ją zdradzał? I wiesz co? Ona będzie się wtedy pytała: dlaczego ja? Ano dlatego. ps. To przykład, może niekoniecznie będzie ją zdradzał, ale sprawiedliwości stanie się zadość tak czy inaczej i nie naszą rzeczą jest ją wymierzać. Sama przyjdzie - my patrzmy na siebie i własne uczynki, bo też będziemy z nich rozliczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
mija799 Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 27.12.10, 20:25 Jak dobrze czytac, że ktoś myśli podobnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 20:43 xenia, to nie chodzi o to ze ktos kiedys tej dziewczynie ukradnie pomysl, albo jej opis na gg ;D tylko o to ze ona kiedys zostanie potraktowana tak samo źle, jak teraz czyni to innym, to nie muszą być takie same uczynki, chodzi o sposób.. ona tez kiedys poczuje smak tej porazki, jaką ty teraz przezywasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: 109.207.96.* 27.12.10, 21:15 Podobno niekoniecznie zło wraca. Słyszałam że jeśli ktoś czyniący zło nie ma żadnych wyrzutów sumienia, a co ważniejsze: jeśli uwierzy- wpoi podświadomości -że to co robi wcale nie jest złe, to wtedy żadne zło to niego nie wróci. Ten "powrót zła" podobno działa tylko wtedy gdy mamy skrupuły, gdy mamy wyrzuty sumienia, a poczucie winy wpojone w podświadomość powoduje w nas to, że sami zaczynamy nieświadomie siebie karać przyciągając pecha poprzez wchodzenie w jakieś niedobre układy. Logicznie wynika więc że jeśli zrobić komuś przykrego psikusa pod postacią klątwy etc. to należy najpierw uwierzyć i przekonać własną podświadomość że czynimi dobro. Tak słyszałam. A co wy o tej teorii sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titiki Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 21:21 jezeli ktos cierpi przez ciebie, to jest to zło. i niewazne ze ktos jest idiotą i nie odroznia czy sprawia komus radosc czy bol. i nie ma czegos takiego jak pech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.10, 21:53 chyba sie nie zdecyduje, jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.10, 17:04 odpowiem sobie sama konsekwencje to np szpital psychiatryczny ktorego szefem jest jakis wladca piekla (nie pamietam imienia czytalam o tym) . bylam tam juz probowalam komus zaszkodzic przez magie i doszlo do bojek z ojcem. jednak magia ktora uzylam wg mnie nie wcale nie zaszkodzila ofierze i uwazam ze uzylam jej lagodnie bo nie przelalam na nia tej calej wscieklosci bo jakos mi minela zlosc, w tym szpitalu byly takie osobistosci: facet ktory wywolywal szatana, pani ktora rzucala klatwy, facet bez nog na wozku ktory praktykowal voodoo, dziewczyna ktora slyszala diabla ktora podala ojca do sadu i powiedziala ze ja molestowal a to byla nieprawda. najbardziej daje mi do myslenia facet bez nog od voodoo czego on musial zyczyc komus ze spotkalo go cos takiego, nie pytalam go ale jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
magia.zmyslow Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 29.12.10, 17:25 w kartach widzialam jeszcze cos konsekwencje czarow ale juz nie chodzi o klatwe milosc z facetem ktory mial byc dla mnie zawali sie to, nic z tego nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tami Do Xeni IP: *.kalisz.mm.pl 29.12.10, 19:13 Xenia napisała <jakie są konsekwencje rzucenia klątwy? mam zamiar rzucic na kolezanke ktora zabiera mi wszystko co najlepsze w tym faceta i kradnie moje pomysly ale troche sie boje > A może ta cała sytuacja to dla Twojego dobra .Przekonałaś się ,że facet to dupek jak wybrał koleżankę i nie warto o niego walczyć ,a z koleżanką trzeba worek soli zjeść ,żeby nazywać ją koleżanką.Na pewno znajdziesz faceta wartościowego i mnóstwo przyjaźni.Wiem ,że ta sytuacja jest dla Ciebie przykra . Olej ich.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: Do Xeni IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.10, 20:55 zdradza ja. ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Do Xeni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.12.10, 22:03 Sypiasz z facetem koleżanki??? I oczekujesz, że coś dobrego Cię spotka w życiu? Nie licz na to. Co dajesz - to dostajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: Do Xeni IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.10, 22:45 z "jej" facetem??? ona tez z nim spala gdy byl zonaty a do tego ona nie ma zadnych skrupulow i do tego jeszcze cisnela tej jego zonie na gg chamskimi opisami na nia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Do Xeni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.12.10, 23:07 Napisałaś, że JĄ zdradza, więc wygląda na to, że jest JEJ. Czyjeś zachowanie nie usprawiedliwia Twojego. Masz wyżej napisane - niech każdy pilnuje swoich uczynków. Jeśli jej źle życzysz - bez względu na to jaką ona jest osobą - zapłacisz za to. Ona zapłaci za swoje grzechy. Tak to działa. Wygląda na to, że nie jesteś od niej lepsza niestety. Ale rób co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: Do Xeni IP: *.xdsl.centertel.pl 30.12.10, 12:33 jaki to JEJ skoro ja zdradza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klątwa Re: Do Xeni IP: *.kalisz.mm.pl 31.12.10, 01:00 Ty jesteś osobą nie zrównoważoną psychicznie i także podejrzewam masz duże braki fizyczne.To znaczy odstajesz od normy od rówieśników ( garbata ,krzywa ,nos jak hamulec od karuzeli, nogi krzywe, wodogłowie itd.... .Czegoś Ci brakuje....Szukaj pomocy u psychiatry a nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian KONSekwENCJE będą straszne. Czytajże jakie. 31.12.10, 21:06 Konsekwencje rzucania klątwy są straszne. Już wypisuję jakie. Po pierwsze, na drugi dzień od rzucenia klątwy, koleżance wyrosną uszy osła i skrzydła koguta. W tym stanie spędzi ona 4 dni i 2 kilogramy. Następnie jej nos będzie powoli przekształcał się w salceson, aż w końcu całkowicie odpadnie. Natomiast jej język zamieni się w pilota od telewizora. Ale to nie koniec. Po około 7-dmiu tygodniach, wszystkie papierowe banknoty jakie owa koleżanka posiada, przeistoczą się w bursztynowego świerzopa, który będzie sobie grykał i wydali wydzielinę jak śnieg białą. Po 3-ech miesiącach i 50-ciu kilometrach jej dom zamieni się w wąsy w stringach i wyrośnie mu kurza łapka. A na koniec, żeby tego było mało, do koleżanki zadzwoni Alojzy Bąbel i przez telefon zrobi jej lewatywę, która to potrwa okrągłe 1024 lata. Dlatego dobrze się zastanów przed rzuceniem klątwy, czy na pewno chcesz komuś aż tak uprzykrzyć życie... A tak na serio, to nie dziwię się facetowi, że wybrał koleżankę zamiast Ciebie. Ja też bym nie chciał być z kobietą, która wierzy w takie bajki, bo to raczej nie za dobrze świadczyłoby o jej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
almos111 Re: KONSekwENCJE będą straszne. Czytajże jakie. 01.01.11, 12:12 Nieprawdę powiadasz. Zamiast jednego kiloroku lewatywa jeden terarok trwać będzie. Chyba, że zmieni się algorytm klątwy i dokona konkatenacji kilolat prastarą magiczną techniką BITWISE OR. Wtedy czas trwania lewatywy będzie jeszcze dłuższy (nie wiem, o ile, bo zgubiłem mój magiczny kalkulator). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-ja-tez Re: KONSekwENCJE będą straszne. Czytajże jakie. IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.11, 12:27 :)))) zdecydowanie to wyjasnienie jest najlepsze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ihanelma Re: KONSekwENCJE będą straszne. Czytajże jakie. 01.01.11, 13:23 Piękne :-) Czy odpadnięty salceson jako odpad poklątwowy można jakoś wykorzystać? Na mendy biurowe na ten przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: KONSekwENCJE będą straszne. Czytajże jakie. 01.01.11, 15:17 Thx :) Można spróbować wykorzystać salceson, ale byłoby to ryzykowne z racji tego, że taki salcesonik byłby najonizowany dodatnimi minusami oraz spleciony kwantowo z gargulcem i szamanem przybrzeżnym. Ale jeśli założyć odpowiednie rękawice ochronne wykonane z polimeru tlenku żelaza oraz okulary beztlenowo-wapienne, to wtedy można śmiało dotykać taki salcesonszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: 109.207.96.* 29.12.10, 21:34 To nie jest kwestia że ktoś jest idiotą i nie rozróżnia dobra od zła. Chodzi o to aby nie czuć winy, wyrzutów sumienia, ponieważ tylko one przyciągają do nas to że "zło" wraca. Jeśli nie będziemy mieć ani 1% poczucia winy, to nic do nas nie wróci. Ale nie wiem czy tak jest? to jest logiczne, ale nie wiem, to tylko teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tami Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.kalisz.mm.pl 29.12.10, 22:11 Do gościa <To nie jest kwestia że ktoś jest idiotą i nie rozróżnia dobra od zła. Chodzi o to aby nie czuć winy, wyrzutów sumienia, ponieważ tylko one przyciągają do nas to że "zło" wraca. Jeśli nie będziemy mieć ani 1% poczucia winy, to nic do nas nie wróci. Ale nie wiem czy tak jest? to jest logiczne, ale nie wiem, to tylko teoria. > To nie jest tak.Bardzo źle jak człowiek nie odróżnia dobro od zła.Mordercy mordują i nie mają wyrzutów sumienia i co winy im są odpuszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.10, 22:50 a poza tym to nie jest moja kolezanka tylko kompletna debilka ktora odstawia chamowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-a Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 10:40 Są łatwiejsze sposoby i to nie odwracalne na twoją pseudo koleżankę ,może ktoś z tych wielkich magów tego forum Ci to poda, moze się wykarzą wiedzą? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.socal.res.rr.com 31.12.10, 18:31 Grozi najprawdopodobniej odwinieciem sie reszki zwojow jesli jeszcze takowe posiadasz. Ten kraj nie ma przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: 77.42.151.* 25.03.11, 02:53 Wybacz ale bzdury piszesz. Jestem w sytuacji gdzie zmuszona bylam skorzystac z klatw.Oczywiscie byl i jest powod.Do dzis nic sie nie dzieje bo jesli klatwa ma konkretny powod nie wraca do osoby ktora jej pragnie.Jesli ktos cie w zly sposob traktuje jest to tylko wyrownywanie energii,nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.internetia.net.pl 06.07.11, 23:20 a może poprostu wyczyść z nią karmę. Istnieje coś takiego jak karma charakteru. Jeśli ona przez wiele wcieleń zabierała Ci wszystko, to dlaczego nie miałaby tego robić i w tym życiu. Weszło jej to już w krew. Wybacz jej, wyczyść z nią karme a zobaczysz jak sie zmienią stosunki między wami, mozecie nawet zostać najlepszymi przyjaciółkami. Jesli rzucisz klątwe to poniesiesz tego bordzo negatywne konsekwencje a żal, brak wybaczania zatrują Ci życie i mozesz nawet zacząć chorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panoramix Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.multimo.pl 31.12.10, 17:53 Z rzucaniem klątwy to nie wiem, ale ja kiedyś rzuciłem w kolegę piłką lekarską i w konsekwencji ojciec musiał iść na pogawędkę do szkolnego pedagoga, czego z kolei konsekwencją w tamtych czasach było lanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzekutor Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 19:02 popie**oliło Cię, czy po prostu się nudzisz? :) Przecież to niemożliwe, żeby ludzie byli aż tacy głupi :) Jeszcze laleczkę voodoo sobie zmajstruj i szpileczkami pokłuj... ...szok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham trole Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 19:16 ja pier*dole, ale trzeba mieć zryty beret, żeby takie głupoty pisać! karetka na sygnale i to natychmiast potrzebna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 31.12.10, 19:38 ja pie... widac ze juz ostro wstawieni. no coz pijusy sa agresywni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 31.12.10, 19:44 zryty beret to ty masz po pijaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: 83.143.140.* 01.01.11, 14:18 Ale on jutro będzie trzeźwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 19:50 po co komuś źle życzyć, wybacz jej , odpuść sobie to i daj jej spokój, dobrze życz , to i tobie będzie dobrze życzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 31.12.10, 20:13 ona mi nie zyczy dobrze ani ludzie jej pokroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 20:46 ty nie patrz na nią jaka ona jest, tylko patrz na siebie, to , że jej źle życzysz nie świadczy najlepiej o tobie , ona być może postępuje źle ( nie znam jej więc stąd to "być może"), ale ty jeszcze gorzej postąpisz i po co ci to potrzebne, nie lepiej się odciąć od niej i zająć się sobą.... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 12:17 Nie rób tego. To nie jest bezkarne. Wróci do ciebie. Będziesz szukać egzorcysty, a próby podjęcia wyzdrowienia z chorób, które cię dotkną, będą chybione. Zatrzymaj się, odpuść. Chłop nic nie wart, a życia i spokoju szkoda. Chłopów całe setki, stawiaj na dobroć. Proszę odpuść. Czasami nie wiemy, co jest dla nas dobre. Może za rogiem czeka na ciebie szczęsliwy los ,a ty sie upierasz przy nic nie wartym chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarge Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.home.aster.pl 31.12.10, 20:59 Hahaha ukradla ci faceta, bo skopiowala twoje teksty z GG?? To az takie super teksty byly, ze wywolywaly milosc na cale zycie? Ojoj! :P Ech, przerwa swiateczna, gimnazjum sie nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.net-serwis.pl 01.01.11, 10:32 W dodatku ten facet ma żonę. I nie jest to xenia. I ktoś xeni tego faceta "ukradł". Wygląda na to, że facet po prostu dyma sobie te idiotki, a one przejmują się opisami na gg. Cudowne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alberta Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 20:59 Zajmij się sobą i swoim życiem, a jak facet nie jest tobą zainteresowany, to przyjmij to do wiadomości. Kopnij go w zadek i życz szczęsliwej podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 23:12 dokładnie jw. Odpowiedz Link Zgłoś
je2bny Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 31.12.10, 23:51 Gość portalu: xenia napisał(a): > jakie są konsekwencje rzucenia klątwy? mam zamiar rzucic na kolezanke ktora zab > iera mi wszystko co najlepsze w tym faceta i kradnie moje pomysly ale troche si > e boje ============================= Czego "durnowara" się boisz ??? Najwyżej wylądujesz w psychiatryku. Poza tym nic Ci nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: 87.205.145.* 01.01.11, 00:37 po 1. - skąd ten pomysł? dlaczego chcesz to zrobić??? po 2. - jeśli jesteś wierząca (chrześcijaństwo) to pewnie wiesz (lub nie?), że Twoja klątwa będzie wezwaniem złych mocy (nad nimi nie panujesz, nie mylę się?) - dla komentatorów -> to okultyzm, poczytajcie zanim się ześlinicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japineksaaaa Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 00:57 odradzam to cos złego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:36 dokładnie to jest okultyzm nie ma co ukrywać., a to jest zaprzeczenie chrzescijaństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perrier Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: 91.181.193.* 01.01.11, 09:59 Ludzie! Czy wyscie wszyscy z rozume sie na dobre rozeszli?! Klatwy? Czary? Dzisas.... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 18:33 wróżby też zresztą w chrześcijaństwie nie dozwolone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.home.aster.pl 01.01.11, 10:07 Konsekwencje moga byc odczuwalne w niczemu niewinnych przyszlych pokoleniach... Rowniez sasiedzi lub osoby przebywajace z dotknieta klatwa osoba moga niestety odczuc na wlasnej skórze oddzialywania zlych mocy wynikajace z klatwy. Nie mowiac o tym, ze robiac to,sama wiklasz sie w pakt ze zlem i sama rowniez poniesiesz tego konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 18:16 Gość portalu: m napisał(a): > Konsekwencje moga byc odczuwalne w niczemu niewinnych przyszlych pokoleniach... > Rowniez sasiedzi lub osoby przebywajace z dotknieta klatwa osoba moga niestety > odczuc na wlasnej skórze oddzialywania zlych mocy wynikajace z klatwy. > Nie mowiac o tym, ze robiac to,sama wiklasz sie w pakt ze zlem i sama rowniez p > oniesiesz tego konsekwencje. nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.11, 19:05 czytalam o tym wszedzie to pisza ze JAKIES konsekwencje, ze zlo wraca, ale JAKIE konkretnie, kalectwo, znam goscia ktory praktykowal voodoo i nie ma nog wiec chcialam takie przyklady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsiądz jak to stwierdził Lem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 10:13 "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie podłączyli mi internetu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkiem Re: jak to stwierdził Lem IP: 195.222.100.* 01.01.11, 10:31 klątwa za zgapianie opisów na gg......zenada albo pierwsza klasa gimnazjum, a może ostatnia podstawówki:) a tak zupełnie serio, uważaj, bo nieumiejętne rzucanie klątwy wyrządzi ogromne szkody TOBIE. Siły zła to nie pieski z którymi można się drażnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: jak to stwierdził Lem IP: *.home.aster.pl 01.01.11, 10:41 Umiejetne, czy nieumiejetne - nie ma róznicy. Konsekwencje poniesiesz na pewno. Pytanie tylko kiedy i jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
almos111 Przeraża mnie... 01.01.11, 11:47 ... to, że ludzkość dziecinnieje. Po pierwsze, post zakłada istnienie magii. Po drugie, zakłada, że można się nią łatwo posłużyć, rzucając na kogoś klątwę. Wychodząc z tych dwu przesłanek autorka postu zadaje pytanie, jakie mogą być konsekwencje posłużenia się magią. Prawdziwe pytanie brzmi tak naprawdę, czy przesłanki pierwsza i druga są prawdziwe. Dopiero rozważywszy je możemy zadać pytanie, czy rzucenie na kogoś "klątwy" niesie za sobą przykre konsekwencje. Przesłanka pierwsza jest, niestety, prawdziwa. "Magia" istnieje, chociaż nie polega na "rzucaniu" na nikogo ani niczego "zaklęć". Jak słusznie zauważyła Dolores Ashcroft-Nowicki, "nie ma magii polegającej na machaniu różdżką. Istnieje starożytna technologia, której sposobów działania nie rozumiemy, bo nie możemy odszyfrować (i odtworzyć) treści starych nauk"(w wolnym tłumaczeniu). Gdzie indziej dodaje też: "szkoda, że nie mamy na to innego określenia [niż magia]". Czy można rzucić na kogoś "klątwę"? Być może. Jednak wymagałoby to odrobiny wysiłku. Wbrew temu, czego uczy film "Sekret" (kolejny dowód na postępujące zdziecinnienie ludzkości!), Wszechświat nie reaguje na nasze życzenia, lecz na nasze działania. Jak słusznie zauważa Michael Stackpole, gdyby magiczne myślenie miało odbicie w rzeczywistości, rzucenie lotką w portret Kadafiego odbiłoby się automatycznie na stanie zdrowia dyktatora. Pomyślmy tylko, jakie miałoby to konsekwencje dla polityki międzynarodowej! Zamiast dawać Biarłorusinom wizy i wspierać moralnie białoruską opozycję rzucilibyśmy "klątwę" na Oleksandra Łukaszenkę i voila - białoruski dyktator padłby rażony gromem, a opozycja świętowałaby zwycięstwo na ulicach Mińska. Ewentualny następca musiałby jednak uważać, aby samemu nie skończyć w podobny sposób. W końcu każdy może rzucić klątwę, prawda? Historia zna przykłady klątw, które zadziałały. Konający w bólach klasyk współczesnego okultyzmu, Aleister Crowley, poprosił lekarza o morfinę. Lekarz odmówił, czym ściągnął na siebie gniew maga. Aleister Crowley przeklął lekarza. Lekarz umarł 24 godziny po fakcie. Jakie były konsekwencje tego czynu dla sprawcy nie dowiemy się nigdy, bo zabrał je ze sobą do grobu (umarł, z tego co wiem, tego samego dnia). Czy to znaczy, że "magia" działa? Nawet jeśli tak, trzeba pamiętać, kim był Aleister Crowley - podobnie jak inni współcześni mu okultyści miał on za sobą wymagający trening w zakonie Złotego Świtu i lifelong experience w dziedzinie "magii". Co wydaje się kluczem do odpowiedzi na postawione przez autorkę postu pytanie. Donald Michael Craig (autor "Modern Magick") śmieje się z reklam, obiecujących "rzucenie zaklęcia, które przyciągnie miłość i bogactwo" osobom nie mającym doświadczenia w tej dziedzinie. Gdyby było inaczej, gdyby każde wydrukowane w sekcji "Ogłoszenia inne" zaklęcie miało moc sprawczą, połowa ludzkości padła by rażona gromem (bo w końcu każdy komuś kiedyś nastąpił na odcisk) a druga połowa zostałaby wywindowana hurtowo do klas wyższych i niepracujących. Rolnictwo i przemysł prawdopodobnie by upadły, bo nie miałby kto pracować. Być może nie byłyby potrzebne, gdyż "magia" zaspokajałaby wszystkie potrzeby. Szczerze mówiąc, zwizualizowanie świata, w którym "magia" działałaby tak, jak większość laików wyobraża sobie, że działa, przekracza możliwości mojej skromnej wyobraźni. Być może jest to zadanie dla jakiegoś utalentowanego autora fantasy. Ja jestem tylko skromnym programistą. Jakie będą konsekwencje rzucenia "klątwy"? Widzę następujące możliwości: - "klątwa" nie zadziała i nikomu nie stanie się krzywda. Moim zdaniem to najbardziej optymistyczny wariant - "klątwa" zadziała, ale nie w taki sposób, w jaki autorka postu sobie wyobrażała. "Ofiara" nie odniesie szwanku, lecz uruchomiony mechanizm wymknie się spod kontroli i autorka pożałuje, że w ogóle go uruchomiła. - "klątwa" zadziała, ofiara będzie cierpieć (a być może i umrze), ale mechanizm uruchomiony przez autorkę postu wymknie się spod kontroli i konsekwencje jej rzucenia prawdopodobnie przyćmią satysfakcję ze zrobienia komuś krzywdy - "klątwa" zadziała, ofiara poniesie szwank, skutki uboczne nie wystąpią, ale autorka będzie musiała żyć ze świadomością, że zrobiła komuś krzywdę. Do końca życia. Stawiam na pierwszy wariant. Na rynku wydawniczym namnożyło się ostatnio książek pisanych w duchu New Age, zawierających okruchy autentycznej tradycji przemieszanych z bezwartościową papką. W najlepszym wypadku stosowanie zawartych w nich "technik" jest stratą czasu, w najgorszym stanowi zagrożenie dla eksperymentatora, ponieważ "techniki" - jeżeli działają - są elementami prawdziwych nauk wyrwanymi z właściwego im kontekstu i dostosowanymi do niskich i przyziemnych potrzeb współczesnego odbiorcy, dla którego zdobycie telewizora plazmowego jest najwyższym celem w życiu. Caveat emptor. Autorce postu doradzam zapanowanie nad emocjami i poszukanie nie-magicznych sposobów rozwiązania problemu. Sięgnięcie po magię w najlepszym wypadku nie przyniesie żadnego rezultatu, w najgorszym skończy się tragedią. Polecam też tekst Dolores Ashcroft-Nowicki, dostępny pod adresem www.polarissite.net/page22.html. Niech Moc będzie z wami wszystkimi. Almos111 Odpowiedz Link Zgłoś
ihanelma Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 01.01.11, 13:22 A jak rzucisz klątwę ciut zbyt pionowo i spadnie ci prosto na głowę? Może lepiej rzuć tego faceta w cholerę, uprzejmość mu uczynisz... Tekst o lewatywie póki co jest dla mnie tekstem roku :-D. Gratulacje za wyjątkową kreatywność posylwestrową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexe Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.cdma.centertel.pl 01.01.11, 14:09 Podsumowywując żyj własnym życiem i nie zatruwaj go sobie chęcią zemsty, odetnij się od nich, szukaj raczej wartościowych ludzi, którzy wniosą coś dobrego.... A co do klątwy (szukałam kiedyś info bo nabrałam przekonania, żek toś rzucił urok gdyż nic się nie układało-ps urok to nie jest klątwa- szukalam sposobu aby go odczynić uważam, że się udało...albo to naturalna kolej losu??? aczkolwiek profilaktycznie zakopalam palmę wielkanocną...) Przekonalam się też, że czynione zło samo wraca do złoczyńcy kwestia czasu...dlatego zostaw tą sprawę.. ps. ważne! gdy klątwa zostanie rzucona może wrocić ...! Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist A ''mlot na czarownice'' czytalas? 01.01.11, 14:20 Albo przynajmniej jakis podrecznik z serii ''voodoo dla opornych''. Odpowiedz Link Zgłoś
spondeo Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 01.01.11, 15:02 xenia napisał(a): (...)nawet opisy na gg zgapiala masakra jakas (...) i o to ci poszlo? O opisy na gg? Uwierzcy nie moge. Jesli sie skupisz na oddawaniu zlosci, msciwosci, klatwach i wiankach, marnym jestes czlowiekiem. Powiem wiecej, przyciagniesz takie same osoby do siebie, takie same emocje i czyny innych. Rob co chcesz, i tak wszystko wroci do ciebie, jak nei pod ta postacia, to pod inna. A faceta nie mozna sobie ot tak wziac, jesli poszedl z nia to z Toba byc nie chcial. Prosta rachunki, proste sprawy. Zadna kobieta nie jest w stanie spowodowac, abym zostawil zone, to dla przykladu. Gdybys miala wiedze, jak postapic z klatwa w co watpie, nie zadalabys tak idiotycznego pytania. Wiedzialabys cala reszte. Bylabys pewna swoich czynow, decyzji, a jesli pytasz o to w sieci, to znaczy, ze ci sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.11, 17:24 o ale watek sie rozrozsl ale nie dostalam odpowiedzi. opisy na gg to nie tylko to co ta zdzirka mi zrobila, sa i inne gorsze rzeczy np podstawianie mi najgorszych facetow (jestesmy prostytutkami) jakich facetow to sobie sami wyobrazcie plus obgadywanie mnie jaka jestem zla kolezanka bo jej czegos nie pozyzylam i inne rzeczy na mnie wygadywala, nie bede juz pisac co, a poza tym po prostu sie nie lubimy. zgapianie tresci anonsow, te same ciuchy jakby chciala pokazac ze lepiej w nich wyglada, ciagle te pi... walczy z konkurencja jak je.bnieta. poza tym zjechac goscia zone chamstwo na poziomie bulagrek przy drodze. ale pomijajac fakt ze jej nie znosze to raczej klatwy chyba nie rzuce. po co ta klatwa? zeby sie jej nie wiodlo tak jak mi przez nia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.home.aster.pl 01.01.11, 17:42 Mowisz, ze nie dostalas odpowiedzi. To nieprawda. Dostalas - posrod wypowiedzi idiotycznych jest kilka mowiacych o konsekwencjach. Kto ma uszy, niechaj slucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 18:09 Dostałaś odpowiedź tylko musisz ją jeszcze umieć przyjąć , przecież ci napisali , że co zasiejesz to zbierzesz . Jakich jeszcze odpowiedzi się domagasz? Posługiwanie się złymi mocami prowadzi do tego,że to one rządzą tobą , a nie ty nimi wystarczy ci za odpowiedź.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.11, 19:02 chce konkretnych przykladow, co ludzi spotkalo jakie zlo (sama sobie odpowiedzialam ze psychitryk, liczylam tez na inne przyklady) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.11, 19:10 to co piszecie to teoria, ze zlo wraca to pisza wszedzie, chcialam konkretnych przykladow z zycia wzietych z doswiadczen a nie z tego co mozna przeczytac w necie ogolnie. ale po ogladaniu goscia bez nog chyba jednak dam sobie z tym spokoj, druga pani rzucala klatwy > psychiatryk przywieziona przez policje wiec musiala byc agresywna ale az tak jak tamten od voodoo nie dostala az takiej tragedii za kare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 19:52 a taki najbardziej banalny przykład na poczekaniu pewna osoba cieszyła się ,że mi coś złego stało, długo się nie pocieszyła , bo stało jej się dokładnie to samo poza tym kiedyś w przypływie złości też źle komuś życzyłam , tamtej osobie nic się na szczęście nie stało , oczywiście jak się na tym złapałam dość szybko to oczywiście powiedziałam ,że tak naprawdę jej źle nie życzę ,natomiast mnie się lekko oberwało i dobrze ,że mi się oberwało , bo to było pouczające doświadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.home.aster.pl 08.01.11, 15:38 Konkretnych przykladow nie szukaj, bo zle duchy nie dzialaja w jeden okreslony i zawsze ten sam sposob. Moga powodowac klotnie w rodzinie, w zwiazku, choroby, depresje, nieszczescia, moga sprawic, ze jakis biznes, ktorym ktos kieruje zacznie upadac z braku klientow, moga powodowac mysli samobojcze, i tysiace innych rzeczy. A moga tez niezauwazalnie namącić w Twoim życiu, ale za to w życiu Twoich rodziców, rodzeństwa albo dzieci, czy wnuków [które być może nawet jeszcze sie nie narodzily] skutki moga byc duzo gorsze. Na forach nie uzyskasz raczej odpowiedzi - zle moce nie przyznaja sie do szkod, ktore wyrzadzaja, a ludzie, ktorzy tego doswiadczyli na pewno nie beda sie chwalic na forach. Poczytaj ksiazki egzorcystow, np. merlin.pl/Wspomnienia-egzorcysty_Gabriele-Amorth/browse/product/1,831354.html - ksiadz zupelnie normalny, nie nawiedzony, bardzo przystepnie odpowiada o tym, ze zlo naprawde istnieje i naprawde moze oddzialywac, jesli czlowiek mu na to pozwoli, ale Bog jest mocniejszy i kazdy czlowiek, jesli tylko chce, moze zostac uwolniony. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia140 Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 08.01.11, 19:48 też prawda ,zło potrafi wodzić za nos , jak to mówią najgłupszy diabeł w piekle jest mądrzejszy od najgenialniejszego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 00:58 Xenno piszesz ze to teoria? wiec sama się przekonaj co cie spotka potem oiszesz to samo ale w formie praktycznej jestes głucha na argumenty wiec musisz sie na własnej skórze przekonac co sie stanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 19:34 duchowo - opętanie , porozmawiaj z ludźmi , którzy to na własnej skórze przeżyli ich świadectwa są w necie a co do tego siania i zbierania , to sama zauważyłam na sobie ,że jak sama źle życzę komuś i tej miłości nie daj ę bliźniemu , to i sama zamykam na miłość bliźniego , bo pozwalam ,żeby nienawiści mnie zawładnęła, a jak się zamykam to nie dopuszczam do siebie wszystko to co dobre i piękne , mechanizm jest taki nie wolno dać się zawładnąć nienawiści , bo cię zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 01.01.11, 20:18 Wiele więcej od siebie nie dodam. Także uważam, że pomysł masz co najmniej zły... Zastanów się. Ten facet naprawdę taki rewelacyjny by aż tak o niego walczyć? Zmusisz go do pokochania Ciebie? Absurd! Rozumiem,że można być zawiedzionym, ale pamiętaj o jednej drobnej kwestii: nienawiść odbiera rozum.Człowiek działający pod wpływem nienawiści zachowuje się jak ranne zwierzę w furii. Takie działanie nigdy nie kończy się dobrze. Z mojego doświadczenia wynika też jeszcze jedna kwestia: ludzi/rzeczy, które za wszelką cenę chcemy mieć, nigdy nie dają szczęścia. Takie upieranie się by dotrzeć do celu nawet po trupach w efekcie prowadzi do rozczarowania. Im więcej uporu w takie coś zainwestowałaś, im bardziej absurdalnie i pomimo wszystko chciałaś tym bardziej jesteś rozczarowana. Może zastanów się nad tym, że to nie jest tak, że omija Cię coś wspaniałego, ale raczej, że oszczędzone Ci zostaje coś bardzo trudnego. Zam dziewczynę, która za wszelką cenę postanowiła odbić chłopaka kolezance, zrobiła absolutnie wszystko by ten facet był z nią. Dopięła celu, ożenił się z ta moją znajomą... Daleko jej do szczęścia, facet jest alkoholikiem i hazardzistą, zadłużył się, wpadł przez to w kłopoty solidne, bo jest dłużnikiem jakiegoś gangstera... Sama radocha... Dziewczyna jest jednym kłębkiem nerwów, ma skłonności do anoreksji, do pracy ponad siły by tylko nie myśleć, by tylko być niezależną... Tak właśnie kończą się takie uparte dązenie do niezbyt mądrego celu... Potrzebne Ci coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
0-lawenda Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 11.01.11, 09:40 Xenia jest w rozterce i szuka podpowiedzi jasnej i czytelne co ma zrobić , i chyba dlatego pomyślał o klątwie. Odpowiedz Link Zgłoś
black.thorn Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 11.01.11, 12:46 To o czym mówicie, o powrocie zła etc.-to teoria. W praktyce: tak zło powraca. Istnieje prawo karmiczne, nawiązujące do niezbyt lubianej reguły oko za oko, ząb za ząb. Karma nie uznaje winy-to prawo przyczyny i skutku i jest ono precyzyjne i praktycznie matematycznie dokładne. Zgodnie z tą regułą-tak, nasza bezpodstawna agresja na drugą osobę rzeczywiście skończy się dla nas powrotem tego, co jej zrobiliśmy i poniesiemy tego konsekwencje, jednak jeżeli to ona jest agresorem-mamy prawo się bonić i nasz atak jest właśnie konsekwencją-uzasadnioną bardziej, lub mniej jej zachowania-powrotem do niej jej własnego zła i rachunek zostaje wyrównany. Wszystko więc zależy od sytuacji etc. Chociaż w takim wypadku, gdy ktoś nam szkodzi, klątwa to zły pomysł-co nam da, że i ona i my będziemy mieli żle w życiu? Lepiej zastosować na nią magię wiążącą, blokującą, ograniczającą jej działanie na naszą osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia140 Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 11.01.11, 13:34 największą magią jest miłość bliźniego i wybaczenie, tu naprawdę nie trzeba innej magii, jeśli nie możesz to po prostu unikaj z nimi kontaktu ,zajmij się sobą ,żeby być lepszym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: 63.216.123.* 18.04.11, 12:24 Witam.Nie taki diabel straszny jak go maluja! Trzeba sie raczej bac oszustow *rzucajacych klatwy* Moja kolezanke chora na powazna choroba santoriana *skasowala* na grubo ponad 2 tysiace zlotych z zadnym efektem.Ostrzegam przed ta Pania tych ktorzy by chcieli z jej uslug skorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czar-odziej O klatwach IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.11, 22:48 Rzucam klątwy i uroki a także zdejmuję je, po więcej informacji proszę napisać na e-mail jacek1771@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: O klatwach IP: *.unknown.vectranet.pl 24.07.11, 13:11 jacek1771@gmail.com to oszust sprawdzone, zero efektu Odpowiedz Link Zgłoś
ala-ezo7 Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 20.06.11, 02:01 black.thorn napisała: > To o czym mówicie, o powrocie zła etc.-to teoria. W praktyce: tak zło powraca. > Istnieje prawo karmiczne, nawiązujące do niezbyt lubianej reguły oko za oko, zą > b za ząb. Karma nie uznaje winy-to prawo przyczyny i skutku i jest ono precyzyj > ne i praktycznie matematycznie dokładne. Zgodnie z tą regułą-tak, nasza bezpods > tawna agresja na drugą osobę rzeczywiście skończy się dla nas powrotem tego, co > jej zrobiliśmy i poniesiemy tego konsekwencje, jednak jeżeli to ona jest agres > orem-mamy prawo się bonić i nasz atak jest właśnie konsekwencją-uzasadnioną bar > dziej, lub mniej jej zachowania-powrotem do niej jej własnego zła i rachunek zo > staje wyrównany. Wszystko więc zależy od sytuacji etc. Chociaż w takim wypadku, > gdy ktoś nam szkodzi, klątwa to zły pomysł-co nam da, że i ona i my będziemy m > ieli żle w życiu? Lepiej zastosować na nią magię wiążącą, blokującą, ograniczaj > ącą jej działanie na naszą osobę. Trzeba rozróżnić- bo z tego co tutaj poczytałam to wrzucacie wszystko do jednego worka.. Co innego jest rzucenie klątwy, co innego złorzeczenia a co innego konsekwencje tegoż czynienia. Klątwa może działać na całe pokolenia- np. w linii męskiej nie będzie potomków, albo będą określone choroby, czy jeśli będzie prowadziło się własny biznes- będą bankructwa itp. itd. Zdjęcie klątwy jest bardzo trudne i MUSI być kontakt osobisty- tak jak przy egzorcyzmach. Rytuału egzorcyzmu nie da się przeprowadzić na odległość. Natomiast złorzeczenia , oczyszczanie z negatywnej energii, usuwanie podłączeń można niwelować na odległość. Co innego są konsekwencje – jeśli świadomie złorzeczymy, rzucamy uroki czy klątwy jak zaanonsował się Czar-odziej (czyli zajmuje się czarną magią. ). Z pewnym wyjątkiem- bo on wie w jaki sposób zabezpieczyć się przed tym by to do niego nie wróciło, a do osoby zlecającej takie działanie. Jakie mogą być konsekwencje?- Różne- bo jeśli sprawa dotyczy spraw uczuciowych i zadziałamy w tej sferze to np. u tej osoby będą kłótnie w związku, czy długi czas nie będzie mogła znaleźć partnera, ale u ciebie posypie się jeszcze bardziej- może nie skończyć się na jednym rozwodzie ale na kilku.. Jeśli dotyczy sfery materialnej- u niej mogą być awarie sprzętu- ale da się go naprawić a powrót – musisz kupić nowy, ona będzie miała zablokowany awans w pracy a Ty możesz ją stracić, jej może się zepsuć auto- ty możesz mieć wypadek i je stracić, albo mogą ci je ukraść. Jeśli w sferę zdrowotną- ona będzie miała katar ty zapalenie płuc – oczywiście to są przykłady pokazujące skalę- że emitowanie negatywnej energii działa ale ZWIELOKROTNIONE wraca do sprawcy. Jeśli zdrowo napsocimy- może być prawo karmy- czyli powrót w postaci długów karmicznych- rodziny, pracy, wolności, ciała, czy władzy. Czyli ponosimy konsekwencje nie tylko w tym życiu w którym to zrobiliśmy, ale i w następnych wcieleniach- często spotykamy się z naszą ofiarą w sytuacji odwrotnej. Do pomocy psychiatrycznej bardzo często kwalifikowane są ofiary opętań – ale i owszem jeśli ktoś jest słabszy psychicznie i na skutek rozstania , czy problemów w pracy- z powodu jej braku wpadnie w depresję to jak najbardziej musi mieć udzieloną fachową pomoc psychiatry- często hospitalizację. Po czym poznać , że padliśmy ofiarą takich działań? Na płaszczyźnie zdrowotnej- są to bardzo często sprawy bardzo bolesne- intensywność dolegliwości jest często proporcjonalna do siły jej działania- np. ból zęba- często na pierwszy rzut oka zdrowego, nie dającego wcześniej dolegliwości i niestety nie reagującego na leki dostępne w aptece bez recepty, zastrzały, zanokcica , migrena, różnego rodzaju dolegliwości bólowe- z chorób np. półpasiec- bolesny ale od niego się raczej nie umiera ( chociaż oczywiście jeśli się nie zajmiemy dolegliwością to od wszystkiego można w konsekwencji stracić życie )- ale chodzi mi o główny sens, możemy mieć różnego rodzaju wypadki, wywrotka na prostej drodze. Miałam kiedyś klientkę, która miała zatarg z teściową- klientka upadła na korytarzu i miała stłuczoną nogę, natomiast jej teściowa złamała nogę podczas snu w łóżku – spała w sypialni małżeńskiej ( mimo, że była już wdową) gdzie były dwa połączone łóżka- mało tego złamanie było paskudne i się bardzo nacierpiała- niestety w starszym wieku złamania nie goją się szybko. I to nie był powrót za klątwę a za zawiść i złorzeczenie. Niestety osoby zajmujące się czarną magią nie informują osób zgłaszających się do nich o konsekwencjach- bo po co- skoro straciliby potencjalnego klienta na usuwanie konsekwencji swoich czynów-również- ale tak jak już napisałam zdejmowanie klątw- jest bardzo trudnym przedsięwzięciem. Z jednej strony cieszę się, że za pomocą internetu mamy dostęp do wielu informacji ale z drugiej ogarnia mnie przerażenie, jak czytam z jaką łatwością i lekkością ktoś chce niszczyć komuś życie! I odnosi się to do osób szukających informacji na temat rzucania klątw i osób zajmujących się czarną magią. Ale niestety ZŁO i DOBRO istnieje od zarania dziejów i ja mogę tylko uświadamiać konsekwencje takich czynów i starać się je niwelować. Jak najbardziej zgadzam się z Black.thorn- by neutralizować działanie innych osób, zabezpieczyć się i zapobiegać niż sprowadzać na siebie "klęski egipskie" i to na własne życzenie. A pamiętać trzeba jeszcze o jednym, że karą za takie działanie- oprócz tego o czym wspomniałam- jest uderzenie w to na czym najbardziej ci zależy...Jeśli chcesz się zabezpieczyć- napisz przez allegro- ezo7( już kiedyś tu pisałam, że cenię sobie prywatność i nie chce podawać tu adresu e-mail)- pomogę ci ja zajmują się Białą Magią- oczywiście bezpłatnie, na allegro nie wystawiam takich aukcji.Pozdrawiam i życzę by wszyscy szukali takiej formy reakcji- zapobieganie a nie szkodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ceramic [...] 20.06.11, 10:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-ezo7 Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 20.06.11, 11:33 ceramic napisał: > Jak to jest? Czy poznanie swojej daty śmierci to też można określić jako swego > rodzaju klątwę? > I czy myślicie, że na przykład tutaj : vsevidno.com/vivusa.html naprawdę można dowiedzieć się co i kiedy nas czeka? Przepraszam, ale czy nie pomyliły Ci się wątki?-w sprawie tego tematu jest : "data śmierci" założony przez ansus16 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilia Re: Są dwie okoliczności... IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.11, 10:07 ... które mają siłę zmienić nasze myślenie i postępowanie, Są to: doświadczenie wielkiego cierpienia i wielkiej radości. Przyszła kiedyś do mnie koleżanka będąca juz u kresu wytrzymałości - podobnie jak i jej kolezanki z pracy- które wykańczała bardzo chimeryczna szefowa i "nie było na nią siły". W miarę jak o niej opowiadała, coraz bardzie opanowywały ją złe emocje i zaczęła życzyć szefowej, "zeby ja szlak trafił" itp. Wtedy przyszlo mi do glowy taka rada.: życzcie jej raczej czegoś co będzie dla niej tak atrakcyjhne, ze sama tę prace opuści." Kolezanka, ktora jest dobrym czlowiekiem i tak brzydko życzyła swej szefowej z krańcowej frustracji i poczucia bezsilności, pochwyciła skwapliwie ten pomysł i chyba jeszcze kogoś w pracy do niego przekonała. W kazdym razie za jakis czas zadzwoniła, że ich gorące prośby spełniły się, bo oto ich szefowa, kobieta pod czterdziestkę po kilku poronieniach z wyrokiem bezdzietności zaszła w ciążę, którą trzeba będzie podtrzymywać, ale lekarze dają szanse, że się uda, a to oczywiscie wiąże się z dłuuugim urlopowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bulawy Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 26.06.11, 21:49 [b]nie wstawiaj tych smiesznych linkow wykup reklame Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic.anna30 Re: konsekwencje rzucenia klątwy? 07.07.11, 16:56 fantastic.anna30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: 192.251.226.* 07.07.11, 19:14 bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czar-odziej Re: konsekwencje rzucenia klątwy? IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 11:19 Witam, zajmuję się rzucaniem klątw i uroków a także zdejmowaniem ich. Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy proszę pisać na ten e-mail: jacek1771@gmail.com Cena do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś