Dodaj do ulubionych

Samotność karmiczna

29.12.10, 11:04
Jeśli są związki karmiczne ,to może istnieć także samotność karmiczna taka " z przeznaczenia".Są osoby ,które przez całe życie nigdy nie miały żadnego partnera życiowego.Być może w ich obecnym wcieleniu nie są przewidziane związki o charakterze partnerskim.I ja jestem jedną z takich osób.Zawsze miałam takie przekonanie,że do końca życia będę sama i tak jest.To nie jest tak że ja to sobie wmawiam i dlatego to tak się dzieje,ale takie są fakty.Po prostu nie interesuje mnie życie z partnerem,mam taką osobowość wręcz stworzoną do życia samotnego.Zawsze byłam indywidualistką nie lubiącą się przystosowywać do grupy i tak mi już zostało.
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: Samotność karmiczna IP: 46.112.126.* 29.12.10, 11:50
      Coś w tym jest. Ja mam tak samo jak Ty, też nie miałam partnera i nie zamierzam mieć. Nie ciągnie mnie do związków. Żadnych związków. I najlepiej czuję się we własnym towarzystwie.
      Nie wiem tylko, czemu innych to drażni.
      • wildcat_x1 Re: Samotność karmiczna 29.12.10, 13:06
        I oprócz tego jestem także bezdzietna z wyboru.Do posiadania dzieci też nigdy mnie nie ciągnęło.A potrzeba samotności może też być związana z introwertyzmem.To normalny typ osobowości.A ludzie generalnie nie lubią nonkonformistów odbiegających od stada.A znasz swój horoskop?
        • Gość: nina Re: Samotność karmiczna IP: 46.113.46.* 29.12.10, 14:09
          Też nie chce mieć dzieci :). Nie mam instynktu macierzyńskiego.

A znasz swój horoskop? - tak. Mam słońce i wenus w XII domu a to podobno już świadczy o skłonności do samotności.

• wildcat_x1 Re: Samotność karmiczna 29.12.10, 14:39
            A ja mam Saturna w 11 domu,też daje to takie skłonności.No i Plutona mam na ascendencie,co w ogóle wiąże się z silnym chronieniem swojej niezależności i skłonnością do życia we własnym świecie.No i ten Pluton jest w opozycji do Słońca w 7 domu.Ciekawa jestem czy można za pomocą Tarota stwierdzić karmiczne inklinacje do samotności przez całe życie.
            • Gość: ola Re: Samotność karmiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 15:05
              ja tez mam Slonce i Wenus w 12 domu.. i tez duzo samotnosci w moim zyciu, tzn nie chce zyc samotnie cały czas bo wolę z męzczyzną ale potrafię zyc sama, nie boje się samotnosci, nie wariuję od tego, nawet lubię ten swoj własny świat, swoją przestrzen itp. tylko innym bardzo przeszkadza ze atrakcyjna kobieta w "pewnym wieku" nie szuka męża, nie ciągnie jej do urodzenia dziecka.. dla przecietnych ludzi to kosmos, zwlaszcza przecietnych dziewczyn, dla ktorych mąz i dziecko to priorytet w zyciu. a ja zawsze mialam inne podejscie, inne poglądy i za nic od nich nie odstąpię :)
            • Gość: nina Re: Samotność karmiczna IP: 188.33.25.* 29.12.10, 16:56
              Nie wiem jak jest z Tarotem. Ale jestem numerologiczną 9 (i to potrójnie) a ta wibracja niesie podobno ze sobą dużą potrzebę niezależności.
              • Gość: xenia Re: Samotność karmiczna IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.10, 17:12
                a ja o zwiazku nie mysle wiec te mysli sie nie materializuja, mam rozne inne rzeczy w glowie ktore chce realizowac, tez dobrze mi samej ale chcialabym miec powaznego faceta, drazni mnie ze inni maja a ja nie
    • Gość: japineksaaaa Re: Samotność karmiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:21
      dziwna ta karma
    • Gość: ula Re: Samotność karmiczna IP: *.aster.pl 25.01.11, 00:12
      Nie wierzę w to, wszystko można człowiekowi wmówić. Mnie wróżka powiedziała, że moim przeznaczeniem jest karma na zostanie zakonnicą. Totalną zdura, bo nawet wierząca nie jestem.
      • wildcat_x1 Re: Samotność karmiczna 27.01.11, 13:44
        To chyba raczej wina tej wróżki i jej braku kompetencji.A co powiesz o osobach ,które zostały samotne do końca życia mimo podjęcia wszelkich starań w temacie szukania partnera?nie znasz takich?Bo ja znam.
    • Gość: Szu Re: Samotność karmiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 17:06
      Jesteście wróżkami?
      • wildcat_x1 Re: Samotność karmiczna 28.01.11, 11:54
        Ja nie jestem ,ale żyję w pojedynkę ze względów karmicznych.
    • agrentowy4321 Re: Samotność karmiczna 05.03.23, 01:25
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Samotność karmiczna 25.04.23, 10:42
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka