Dodaj do ulubionych

Byk i seks

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 01:00
Czy to prawda, że byi wyznają zasadę że seks uprawia się tylko z osobą, którą się kocha? Może jakieś byczki się wypowiedzą jak to u nich jest z tymi zbliżeniami? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Renatka Re: Byk i seks IP: *.dynamic.mm.pl 09.03.11, 07:43
      zgadzam sie z tym co powyzej :) jestem bykiem i seks tylko z ukochanym, wiem wiem ze to niedzisiejsze:)
      • Gość: Gina Re: Byk i seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 12:32
        Nie wiem czy niedzisiejsze ale w moim przekonaniu to fantastyczne :) Super wiedzieć że są jeszcze ludzie którzy cenią monogamię :) Sama trafiłam teraz na byczka i po wielu burzliwych związkach, w których nie brakowało zdrad (nie z mojej strony), mam nadzieję że tym razem mogę zaufać i czuć się bezpiecznie w tej kwestii :)
        pozdrawiam ciepło

ps. a może jacyś panowie byczki się wypowiedzą :) ?
      • Gość: gosc Re: Byk i seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 15:52
        Kobieta byk tak,uprawia sex tylko z milosci,natomiast mezczyzna byk z kim popadnie.Dla niego to tylko wyzycie sexualne
        • Gość: Kacha Re: Byk i seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 16:09
          Nie zgodze sie z poprzednikiem. Mam przyjaciela byka i jest to facet czarujacy nawet mozna by pomyslec flirciarz ale na slowach koniec... zanim sie z kims wiaze i pojdzie do lozka to przyglada sie osobie z kadej strony piec razy i chce ja jaknajlepiej poznac. Obce mu są przygody, i zwiazki oparte tylko na seksie, wiem ze nigdy nie wszedlby w taka relacje. Jak seks to tylko bedac z kims w zwiazku i tylko z tą osobą. Tak jak wczesniej napisalam to moj przyjaciel a nie partner wiec z boku widze jaki jest i wiem co mowie :)
          • Gość: byczka Re: Byk i seks IP: *.ip.netia.com.pl 09.03.11, 18:32
            kobieta byk to tak związek+sex i tylko wtedy. natomiast faceci byki z kim popadnie. zdarzyło mi się poznać kilku byków mają duży temperament i zero hamulców.
            • Gość: Renatka Re: Byk i seks IP: *.dynamic.mm.pl 09.03.11, 21:14
              ja facetow byków nie znam, moze i moje szczescie :) ale mam bliska kolezanke tez byczka i ona ma tak samo jak ja, monogamia miłość wierność i doskonaly seks ;)
              • Gość: Ann Re: Byk i seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 14:51
                byki kochają kasę i sex.
        • Gość: piotr (baran) Re: Byk i seks IP: *.cust.tele2.se 29.01.14, 23:53
          sam jestem z byczyca ktòra jest calkowicie wierna. jestem baranem i tak ja kocham ze sex TYLKO z nia. niewyobrazam sobie innej partnerki opròcz jej. serce + cialo + dusza = wspanialy seks
    • Gość: do Gina Re: Byk i seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 19:34
      Byk jest wyjątkowo stały, wierny, dba o dobro rodziny, wspiera partnera. Z Bykiem - tak.
    • tereska93 Re: Byk i seks 01.02.14, 11:37
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
    • agrentowy4321 Re: Byk i seks 05.03.23, 00:09
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Byk i seks 25.04.23, 09:29
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka