Dodaj do ulubionych

Czy wróżby Lilith Black Moon się sprawdzają?

IP: *.222.245.185.spray.net.pl 11.03.11, 09:59
Chodzi mi wyłącznie o wróżby, nie żadne rytuały itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Czy wróżby Lilith Black Moon się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 10:31
      witam, korzystałam z usługi palenia świec w intencji, oraz dwa razy z wróżby płatnej, i muszę przyznać że w moim przypadku nie sprawdziło sie nic.
    • angela-live Re: Czy wróżby Lilith Black Moon się sprawdzają? 12.03.11, 22:26
      Czytałam na forum że bierze tyle kasy za rytuały i tak sie zastanawiam czy to o niej pisaliscie czy to ktos inny ta słynna Lilith bo jesli ona to nie chce mi sie wierzyc ze ktos kto za 3 rytuały moze dobrze życ bedzie siedział na okragło na portalu,oświeccie mnie jesli ktos wie..i czy ta pani robi rytuały tylko na miłosc chciałam zapytac.
      • Gość: Hania Re: Czy wróżby Lilith Black Moon się sprawdzają? IP: *.vectro.com 12.03.11, 22:43
        Ano bierze, cennik ma że hej.
        Najpazerniejsza,
        Bierze i tyle można dobrego o niej napisać, że bierze dużo (d)
        • Gość: gosc do Hani Re: Czy wróżby Lilith Black Moon się sprawdzają? IP: *.180.244.152.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.11, 23:04
          Ale zobacz jest na portalu ?To chyba coś cienko przedzie bo na portalu tyle nie dostanie,ale to młoda osóbka wyobrażałam ja sobie inaczej po wpisach na forum,jest na takim nowym portalu i też ogłasza rytuały.
          • niemo-ralny Re: Czy wróżby Lilith Black Moon się sprawdzają? 13.03.11, 07:52
            Nie rozumiem tej błazenady na forum. Hania już tu pisała jako Robert i tak jest ciągle. Dziewczyna jest na tych portalach a to, że zastać ją można od czasu do czasu to już inna sprawa. Może pisze artykuł i sobie czasem siedzi, może chce wróżyć tam z jakiś innych powodów. Nie widać by na brak pracy mogła narzekać zwłaszcza, że widzę na jej stronie dwa nowe portale niewróżbiarskie z którym pisze horoskopy. A wy tu na forum jak wiecznie ciotki pracujące w maglu. Te same osoby wciąż się na jej temat wypowiadają negatywnie. O dziwo takie komentarze pojawiają się wszędzie tam gdzie nie trzeba się rejestrować. Później dowiadujemy się, że wystawiają je inne wróżki tak jak było w przypadku Carmilli. Jestem już tyle czasu jej klientem, że mogę stwierdzić jasno : w moim przypadku wróżby i rytuały sprawdziły się i pozostanę wiernym klientem. Natomiast komentarze typu " pazerna " są mało obiektywne i mają na celu zaszkodzić jednocześnie nic nie mówiąc o skuteczności bo to taki klient jej jak ze mnie 8-letni chłopiec. Na szczęście Lilith zaprzestała czytania takich for i brawo. Angela-live zajmij się swoimi wróżbami a nie cennikiem innych wróżek, może wtedy nie będziesz musiała sama rejestrować się na takich portalach. Byłem raz u wróżki Otylii w Warszawie i pobiera 300 a są takie co pobierają i 700 w Sopocie więc raczej to nie są najwyższe z możliwych stawek.
            • angela-live Re: do nie-moralny 13.03.11, 12:26
              Wiesz niemo-ralny ja tylko zapytałam czy to ta sama osoba nie musisz na mnie naskakiwac i bronic Lilith chyba ze sam nia jestes jesli taka rewelacyjna to twojej obrony nie potrzebuje a pozwolisz ze zapytam jesli jej wrozby cie nigdy nie zawiodly to dlaczego w innym watku piszesz ze szukasz wrozki dla twojej mamy a ta nie moze byc Lilith.Dla mnie dziwne jest to ze wróżka bierze po 2000zl i wiecej jak piszecie za rytuał jest geniuszem wszystko sie sprawdza i ma ful klientów i zatrudnia sie na portalach m.in.wizytauwrozki.Na portalach zarobisz pare groszy i tam zatrudniaja sie osoby ktore cienko przeda lub zaczynaja portal to jakas tam reklama i dla twojej informacji ja jestem tylko na 1 portalu parasfera na wiecej nie mam czasu (ja dopiero zaczynam i dla mnie to reklama)a piszac to co napisalam nie obrazam Lilith ani nikogo a po to jest forum by zapytac i nie wiem co cie tak urazilo i dlaczego jej tak bronisz z mojej strony nic nie bylo co by mialo obrazic te kobiete.Pozdrawiam cie i twoja cudowna wrozke zaprowadz tez mame po co szukac innej jak ta dobra jest, bo sie osmieszasz a tak na marginesie darmowe wrozki tez ci tu wrozyly na forum sprawdzasz Lilith czy pomagasz jej pisac artykuł dziwne bo ja nie zwierzam sie swoim klientom , a ty tak duzo o niej wiesz kim jestes nie-moralny.
              • niemo-ralny Re: do Angela-live 13.03.11, 12:55
                Jeżeli już tak pięknie przeszukujesz wątki to powinnaś wiedzieć, że Lilith nie jestem a pisze tu dłużej niż ty i żal mi wróżek które niby nic nie mówią ale sugerują, że tamta wróżka ewentualnie to nie ma co robić i siedzi gdzieś tam bo to jest po prostu przykre. A wyraźnie również zapytałem się i powiedziałam dlaczego moja mama chce się wybrać do Eugenii lub Wiery. Powodzenia więc Angela-live we wróżbach i dalszych postach. Myślę, że jeżeli jesteś wróżką to warto na to forum wnieść coś innego niż rozmowy o konkurencji i reklamowanie samej siebie. Napisz coś o tarocie czy powróż za darmo. Wszyscy będziemy się cieszyć i z chęcią skorzystam. Post nie miał na celu obrażenie ciebie tylko mam już serdecznie dość po półtora roku obecności tu takich wpisów i zero tematów które cieszą oko. A jeżeli chcesz o to zapytać ot adres e-mail lilith666_black_moon@okulta.pl gg 3267975 możesz napisać i zapytać się jej przecież wprost.
                • Gość: UPS Re: do Angela-live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 13:01
                  Reklama.
                  • niemo-ralny Re: do Angela-live 13.03.11, 13:04
                    i obrabianie tyłka.
            • iwooo19 Re: Czy wróżby Lilith Black Moon się sprawdzają? 21.03.11, 14:50
              pazerna:/ a ile waszym zdaniem powinin kosztowac rytuał i czy byscie chcieli żeby ktos za 200 zł na przykład bawił sie wami ,bo napewno sa osoby które robiłyby to (i pewnie też robia) dla zabawy o zgrozo albo z zemsty ...
              ja uważam ze jak kosztuje duzo to kazdy sie zastanowi pozatym ma prawo sie cenić ktoś kto pracował na to i uczy sie i wie o magi no i ma dar dla mnie to fascynujace że moge odczuć jej działanie dzięki takiej osobie ..
              a za 200 zł to wibrator sobie można kupić ,,bez zastanowienia

pozdrawiam wszystkich
    • agrentowy4321 Re: Czy wróżby Lilith Black Moon się sprawdzają? 05.03.23, 00:08
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Czy wróżby Lilith Black Moon się sprawdzają? 25.04.23, 09:27
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka