Gość: TAKA_JEDNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:49 Witam Miłe Forumowiczki:) mam pytanko jak długo czeka sie na spełnienie wróżby? dodam że u wróżki byłam pod koniec lutego. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W. Re: Ile się czeka? IP: *.opera-mini.net 02.06.11, 16:12 Tyle ile trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ile się czeka? IP: *.dynamic.mm.pl 02.06.11, 18:48 ale zabawna odpowiedz oj bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
marza-nna Re: Ile się czeka? 02.06.11, 20:25 Jakie pytanie,taka odpowiedz.... Przeciez wrózka okreslila czas,kiedy i co sie wydarzy,prawda?Więc...tyle sie czeka. Chyba ,ze wrozba byla typu....kiedys w przyszlosci...moze się to albo tamto wydarzy...a jesli się nei wydarzy,tos sama winna,bos nie zrobiła tego czy tamtego...lub rano z łozka nie wstałas...bo wrózka mylic sie nie moze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ile się czeka? IP: *.dynamic.mm.pl 03.06.11, 07:59 no dobra. piszesz ze glupie pytanie ale z doswiadczenia wiem, ze wróżki unikają okreslania czasu swoich wizji ! uwazająże czas nie istnieje....... w kartach oczywiscie.............. wiec dlatego dziewczyna sie pewnie pyta i wiecej zrozumienia ;))))))))) mamy piatek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKA_JEDNA Re: Ile się czeka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 13:28 Dokładnie tak było. Wróżka u której byłam twierdzi że okreslenie czasu w kartach jest bardzo trudne, wiec nie znam terminu:( Dlatego założyłam ten wątek. Pozdrawiam i zyczę udanego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjazna Re: Ile się czeka? IP: *.kalisz.mm.pl 10.06.11, 16:48 Zazwyczaj bywa tak,że te niedobre wiadomości szybko się sprawdzają a na dobre czekasz i czekasz dłuuugo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś