Dodaj do ulubionych

lilith:rytuały??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.11, 16:32
CZy działają jej uroki miłosne???
Obserwuj wątek
    • Gość: byla klientka Re: lilith:rytuały?? IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 18:32
      NIE!!!
      • Gość: ja Re: lilith:rytuały?? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.11, 18:46
        niestety nie:(
        • Gość: Karolina Re: lilith:rytuały?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 19:39
          A ja śmiem twierdzic ze dzialaja. Powiem wiecej, pokusze sie o stwierdzenie, ze Lilith to jedyna osoba, tutaj na forum banjmniej, ktora potrafi taki ryt wykonac skutecznie. A zanim do niej trafilam to poznalam kilku takich co obiecywali gruszki na wierzbie i na obietnicach sie konczylo.... Ale wybor nalezy do kazdego z was....
          • marza-nna wskrzeszanie? 10.06.11, 20:11
            Wskrzeszamy Lilith ???Znowu poluje na ofiary,tfuuu,na klientów?I zaczna sie pyskówki,wulgaryzmy itp.:-( Koszmar ,czyli lilith nadchodzi!Kryc się!!!!
            • Gość: Ania Re: wskrzeszanie? IP: *.jmdi.pl 10.06.11, 20:33
              Lilith dziala. o ile moze nie we wszystkich przypadkach dochodzi do związku to odzyskanie kontaktu nastąpi napewno...Wiadomo, ze co czlowiek to inna sytuacja
              • Gość: I Re: wskrzeszanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 20:39
                zaczyna się letni sezon czas rozpocząć polowanie na jeleni :d
                • Gość: Ania Re: wskrzeszanie? IP: *.jmdi.pl 10.06.11, 20:45
                  wcale nie jeleni, kontakt z Lilith jest dobry, pomimo wielu klientów odpowiada na maile, doradza. Jeśli ktoś ją tak negatywnie ocenia tu co chiwlę to wskażcie kogoś lepszego, bo mi po półrocznych poszukiwaniach ona najbardziej przypadła do gustu
                  • marza-nna Re: wskrzeszanie? 10.06.11, 21:09
                    Jednak wskrzeszanie:-)))
                    Sezon letni sie zaczyna,to i lilith sie pojawia...sie wyłania z niebytu jak łania,hi hi
                    • Gość: do ani Re: wskrzeszanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 22:12
                      nie dochodzi do zwiazku ale odzyskanie kontkatu tak? a ty tak mialas Aniu ? mozesz cos wiecej powiedziec?
                      • Gość: Ania Re: wskrzeszanie? IP: *.jmdi.pl 10.06.11, 22:14
                        ja nie ale znam przypadki gdzie był
    • bulawy Re: lilith:rytuały?? 10.06.11, 23:34
      napisałam do niej na portal wrozby online email o wycene rytuału na poprawe w sferze materii ,ale wyceniła na 600zł skorzystałam u innej osoby za 50zł i widze ze działa (w ciagu 7dni zadziałał)
      • Gość: do ani Re: lilith:rytuały?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 00:10
        czyli rytual moze zadzialac nie dokonca? a kontakt sie odnowil i co dalej mozesz opisac ten przypadek choc w skrocie?
        • Gość: gosc Re: lilith:rytuały?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 14:48
          f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=7770
          Tam ja rowniez reklamuja, oraz trzepia kase.
          • Gość: aneta Re: lilith:rytuały?? IP: *.play-internet.pl 13.06.11, 07:05
            Co się dziwicie, idą wakacje, potrzebne są jej pieniądze ;d
            • Gość: iwka1111 Re: lilith:rytuały?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 17:38
              hmm,,napewno nie jest naciągaczką i ta osoba nie pisze o sobie na forum sama o sobie tak uważam
              • damaztarotem Re: lilith:rytuały?? 16.07.11, 07:47
                Buławy a u kogo robiłaś ten rytuał ? bo nie podajesz.
      • bulawy Re: lilith:rytuały?? 16.07.11, 12:40
        u wróżki Henrietty,ale to był rytuał na poprawe w sferze finansowej ,w uczuciach u mnie póki co ok.
        • damaztarotem Re: lilith:rytuały?? 16.07.11, 12:43
          I po jakim czasie nastąpiła poprawa? Można ją znaleźć gdzieś poza portalem?
    • agrentowy4321 Re: lilith:rytuały?? 04.03.23, 22:58
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: lilith:rytuały?? 25.04.23, 08:15
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka