Gość: mania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.11, 16:32 CZy działają jej uroki miłosne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byla klientka Re: lilith:rytuały?? IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 18:32 NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lilith:rytuały?? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.11, 18:46 niestety nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: lilith:rytuały?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 19:39 A ja śmiem twierdzic ze dzialaja. Powiem wiecej, pokusze sie o stwierdzenie, ze Lilith to jedyna osoba, tutaj na forum banjmniej, ktora potrafi taki ryt wykonac skutecznie. A zanim do niej trafilam to poznalam kilku takich co obiecywali gruszki na wierzbie i na obietnicach sie konczylo.... Ale wybor nalezy do kazdego z was.... Odpowiedz Link Zgłoś
marza-nna wskrzeszanie? 10.06.11, 20:11 Wskrzeszamy Lilith ???Znowu poluje na ofiary,tfuuu,na klientów?I zaczna sie pyskówki,wulgaryzmy itp.:-( Koszmar ,czyli lilith nadchodzi!Kryc się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wskrzeszanie? IP: *.jmdi.pl 10.06.11, 20:33 Lilith dziala. o ile moze nie we wszystkich przypadkach dochodzi do związku to odzyskanie kontaktu nastąpi napewno...Wiadomo, ze co czlowiek to inna sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: wskrzeszanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 20:39 zaczyna się letni sezon czas rozpocząć polowanie na jeleni :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wskrzeszanie? IP: *.jmdi.pl 10.06.11, 20:45 wcale nie jeleni, kontakt z Lilith jest dobry, pomimo wielu klientów odpowiada na maile, doradza. Jeśli ktoś ją tak negatywnie ocenia tu co chiwlę to wskażcie kogoś lepszego, bo mi po półrocznych poszukiwaniach ona najbardziej przypadła do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
marza-nna Re: wskrzeszanie? 10.06.11, 21:09 Jednak wskrzeszanie:-))) Sezon letni sie zaczyna,to i lilith sie pojawia...sie wyłania z niebytu jak łania,hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ani Re: wskrzeszanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 22:12 nie dochodzi do zwiazku ale odzyskanie kontkatu tak? a ty tak mialas Aniu ? mozesz cos wiecej powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wskrzeszanie? IP: *.jmdi.pl 10.06.11, 22:14 ja nie ale znam przypadki gdzie był Odpowiedz Link Zgłoś
bulawy Re: lilith:rytuały?? 10.06.11, 23:34 napisałam do niej na portal wrozby online email o wycene rytuału na poprawe w sferze materii ,ale wyceniła na 600zł skorzystałam u innej osoby za 50zł i widze ze działa (w ciagu 7dni zadziałał) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ani Re: lilith:rytuały?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 00:10 czyli rytual moze zadzialac nie dokonca? a kontakt sie odnowil i co dalej mozesz opisac ten przypadek choc w skrocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lilith:rytuały?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 14:48 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=7770 Tam ja rowniez reklamuja, oraz trzepia kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: lilith:rytuały?? IP: *.play-internet.pl 13.06.11, 07:05 Co się dziwicie, idą wakacje, potrzebne są jej pieniądze ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka1111 Re: lilith:rytuały?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 17:38 hmm,,napewno nie jest naciągaczką i ta osoba nie pisze o sobie na forum sama o sobie tak uważam Odpowiedz Link Zgłoś
damaztarotem Re: lilith:rytuały?? 16.07.11, 07:47 Buławy a u kogo robiłaś ten rytuał ? bo nie podajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bulawy Re: lilith:rytuały?? 16.07.11, 12:40 u wróżki Henrietty,ale to był rytuał na poprawe w sferze finansowej ,w uczuciach u mnie póki co ok. Odpowiedz Link Zgłoś
damaztarotem Re: lilith:rytuały?? 16.07.11, 12:43 I po jakim czasie nastąpiła poprawa? Można ją znaleźć gdzieś poza portalem? Odpowiedz Link Zgłoś