Dodaj do ulubionych

wróżba za darmo:)

08.07.11, 20:19
Witam
Jestem znaną wróżką, ale tu chcę wystąpić bez presji nazwiska. Nikt nie oskarży mnie o reklamę.
Zapraszam.
Proszę tylko o podziękowanie oraz odpowiedź, czy wróżba jest trafna. Z uwagi na małą ilość czasu, odpowiedzi będą zwięzłe ale treściwe.
Odpowiadam na wybrane pytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: wróżba za darmo:) IP: *.profibernet.dk 08.07.11, 20:41
      Witam :)

Jeślii moge prosić o wróżbę, chciałabym wiedzieć, jak się potoczy moje życie uczuciowe w najbliższym czasie. Obecnie jestem sama. Pozdrawiam :)
      • Gość: Mała Ona Pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 20:45
        Witam, czy będę z mężczyzną którego kocham.
        Pozdr.
        • dobra-wrozka1 Mała Ona 08.07.11, 23:56
          Tak, związek karmiczny. trudny zatem i to bardzo.
          • Gość: Mała Ona Karma? IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.11, 22:32
            Ściągnęłam sobie kiedyś program z numerologi, obliczał również związki karmiczne, i wyszło mi że nie jestem z Nim w takim związku, z czego się ucieszyłam-bo wiem,ze to nie jest powód aby się cieszyć. Czy byłabyś tak uprzejma i sprawdziła to jeszcze raz? Ja ur. 08-01-79, on 30-04-1978r.
            Byłabym Ci wdzięczna.
            • Gość: Mała Ona Re: Karma? IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 20:40
              Nie podziękowałam za poświęcony mi czas, i za wróżbę, która i tak jest dla mnie korzystna, nawet jeśli to karmiczna miłość. Dziękuje i pozdrawiam.
          • Gość: Mała Ona Wróżba nie spełnia się. IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 12:15
            Nic się nie sprawdziło z tego co Pani powiedziała, mężczyzna o którego pytałam - jest szczęśliwy w związku z inną kobietą..
          • your-wales Czy kiedyś jeszcze będziemy razem 17.10.11, 23:03
            urodziłam sie 02.07.1962 ,on 05.07.1959 ,musiałam podjać decyzje o rozstaniu prawie 2 lata temu ,ale do tej pory tęsknie myśle ,czy nasze drogi życiowe kiedys znowu sie skrzyżują ,pozdrawiam i dziękuję
            • dobra-wrozka1 Re: Czy kiedyś jeszcze będziemy razem 04.11.11, 10:03
              Rozstaliście się bezpowrotnie. Pzrykro mi, chociaż widzę jakieś wieści, powrót ale nie odnowienie zwiazku.
              Zamknij ten rozdział, nie rozpaczaj i nie koncetruj się na nim, to Ci nic nie da, nie pomoże. Odzyskaj siły i wówczas gołąb z wiadomością od niego przyleci do Ciebie. Nie oczekując niemożliwego, otrzymasz je.
          • butterfly130 Re: Mała Ona 13.07.12, 18:18
            Czy bratowa Ewa 251274 i Andrzej 011076 rozwiodą się czy będzie wszytko dobrze w ich małżeństwie?
          • czerepa0 Re: Mała Ona 07.11.12, 10:26
            Wróżko, czy będę wkrótce z kimś?
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 08.07.11, 23:49
        Jesteś po rozstaniu moja droga i to poważnym.Sylwio, spotkasz miłość oraz silny pociąg fizyczny do niego odczuwać będziesz. On zresztą również.
        nie będziesz samotną kobietą. Tylko zamążpójście w kartach stoi w opozycji, ale może warto swój umysł, podświadomość przeprogramować. ( o tym nei chcę tu pisać, by nie stracić anonimowości)
        Sylwio, coś się odrodzi i w międzyczasie pojawi się nowy mężczyzna na horyzoncie, będziesz miała dylemat.
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:)-SYLWIA 08.07.11, 23:50
        Jesteś po rozstaniu moja droga i to poważnym.Sylwio, spotkasz miłość oraz silny pociąg fizyczny do niego odczuwać będziesz. On zresztą również.
        nie będziesz samotną kobietą. Tylko zamążpójście w kartach stoi w opozycji, ale może warto swój umysł, podświadomość przeprogramować. ( o tym nei chcę tu pisać, by nie stracić anonimowości)
        Sylwio, coś się odrodzi i w międzyczasie pojawi się nowy mężczyzna na horyzoncie, będziesz miała dylemat.

ps
        Przepraszam źle wpisałam post.
        • Gość: Sylwia Re: wróżba za darmo:)-SYLWIA IP: *.profibernet.dk 09.07.11, 03:02
          dziekuje :) Co to oznacza, ze zamazpojscie stoi w opozycji?

Piszesz o odrodzeniu i dylemacie - czy chodzi o wybor miedzy moim bylym partnerem a kims nowym? Dobrze rozumiem?

Pozdrawiam :)
      • przemek7532 Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 19:56
        WITAM.JAK POTOPCZY SIE MOJE ZYCIE Z PATRYCJĄ.I JAK WYGLĄDAJĄ MOJE FINANSE W PRZYSZŁOŚĆI
      • kinia735 Re: wróżba za darmo:) 22.07.11, 16:22
        Ja wierzę w przepowiednie .Weszłam na stronę internetową i się opłacało .Polecam .
      • Gość: gość Re: wróżba za darmo:) IP: 78.9.160.* 25.07.11, 18:23
        ostatnio natknęłam sie na ciekawą stronkę linkaturs.com/news0041.php wejdźcie sami i sie przekonajcie :)
        • Gość: nie musisz Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 18:51
          To żałosne, nie wklejaj tego wszędzie, jak jest interesujące to sobie czytaj non stop, a innych nie nagabuj
      • Gość: m Re: wróżba za darmo:) IP: *.tktelekom.pl 02.10.12, 15:36
        Witam serdecznie. chciałabym wiedzieć czy zdałam egzamin czy nie. to ważne.
        • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 23.10.12, 16:13
          wg mnie tak.
          Kliknij na link "ciekawy wątek", niech wróżby za darmo będą promowane:)

Gość portalu: m napisał(a):

> Witam serdecznie. chciałabym wiedzieć czy zdałam egzamin czy nie. to ważne.
      • Gość: aga pytanie o miłość IP: *.smevpn.tpnet.pl 21.11.12, 08:48
        mam pytanie czy będę z facetem z którym sie rozstałam niedawno. zależy mi na nic bardzo
        • dobra-wrozka1 Re: pytanie o miłość 21.11.12, 12:09
          nie.
      • Gość: ona Re: wróżba za darmo:) IP: *.164.246.94.ip4.artcom.pl 25.04.14, 19:21
        11.12.1988 co mnie czeka w życiu uczuciowym,kiedy będę mieć kogos na stałe?
    • zaplanowana Re: wróżba za darmo:) 08.07.11, 20:44
      Ja bym bardzo chciała wiedzieć, czy pogodzę sie z mężczyzną, którego kocham. I co on do mnie czuje. Dziękuję:)) i bardzo proszę...
      • Gość: starająca Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 20:46
        Od kilku miesięcy staram się z mężem o dziecko. Chciałam się spytać czy do końca roku zajdę w ciążę. I co stoi na przeszkodzie.
        • dobra-wrozka1 starająca 09.07.11, 00:03
          istnieje taka możliwość. Nie chcę Ci pisać o rzeczach których nie zrozumiesz. Ale masz słąbe jajeczkowanie. Czyli drobny problem leży po Twojej stronie. Będziesz jednak mamą, będziesz miała dziecko.
          w razie kłopotów jednak masz dwa wyjścia, albo terapia psychoterapeutyczna, albo drobny zabieg.
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 08.07.11, 23:57
        tu jest jeszcze jedna osoba. Jeśli chcesz związek naprawić to trzeba się śpieszyć.
        Ma do Ciebie uczucia ale i ktoś jeszcze zajmuje jego serce i umysł.
      • dobra-wrozka1 Zaplanowana 09.07.11, 00:00
        tu jest jeszcze jedna osoba. Jeśli chcesz związek naprawić to trzeba się śpieszyć.
        Ma do Ciebie uczucia ale i ktoś jeszcze zajmuje jego serce i umysł.
    • Gość: prosba o wrozbe Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 08.07.11, 20:47
      Bardzo prosze o pomoc - z ktorym mezczyzna zbuduje stabilizacje i ktory z nich bedzie dla mnie bardziej odpowiedni?
      M. (Rak) czy J. (Strzelec)?
      Z gory dziekuje za poswiecony czas, zapewniam informacje zwrotna
      • Gość: prosba o wrozbe Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 09.07.11, 00:14
        Dobra Wrozko, prosze mnie nie pomijac - tak bardzo czekam na wsparcie, jestem w kropce, a decyzje musze podjac :(
    • femina77 Re: wróżba za darmo:) 08.07.11, 20:52
      anna 25.02.1977 czy spotkam mężczyznę u boku którego znajdę szczęście ? jestem singlem, pozdrawiam
      • dobra-wrozka1 femina77 09.07.11, 00:06
        zajmie Ci to trochę czasu, ale znajdziesz. Jeśli chcesz przyśpieszyć, nie udawaj przed innymi, a zwłaszcza przed samą sobą, że na tym Ci nie zależy.
        za długo byłaś sama. Teraz możesz to zmienić, tylko dlaczego boisz się związków i ślubu?
        • femina77 Re: femina77 10.07.11, 20:36
          dziękuje za odp mam nadzieje ze sie uda

pozdrawiam
    • przemek7532 Re: wróżba za darmo:) 08.07.11, 21:10
      WITAM,MAM PYTANIE CZY JESZCZE SZCZĘSLIWY Z PATRYCJĄ?I CZY WRÓCI DO MNIE? I JAK POTOCZĄ SIĘ SPRAWY FINASOWEO MNIE.Z GÓRY DZIEKUJĘ
      • Gość: gosc Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.mm.pl 08.07.11, 21:18
        11.05.1971 renata czy moj partner nadal ma mnie w sercu? czy myśli? czy pogodzimy sie?
        • carmen310 Re: wróżba za darmo:) 08.07.11, 21:23
          Witam serdecznie, chce się zapytać czy spotkam na swojej drodze prawdziwą miłość, na którą tak czekam, w jakich okolicznościach bym tą osobę poznała, w jakim przedziale wiekowym i kiedy to naprawdę nastąpi. Karina ur. 20.03.1979.
          • dobra-wrozka1 cameron 09.07.11, 00:13
            Tak spotkasz, wiąże się to z podróżą i ze zmianą życia.na miłość stałaś się otwarta
            • carmen310 Re: cameron 09.07.11, 11:10
              Seredecznie witam, oraz bardzo dziękuje za wróżbe. Mam nadzieje że się sprawdzi. Życze Pani wszystkiego najlepszego oraz miłego i spokojnego weekendu.
        • dobra-wrozka1 11.05.1971 renata 09.07.11, 00:11
          Tak kocha Cię.
          to as łączy.
          nie wolno tylko abyście się oszukiwali, Bedziesz górą. Twoje na wierzchu.
          • Gość: gosc podziekowania od Renaty IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.11, 09:24
            Dziękuje :)
            • Gość: gosc Re: podziekowania od Renaty IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.11, 09:33
              Zapomnialam, że prosila Pani o informacje czy odpowiedz jest trafna. Pisze Pani że kocha i ze będe góra. Ale on sie wcale nie odzywa. Nie wiem, moze potrzebuje czasu by zrozumiec swoj blad, nie wiem :( Ciekawa jestem kiedy nasze relacje zaczną sie prostować.
              • dobra-wrozka1 Re: podziekowania od Renaty 09.07.11, 09:57
                Dlatego napisałam "będziesz górą, twoje na wierzchu". Nie bez powodu użyłam tych słów moja droga.
                Miłość między wami jest, a karty pokazały mi że racja po Pani stronie będzie.
                Pisałam że kocha bo tak widzę, ale jeśli Twoje na wierzchu to czy nie zabije to miłości, uczuć? Konieczny jest kompromis.
              • aga2_dwa Re: podziekowania od Renaty 09.07.11, 10:23
                Gość portalu: gosc napisał(a):

> Zapomnialam, że prosila Pani o informacje czy odpowiedz jest trafna. Pisze Pani
                > że kocha i ze będe góra. Ale on sie wcale nie odzywa. Nie wiem, moze potrzebuj
                > e czasu by zrozumiec swoj blad, nie wiem :( Ciekawa jestem kiedy nasze relacje
                > zaczną sie prostować.
                Do pani Renaty:
                To juz trwa kilka albo kilkanascie miesiecy ,nie bedziecie razem .Karty wyraznie pokazuja milosc ale tylko z pani pani Renato strony mezczyzna jest odwrocony ale nie w pani strone.Karty radza otworzyc sie na inna milosc przestac zyc w swiecie fantazji i złudzen.Jesli dokona pani w swoim zyciu zmian pojawi sie milosc ,ale nowa (nie on i nikt z przeszlosci).Pozdrawiam serdecznie
                • Gość: gosc to Pani jest dobrą wróżka? IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.11, 10:31
                  nie rozumiem
                  • aga2_dwa Re: to Pani jest dobrą wróżka? 09.07.11, 10:52
                    czego nie rozumiesz ,czytam odpowiedzi tej "dobrej wrozki" i widze ze m.in w twoim wypadku (Renata) nie udało sie pani wrozce złapac pomostu i wrozba wyszła nie trafiona wiec pozwoliłam sobie zrobic poprawke i co tu jest do zrozumienia .
                    Gdybym byla nia to na logike napisałabym ci od razu jak jest bo to widac jak na dłoni !!!
      • dobra-wrozka1 przemek7532 09.07.11, 00:09
        Powrót zależy od niej i karty kładą się tajemnicą, więc na pytanie 1 nie dam Ci odpowiedzi.
        Ale czy będziesz umiał z nią żyć wiedząc o tym, że możesz być tym drugim?
        Pieniądze.
        Tutaj niż. Na dobre pieniądze będziesz musiał dłużej poczekać. Ja widzę zastój.
    • Gość: sky3six Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 21:20
      dostałam wypowiedzenie z pracy. Miałam pracowac do końca roku, skończyło się wcześniej. Trochę moja wina, bo niepokorna jestem, tzn. zamiast poddać kark, podnioslam.A szefowa lubi tych grzecznych.
      Pal szesc, to i tak przyspieszyło sprawę o 4-5 miesięcy. Tylko, czy i kiedy mniej więcej robotę znajdę.szukam intensywnie i na duchu staram się nie upadać. Ile mi tej weny starczy?
      • Gość: jaa Re: wróżba za darmo:) IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.07.11, 21:34
        Piotr czy Adam?Któremu warto poświęcić czas?Bardzo prosze:)
        • Gość: Sywia Re: wróżba za darmo:) IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 22:11
          witam

Kiedy zajdę w ciążę i uloże sobie życie , kiedy zaczne byc szczesliwa bo teraz nie jestem :(
          Sylwia 16.09.1986r.

Dziekuje
          • dobra-wrozka1 Sylwia 09.07.11, 00:25
            Ciąża za 2-3 lata. ale w ty roku jeszcze znajdziesz miłość.
            Przyłszy stać będzie pod znakiem WIELKICH zmian w Twoim życiu.
            • Gość: Sylwia Re: Sylwia IP: *.play-internet.pl 09.07.11, 00:32
              Przepraszam jeszcze sie dopytam , czy to w tym roku bedzie nowa milosc? czy milosc z mojej przeszłosci? chcialabym wiedziec czy to moze byc chłopak z którym sie rozstalam (dodam że go kocham i on mnie)

Dziekuje
              • dobra-wrozka1 Re: Sylwia 09.07.11, 00:36
                Całkiem możliwe, że to on.
                Za szybko bowiem ta milość i deklaracja uczuć wyszła.
                • Gość: Sylwia Re: Sylwia IP: *.play-internet.pl 09.07.11, 00:44
                  jejku ma Pani racje on szybko sie zdeklarował a teraz wycofał ale wiem ze kocha tylko boje sie zeby nie zapomnial o mnie i nie zrezygnowal , ciagle mam nadzieje :) Czyli wyszlo Pani ze to on moze byc ? :) bardzo sie ciesze dziekuje serdecznie, zastanawiam sie co mam zrobic by go odzyskac i ile to potrwa ;-/ , dziekuje dała mi pani nadzieje :)

dziekuje
                  • dobra-wrozka1 Re: Sylwia 09.07.11, 00:45
                    Trzeba działać i nie czekać!
                    • Gość: Sylwia Re: Sylwia IP: *.play-internet.pl 09.07.11, 00:47
                      oby sie udało :) mam nadzieje ze to chodzi o niego prosze Pani :)
      • dobra-wrozka1 sky3six 09.07.11, 00:16
        Dobrze zrobiłaś. Spotkasz mężczyznę starszego z tytułem, mądrego. On Cię zatrudni, albo pomoże pracę znaleźć. nie wiem ile czasu, trochę to może potrwać, ale ta praca będzie o niebo lepsza i tym razem to będzie szef! ale podoba mi się, mądry i ułożony.
        • Gość: sky3six Re: sky3six IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 08:44
          dziękuję, za wrózbę i za to, ze powiedzialas, ze dobrze zrobiłam :-) Tez tak czuję,taka w porządku wobec siebie, a
          od wyscigów "kto bardziej przymilny szefowej bedzie" aż mi się mdlo robiło. Tyle, ze za ten brak pokory dostalam wypowiedzenie
          Ok, szukam dalej cierpliwie :-)
    • Gość: Monika Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 22:42
      kiedy w moim życiu pojawi się męzczyzna 31.03.78.
      • dobra-wrozka1 Monika 09.07.11, 00:26
        W tym roku starszy mężczyzna od Ciebie, przyszły pokaże że nic z tego. za dwa lata natomiast wielka miłość.
    • Gość: Katarzynka 70 Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 08.07.11, 23:18
      Mam pytanie dot. spraw zawodowych co wyjdzie z moich starań? Czy ubiegać się o lepsze warunki, czy mam szansę na duży sukces?Czy tylko na małe coś, z porażką w tle. Pozdrawiam.
    • Gość: Ania Re: wróżba za darmo:) IP: *.cable.net-inotel.pl 08.07.11, 23:28
      Czy dostanę nową pracę w tym roku ? W obecnej jestem do końca lipca.
      Pozdrawiam
      Anna
      • dobra-wrozka1 Tak 09.07.11, 00:28
        Szefem będzie mężczyzna pracoholik, uparty ambitny ale świetnie będziecie się dogadywać. Na 100% do końca tego roku.
        • Gość: Ania Re: Tak IP: *.cable.net-inotel.pl 09.07.11, 01:00
          Dziękuję serdecznie. Czy sie sprawdzi dam znać, jak coś w tym temacie bedzie się dziać. Nawet czlowiek nie czuje kiedy mu sie rymuje.
          Pozdrawiam :)
    • makarcia Re: wróżba za darmo:) 08.07.11, 23:43
      dobra wróżko , czy szczęśliwie skończy się moja aktualna ciąża czy będziemy znowu walczyć?
      pozdrawiam
      • dobra-wrozka1 Makarcia 09.07.11, 00:31
        Nie stracisz ciąży ani dziecka.
    • Gość: prosba o wrozbe Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 09.07.11, 00:32
      Dobra Wrozko, zostalam pominieta, niesmialo sie przypominam ...
      • dobra-wrozka1 prośba o wrozbe 09.07.11, 00:38
        Bardzo śmiało, młoda damo.
        Nie mogę Ci na pytanie odpowiedzieć. zapewne nie pokierujesz się odpowiedzią kart.
        • Gość: prosba o wrozbe Re: prośba o wrozbe IP: *.centertel.pl 09.07.11, 00:50
          Przepraszam, jesli to zle odebralas - chcialabym znac sugestie kart i nie podjac zlej decyzji, niestety te zle doprowadzily mnie do tragedii kiedys, bez wzgledu na wszystko - dziekuje, choc bardzo liczylam na pomoc
    • ta.bo Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 07:43
      Czy ułożę sobie zycie z jakimś wartościowym mążczyzną i kiedy to moze nastąpić? lakonicznie:)
      • Gość: Karolina Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 08:29
        Dobra wróżka po dlugich poszukiwaniach w koncu znalazlam prace, chcialabym wiedziec czy sprawdze sie na stanowisku ktore mi powierzono i czy bede sie dobrze czula w tej pracy :) ? narazie minał tydzien i jestem bardzo zestresowana calym szkoleniem, choc wszyscy wydaja sie bardzo chetni do pomocy ;)
        pozdrawiam Karolina
        • dobra-wrozka1 Karolina 09.07.11, 11:15
          Otwórz się na nowe i pójdzie łatwiej.
          będzie ciężko zwłaszcza w tym szkoleniu ale to zaraz minie i masz z górki.
          Zachowasz stanowisko widzę rodzinną atmosferę.
          • Gość: Karolina Re: Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 11:31
            Bardzo dziekuje za poswiecony czas ;) faktycznie atmosfera wydaje sie byc ciepla i przyjacielska pomijajac oczywiscie relacje typu pracownik - menager. Mam nadzieje ze sie spelni i juz wkrotce stres minie ;) bo jak narazie naprawde duzo nowosci do przyswojenia ;)
            pozdrawiam cieplo
            Karolina
    • Gość: iwka1111 Re: wróżba za darmo:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.11, 08:44
      chciałabym bardzo wiedziec czy ktos na kim mi zalezy moze do mnie wrócic lub czy bede sama
      i czy zmienie prace w najblizszym czasie
      pozdrawiam serdecznie
      • dobra-wrozka1 iwka1111 09.07.11, 11:17
        Nie wróci , otwórz się na nowe.
        za to w pieniądzach będzie się wiodło super. widzę większe pieniądze.
    • Gość: iwka1111 Re: wróżba za darmo:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.11, 08:48
      i czy wogóle ta osoba cos do mnie czuje ..po tym odejsciu
      • Gość: STARAJĄCA dziękuję IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 09:09
        Dobra wróżko, w takim razie udam się do lekarza. I dam Ci znać, jak się do końca roku uda. Bardzo mi pomogłaś.
      • dobra-wrozka1 iwka1111 09.07.11, 11:18
        żal poczucie straty. czyli na pewno uczucia były ale teraz one starciły swój blask
        • Gość: iwka1111 Re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.11, 12:47
          hmm żal ale tylko z mojej pewnie strony,a czy mam szanse poznac kogos czyli miłosc innĄ..
    • Gość: ilka Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 10:01
      Mieszkamy razem ,mamy syna,partner dba o mnie i dziecko,ale chcialabym wiedzieć kiedy z jego strony padną deklaracje odnośnie ślubu i kiedy do niego dojdzie?
      Dziękuje i pozdrawiam
      • dobra-wrozka1 ilka 09.07.11, 11:19
        on nie garnie się do tego. na pewno są uczucia, ale w kartach wypadacie mi jako para bez ślubu. te deklaracje zatem szybko nie nastąpią.
    • Gość: Renia Re: wróżba za darmo:) IP: 89.28.231.* 09.07.11, 10:42
      Uda mi się załapać? Kiedy w moim życiu pojawi sie miłość?
      • aga2_dwa Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 11:01
        ale przeczytaj jeszcze raz moja odp tam jest wyraznie napisane kiedy pojawi sie nowa milosc /
        • Gość: Renia Re: wróżba za darmo:) IP: 89.28.231.* 09.07.11, 11:06
          Ale tym razem to inna Renata sie pyta.
        • dobra-wrozka1 aga2_dwa co robisz w moim wątku? Załóż sobie nowy. 09.07.11, 11:33
          • aga2_dwa Re: aga2_dwa co robisz w moim wątku? Załóż sobie 09.07.11, 11:56
            czytam i widze ze faktycznie jestes dobra,tylko po co sie denerwujesz boisz sie ze ktos moze byc lepszy od ciebie...........Powodzenia
            • dobra-wrozka1 Re: aga2_dwa co robisz w moim wątku? Załóż sobie 09.07.11, 12:21
              Nie obawiam się konkurencji moja droga.
              Nie wiesz kim jestem:)
              Możesz być lepsza i tak nie wiesz z kim się mierzysz.
              Ale nie lubię gdy ktoś wchodzi mi w słowo i buszuje na moim polu.
      • dobra-wrozka1 Renia 09.07.11, 11:31
        Męża będziesz miała za 2 lata. w tym powinno już coś ruszyć, kryzys w następnym, chęć odejścia, ale nie rozstaniecie się.
        • Gość: Iwona Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.11, 11:36
          kiedy uda mi się z pracą ? i życie osobiste jak się potoczy? dziękuje
          • bulawy Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 12:27
            czy w tym roku otrzymam awans i czy to bedzie miało zwiazek ze zmiana miejsca pracy(miasto nie firma ) katarzyna 13.05.1986/dziekuje za wrozbe
            • dobra-wrozka1 byławy 09.07.11, 12:41
              Zmiana miasta. I bardzo dobrze bo zmieni się Twoje życie rodzinne-pozytywnie!
              • bulawy Re: byławy 09.07.11, 12:48
                hm.ale to nie będzie się wiazac z moja przeprowadzka i tu i tam dojezdzam do pracy ta zmiana to jest 10 km blizej niz obecnie jestem.A moje zycie osobiste jak ma sie zmienic wg mnie jest ok.w pazdzierniku biore ślub/dziekuje za wrozbe
                p.s tzn,ze otrzymam ten awans 15 lipca to ma juz byc rozstrzygniete
                • dobra-wrozka1 Re: byławy 09.07.11, 12:53
                  no i o chodzi w kartach widziałam przejazdy podróże i nowe życie rodzinne. czyli ślub na mur i udane małżeństwo.
                  • bulawy Re: byławy 09.07.11, 13:03
                    A czy mogłabym poprosic o kontakt do pani chcialabym taka obszerniejsza wrozbe ale nie gratis i nie forum/dziekuje pozdrawiam
                    • dobra-wrozka1 Re: byławy 09.07.11, 14:47
                      Wówczas ujawniłabym się...a wolę jeszcze pozostać incognito.
                      napisz na mail z mojego nicka, zobaczymy.
                  • bulawy Re: byławy 29.07.11, 13:00
                    dobra wrozko z przyczyn zdrowotnych mam slub przełozony na grudzien czy wtedy sie uda czy znowu przesuniecie a moze jakis pech mnie przesladuje
                    • dobra-wrozka1 Re: byławy 29.07.11, 14:03
                      wsparcia gwiazd w tym przedsięwzięciu na pewno nie masz...
                      Nie sadzę by grudzien miał być TYM miesiącem.
                      Problemy zdrowotne rozmyją się jednak.
        • Gość: Renia Re: Renia IP: 89.28.231.* 09.07.11, 11:38
          No to mnie pani podbudowała. Na poczatku tego roku rozstałam sie z kimś. Staram się zamknąc uczuciowo ten temat. Czytym różne "mądre książki" i jest mi coraz lepiej. Bardzo się cieszę, że juz w tym roku cos sie ruszy, bo znaczy to dla mnie tyle, ze uda mi sie calkowicie zamknac ten stary etap mojego zycia.
          • dobra-wrozka1 Re: Renia 09.07.11, 11:43
            miałam Ci dopisać że zamkniesz rozdział z przeszłości w tym roku więc na pewno ksiązki mądre czytasz i zmianiasz swój świat.
          • paris-ienne Re: Renia 09.07.11, 11:43
            Witam,
            kiedy wyjdę za maż, kiedy poznam przyszłego męża, jestem już po 30-tce
            • Gość: etoile Re: Renia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 11:52
              Witam,
              poprosze o odpowiedz na pytanie czy ja i Konrad wkrotce znowu bedziemy razem? czy przyjazn zamieni sie wkrotce w cos wiecej? Karolina
              • dobra-wrozka1 etoile 09.07.11, 12:23
                Chęci są po Twojej stronie, nie po Konrada. On tę właściwość znajomości chce pozostawić.
                Nie licz na miłość z nim. Ale przyjaźń też potrafi być piekna.
                • Gość: etoile Re: etoile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 12:45
                  dziekuje za odpowiedz. a czy moge jeszcze dopytac czy pojawi sie ktos z kim stworze zwiazek w najblizszej przyszlosci? to prawda ze przyjazn moze byc piekna ale jednak brak tej drugiej polowy do szczescia ;/ Karolina
              • Gość: Magda Wróżba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 13:34
                Mam pytanie czy związek w którym teraz jestem przetrwa i mężczyzna oświadczy mi się? moja data urodzenia 19.09.1989
                czekam na odpowiedź
            • dobra-wrozka1 paris-ienne 09.07.11, 12:26
              Trzeba mieć z kim.
              Uczucie dopiero się pojawi i pamietaj nie bądź zaborcza.
    • looking_for_real_love Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 12:03
      Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe? Czy wyjde za maz?
      • dobra-wrozka1 ooking_for_real_love 09.07.11, 12:25
        Tak. Podróznik, uparty, przedsiębiorczy. Intelektualista.
        Nie przez internet się poznacie ale w towarzystwie np zabawa, przyjęcie. Tam nastąpi spotkanie.
        • looking_for_real_love Re: ooking_for_real_love 09.07.11, 12:35
          Dziękuję bardzo :). Bardzo prawdopodobne, bo sama lubię podróżniczy styl bycia. Pozdrawiam :)
          • looking_for_real_love Re: ooking_for_real_love 09.07.11, 12:36
            życia chciałam napisać. Jeśli znajdziesz czas, jest szansa, że poznam go w miarę szybko?
    • Gość: Martyna Re: wróżba za darmo:) IP: *.client.duna.pl 09.07.11, 12:35
      Witam serdecznie,
      Chciałabym się panią spytać czy moje życie uczuciowe w końcu się ułoży? Nie mam szczęścia w miłości. Czy spotkam mężczyznę z którym będę mogła założyć rodzinę i mieć dzieci. Jeśli tak to kiedy mnie to spotka?:)
      • dobra-wrozka1 Martyna 09.07.11, 12:40
        Stwierdzenie "nie mam szczęścia w miłośći " NATYCHMIAST wykreśl ze swego słownictwa i życia.
        Faktycznie blokada jest silna. i zaczątki depresji. nie skłaniaj się do używek.
        Martyna nie mam odpowiedzi ale widzę, że zamykasz się i blokujesz. Albo sama się przestaw psychicznie albo szukaj pomocy u kogoś, terapeuta ksiązki, etc. Musisz zmienić coś w swoim życiu i to już od dziś!!!
    • energy_fresh Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 12:42
      Witam serdecznie. Jak potoczy się moje życie zawodowe? Pozdrawiam.
    • Gość: iwka1111 Re: wróżba za darmo:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.11, 12:51
      żal ale przypuszczam że tylko z mojej strony porazka.a mam szanse poznam kogoś inna miłosc,,
      w najblizszym czasie
      • Gość: Iwona Re: wróżba za darmo:) iwona IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.11, 12:56
        przepraszam ale zostałam pominięta nie śmiało się przypomnę .
        pytalm sie o prace i zycie uczuciowe,z naciskiem na prace .dziekuje
        • zaplanowana Dobra Wróżko, mogę dopytać?i przy okazji potwierdz 09.07.11, 13:27
          potwierdzić. W tej relacji jest ktoś trzeci, również z mojej strony. My naprawdę b.ostro się pokłóciliśmy, ja się domyślałam, że on wciąż coś do mnie czuje... tylko widzisz, ja na pewno nie mogę wyciągnąć ręki, już próbowałam jakiś czas temu. Mimo tego, że nie czułam się winna.... powiedz mi, czy możemy się pogodzić, że to on się odezwie, albo w końcu los nas na siebie natknie. Mi już nawet nie chodzi o bycie razem,tylko wyjaśnienie sytuacji... Czy też w tym sensie się pogodzimy?
          • paris-ienne Re: Dobra Wróżko, mogę dopytać?i przy okazji potw 09.07.11, 13:48
            Bardzo dziękuję, wiem że trzeba mie za kogo wyjś za mąż,
            ale czy mogłabym dopyta kiedy mogę się spodziewa poznania tego docelowego mężczyzny
            • dobra-wrozka1 paris-ienne 09.07.11, 14:21
              postaw na ten rok jeszcze na letni okres. Załóż coś na siebie i z usmiechem na ustach wyjdź. jeśli masz obiekcje zmień miejscowość, wyjedź.
              W domu go nie znajdziesz, to ktoś nowy, miłości trzeba wyjść na przeciw.
              • Gość: talala Re WRÓŻBA IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.07.11, 08:41
                Czy jeszcze w tym roku uda mi się zmienić mieszkanie??
                JOANNA
                • dobra-wrozka1 talala 14.07.11, 14:05
                  TAK!!!! Bez wątpienia.
          • dobra-wrozka1 Re: Dobra Wróżko, mogę dopytać?i przy okazji potw 09.07.11, 14:19
            Odpuść sobie. Zdaj się na czas. wszelkie szybkie działania coś by zrobiło, ale potwierdzasz że jest ktoś jeszcze w tej relacji to komplikuje sprawy.
        • Gość: Iwona :( IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.11, 14:23
          i jeszcze raz :(
    • niesmiala83 Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 13:50
      Niedawno stracilam prace, czy uda mi sie cos znalezc w miare szybko? Jestem osoba samotna, czy poradze sobie finansowo?
      • agnes109 Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 14:21
        czy spotkam kogoś?
        • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 14:25
          Tak:)
      • dobra-wrozka1 niesmiala83 09.07.11, 14:22
        Tak znajdziesz praca u mężczyzny, biurowiec, pracuje w papierach. Bedziesz dojeżdżać ale nie jest to duża odległość.
        Finansowo sobie poradzisz w życiu, zwłaszcza że samotność się kończy moja droga.
        • paris-ienne Re: 09.07.11, 14:32
          Czyli teraz do jesieni powinnam wychodzic, miasta nie moge, nie chce, nie mam jak zmienic,
          jeszcze raz dziekuje
          mam jedno jeszcze pytanie odnośnie pracy, mam własną od niedawna działalnośc, czy bedzie przynosila wieksze dochody
          • dobra-wrozka1 Re: 09.07.11, 14:41
            nie masz zmieniać miasta, ale masz wychodzić nawet kilka km wyjechać jak masz opory z uśmiechem na twarzy spacerować u siebie.
            działalność powoli będzie się rozwijać.
        • Gość: Iwona Jeszce raz się dopytam :( IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.11, 14:34
          czy uda mi się dostać prace?czy mam ja szukać w innym mieście
          czy spotkam właściwa polówkę ?
          Jak można się z Pnia skontaktować poza forum ,na wróżbę .
          • agnes109 Re: Jeszce raz się dopytam :( 09.07.11, 14:38
            A kiedy go poznam,czy może już go znam.
          • dobra-wrozka1 Re: Jeszce raz się dopytam :( 09.07.11, 14:45
            Gość portalu: Iwona napisał(a):

> czy uda mi się dostać prace?czy mam ja szukać w innym mieście

Praca wiąże się z wyjazdem, więc mozę być to inne miasto. Ale podóż jak widzę jest rychła. Pracować będziesz w jakiejś spółce, albo małżeństwo ją prowadzi, albo jest to firma, która jest "ożeniona" z jeszcze jedną.

> czy spotkam właściwa polówkę ?

tu jest gorzej nie twierdzę, że nie spotkasz, ale coś stoi na przeszkodzie.
            musisz zasadniczą rzecz zmienić w swoim życiu. I jeszcze jedno. Nowa praca wiąże się z nowym życiem uczuciowym.

> Jak można się z Pnia skontaktować poza forum ,na wróżbę .
            musiałabym się ujawnić, a tego nie chcę:)
            Napisz do mnie na mail z tego nicka.
            Pozdrawiam

• Gość: iwka1111 Re: Jeszce raz się dopytam :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.11, 14:50
              czy poznam kogoś jeszcze co pozwoli mi powiedzmy zapomniec i byc szczesliwa w najblizszym czasie,żal to chyba tylko z mojej strony jest ..domyslam sie ze niee mam na co liczyc
            • Gość: Iwona Re: Jeszce raz się dopytam :( IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.11, 14:52
              bursztyn75@interia.pl dziękuje
              • Gość: etoile czy rowniez moge dopytac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 15:03
                Chcialabym dopytac czy jezeli z konradem nie widac zwiazku to widac moze innego mezczyzne ktory pojawi sie wkrotce i z ktorym uda mi sie stworzyc zwiazek? bede bardzo wdzieczna jeszcze za tę jedną odpowiedz :) Karolina
                • dobra-wrozka1 Re: czy rowniez moge dopytac ? 09.07.11, 15:17
                  Otwórz się na miłość, rozejrzyj się wokół siebie. Kiedy zrozumiesz i poczujesz, że z Konradem nic nie zmienisz, wówczas zauważysz innych mężczyzn wokół siebie.
                  • zoola1976 Re: czy rowniez moge dopytac ? 09.07.11, 15:30
                    Krystyna ur.23.12.1976 kiedy znajde swoja połówkę?
                    • dobra-wrozka1 zoola1976 14.07.11, 14:04
                      Witaj
                      nie wiem czy to połówka ale przyszły rok daje taką możliwość. Ten niestety nie, za duż zmartwień i na głwoie. ale otwórz się na 2012.
                  • Gość: etoile Re: czy rowniez moge dopytac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 15:38
                    dziekuje za ponownie :) i zycze samych slonecznych dni ;)
        • niesmiala83 Re: niesmiala83 09.07.11, 15:23
          Dziękuję. Bardzo się boję uczucia, nie wiem, czy jest na świecie mężczyzna, któremu zaufam. Mam nadzieję, że nie przejadę się na tym. Dziękuję
          • Gość: iza wrozba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 15:39
            czy w ciagu roku zmienie prace i czy spotkam mezczyzne z ktorym stworze staly zwiazek?
            pozdrawiam:-)
            iza
            • zaplanowana dobra wróżko 09.07.11, 15:50
              doprecyzujesz czy on się odezwie? uda nam się porozmawiać? bo same uczucia to za mało :( nie do końca zrozumiałam twoją odpowiedź, mogę się postarać,ale muszę mieć szansę rozmowy :(
    • mija799 Re: wróżba za darmo:) 09.07.11, 16:45
      Witam. Bardzo serdecznie proszę o odpowiedź. Kiedy w końcu się zakocham? Czy spotkam w końcu kogoś porządnego, kto będzie mnie szanował i o mnie dbał? Ewelina, 02.11.1979 :-)
      • Gość: SW Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 18:04
        Witaj, dobra wróżko, czy zechcesz sprawdzić jak u mnie z pracą? Z góry pięknie Dziękuję Sławomir
      • dobra-wrozka1 mija799 14.07.11, 14:23
        na pewno będziesz szczęsliwa w zwiazku ale nie tak prędko i zmień nastawienie.
        • mija799 Re: mija799 14.07.11, 19:58
          Oooo nie! Pewnie za 10 lat? No nic, dziękuję:) i pozdrawiam!
          • dobra-wrozka1 Re: mija799 14.07.11, 22:49
            ja sobie z tego nie żartuję. do dwóch lat. do a nie za.
            • mija799 Re: mija799 15.07.11, 09:32
              Przepraszam, ja sobie też nie żartuję... tak to tylko głupio zabrzmiało. Jeszcze raz dziękuję za dobrą wiadomość:-))).
    • Gość: Marta Re: wróżba za darmo:) IP: *.client.duna.pl 09.07.11, 18:58
      Witam dobra wróżko:)
      Jestem obecnie w związku, czy to jest mężczyzna z którym będę miała szczęśliwą rodzinę?
      • dobra-wrozka1 Marta 14.07.11, 14:21
        ja nie widzę tej rodziny ważne jednak abyś w tym zwiazku była szczęśliwa.
    • paradajs-easy Mam ogromny dylemat...Dobra Wróżko... 09.07.11, 19:21
      Z powodu sytuacji osobistej chciałabym zmienić pracę, z drugiej strony bardzo chciałabym mieć drugie dziecko, mam już pięcioletniego syna. Mam do Ciebie trzy pytania, odpowiedz na to, na które Ci wygodniej jeśli możesz...
      1. Przeżyłam romans, to było coś więcej, trwał trzy lata. Wybrałam męźa, choć wciąż kocham tamtego... moje pytanie brzmi, czy dobrze zrobiłam? czy jeszcze spotkam tamtego mężczyznę na swojej drodze? jako przyjaciela....czy on wciąż mnie kocha czy sobie poradził już z uczuciem do mnie.
      2. Dotyczy pracy- nie wiem, czy starać się o dziecko czy szukać nowej pracy. Pytania są wiec dwa: czy uda mi się znaleźć nową, dobrą pracę do końca roku, albo czy zajdę w ciążę.

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, naprawdę jest mi bardzo cięźko, dlatego będę wdzięczna za jakąkolwiek wskazówkę. Dziękuję i pozdrawiam Cię.
      • dobra-wrozka1 paradajs-easy 14.07.11, 14:20
        1. Tak dobrze zrobiłaś, tamten związek nie utzrymałby się i teraz chociaż masz dobre wspomnienia. wybrałaś właściwie i nie żałuj.
        2.
        poszukaj najpierw pracy to zdaje się szybciej będzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka