Dodaj do ulubionych

runy, skrypty runiczne

IP: 193.23.61.* 04.08.11, 09:38
Witam

Czy macie jakieś doświadczenia z runami , skryptami runicznymi. Czy pomogły Wam coś zmienić w życiu, w sobie ? Zasatanawiam się po jakim czasie możemy spodziewać się zmian , miesiąc , 3 miesiące , czy znacznie dłużej ...

Napiszcie proszę jak coś zmieniło się w Waszym życiu na lepsze po zrobieniu takiego skryptu z run.

Pozdr.
Magda
Obserwuj wątek
    • tagoria Re: runy, skrypty runiczne 04.08.11, 13:44
      Zrobiłam własnoręcznie w sprawie dość błahej, zadziałało. Chodziło o przyciągnięcie do siebie pewnego faceta - spotkanie, rozmowa. Zadziałało po tygodniu.
      Efektem było spotkanie, tak nie spodziewane, że trudno uwierzyć.

Zawsze jednak można powiedzieć że to przypadek.

Gość portalu: Magda napisał(a):

> Witam
      >
      > Czy macie jakieś doświadczenia z runami , skryptami runicznymi. Czy pomogły Wam
      > coś zmienić w życiu, w sobie ? Zasatanawiam się po jakim czasie możemy spodzie
      > wać się zmian , miesiąc , 3 miesiące , czy znacznie dłużej ...
      >
      > Napiszcie proszę jak coś zmieniło się w Waszym życiu na lepsze po zrobieniu tak
      > iego skryptu z run.
      >
      > Pozdr.
      > Magda
      • Gość: kobitka Re: runy, skrypty runiczne IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.11, 14:04
        Tagoria - to czarownica z Ciebie - zartuje oczywiscie:)
        jak zadziała to mówi sie że ta osoba co robiła ma moc itd...
        jak nie zadziała to odwrotnie
        a wszystkim steruje i tak przypadek, chociaż mozna mu w duzej mierze pomóc, byle pomysl miał "ręce i nogi" :)
        • Gość: Gogo Re: runy, skrypty runiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 17:16
          Są wspaniałe. Tyle wystarczy.
      • Gość: Ania Re: runy, skrypty runiczne IP: *.jmdi.pl 04.08.11, 18:32
        tagorio, a jaki skrypt zastosowałas? możesz się podzielić?
        • Gość: kasia Re: runy, skrypty runiczne IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.11, 18:39
          A znacie kogoś kto robi takie rzeczy?
          • tagoria Re: runy, skrypty runiczne 04.08.11, 19:10
            Samej najlepiej. Z tego co się orientuję, najlepiej robić samemu. Tak mówi Dziadzia Zajcew, wróżka.

Gość portalu: kasia napisał(a):

> A znacie kogoś kto robi takie rzeczy?
        • tagoria Re: runy, skrypty runiczne 04.08.11, 19:09
          Na romans i flirt pertro kenaz wunjo. Nosiłam można powiedzieć blisko ciała. Myślałam o tym facecie i pisałam literki na kartce. Nic specjalnego nie zrobiłam.

Może być tak jak ktoś wyżej napisał, że zadziałał przypadek.

Gość portalu: Ania napisał(a):

> tagorio, a jaki skrypt zastosowałas? możesz się podzielić?
    • Gość: Magda Re: runy, skrypty runiczne IP: 193.23.61.* 10.08.11, 15:25
      Zrobiłam skrypt na sprzedaż samochodu. Martwiłam się czy się uda , bo był bardzo stary i miał sporo wad. Sporo osób dzwoniło ,oglądało , kręciło nosem. Zrobiłam skrypt i samochód sprzedany.Bardzo się cieszę !
      Mam nadzieje ,że skrypt w innej sprawie również zadziała chociaz pewnie nie tak szybko .
      Pozdr.
      Magda
    • Gość: iwonn9 Re: runy, skrypty runiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.11, 11:27
      a na czym taki skrypt robicie? najlepiej
      • Gość: xyz Re: runy, skrypty runiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 12:22
        jeżeli chodzi o miłośc to najlepiej na żółtym kartoniku i czerwonym mazakiem napisać runy. Dziś pełnia więc najlepszy czas na tworzenie skryptów
        • lidka35 Re: runy, skrypty runiczne 13.08.11, 19:16
          "przepis" na miłość już mamy :)
          a jeśli ktoś chciałby "zadziałać" w sprawie pracy ??
          jaki skrypt zastosowalibyście ??
          czytałam gdzieś, że wszelkie runy winny być czerwoną barwą malowane (rysowane)

Gość portalu: xyz napisał(a):
          > jeżeli chodzi o miłośc to najlepiej na żółtym kartoniku i czerwonym mazakiem na
          > pisać runy. Dziś pełnia więc najlepszy czas na tworzenie skryptów
          • Gość: xyz Re: runy, skrypty runiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 19:31
            Na znalezienie dobrej pracy polecam skrypt złożony z nastepujacych run raidho, jera, uruz zapisany na kartce (kolor ma tutaj mniejsze znaczenie może być biała, zielona....). Skrypty w których chcemy coś zyskać robimy w czasie gdy księżyca przybywa, czyli np dziś bo mamy pełnie, jeżeli chcemy coś stracić, odciąć się od czegoś wtedy gdy księżyca ubywa.
            Podstawą jest tworzenie skryptu z wiarą i oczywiście wizualizacja celu.
            • lidka35 Re: runy, skrypty runiczne 13.08.11, 20:08
              dzięki za podpowiedź
              zieleń ma sens :) w wielu rytuałach pieniężnych choćby świeca zielona jest wykorzystywana
              ale czy pełnia jest odpowiednia ? przecież księżyca nie przybywa (już przybyło)

mam jeszcze jedno pytanie - możecie polecić jakieś książki w tej dziedzinie ?
              na forum znalazłam informację o książce "Magia i mantyka run" Kolesova
              może jakieś jeszcze ? chciałabym coś przeczytać ale wolałabym sprawdzone pozycje
              z góry dziękuję za podpowiedzi :)

Gość portalu: xyz napisał(a):

> Na znalezienie dobrej pracy polecam skrypt złożony z nastepujacych run raidho,
              > jera, uruz zapisany na kartce (kolor ma tutaj mniejsze znaczenie może być biała
              > , zielona....). Skrypty w których chcemy coś zyskać robimy w czasie gdy księżyc
              > a przybywa, czyli np dziś bo mamy pełnie, jeżeli chcemy coś stracić, odciąć się
              > od czegoś wtedy gdy księżyca ubywa.
              > Podstawą jest tworzenie skryptu z wiarą i oczywiście wizualizacja celu.
    • agrentowy4321 Re: runy, skrypty runiczne 04.03.23, 22:15
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: runy, skrypty runiczne 25.04.23, 07:29
      Hmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka