Dodaj do ulubionych

Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline

IP: *.180.116.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.11, 10:08
Wrozby sie sprawdzaja nie korzystalam z rytualow czy magi bo w to nie wierze ale wrozby u niej maja naprawde wysoka sprawdzalnosc.Pytalam o prace oraz uczucia i wszystko sie zgadza nawet czas swietnie okreslila.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline IP: *.toya.net.pl 12.10.11, 11:30
      Jednemu na 100 się sprawdzi
      • Gość: Monika Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline IP: *.180.90.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.11, 20:00
        Korzystales czy tak na odczepnego napisales?
        • Gość: gosc1 Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline IP: *.range86-162.btcentralplus.com 12.10.11, 20:16
          gdzie mozna ja znalezc-dzieki za info
          • Gość: kasia8 dobrze,ze się nie sprawdziło! IP: 194.88.224.* 12.10.11, 20:43
            jesli Ci sie sprawdza to fajnie.Ja nie korzystałam z jej usług,ale za to moja kumpela, która wypłakała morze łez,bo Laryssa jej powiedziała,ze facet ją od dość dawna zdradza.Jest tak zdolna,ze nawet tą kobietę opisała;)Oczywiście to była bzdura i dzięki Bogu,ze nie zakończyło sie to rozstaniem,bo naprawdę tworzą fajny związek.Więc po co pytała pytała o niego?A z głupoty,bo sie popstrykali i chciała wiedzieć kiedy sie pogodzą:)Odpowiedz przewróciła jej życie do góry nogami!A WRÓŻBĘ ZAPAMIĘTA DO KOŃCA ZYCIA;)
            • Gość: gosc Re: dobrze,ze się nie sprawdziło! IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.10.11, 20:47
              Sama piszesz ze z glupty spytala, a wtedy karty plataja figle !
              • Gość: kasia8 Re: dobrze,ze się nie sprawdziło! IP: 194.88.224.* 12.10.11, 20:53
                chwileczkę!to jest moje zdanie!!i moje słowa,że napisała z głupoty!
                Ona pisząc do Laryssy tak nie myslała,więc nie rozumiem dlaczego karty miały pokazać jej figla???Coś kochana głupio piszesz;)
            • Gość: LARGO Re: dobrze,ze się nie sprawdziło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 20:47
              ha taka to jest zdolna laryssa nic nie umie wciska kit i chce za to brać kasę.
              • laryssa69 Re: dobrze,ze się nie sprawdziło! 12.10.11, 20:55
                aha :)
            • laryssa69 Re: dobrze,ze się nie sprawdziło! 12.10.11, 20:54
              skoro opisałam Tą osobę to zapewne zdrada będzie badz już jest , oprócz tego dodam jak traktujemy karty tak samo one nam sie odplacają poprzez odpowiedzi.
              • Gość: opo Re: dobrze,ze się nie sprawdziło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 21:02
                Ale odpowiedź.. Jasne, wszystko być może. I skoro ktoś pyta , bo akurat jest w kropce, to żartem tego nazwać nie można. Jeszcze napisz , że masz 100% sprawdzalności, a jak ktoś mówi, że jest inaczej to kłamie.
                • laryssa69 Re: dobrze,ze się nie sprawdziło! 12.10.11, 21:06
                  opo nie mam 100% to niemozliwe na dobrą sprawe aby miec 100%.
                  Jednak skoro potrafie opisać z kim co i jak to już jest inna kwestia , kwestia zapewne czasu.
              • Gość: gość Re: dobrze,ze się nie sprawdziło! IP: *.181.253.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.11, 21:11
                masz rację ,bo jeśli w związku jest ok.to ja nie pójdę do wróżki i nie będe pytała o swojego faceta bo i po co."popstrykała się "i pobiegła do wróżki czyli powód musiał byc porzadny,a to co kolezanka pokazuje na zewnatrz nie musi tak byc .Poza tym klientki strasznie kłamia nie tylko na tym forum,miałam klientke co udawała swoja kolezanke ,kłamała jak z nut nie powiedziałam jej ze wiem ze podaje sie za kogos kim nie jest bo po co...........Tu inna klientka napisała ze wróżyła u Tagorii a jak wiemy tagoria nie jest raczej wrozka.Takich dowodow kłamst mozna by mnożyc ,ale po co.Przeciez nikt nikogo nie zmusza by pojsc do tej czy innej wrozki dla kazdego starczy klientow.A im bardziej jest ostry marketing na te czy inna wróżke tym wiecej napedzamy jej klientów.Prosze mi wierzyc ,starej wrozce.Pozdrawiam
              • Gość: kasia8 Re: dobrze,ze się nie sprawdziło! IP: 194.88.224.* 12.10.11, 21:11
                nie rozumiem dlaczego pani sie denerwuje i sugeruje,ze moja kumpela zle traktowała karty i dlatego jej tak odpowiedziały.Chyba,ze dla pani jest to jedyna odpowiedz,na to ze wróżba sie nie spełniła.Nikt!nie ma 100%sprawdzalności...przepraszam,ale taka jest prawda.
                Pozdrawiam.
                • laryssa69 Re: 12.10.11, 21:18
                  tak a może gdyby nie czujność Twojej koleżanki rozmowa z partnerem to ta kobieta by się pojawiła?
        • Gość: monika Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline IP: *.180.90.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.11, 20:59
          Kasia jakos trudno mi uwierzyc skoro mi sie naprawde tak 90 procent sprawdzilo.moze pytala tez kogos innego i karty wtedy daja rozne odp
          • Gość: Borys SZ. Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 12:37
            Wróżba się laryrski nie sprawdziła dała ciała i teraz próbuje się usprawiedliwić, że nie umie wróżyć poza tym gdyby była profesjonalistką to by sie w tym wątku nie pojawiła.
            • Gość: arek wypowiem sie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.11, 21:48
              pól roku temu rozmawiałem z laryssa poprzez czat na wrozbyonline.pl akurat wierzyć mi się nie chciało że moja żona mnie zostawi dla ... innego.I teraz toczy sie sprawa rozwodowa.
              milosc byla jak bajki chyba jej za duzo dawałem ..... wtedy sie kobietom w głowie przewraca
              • Gość: Ściema. Re: wypowiem sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:50
                tak, tak, jasne.
                • Gość: arek Re: wypowiem sie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.11, 21:53
                  wypowiadam się bo sie wrózba pokryła
              • Gość: g Re: wypowiem sie IP: *.180.21.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.10.11, 23:36
                > pól roku temu rozmawiałem z laryssa poprzez czat na wrozbyonline.pl akurat wier
                > zyć mi się nie chciało że moja żona mnie zostawi dla ... innego.I teraz toczy s
                > ie sprawa rozwodowa.
                > milosc byla jak bajki chyba jej za duzo dawałem ..... wtedy sie kobietom w głow
                > ie przewraca

Pół roku temu to pani Larysy nie było na tym portalu
                A co do sprawdzalności nie wypowiadam sie bo nie korzystam
    • Gość: arek Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.11, 22:02
      ku*** poje*** to forum napisz że któryś z doradców/wrózbitów itd jest DOBRY to zaraz że ściema wyśmiewanie a pewnie nie korzystali z zadnych usług hahah kompleksy ?
    • Gość: gosc Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 22:03
      mi niestety wrozba tez sie nie sprawdzila, mila wrozka, ale ja poszukuje sprawdzalnosci
      • Gość: arek Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.11, 22:05
        gosc nikt nie daje 100% a o co pytałeś ?
    • agrentowy4321 Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline 04.03.23, 21:26
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: Mi sie sprawdza u laryssy z wrozbyonline 25.04.23, 06:41
      Jestem wstrząśnięta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka