ewa.gs 27.05.04, 13:25 dla tych, którzy są tu od niedawna: 1. jestem numerologiem 2. nie przewiduję przyszłości 3. nie rozpatruję związków po szersze informacje możecie zajrzeć do wątków z cyklu "numerologia" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powolutku Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 17:07 a to sie znow zalapalam;))) droga Ewo, co powiesz na date 2.04.1981(kobieta)? prosze o ogolna charakterystyke, a interesuje mnie zwl. sfera emocjonalna. pozdrawiam-Powolutku. Odpowiedz Link Zgłoś
puma1980 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 17:55 moja data urodzenia to 26.02.1980, chciałabym się dowiedzieć jakie mam talenty i predyspozycje, z góry serdecznie dziekuje za pomoc, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: puma 28.05.04, 08:34 26.02.1980 predyspozycje przywódcze, zdolności organizacyjne, bardzo duża ambicja. Wiele wymagasz od siebie i innych, stale podnosisz sobie poprzeczkę. Perfekcjonistka. Duża zdolność kreatywnego myślenia, nie znosisz rutyny. Oryginalne podejście do życia, chcesz się wybić ponad tłum. Nienajlepiej znosisz krytykę, choć za nic się do tego nie przyznasz. masz szansę dobrze radzić sobie z pieniędzmi, kiedy już wypracujesz sobie odpowiedni do nich stosunek. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 08:29 02.04.1981 niezwykle wrażliwa, chociaż kryje to pod maską chłodu emocjonalnego. Mimo pozornego chłodu i samotnictwa, spragniona uczucia. Może wydawać się zbyt dumna. Perfekcjonistka. Raczej nieufna, trudno jej mówić o swoich uczuciach. Jednocześnie błyskotliwie inteligentna, ze skłonnościami do autoanalizy i melancholijna. Świetna zdolność kojarzenia faktów. Byłaby dobrym psychologiem, bo lubi wnikać w tajniki ludzkich dusz. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1980 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 18:42 to ja też jeśli mogę poprosić- 11 styczeń 1980 rok. godz. 13:50 (jeśli to sie do zcegos przyda), dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: aga1980 28.05.04, 08:37 11.01.1980 towarzyska, miła, wrażliwa. Lubisz mieć koło siebie przyjaciół, potrafisz zrozumieć innych i wczuć się w ich położenie. Zdolności twórcze, artystyczne. Możesz być nieco nerwowa. Ćwicz asertywność i silną wolę, bo raczej kiepsko z nią u Ciebie :) Dobra komunikacja z ludźmi, choć jestes trochę nieśmiała. Atrakcyjna dla płci przeciwnej. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
maguy Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 19:19 No to i ja sie dolacze... Bardzo prosze o charakterystyke 2 osob: 1/22.05.66 2/29.01.73 Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellfik Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 20:40 Czy mogę dowiedzieć się czegoś o mężczyźnie urodzonym 6.04.1983.Interesuje mnie szczególnie psychika .Czy w życiu tej osoby zaświeci słońce? Z góry dziękuję i życzę pomyślności. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: elfik 28.05.04, 08:45 06.04.1983 uparty, konkretny i stabilny, nieufny i analityczny, ale jednocześnie rodzinny i ciepły. Może obawiać się okazywania tego, trudno mu się otworzyć. Lojalny, można na niego liczyć. Ma własne zdanie na każdy temat. Pracowity. Słońce? napewno zaświeci :) pozdrowienia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Maguy 28.05.04, 08:42 Witaj Maguy :) 22.05.1966 Ta osoba jest czwórką, ale taką specyficzną - waha się stale pomiędzy pozytywną, a negatywną stroną wibracji. Czyli raz odpowiedzialna, stabilna i ugruntowana, a innym razem wręcz przeciwnie. Sama nie wie, czego się po sobie spodziewać. Uparta w obu wersjach. 29.01.1973 nerwowa, drażliwa, dobrze wyczuwa energie wokół siebie. Wrażliwa na atmosferę wokół. Bystra i szybka, gromadzi mnóstwo informacji zmysłami, podzielna uwaga. Roztrzepana. Ambitna. Waha się pomiędzy dobrym mniemaniem o sobie a kompleksami. Lubi zmiany, nie znosi stagnacji, dlatego może bać się ustabilizowania. pozdrowienia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
maguy Re: Dziekuje Ci Ewo! 28.05.04, 09:20 Jeszcze raz bardzo Ci Ewo pieknie dziekuje :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drabo2003 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 20:42 Droga Ewo,ja też mogę prosić???Moja data urodzenia to 1.12.1977. I moze jeszcze mojego męża 6.02.1976. Bardzo dziękuję .Kaśka. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 20:55 Pani Ewo, nie robilabym Pani klopotu gdyby nie ostatnie moje perypetie tak od roku....... proszę o zdiagnozowanie ;) mojej daty urodzenia 11.11.1977 godz. 6:15 jasło......... jkaie mam predyspozycje talenty i nad czym powinam pracować i zmieniać w swoim charakterze........ napewno wiem o jedne rzeczy pamiętliwosc doznanej krzywdy czy niepowodzenia... ale nie bardzo wiem jak to zrobić......... i wtedy zamykanie się na ludzi......... proszę o tę diagozę, bo coraz mniej wiem o sobie..... sama sobie czasem zaprzeczam w decyzjach z ich słusznoscią i analizowaniem sytuacji.. pozdrawiqm Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ogrom 28.05.04, 09:03 11.11.1977 Dwie sprzeczne tendencje. Z jednej strony jesteś silna i ambitna, z drugiej, targają Tobą kompleksy i wątpliwości. Z jednej dominująca, z drugiej podporządkowujesz się. Z jednej - dążysz do zmian, z drugiej - obawiasz się ich. Stawiasz sobie wysoko poprzeczkę, a potem zaczynasz myśleć, że nie jesteś w stanie jej przeskoczyć. Huśtawki nastrojów, wrażliwość, zależność od opinii innych, a jednocześnie chęć ucieczki o tego. Masz możliwość się z tych wątpliwości i kompleksów uwolnić, tylko musisz się do tego przyłożyć i popracować nad sobą. Weź się w garść. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: ogrom 28.05.04, 10:29 Dziekuję bardzo za te informacje, ale z nich wynika jakby były dwie osoby we mnie ...... dwie siły zmagajace sie niemalze nieustannie czasem tak jest .... i to mi przeszkadza bo prowadzi do marazmu..... jaka jest rada by ciut to zmienić... tę feralną datę urodzenia ...... to chyba najgorsza z mozliwych opcji takie wiecznie scierajace sie siły? pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ogrom 28.05.04, 13:33 Olu, zmienić tego nie możesz, ale możesz walczyc, zeby wyciągnąc z tego jak najwięcej dobrego. Możesz też pomyśleć o zmianie karty - ona nie zmienia wpradzie daty urodzenia, ale sprawia, że reszta wibracji z datą urodzenia współgra i wzmacnia w niej to, co najlepsze. I to nie jest najgorsza z możliwych opcji, prawie każdy ma w sobie takie sprzeczności. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: ogrom 28.05.04, 14:03 Droga Pani Ewo........ a czy przymojej dacie urodzenia stoja jakies zawody czy talenty ktore albo wypieram albo no poprostu moze ich nie mam i tyle..... i nie ma nad czym sie wogole zastanawiac? dziekuję Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: drabo2003 28.05.04, 08:50 01.12.1977 jedynka, która huśta się na całej skali tej wibracji, od pozytywnej do negatywnej strony. Raz silna, ambitna, efektywna i przebojowa, innym razem nie wierzysz w swoje siły. Podnosisz sobie poprzeczkę, a potem wątpisz, czy ua Ci się ją przeskoczyć. Twórcza, oryginalny sposób myślenia, lubisz nowości. Bywasz dominująca. Pracowita. Zdolności przywódcze - do wypracowania (może już wypracowałaś?) 06.02.1976 uparty, ambitny, rzeczowy. Silne poczucie sprawiedliwości. Lojalny, rodzinny. Nie lubi niesłowności. Trudno mu się otworzyć, dość nieufny. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 08:00 ja 04-03-77 on 05-05-67 co można powiedzieć o tych dwóch osobach Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:00 04.03.1977 przeczytaj odpowiedź dla Maguy odnośnie czwórki, będzie taka sama. 05.05.1967 ciepły, rodzinny, miły, ale bywa żądny zmian. Dwie sprzeczne tendencje, jedna - stabilność, druga - ruch, zmiany. Namiętny, porywczy, zazdrosny. Na ogół domator. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:34 dziękuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina201 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 08:20 Pani Ewo bardzo proszę o charakterystykę panów zwłaszcza w kwestii uczuć i nie tylko 1) ur 16.06.1984 2) ur 18.11.1972 Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 08:56 Karolino, rozmawiałyśmy kiedyś przez e-mail. Prosiłam Cię dwukrotnie o odpowiedź na moje pytanie (pamietasz? chodziło o to, żebyś dała mi znać o swojej decyzji nt. karty, również jeśli jest negatywna, ponieważ muszę ułożyć sobie harmonogram pracy). Nie odpowiedziałaś. Dlatego ja też nie odpowiem. pozdrawiam, Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ankalin Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:15 Bardzo prosze o opis dwóch osób urodzonych :8.02.1964 oraz 14.05.1966 i jesli to mozliwe co z takiego układu moze wyniknąc ?.Bardzo dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ankalin 28.05.04, 09:39 08.02.1964 towarzyska, komunikatywna, lubisz się bawić. Dwie sprzeczne tendnecje: z jednej strony, pieniądze wydajesz lekką ręką, z drugiej - bardzo chcesz to kontrolować. Raz jesteś bardzo ambitna, innym razem - wszystko sobie odpuszczasz. Raz zachowujesz wszelkie normy i formy, innym razem wręcz przeciwnie. Możesz mieć przy tym nieco cyniczne poczucie humoru. Silna wola na zmianę z jej zupełnym brakiem. Czasem okazujesz pobłażliwość dla słabości (swojej lub czyjejś), a czasem robisz o nią awantury. 14.05.1966 w tym przypadku nic nie mogę powiedzieć sądząc po same dacie urodzenia, poza tym, że ten człowiek przez całe życie sprawdza granice własnej wolności. Nie przewiduję przyszłości, nie będę zgadywać, z wyniknie. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ankalin Re: ankalin 28.05.04, 10:37 Dziękuje Ewo bardzo!Powiedz ,czy oprócz tego ,ze Ten czlowiek(14.05.1966) całe zycie sprawdza granice swojej wolnosci ,cos jeszcze mogłabyś o nim napisac ,czy to mozliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ankalin 28.05.04, 13:34 niestety, bez komletu danych, nie. U niego bardzo to zależy od reszty portretu. A z kolei pełnej analizy na forum nie robię, więc po prostu obserwuj sama... Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ankalin Re: ankalin 28.05.04, 13:49 Ewo ,dziekuje ,wiesz ,ja obserwuję i ..no własnie ,raz widze dobrego człowieka ,raz kogos kogo wydaje mi sie ,że nie znam .Skoro nie mozna Go tak łatwo rozszyfrowac ,to tylko potwierdza moja teorie ,że ....jest baaaaardzo skomplikowany .Czasem nie umiem do Niego dotrzec choc nie wydaje mi sie abym robiła cos złego ,dlatego pytałam ....Pozdrawiam . Chciałabym zapytac gdzie mogłabym takie informacje ewentualnie uzyskac ? Odpowiedz Link Zgłoś
simon40 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:18 To ja tez dołączę sie i poproszę o charakterystykę: 22.o6.1979 (kobieta) 27.04.1978 (mężczyzna) DZięki Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: simon40 28.05.04, 09:45 22.06.1979 dziewiątka, był o nich kiedyś bardzo długi wątek autorstwa devine ("numerologicznie 9"). Poszukaj. Mocniej stoi nogami na ziemi niż typowa dziewiątka. 27.04.1978 Jedenastka. Wrażliwy, inteligentny, pomocny, idealista i romantyk. Potyczki z własnym poczuciem wartości - często uzależnia je od opinii innych o sobie. Przyjaciele zawsze mogą na niego liczyć. Huśtawki nastrojów. Wyczulony na piękno. Możliwe zdolności artystyczne, zwłaszcza "lekkie pióro". Dobry psycholog. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina201 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:35 Ewo nie otrzymałam od Ciebie informacji o karcie a ponieważ osoba , której ona dotyczy nie jest jeszcze gotowa, sprawę potraktowałam w zawieszeniu do momentu jej decyzji i póki co się nie odezwałam . Jeżeli Cię to naraziło na kłopoty jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
natalie23 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 10:03 Pani Ewo czy mogę prosić o charakterystykę dwóch osób ona ur 26.01.1959 on 9.10.1955 Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 10:15 26.01.1959 rodzinna, ciepła, towarzyska, możliwe, że dużo mówi.Rodzinna, opiekuńcza lub nawet nadopiekuńcza. Skłonna do poświęceń dla innych, często zapomina przy tym o sobie. Łatwo się podporządkowuje.Zazdrosna, silnie emocjonalna i uczuciowa. Zbyt mało silnej woli. Pomocna. Talenty artystyczne, zwłaszcza manualne. 09.10.1955 komunikatywny, elastyczny, lubi towarzystwo, zwłaszcza jesli może w nim błyszczeć. Talenty artystyczne, kreatywność. Pobłażliwy, również dla siebie. Dar słowa. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: KOŃCZYMY POWOLI 28.05.04, 10:24 Kończymy powoli, bo muszę się zabrać za pracę, miłego dnia. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_co_szuka Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 10:39 Ewo!:)) Gdybyś była tak wspaniałomyślna i napisała "cosik";) o dacie: 4.01.1971 (ja) i 2.05.1969(on) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ta_co_szuka Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 10:44 ta_co_szuka napisała: > Ewo!:)) > > Gdybyś była tak wspaniałomyślna i napisała "cosik";) o dacie: 4.01.1971 (ja) > i 2.05.1969(on) > Pozdrawiam ups;))) 4.01.1971 22.05.1969! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:37 04.01.1971 dwie tendencje: jedna stabilizuje, druga destabilizuje. Raz ciągnie do ugruntowania, innym razem do uwolnienia się z więzów. Bystra, szybka, nerwowa, energiczna. Lubisz zmiany. Ambitna. Podzielna uwaga. Sto pomysłów na minutę. 02.05.1969 bardzo podobnie, tylko ma w sobie nieco więcej czułości i romantyzmu, choć i Ty go masz. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_co_szuka Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:45 dziekuję bardzooooo:) Czy uwzględniła Pani mój bład 22.05.1969 zamiast 2? Gapa ze mnie;)) Ostatnie pytanie czy my tzn Koziorożec i Bliżniak ma szanse przetrwania, póki co ogromnie mamy sie ku sobie;))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:59 nie uwzględniłam :) 22.05.1969 cofam to o czułości :)choć romantyzm tak, tylko skrywany. Dogłębnie analizujący, logiczny, nieufny, trudności z okazywaniem uczuć. Myśliciel i idealista, ale idealizm może maskować cynizmem. Niewielu przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
kateszu Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 11:24 Dzień dobry:-) Ona: 08.10.76, on 17.11.78. Serdecznie pozdrawiam i z góry dziekuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 12:43 08.10.1976 bystra, bardzo ambitna, szybka i energiczna, z siłą przebicia, choć nieco zbyt rozproszona. Gubi rzeczy, myli imiona i zdarza jej się powiedzieć kompletnie niewłaściwą rzecz kompletnie niewłaściwej osobie. Lubi zmiany, nie znosi bezruchu i rutyny. Trudno jej się ustabilizować. Wyczulone zmysły. Sto pomysłów na minutę, ale żadnego doprowadzonego do końca. 17.11.1978 nic nie mogę powiedzieć w tym wypadku bez reszty danych, ale to już praca nie na forum. Tak czy inaczej, uparty. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kateszu Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 22:43 Pani Ewo a jakie dane mam jeszcze podać jeżeli chodzi o Pana z 17.11.78? Serdecznie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
katka16 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 12:13 Pani Ewo, bardzo prosze o charakterystyke: kobieta - 03.12.1976 mężczyzna - 22.11.1975 Z góry bardzo dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ja Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 12:47 Pani Ewo czy mogę prosić o charakterystykę? Moja data urodzenia to 27.05.1975. Wiem, że jestem numerologiczną dziewiątką - co to oznacza i co można o mnie powiedzieć na podstawie daty urodzenia? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Ma-ja Odpowiedz Link Zgłoś
czarna02 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:27 Dzien dobry p. Ewo, moze i dla mnie kilka slowek nt. dat: moja 25.05.1965 i partnera 8.05.1957. Dzieki wielkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 12:55 25.05.1965 dwie tendencje, jedna ciągnie do wewnątrz siebie, druga na zewnątrz, do ludzi. Jedna zamyka, druga otwiera. Dlatego możesz sie czuć zmienna, niepwena, jaka jesteś w danym momencie. Zmysły grają ważna rolę. Rodzinna. Skłonności do depresji i uwaga na stres. 08.05.1957 silny, przebojowy, aktywny. Zawsze ma swoje zdanie, uparty. Wie, czego chce i potrafi to realizować. Dominujący i wymagający, również w stosunku do siebie. Zasadniczy, nie lubi się rozdrabniać. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
katka16 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 14.06.04, 15:17 katka16 napisała: > Pani Ewo, bardzo prosze o charakterystyke: > kobieta - 03.12.1976 > mężczyzna - 22.11.1975 > Z góry bardzo dziekuję Ponawiam prośbę Odpowiedz Link Zgłoś
nuria1 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:26 Ewo, a co byś powiedziała o mężczyźnie, ur. 31.07.1973? Wiem, że to czwórka, ale na pewno typowa? Może da się o nim powiedzieć coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:35 przeczytaj odpowiedź o czwórce dla Maguy, będzie taka sama. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
malanika Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:51 Pani Ewo. Bardzo proszę o pomoc. Przechodzę "małe" załamanie nerwowe i szukam, czegos co mogłoby mnie wzmocnić i pomóc znaleźć właściwy kierunek. Czy mogłaby mi Pani powiedzieć, jakie są moje mocne strony, tzn. uzdolnienia, w czym mogłabym się realizować (nie chodzi mi o charakterystykę ogółem, ale moje predyspozycje zawodowe). Urodziłam się 27.04.1976. I jeszcze, tak może dziwnie zapytam ale zaryzykuję, jakie są słabsze strony osoby urodzonej 17.12.1973 (bardzo mnie zranił, muszę przestać go idealizować). M. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re:malanika 28.05.04, 14:10 27.04.1976 jesteś dziewiątką, odszukaj sobie wątek "numerologicznie 9" autorstwa Devine, jest tam bardzo dużo wpisów nt. Twojej wibracji. Co do tego mężczyzny, niestety, nie mogę szukać w ludziach słabszych stron po to, zeby innym ludziom poprawić humor. Ale przecież znasz go, tylko się przyjrzyj dokładnie. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
malanika Re:malanika 28.05.04, 14:23 Zaraz po wysłaniu tego pytania, zaczęłam tego załować. Zrobiło mi się po prostu wstyd. Strasznie mi głupio. Próbowalam złością zgasić ból, ale tak się nie da. Znikam z forum i przepraszam za to moje beznadziejne pytanie. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re:malanika 28.05.04, 14:25 Spokojnie, nie denerwuj się tym. Różne rzeczy się robi, kiedy boli. Przejdzie, wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 12:57 Raczej nietypowa. Żeby dojść do pozytywnych cech czwórki, musi rozprawić się z negatywnymi, czyli jej całkowitym przeciwieństwem - niestabilnością, nieuporządkowaniem, niepunktualnością itp. Ma też do przerobienia swój stosunek do pracy. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
muzyka82 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 16:12 bylabym wdzieczna za pare słów, 16.05.1982, najbardziej interesuje mnie strefa emocjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 13:01 16.05.1982 osoba zmienna, nie umiejąca się ustabilizować, nerwowa. Rutyna i stałość jest dla niej zabójcza. Jednocześnie ma do przepracowania swój stosunek do stałych związków (chyba, że już przepracowała). Powinna nauczyć się korzystać z własnej wolności tak, żeby przy tym nie wkraczać na cudze terytorium (nie znosi zniewolenia) i nie odmrażać sobie uszu na złość mamie. Prawdopodobny introwertyzm i nieśmiałość. Przy tym bystra, bardzo inteligentna, o wyczulonych zmysłach, wrażliwa energetycznie. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewucha22 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 19:24 ciao!fajnie ze jest taka dobra osóbka jak Ty- nie uzależniam swojego życia od numerologii czy wróżb ale zawsze warto jest wiedziec wiecej- proszę o parę zdanek (akapitów):-))27.09.1981-godz. ur. 14.25-miejsce-Wałbrzych. Pieknie prosiłabym o charakterystyke, wskazówki i wszystko co sie da , co bedzie dalej... dotyczace mojego zycia zawodowego, jej strony materialnej, pieniedzy- bedzie dostatek i komforcik czy bieda?:-))Prosze równiez o coś duchowego - czyli miłość- czy jedna i do konca zycia? i ogólnie co powinnam w sobie zmienic , jak działąć, aby żyło sie lepiej? ślicznie dziekuje Ewo za odpowiedz i pozdrawiam!prosze o przekazanie kazdej informacji która jest w cyferkach - a która może mi być przydatna... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 13:05 27.09.1981 nie mogę Ci powiedzieć, co będzie dalej, bo tego nie wiem. To kwestia Twoich własnych wyborów. Co do daty - jesteś niezależna, kreatywna i elastyczna, szukasz stale nowych dróg, nie lubisz się podporządkowywać. Perfekcjonistka. A resztę przeczytaj na stronie www.radiozet.pl pod zakładką shangri-la, numerologia - tam piszą o tym bardziej wyczerpująco, niż ja mogę Ci w tej chwili odpowiedzieć :) pozdrowienia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
santafeb Droga Pani Ewo! 28.05.04, 19:54 moja data urodzin 13.12.1979 (kobieta). Chcialabym wiedziec jakie mam silne strony a jednoczesnie jakie slabe i co wibracja mojej liczby mowi o mnie. Jesli poswieci mi pani swoj czas to z gory dziekuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ggossia Re: Droga Pani Ewo! 30.05.04, 00:24 a czy mozesz mi cos powiedziec o osobach urodzonych 27.05.1987 i 13.07.1985 ? pozdrawiam ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggossia Re: Droga Pani Ewo! 30.05.04, 00:24 a czy mozesz mi cos powiedziec o osobach urodzonych 27.05.1987 i 13.07.1985 ? pozdrawiam ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Droga Pani Ewo! 07.06.04, 13:08 13.12.1979 silne: odpowiedzialna (czasem nazbyt, bo również za innych), rodzinna, talenty manualne, artystka, interesują Cię ludzie, potrafisz się poświęcić dla innych, ciepła, chętna do pomocy - zwłaszcza bliskim słabe: lenistwo, brak asertywności, skłonność do podporządkowania się w związkach, zazdrosć i zaborczość, neutralne: cięty język :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggossia Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 30.05.04, 00:27 ewa.gs napisała: > dla tych, którzy są tu od niedawna: > 1. jestem numerologiem > 2. nie przewiduję przyszłości > 3. nie rozpatruję związków > po szersze informacje możecie zajrzeć do wątków z cyklu "numerologia" > :) a czy mozesz mi cos powiedziec o osobach urodzonych 27.05.1987 i 13.07.1985 ? pozdrawiam ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 13:16 27.05.1987 trójka, był już o nich jakiś wątek. Osoba towarzyska, komunikatywna, elastyczna, dobrze się dogaduje z ludźmi. Na ogół żywa i plastyczna gestykulacja, talenty twórcze, świetna ekspresja (np. taniec). Lubiana przez płeć przeciwną, flirciara/fliciarz. Kokietuje. Lubi byc w centrum zainteresowania. Uwaga na brak silnej woli i skłonnocć do dostosowywania sie do środowiska (jeśli jest złe). Pieniądze wydaje lekką ręką, bo myśli: a, i tak będzie dobrze... 13.07.1985 przeciwieństwo tej pierwszej osoby. Introwertyczna, skupiona na sobie, skeirowana do wewnątrz. Świetna logika, bystry umysł, zdolność do analizowania, a zwłaszcza siebie samego. Ciągotki w stronę filozofii, psychologii, metafizyki. Uwaga na uzależnienia. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
juliah pani Ewo! 30.05.04, 21:24 A co można powiedzieć o mężczyźnie urodzonym 5 października 1956r.? Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ja Re: Do pani Ewy 04.06.04, 13:34 Pani Ewo, podnoszę wątek do góry i jednocześnie ponawiam prośbę o charakterystykę (27.05.1975 - kobieta). Być może przeoczyła Pani mój wpis 28.05.2004 i pozostał bez odpowiedzi. Jeszcze raz bardzo proszę. Ma-ja Odpowiedz Link Zgłoś
czarna02 Re: Do pani Ewy 04.06.04, 15:37 Witam. Tez dolaczam sie do prosby. pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha10 Re: Do pani Ewy 04.06.04, 17:59 Droga Pani Ewo, pogubilam sie troszke na drodze, ktora ide...... 11.08.1968 ..... to wstyd na starosc probowac odszukac siebie! bede wdzieczna....za kilka slow A.M. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Agniecha 08.06.04, 10:09 11.08.1968 na starość? Kokietujesz :) Na szukanie siebie mamy całe życie. Jesteś idealistką, romantyczką. Masz błyskotliwy umysł i zdolność dogłębnej analizy, którą wykorzystujesz do własnego rozwoju. Szukasz tego, co mistyczne, duchowe, tajemnicze. Jesteś urodzona 11-go dnia, a więc poprzez własny rozwój możesz i powinnaś pomagać innym. Natura introwertyczna. Nie jest Ci łatwo odkrywać się przed ludźmi, ponieważ kryjesz swoją wrażliwość pod bariera pozornego chłodu i dumy. Nie lubisz mówić o sobie. Twój mózg jest stale na bardzo wysokich obrotach, nawet kiedy śpisz, to myślisz... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha10 Re: Agniecha 08.06.04, 10:52 Dziekuje Ci Ewo! a juz mialam nadzieje, ze uda mi sie "wylaczyc" myslenie. Strasznie mnie to meczy.....ale jak widac taka sie urodzilam. Serdecznie pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Do pani Ewy 07.06.04, 12:45 27.05.1975 nie przeoczyłam, tylko nie miałam czasu odpowiadać :) Poczytaj wątek autorstwa devine pt. "numerologicznie 9", znajdziesz tam mnóstwo wpisów. Jeszcze ze swojej strony - strasznie jesteś niecierpliwa i masz bardzo zmienne nastroje. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: pani Ewo! 08.06.04, 09:36 05.10.1956 dziewiątka, był o nich bardzo duży wątek autorstwa devine, poszukaj, nazywał się "numerologicznie 9" Niecierpliwy przede wszystkim, poza tym impulsywny, inteligentny, zbyt mało stabilny. Wolność ponad wszystko. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
justka9 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 09:06 Ewa czy moglabym prosic o analize dwoch osob ja - 14.02.1979 on- 22.10.1971 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: justka 08.06.04, 09:40 analizę nie, drobny szkic tak :) 14.02.1979 dwie sprzeczne tendencje. Główna tendencja: rodzinna, ciepła, lubisz przebywać w towarzystwie, dla bliskich zrobisz wszystko, obowiązkowa ale i ze skłonnością do popadania w lenistwo. Domatorka. Uzdolnienia artystyczne, dobry gust, aktywne zmysły, lubisz sobie uprzyjemniać życie. Bywasz złośliwa i zazdrosna. Druga tendencja: pragnienie zmiany, wolności, nowości, ruchu, destabilizacji. Szukasz granic własnej wolności - uważaj, żeby nie wkraczać przy tym na cudze terytorium. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
justka9 Re: justka 08.06.04, 11:11 Ewa dzieki za odpowiedz a moge prosic o drobny szkic on 22.10.1971 dzieki justyna Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia74 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 09:58 Pani Ewo, czy mogłaby mi pani powiedzieć cos na temat osób urodzonych w dniach: 25.03.1972 24.07.1975 08.05.1974 oraz o mnie: 17.05.1974. Bardzo dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 08.06.04, 09:44 25.03.1972 jedenastka, poszukaj, był niedawno wątek o nich. Z tendencją do uciekania w świat wewnętrzny. 24.07.1975 osoba uparta, na zmianę dominująca i poporządkowująca się, raz ambitna, innym raze wszsytko sobie odpuszcza, ma pretensję do siebie że nie jest w stanie podołać wszystkim swoim wymaganiom (a te są duże). Nie toleruje własnych słabości. 08.05.1974 osoba inteligentna, dumna, z zasadami. Analityczna i logiczna, ale wbrew pozorom nie stoi nogami na ziemi. Skłonności do uciekania do wewnątrz. Perfekcjonizm. 17.05.1974 jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
natalie23 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 14:50 Pani Ewo czy moge prosić o charakterystykę synów 1)Michał ur 11.12.1975 2)Jakub ur 16.06.1984 Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 08.06.04, 09:53 11.12.1975 dziewiątka, najlepiej poszukaj wątku devine "numerologicznie 9", było tam bardzo dużo informacji o nich. Wrażliwy, uduchowiony, ma dobrą intuicję. Dziewiątki najlepiej się realizują, kiedy mogą pomagać innym. Huśtawki nastrojów, bywa humorzasty. Bardzo inteligentny, rozwija z pasją swoje zainteresowania. Potrzebuje wolności. Twórcze myslenie, dobre skojarzenia, dar słowa. 16.06.1984 silny, ambitny, dociekliwy, zdecydowany. Nie lubi bylejakości i półśrodków, nie chodzi na kompromisy. Ma duże wymagania, względem siebie również, perfekcjonista. Skłonności do dominowania w związkach, powinien uczyć się w pełni być z drugim człowiekiem. Nie przyznaje się do słabości, nie lubi jej też u innych. Racjonalista i praktyk. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
cmytojet Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 15:08 link dla zainteresowanych numerologią, zanim zabrną za daleko ... www.geocities.com/Paris/Bistro/1368/666913.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 15:14 numerologia to narzędzie, a nie religia, choć oczywiście, niektóre religie zakazują jego używania - mają do tego prawo, to ich wizja świata. Istnieje numerologia pitagorejska, kabalistyczna, chińska, parę innych, a jak widać i - szatańska. Ale raczej niewiele ma wspólnego z tą, o której tu mówimy. Odpowiedz Link Zgłoś
cmytojet Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 15:23 > Istnieje numerologia pitagorejska, kabalistyczna, chińska, parę innych, > a jak widać i - szatańska. Ale raczej niewiele ma wspólnego z tą, o której > tu mówimy. na jakiej podstawie twierdzisz, że numerologia szatańska i ta którą uprawiasz ma niewiele wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 16:04 cmytojet, nie chcę się wdawać w dyskusję o teorii numerologii, z zasady nie przepadam za udowadnianiem, że nie mam dwóch garbów, szkoda mi na to czasu i pracy. Jeśli ktoś jest zainteresowany, zapraszam, mogę pomóc. Jeśli nie jest - nie zapraszam i pomóc nie mogę. Jasne, warto zwrócić uwagę na zdanie "kontra", ale rozsądzić musi każdy sam dla siebie. I tyle :) To było ostatnie moje zdanie w jakiejkolwiek dyskusji na temat boskości i nieboskości, dobra i zła, na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cmytojet Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 16:26 dlaczego się od razu denerwujesz :) nie pytałem przecież o boskość i nieboskość, dobro i zło ... satanizm ma wiele wspólnego z numerologią ty również się tym zajmujesz. odpowiedziałaś, że to dwie inne bajki. zapytałem tylko dlaczego rzeczy które wygladają na takie same, nimi wg Ciebie nie są? Odpowiedz Link Zgłoś