Dodaj do ulubionych

dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadanie.

27.05.04, 13:25
dla tych, którzy są tu od niedawna:
1. jestem numerologiem
2. nie przewiduję przyszłości
3. nie rozpatruję związków
po szersze informacje możecie zajrzeć do wątków z cyklu "numerologia"
:)
Obserwuj wątek
    • powolutku Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 17:07
      a to sie znow zalapalam;))) droga Ewo, co powiesz na date 2.04.1981(kobieta)?
      prosze o ogolna charakterystyke, a interesuje mnie zwl. sfera emocjonalna.
      pozdrawiam-Powolutku.
      • puma1980 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 17:55
        moja data urodzenia to 26.02.1980, chciałabym się dowiedzieć jakie mam talenty
        i predyspozycje, z góry serdecznie dziekuje za pomoc, pozdrawiam
        • ewa.gs Re: puma 28.05.04, 08:34
          26.02.1980
          predyspozycje przywódcze, zdolności organizacyjne, bardzo duża ambicja. Wiele
          wymagasz od siebie i innych, stale podnosisz sobie poprzeczkę. Perfekcjonistka.
          Duża zdolność kreatywnego myślenia, nie znosisz rutyny. Oryginalne podejście do
          życia, chcesz się wybić ponad tłum. Nienajlepiej znosisz krytykę, choć za nic
          się do tego nie przyznasz. masz szansę dobrze radzić sobie z pieniędzmi, kiedy
          już wypracujesz sobie odpowiedni do nich stosunek.
          pozdrawiam
          Ewa G.
          • puma1980 Re: puma 28.05.04, 15:39
            Dziękuje Ewo, pozdrawiam ciebie serdecznie
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 08:29
        02.04.1981
        niezwykle wrażliwa, chociaż kryje to pod maską chłodu emocjonalnego. Mimo
        pozornego chłodu i samotnictwa, spragniona uczucia. Może wydawać się zbyt
        dumna. Perfekcjonistka. Raczej nieufna, trudno jej mówić o swoich uczuciach.
        Jednocześnie błyskotliwie inteligentna, ze skłonnościami do autoanalizy i
        melancholijna. Świetna zdolność kojarzenia faktów. Byłaby dobrym psychologiem,
        bo lubi wnikać w tajniki ludzkich dusz.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • aga1980 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 18:42
      to ja też jeśli mogę poprosić- 11 styczeń 1980 rok. godz. 13:50 (jeśli to sie
      do zcegos przyda),
      dziekuję
      • ewa.gs Re: aga1980 28.05.04, 08:37
        11.01.1980
        towarzyska, miła, wrażliwa. Lubisz mieć koło siebie przyjaciół, potrafisz
        zrozumieć innych i wczuć się w ich położenie. Zdolności twórcze, artystyczne.
        Możesz być nieco nerwowa.
        Ćwicz asertywność i silną wolę, bo raczej kiepsko z nią u Ciebie :)
        Dobra komunikacja z ludźmi, choć jestes trochę nieśmiała. Atrakcyjna dla płci
        przeciwnej.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • maguy Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 19:19
      No to i ja sie dolacze...
      Bardzo prosze o charakterystyke 2 osob:
      1/22.05.66
      2/29.01.73
      Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam :-)))
      • ellfik Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 20:40
        Czy mogę dowiedzieć się czegoś o mężczyźnie urodzonym 6.04.1983.Interesuje mnie
        szczególnie psychika .Czy w życiu tej osoby zaświeci słońce? Z góry dziękuję i
        życzę pomyślności.
        • ewa.gs Re: elfik 28.05.04, 08:45
          06.04.1983
          uparty, konkretny i stabilny, nieufny i analityczny, ale jednocześnie rodzinny
          i ciepły. Może obawiać się okazywania tego, trudno mu się otworzyć. Lojalny,
          można na niego liczyć. Ma własne zdanie na każdy temat. Pracowity.
          Słońce? napewno zaświeci :)

pozdrowienia
          Ewa G.
      • ewa.gs Re: Maguy 28.05.04, 08:42
        Witaj Maguy :)

22.05.1966
        Ta osoba jest czwórką, ale taką specyficzną - waha się stale pomiędzy
        pozytywną, a negatywną stroną wibracji. Czyli raz odpowiedzialna, stabilna i
        ugruntowana, a innym razem wręcz przeciwnie. Sama nie wie, czego się po sobie
        spodziewać. Uparta w obu wersjach.

29.01.1973
        nerwowa, drażliwa, dobrze wyczuwa energie wokół siebie. Wrażliwa na atmosferę
        wokół. Bystra i szybka, gromadzi mnóstwo informacji zmysłami, podzielna uwaga.
        Roztrzepana. Ambitna. Waha się pomiędzy dobrym mniemaniem o sobie a kompleksami.
        Lubi zmiany, nie znosi stagnacji, dlatego może bać się ustabilizowania.

pozdrowienia
        Ewa G.

• maguy Re: Dziekuje Ci Ewo! 28.05.04, 09:20
          Jeszcze raz bardzo Ci Ewo pieknie dziekuje :-)))
          Pozdrawiam
    • drabo2003 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 20:42
      Droga Ewo,ja też mogę prosić???Moja data urodzenia to 1.12.1977.
      I moze jeszcze mojego męża 6.02.1976. Bardzo dziękuję .Kaśka.
      • ogrom Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 27.05.04, 20:55
        Pani Ewo, nie robilabym Pani klopotu gdyby nie ostatnie moje perypetie tak od
        roku....... proszę o zdiagnozowanie ;) mojej daty urodzenia 11.11.1977 godz.
        6:15 jasło......... jkaie mam predyspozycje talenty i nad czym powinam
        pracować i zmieniać w swoim charakterze........ napewno wiem o jedne rzeczy
        pamiętliwosc doznanej krzywdy czy niepowodzenia... ale nie bardzo wiem jak to
        zrobić......... i wtedy zamykanie się na ludzi.........
        proszę o tę diagozę, bo coraz mniej wiem o sobie..... sama sobie czasem
        zaprzeczam w decyzjach z ich słusznoscią i analizowaniem sytuacji.. pozdrawiqm
        Ola
        • ewa.gs Re: ogrom 28.05.04, 09:03
          11.11.1977
          Dwie sprzeczne tendencje.
          Z jednej strony jesteś silna i ambitna, z drugiej, targają Tobą kompleksy i
          wątpliwości. Z jednej dominująca, z drugiej podporządkowujesz się. Z jednej -
          dążysz do zmian, z drugiej - obawiasz się ich. Stawiasz sobie wysoko
          poprzeczkę, a potem zaczynasz myśleć, że nie jesteś w stanie jej przeskoczyć.
          Huśtawki nastrojów, wrażliwość, zależność od opinii innych, a jednocześnie chęć
          ucieczki o tego.
          Masz możliwość się z tych wątpliwości i kompleksów uwolnić, tylko musisz się do
          tego przyłożyć i popracować nad sobą. Weź się w garść.
          pozdrawiam
          Ewa G.
          • ogrom Re: ogrom 28.05.04, 10:29
            Dziekuję bardzo za te informacje, ale z nich wynika jakby były dwie osoby we
            mnie ...... dwie siły zmagajace sie niemalze nieustannie czasem tak jest .... i
            to mi przeszkadza bo prowadzi do marazmu..... jaka jest rada by ciut to
            zmienić... tę feralną datę urodzenia ...... to chyba najgorsza z mozliwych
            opcji takie wiecznie scierajace sie siły?
            pozdrawiam Ola
            • ewa.gs Re: ogrom 28.05.04, 13:33
              Olu, zmienić tego nie możesz, ale możesz walczyc, zeby wyciągnąc z tego jak
              najwięcej dobrego.
              Możesz też pomyśleć o zmianie karty - ona nie zmienia wpradzie daty urodzenia,
              ale sprawia, że reszta wibracji z datą urodzenia współgra i wzmacnia w niej to,
              co najlepsze.
              I to nie jest najgorsza z możliwych opcji, prawie każdy ma w sobie takie
              sprzeczności.
              Ewa G.
              • ogrom Re: ogrom 28.05.04, 14:03
                Droga Pani Ewo........ a czy przymojej dacie urodzenia stoja jakies zawody czy
                talenty ktore albo wypieram albo no poprostu moze ich nie mam i tyle..... i nie
                ma nad czym sie wogole zastanawiac?
                dziekuję Ola
                • ewa.gs Re: ogrom 28.05.04, 14:06
                  Olu, napewno masz, ale szukać musisz sama.
      • ewa.gs Re: drabo2003 28.05.04, 08:50
        01.12.1977
        jedynka, która huśta się na całej skali tej wibracji, od pozytywnej do
        negatywnej strony. Raz silna, ambitna, efektywna i przebojowa, innym razem nie
        wierzysz w swoje siły. Podnosisz sobie poprzeczkę, a potem wątpisz, czy ua Ci
        się ją przeskoczyć. Twórcza, oryginalny sposób myślenia, lubisz nowości. Bywasz
        dominująca. Pracowita.
        Zdolności przywódcze - do wypracowania (może już wypracowałaś?)

06.02.1976
        uparty, ambitny, rzeczowy. Silne poczucie sprawiedliwości. Lojalny, rodzinny.
        Nie lubi niesłowności. Trudno mu się otworzyć, dość nieufny.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • myszz Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 08:00
      ja 04-03-77 on 05-05-67 co można powiedzieć o tych dwóch osobach
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:00
        04.03.1977
        przeczytaj odpowiedź dla Maguy odnośnie czwórki, będzie taka sama.

05.05.1967
        ciepły, rodzinny, miły, ale bywa żądny zmian. Dwie sprzeczne tendencje, jedna -
        stabilność, druga - ruch, zmiany. Namiętny, porywczy, zazdrosny. Na ogół
        domator.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • myszz Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:34
          dziękuje :))
    • karolina201 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 08:20
      Pani Ewo bardzo proszę o charakterystykę panów zwłaszcza w kwestii uczuć i nie
      tylko
      1) ur 16.06.1984
      2) ur 18.11.1972
      Pozdrowienia
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 08:56
        Karolino,
        rozmawiałyśmy kiedyś przez e-mail. Prosiłam Cię dwukrotnie o odpowiedź na moje
        pytanie (pamietasz? chodziło o to, żebyś dała mi znać o swojej decyzji nt.
        karty, również jeśli jest negatywna, ponieważ muszę ułożyć sobie harmonogram
        pracy). Nie odpowiedziałaś. Dlatego ja też nie odpowiem.
        pozdrawiam,
        Ewa G.
    • ankalin Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:15
      Bardzo prosze o opis dwóch osób urodzonych :8.02.1964 oraz 14.05.1966 i jesli
      to mozliwe co z takiego układu moze wyniknąc ?.Bardzo dziekuje !
      • ewa.gs Re: ankalin 28.05.04, 09:39
        08.02.1964
        towarzyska, komunikatywna, lubisz się bawić. Dwie sprzeczne tendnecje: z jednej
        strony, pieniądze wydajesz lekką ręką, z drugiej - bardzo chcesz to
        kontrolować. Raz jesteś bardzo ambitna, innym razem - wszystko sobie
        odpuszczasz. Raz zachowujesz wszelkie normy i formy, innym razem wręcz
        przeciwnie. Możesz mieć przy tym nieco cyniczne poczucie humoru. Silna wola na
        zmianę z jej zupełnym brakiem. Czasem okazujesz pobłażliwość dla słabości
        (swojej lub czyjejś), a czasem robisz o nią awantury.

14.05.1966
        w tym przypadku nic nie mogę powiedzieć sądząc po same dacie urodzenia, poza
        tym, że ten człowiek przez całe życie sprawdza granice własnej wolności.

Nie przewiduję przyszłości, nie będę zgadywać, z wyniknie.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • ankalin Re: ankalin 28.05.04, 10:37
          Dziękuje Ewo bardzo!Powiedz ,czy oprócz tego ,ze Ten czlowiek(14.05.1966) całe
          zycie sprawdza granice swojej wolnosci ,cos jeszcze mogłabyś o nim napisac ,czy
          to mozliwe ?
          • ewa.gs Re: ankalin 28.05.04, 13:34
            niestety, bez komletu danych, nie. U niego bardzo to zależy od reszty portretu.
            A z kolei pełnej analizy na forum nie robię, więc po prostu obserwuj sama...
            Ewa G.
            • ankalin Re: ankalin 28.05.04, 13:49
              Ewo ,dziekuje ,wiesz ,ja obserwuję i ..no własnie ,raz widze dobrego
              człowieka ,raz kogos kogo wydaje mi sie ,że nie znam .Skoro nie mozna Go tak
              łatwo rozszyfrowac ,to tylko potwierdza moja teorie ,że ....jest baaaaardzo
              skomplikowany .Czasem nie umiem do Niego dotrzec choc nie wydaje mi sie abym
              robiła cos złego ,dlatego pytałam ....Pozdrawiam .
              Chciałabym zapytac gdzie mogłabym takie informacje ewentualnie uzyskac ?
    • simon40 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:18
      To ja tez dołączę sie i poproszę o charakterystykę:
      22.o6.1979 (kobieta)
      27.04.1978 (mężczyzna)
      DZięki
      • ewa.gs Re: simon40 28.05.04, 09:45
        22.06.1979
        dziewiątka, był o nich kiedyś bardzo długi wątek autorstwa devine
        ("numerologicznie 9"). Poszukaj.
        Mocniej stoi nogami na ziemi niż typowa dziewiątka.

27.04.1978
        Jedenastka. Wrażliwy, inteligentny, pomocny, idealista i romantyk. Potyczki z
        własnym poczuciem wartości - często uzależnia je od opinii innych o sobie.
        Przyjaciele zawsze mogą na niego liczyć. Huśtawki nastrojów. Wyczulony na
        piękno.
        Możliwe zdolności artystyczne, zwłaszcza "lekkie pióro".
        Dobry psycholog.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • karolina201 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 09:35
      Ewo nie otrzymałam od Ciebie informacji o karcie a ponieważ osoba , której ona
      dotyczy nie jest jeszcze gotowa, sprawę potraktowałam w zawieszeniu do momentu
      jej decyzji i póki co się nie odezwałam . Jeżeli Cię to naraziło na kłopoty
      jeszcze raz przepraszam
    • natalie23 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 10:03
      Pani Ewo czy mogę prosić o charakterystykę
      dwóch osób ona ur 26.01.1959 on 9.10.1955
      Pozdrowienia
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 10:15
        26.01.1959
        rodzinna, ciepła, towarzyska, możliwe, że dużo mówi.Rodzinna, opiekuńcza lub
        nawet nadopiekuńcza. Skłonna do poświęceń dla innych, często zapomina przy tym
        o sobie. Łatwo się podporządkowuje.Zazdrosna, silnie emocjonalna i uczuciowa.
        Zbyt mało silnej woli. Pomocna. Talenty artystyczne, zwłaszcza manualne.

09.10.1955
        komunikatywny, elastyczny, lubi towarzystwo, zwłaszcza jesli może w nim
        błyszczeć. Talenty artystyczne, kreatywność. Pobłażliwy, również dla siebie.
        Dar słowa.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • ewa.gs Re: KOŃCZYMY POWOLI 28.05.04, 10:24
      Kończymy powoli, bo muszę się zabrać za pracę, miłego dnia.
      Ewa G.
    • ta_co_szuka Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 10:39
      Ewo!:))

Gdybyś była tak wspaniałomyślna i napisała "cosik";) o dacie: 4.01.1971 (ja)
      i 2.05.1969(on)
      Pozdrawiam
      • ta_co_szuka Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 10:44
        ta_co_szuka napisała:

> Ewo!:))
        >
        > Gdybyś była tak wspaniałomyślna i napisała "cosik";) o dacie: 4.01.1971 (ja)
        > i 2.05.1969(on)
        > Pozdrawiam

ups;)))
        4.01.1971
        22.05.1969!

:))
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:37
        04.01.1971
        dwie tendencje: jedna stabilizuje, druga destabilizuje. Raz ciągnie do
        ugruntowania, innym razem do uwolnienia się z więzów. Bystra, szybka, nerwowa,
        energiczna. Lubisz zmiany. Ambitna. Podzielna uwaga. Sto pomysłów na minutę.

02.05.1969
        bardzo podobnie, tylko ma w sobie nieco więcej czułości i romantyzmu, choć i Ty
        go masz.

Ewa G.
        • ta_co_szuka Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:45
          dziekuję bardzooooo:)
          Czy uwzględniła Pani mój bład 22.05.1969 zamiast 2? Gapa ze mnie;))
          Ostatnie pytanie czy my tzn Koziorożec i Bliżniak ma szanse przetrwania, póki
          co ogromnie mamy sie ku sobie;)))

Pozdrawiam
          • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:59
            nie uwzględniłam :)

22.05.1969
            cofam to o czułości :)choć romantyzm tak, tylko skrywany. Dogłębnie
            analizujący, logiczny, nieufny, trudności z okazywaniem uczuć. Myśliciel i
            idealista, ale idealizm może maskować cynizmem. Niewielu przyjaciół.
    • kateszu Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 11:24
      Dzień dobry:-) Ona: 08.10.76, on 17.11.78. Serdecznie pozdrawiam i z góry
      dziekuję:-)
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 12:43
        08.10.1976
        bystra, bardzo ambitna, szybka i energiczna, z siłą przebicia, choć nieco zbyt
        rozproszona. Gubi rzeczy, myli imiona i zdarza jej się powiedzieć kompletnie
        niewłaściwą rzecz kompletnie niewłaściwej osobie. Lubi zmiany, nie znosi
        bezruchu i rutyny. Trudno jej się ustabilizować. Wyczulone zmysły. Sto pomysłów
        na minutę, ale żadnego doprowadzonego do końca.

17.11.1978
        nic nie mogę powiedzieć w tym wypadku bez reszty danych, ale to już praca nie
        na forum. Tak czy inaczej, uparty.

pozdrawiam
        Ewa G.

• kateszu Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 22:43
          Pani Ewo a jakie dane mam jeszcze podać jeżeli chodzi o Pana z 17.11.78?
          Serdecznie dziękuję:)
    • katka16 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 12:13
      Pani Ewo, bardzo prosze o charakterystyke:
      kobieta - 03.12.1976
      mężczyzna - 22.11.1975
      Z góry bardzo dziekuję
      • ma-ja Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 12:47
        Pani Ewo czy mogę prosić o charakterystykę? Moja data urodzenia to 27.05.1975.
        Wiem, że jestem numerologiczną dziewiątką - co to oznacza i co można o mnie
        powiedzieć na podstawie daty urodzenia?

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam

Ma-ja
        • czarna02 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:27
          Dzien dobry p. Ewo, moze i dla mnie kilka slowek nt. dat: moja 25.05.1965 i
          partnera 8.05.1957. Dzieki wielkie:)
          • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 12:55
            25.05.1965
            dwie tendencje, jedna ciągnie do wewnątrz siebie, druga na zewnątrz, do ludzi.
            Jedna zamyka, druga otwiera. Dlatego możesz sie czuć zmienna, niepwena, jaka
            jesteś w danym momencie. Zmysły grają ważna rolę. Rodzinna.
            Skłonności do depresji i uwaga na stres.

08.05.1957
            silny, przebojowy, aktywny. Zawsze ma swoje zdanie, uparty. Wie, czego chce i
            potrafi to realizować. Dominujący i wymagający, również w stosunku do siebie.
            Zasadniczy, nie lubi się rozdrabniać.

pozdrawiam
            Ewa G.

• czarna02 Pani Ewo, dziekuje :) b/t 07.06.04, 16:24
      • katka16 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 14.06.04, 15:17
        katka16 napisała:

> Pani Ewo, bardzo prosze o charakterystyke:
        > kobieta - 03.12.1976
        > mężczyzna - 22.11.1975
        > Z góry bardzo dziekuję

Ponawiam prośbę
    • nuria1 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:26
      Ewo, a co byś powiedziała o mężczyźnie, ur. 31.07.1973? Wiem, że to czwórka,
      ale na pewno typowa? Może da się o nim powiedzieć coś więcej?
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:35
        przeczytaj odpowiedź o czwórce dla Maguy, będzie taka sama.
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • malanika Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 13:51
          Pani Ewo. Bardzo proszę o pomoc. Przechodzę "małe" załamanie nerwowe i szukam,
          czegos co mogłoby mnie wzmocnić i pomóc znaleźć właściwy kierunek. Czy mogłaby
          mi Pani powiedzieć, jakie są moje mocne strony, tzn. uzdolnienia, w czym
          mogłabym się realizować (nie chodzi mi o charakterystykę ogółem, ale moje
          predyspozycje zawodowe). Urodziłam się 27.04.1976.
          I jeszcze, tak może dziwnie zapytam ale zaryzykuję, jakie są słabsze strony
          osoby urodzonej 17.12.1973 (bardzo mnie zranił, muszę przestać go idealizować).
          M.
          • ewa.gs Re:malanika 28.05.04, 14:10
            27.04.1976
            jesteś dziewiątką, odszukaj sobie wątek "numerologicznie 9" autorstwa Devine,
            jest tam bardzo dużo wpisów nt. Twojej wibracji.
            Co do tego mężczyzny, niestety, nie mogę szukać w ludziach słabszych stron po
            to, zeby innym ludziom poprawić humor. Ale przecież znasz go, tylko się
            przyjrzyj dokładnie.
            pozdrawiam
            Ewa G.
            • malanika Re:malanika 28.05.04, 14:23
              Zaraz po wysłaniu tego pytania, zaczęłam tego załować. Zrobiło mi się po prostu
              wstyd. Strasznie mi głupio. Próbowalam złością zgasić ból, ale tak się nie da.
              Znikam z forum i przepraszam za to moje beznadziejne pytanie.
              Pozdrawiam
              M.
              • ewa.gs Re:malanika 28.05.04, 14:25
                Spokojnie, nie denerwuj się tym. Różne rzeczy się robi, kiedy boli. Przejdzie,
                wierz mi.
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 12:57
        Raczej nietypowa. Żeby dojść do pozytywnych cech czwórki, musi rozprawić się z
        negatywnymi, czyli jej całkowitym przeciwieństwem - niestabilnością,
        nieuporządkowaniem, niepunktualnością itp.
        Ma też do przerobienia swój stosunek do pracy.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • muzyka82 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 16:12
      bylabym wdzieczna za pare słów, 16.05.1982, najbardziej interesuje mnie strefa
      emocjonalna
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 13:01
        16.05.1982
        osoba zmienna, nie umiejąca się ustabilizować, nerwowa. Rutyna i stałość jest
        dla niej zabójcza. Jednocześnie ma do przepracowania swój stosunek do stałych
        związków (chyba, że już przepracowała). Powinna nauczyć się korzystać z własnej
        wolności tak, żeby przy tym nie wkraczać na cudze terytorium (nie znosi
        zniewolenia) i nie odmrażać sobie uszu na złość mamie. Prawdopodobny
        introwertyzm i nieśmiałość.
        Przy tym bystra, bardzo inteligentna, o wyczulonych zmysłach, wrażliwa
        energetycznie.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • dziewucha22 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 28.05.04, 19:24
      ciao!fajnie ze jest taka dobra osóbka jak Ty- nie uzależniam swojego życia od
      numerologii czy wróżb ale zawsze warto jest wiedziec wiecej- proszę o parę
      zdanek (akapitów):-))27.09.1981-godz. ur. 14.25-miejsce-Wałbrzych. Pieknie
      prosiłabym o charakterystyke, wskazówki i wszystko co sie da , co bedzie
      dalej... dotyczace mojego zycia zawodowego, jej strony materialnej, pieniedzy-
      bedzie dostatek i komforcik czy bieda?:-))Prosze równiez o coś duchowego -
      czyli miłość- czy jedna i do konca zycia? i ogólnie co powinnam w sobie
      zmienic , jak działąć, aby żyło sie lepiej? ślicznie dziekuje Ewo za odpowiedz
      i pozdrawiam!prosze o przekazanie kazdej informacji która jest w cyferkach - a
      która może mi być przydatna...
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 13:05
        27.09.1981
        nie mogę Ci powiedzieć, co będzie dalej, bo tego nie wiem. To kwestia Twoich
        własnych wyborów.
        Co do daty - jesteś niezależna, kreatywna i elastyczna, szukasz stale nowych
        dróg, nie lubisz się podporządkowywać. Perfekcjonistka. A resztę przeczytaj na
        stronie www.radiozet.pl pod zakładką shangri-la, numerologia - tam piszą o tym
        bardziej wyczerpująco, niż ja mogę Ci w tej chwili odpowiedzieć :)
        pozdrowienia
        Ewa G.
    • santafeb Droga Pani Ewo! 28.05.04, 19:54
      moja data urodzin 13.12.1979 (kobieta). Chcialabym wiedziec jakie mam silne
      strony a jednoczesnie jakie slabe i co wibracja mojej liczby mowi o mnie. Jesli
      poswieci mi pani swoj czas to z gory dziekuje. Pozdrawiam
      • ggossia Re: Droga Pani Ewo! 30.05.04, 00:24
        a czy mozesz mi cos powiedziec o osobach urodzonych 27.05.1987 i 13.07.1985 ?
        pozdrawiam ;))))))
        pozdrawiam ;))))))
        pozdrawiam ;))))))
      • ewa.gs Re: Droga Pani Ewo! 07.06.04, 13:08
        13.12.1979
        silne: odpowiedzialna (czasem nazbyt, bo również za innych), rodzinna, talenty
        manualne, artystka, interesują Cię ludzie, potrafisz się poświęcić dla innych,
        ciepła, chętna do pomocy - zwłaszcza bliskim
        słabe: lenistwo, brak asertywności, skłonność do podporządkowania się w
        związkach, zazdrosć i zaborczość,
        neutralne: cięty język :)
    • ggossia Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 30.05.04, 00:27
      ewa.gs napisała:

> dla tych, którzy są tu od niedawna:
      > 1. jestem numerologiem
      > 2. nie przewiduję przyszłości
      > 3. nie rozpatruję związków
      > po szersze informacje możecie zajrzeć do wątków z cyklu "numerologia"
      > :)

pozdrawiam ;))))))
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 13:16
        27.05.1987
        trójka, był już o nich jakiś wątek.
        Osoba towarzyska, komunikatywna, elastyczna, dobrze się dogaduje z ludźmi. Na
        ogół żywa i plastyczna gestykulacja, talenty twórcze, świetna ekspresja (np.
        taniec). Lubiana przez płeć przeciwną, flirciara/fliciarz. Kokietuje. Lubi byc
        w centrum zainteresowania. Uwaga na brak silnej woli i skłonnocć do
        dostosowywania sie do środowiska (jeśli jest złe). Pieniądze wydaje lekką ręką,
        bo myśli: a, i tak będzie dobrze...

13.07.1985
        przeciwieństwo tej pierwszej osoby. Introwertyczna, skupiona na sobie,
        skeirowana do wewnątrz. Świetna logika, bystry umysł, zdolność do analizowania,
        a zwłaszcza siebie samego. Ciągotki w stronę filozofii, psychologii,
        metafizyki. Uwaga na uzależnienia.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • juliah pani Ewo! 30.05.04, 21:24
      A co można powiedzieć o mężczyźnie urodzonym 5 października 1956r.?
      • ma-ja Re: Do pani Ewy 04.06.04, 13:34
        Pani Ewo, podnoszę wątek do góry i jednocześnie ponawiam prośbę o
        charakterystykę (27.05.1975 - kobieta). Być może przeoczyła Pani mój wpis
        28.05.2004 i pozostał bez odpowiedzi.
        Jeszcze raz bardzo proszę.

Ma-ja
        • czarna02 Re: Do pani Ewy 04.06.04, 15:37
          Witam. Tez dolaczam sie do prosby.
          pozdr. :)
        • agniecha10 Re: Do pani Ewy 04.06.04, 17:59
          Droga Pani Ewo,

pogubilam sie troszke na drodze, ktora ide......
          11.08.1968 ..... to wstyd na starosc probowac odszukac siebie!
          bede wdzieczna....za kilka slow
          A.M.
          • ewa.gs Re: Agniecha 08.06.04, 10:09
            11.08.1968
            na starość? Kokietujesz :)
            Na szukanie siebie mamy całe życie.
            Jesteś idealistką, romantyczką. Masz błyskotliwy umysł i zdolność dogłębnej
            analizy, którą wykorzystujesz do własnego rozwoju. Szukasz tego, co mistyczne,
            duchowe, tajemnicze. Jesteś urodzona 11-go dnia, a więc poprzez własny rozwój
            możesz i powinnaś pomagać innym.
            Natura introwertyczna. Nie jest Ci łatwo odkrywać się przed ludźmi, ponieważ
            kryjesz swoją wrażliwość pod bariera pozornego chłodu i dumy. Nie lubisz mówić
            o sobie.
            Twój mózg jest stale na bardzo wysokich obrotach, nawet kiedy śpisz, to
            myślisz...
            • agniecha10 Re: Agniecha 08.06.04, 10:52
              Dziekuje Ci Ewo!
              a juz mialam nadzieje, ze uda mi sie "wylaczyc" myslenie.
              Strasznie mnie to meczy.....ale jak widac taka sie urodzilam.
              Serdecznie pozdrawiam.
              Aga
        • ewa.gs Re: Do pani Ewy 07.06.04, 12:45
          27.05.1975
          nie przeoczyłam, tylko nie miałam czasu odpowiadać :)
          Poczytaj wątek autorstwa devine pt. "numerologicznie 9", znajdziesz tam mnóstwo
          wpisów.
          Jeszcze ze swojej strony - strasznie jesteś niecierpliwa i masz bardzo zmienne
          nastroje.

pozdrawiam
          Ewa G.
      • ewa.gs Re: pani Ewo! 08.06.04, 09:36
        05.10.1956
        dziewiątka, był o nich bardzo duży wątek autorstwa devine, poszukaj, nazywał
        się "numerologicznie 9"
        Niecierpliwy przede wszystkim, poza tym impulsywny, inteligentny, zbyt mało
        stabilny. Wolność ponad wszystko.

pozdrawiam
        Ewa G.

• justka9 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 09:06
      Ewa
      czy moglabym prosic o analize dwoch osob
      ja - 14.02.1979
      on- 22.10.1971
      • ewa.gs Re: justka 08.06.04, 09:40
        analizę nie, drobny szkic tak :)

14.02.1979
        dwie sprzeczne tendencje.
        Główna tendencja: rodzinna, ciepła, lubisz przebywać w towarzystwie, dla
        bliskich zrobisz wszystko, obowiązkowa ale i ze skłonnością do popadania w
        lenistwo. Domatorka. Uzdolnienia artystyczne, dobry gust, aktywne zmysły,
        lubisz sobie uprzyjemniać życie. Bywasz złośliwa i zazdrosna.
        Druga tendencja: pragnienie zmiany, wolności, nowości, ruchu, destabilizacji.
        Szukasz granic własnej wolności - uważaj, żeby nie wkraczać przy tym na cudze
        terytorium.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • justka9 Re: justka 08.06.04, 11:11
          Ewa
          dzieki za odpowiedz a moge prosic o drobny szkic on 22.10.1971
          dzieki
          justyna
    • klaudia74 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 09:58
      Pani Ewo, czy mogłaby mi pani powiedzieć cos na temat osób urodzonych w dniach:
      25.03.1972
      24.07.1975
      08.05.1974
      oraz o mnie: 17.05.1974.
      Bardzo dziękuje.
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 08.06.04, 09:44
        25.03.1972
        jedenastka, poszukaj, był niedawno wątek o nich. Z tendencją do uciekania w
        świat wewnętrzny.

24.07.1975
        osoba uparta, na zmianę dominująca i poporządkowująca się, raz ambitna, innym
        raze wszsytko sobie odpuszcza, ma pretensję do siebie że nie jest w stanie
        podołać wszystkim swoim wymaganiom (a te są duże). Nie toleruje własnych
        słabości.

08.05.1974
        osoba inteligentna, dumna, z zasadami. Analityczna i logiczna, ale wbrew
        pozorom nie stoi nogami na ziemi. Skłonności do uciekania do wewnątrz.
        Perfekcjonizm.

17.05.1974
        jak wyżej.
    • natalie23 Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 14:50
      Pani Ewo czy moge prosić o charakterystykę synów
      1)Michał ur 11.12.1975
      2)Jakub ur 16.06.1984
      Pozdrowienia
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 08.06.04, 09:53
        11.12.1975
        dziewiątka, najlepiej poszukaj wątku devine "numerologicznie 9", było tam
        bardzo dużo informacji o nich. Wrażliwy, uduchowiony, ma dobrą intuicję.
        Dziewiątki najlepiej się realizują, kiedy mogą pomagać innym. Huśtawki
        nastrojów, bywa humorzasty. Bardzo inteligentny, rozwija z pasją swoje
        zainteresowania. Potrzebuje wolności. Twórcze myslenie, dobre skojarzenia, dar
        słowa.

16.06.1984
        silny, ambitny, dociekliwy, zdecydowany. Nie lubi bylejakości i półśrodków, nie
        chodzi na kompromisy. Ma duże wymagania, względem siebie również,
        perfekcjonista. Skłonności do dominowania w związkach, powinien uczyć się w
        pełni być z drugim człowiekiem. Nie przyznaje się do słabości, nie lubi jej też
        u innych. Racjonalista i praktyk.

pozdrawiam
        Ewa G.

• cmytojet Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 15:08
      link dla zainteresowanych numerologią, zanim zabrną za daleko ...
      www.geocities.com/Paris/Bistro/1368/666913.html
      • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 15:14
        numerologia to narzędzie, a nie religia, choć oczywiście, niektóre religie
        zakazują jego używania - mają do tego prawo, to ich wizja świata.
        Istnieje numerologia pitagorejska, kabalistyczna, chińska, parę innych, a jak
        widać i - szatańska. Ale raczej niewiele ma wspólnego z tą, o której tu mówimy.
        • cmytojet Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 15:23
          > Istnieje numerologia pitagorejska, kabalistyczna, chińska, parę innych,
          > a jak widać i - szatańska. Ale raczej niewiele ma wspólnego z tą, o której
          > tu mówimy.

na jakiej podstawie twierdzisz, że numerologia szatańska i ta którą uprawiasz
          ma niewiele wspólnego?
          • ewa.gs Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 16:04
            cmytojet, nie chcę się wdawać w dyskusję o teorii numerologii, z zasady nie
            przepadam za udowadnianiem, że nie mam dwóch garbów, szkoda mi na to czasu i
            pracy. Jeśli ktoś jest zainteresowany, zapraszam, mogę pomóc. Jeśli nie jest -
            nie zapraszam i pomóc nie mogę. Jasne, warto zwrócić uwagę na zdanie "kontra",
            ale rozsądzić musi każdy sam dla siebie. I tyle :)
            To było ostatnie moje zdanie w jakiejkolwiek dyskusji na temat boskości i
            nieboskości, dobra i zła, na tym forum.
            • cmytojet Re: dziś-jutro chyba znajdę chwilę na odpowiadani 07.06.04, 16:26
              dlaczego się od razu denerwujesz :)
              nie pytałem przecież o boskość i nieboskość, dobro i zło ...

satanizm ma wiele wspólnego z numerologią
              ty również się tym zajmujesz.
              odpowiedziałaś, że to dwie inne bajki.

zapytałem tylko dlaczego rzeczy które wygladają na takie same, nimi
              wg Ciebie nie są?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka