Gość: fallen angel IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 18:49 Siemka czy ktoś korzystał z usług tej Pani? Czy jest skuteczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Urok u Ahantehx IP: *.inowroclaw.mm.pl 26.11.11, 11:54 ja robiłam na poczatku miesiąca i czekam na efekty, ale jakos mizernie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Urok u Ahantehx IP: *.jmdi.pl 26.11.11, 15:06 ludzie ! opamietajcie się! kto to jest w ogóle ta ashantex! ma stronę, gabinet? czy tylko zalozyła maila którego po trzech miesiącach nawet nie otworzy a za trzy miesiące będzie tu działać jako enigma, wrózka balbina, alzena, czy jeszcze co innego. Chyba nie trzeba sie cofac daleko w przeszłosc żeby zobaczyć po ilu juz nickami wystepowała tutaj i na inych stronach NASTOLATKA (!) ze Zdunskiej Woli, 1. Wrózka Carmilla 2. Valentina la croix 3. Emma Cole a teraz gdzies natknęłam się na jej nowy nick EDEN No ale jeleni jak widac nie brakuje...:/ zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzcina myśląca Re: Urok u Ahantehx IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 26.11.11, 16:29 Co to znaczy zamówić urok? Rozumiem, że to coś negatywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fallen angel Re: Urok u Ahantehx IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 17:02 Na allegro miała konto i ktos o niej wspominał tu na forum wcześniej. Więc jak to jest to ktoś dobry w urokach na miłość czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
esmetka Re: Urok u Ahantehx 05.12.11, 18:16 Ja zamawiałam urok na początku listopada. Za wiele się od tego czasu nie wydarzyło, ale mam cierpliwie czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję Re: Urok u Ahantehx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 18:32 heh tak- Carmilla była najlepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
alyssa382 Re: Urok u Ahantehx 05.12.11, 19:38 Opamiętajcie się. Minął miesiąc albo miesiąc i kilka dni, a już oczekujecie efektów? Może najlepiej, żeby zaraz po rytuale, następnego dnia facet wrócił na kolanach, niosąc w zębach pęk róż, a wyciągniętych przed siebie dłoniach pierścionek zaręczynowy? Magia wymaga czasu - osobiście nie zajmuję się urokami póki co, tylko "naprawianiem relacji", ale z tego, co zauważyłam, to minimum trzy miesiące się czeka na jakieś widoczne zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziękuję Re: Urok u Ahantehx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 19:52 Dokładnie tak jak Pani mówi- też mnie to bawi kiedy ktoś uważa, że dziś rzuci urok, a jutro będzie już efekt. Czasem czeka się latami na efekty, bo magia działa w najodpowiedniejszym dla siebie momencie- kiedy chwila jest najbardziej sprzyjająca i nie ma co być w gorącej wodzie kompanym. Ale ja nie jestem magiem, ani wrózką więc przypominam, że to ja tak uważam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esmetka Re: Urok u Ahantehx 05.12.11, 19:58 Nie liczę na to, że efekty pojawią się już zaraz, za moment. Jednak piszę szczerze, żeby się nikt nie napalał. Minął miesiąc i nic specjalnego się nie wydarzyło, jest mała poprawa może to urok, myślę, że to urok, ale co się dalej wydarzy zobaczymy. Nikt od nikogo cudów nie wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia to prawda Ashantexh małoletnai oszustka IP: *.tvk.torun.pl 03.07.12, 08:32 Dokładnie,zgadzam sie,wrózka nie posiadająca dyplomu,gabinetu ,nawet strony..zalozyla koleknego maila i naciaga ludzi,pelno takich ,jak ona..wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Urok u Ahantehx IP: *.inowroclaw.mm.pl 01.07.12, 19:16 u mnie nic, czekanie od wrzesnia zeszlego roku, po rycie robiony na utewalenie, niby wszystko dobrze poszlo a jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Urok u Ahantehx IP: *.tvk.torun.pl 03.07.12, 08:33 nie badzcie tacy naiwni,to zadna wrozka tylko nastolatka,ktora kity wciska,nie ma strony nawetgabinetu,zalozyla sobie maila,ktorego z kolei,wymysla sobie rozmaite nicki i twierdzi,ze uroki wykonuje!!! szok,bezwstydna małolata!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: Urok u Ahantehx IP: *.inowroclaw.mm.pl 03.07.12, 10:10 forum.gazeta.pl/forum/w,681,130188080,130188080,ashantehx_urok_milosny.html Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Bujdy + ostrzeżenie 23.08.12, 11:38 Jeśli to ma być o mnie, to srodze Was rozczaruję - nawet nie znam Ashantex. Nie mam strony? Zapraszam na wrozbyonline, albo niedługo na Ezoterium. A na przyszłość radzę nieco przyhamować języczek, bo oskarżać potrafi każdy. Nie znacie mnie Państwo, a z tego co widzę, plota tu leci za plotą - nie miałabym nic przeciwko, gdyby choć jedna z nich zawierała ziarnko prawdy, ale tak nie jest, więc.. może warto byłoby się zastanowić, nim zacznie się gadać? Aha, pozwolę sobie jeszcze ostrzec : jeszcze raz ktoś mi się włamie na konto e-mail albo poda moje dane osobowe - tu lub gdziekolwiek indziej - to skończy się moja cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Ashantex IP: *.ip.netia.com.pl 23.08.12, 13:50 Ashantex to pic na wode !!!!!!!!!!!!!!!! robiłam ryt i co ? i nic. Ponawiałam ryt i co ? i nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś