Dodaj do ulubionych

Urok u Ahantehx

IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 18:49
Siemka czy ktoś korzystał z usług tej Pani? Czy jest skuteczna?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Urok u Ahantehx IP: *.inowroclaw.mm.pl 26.11.11, 11:54
      ja robiłam na poczatku miesiąca i czekam na efekty, ale jakos mizernie :(
    • Gość: Karolina Re: Urok u Ahantehx IP: *.jmdi.pl 26.11.11, 15:06
      ludzie ! opamietajcie się! kto to jest w ogóle ta ashantex! ma stronę, gabinet? czy tylko zalozyła maila którego po trzech miesiącach nawet nie otworzy a za trzy miesiące będzie tu działać jako enigma, wrózka balbina, alzena, czy jeszcze co innego. Chyba nie trzeba sie cofac daleko w przeszłosc żeby zobaczyć po ilu juz nickami wystepowała tutaj i na inych stronach NASTOLATKA (!) ze Zdunskiej Woli,
      1. Wrózka Carmilla
      2. Valentina la croix
      3. Emma Cole a teraz gdzies natknęłam się na jej nowy nick EDEN

No ale jeleni jak widac nie brakuje...:/ zal
      • Gość: trzcina myśląca Re: Urok u Ahantehx IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 26.11.11, 16:29
        Co to znaczy zamówić urok? Rozumiem, że to coś negatywnego.
      • Gość: fallen angel Re: Urok u Ahantehx IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 17:02
        Na allegro miała konto i ktos o niej wspominał tu na forum wcześniej.
        Więc jak to jest to ktoś dobry w urokach na miłość czy nie?
        • esmetka Re: Urok u Ahantehx 05.12.11, 18:16
          Ja zamawiałam urok na początku listopada. Za wiele się od tego czasu nie wydarzyło, ale mam cierpliwie czekać.
      • Gość: dziękuję Re: Urok u Ahantehx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 18:32
        heh tak- Carmilla była najlepsza :)

• alyssa382 Re: Urok u Ahantehx 05.12.11, 19:38
          Opamiętajcie się. Minął miesiąc albo miesiąc i kilka dni, a już oczekujecie efektów? Może najlepiej, żeby zaraz po rytuale, następnego dnia facet wrócił na kolanach, niosąc w zębach pęk róż, a wyciągniętych przed siebie dłoniach pierścionek zaręczynowy?
          Magia wymaga czasu - osobiście nie zajmuję się urokami póki co, tylko "naprawianiem relacji", ale z tego, co zauważyłam, to minimum trzy miesiące się czeka na jakieś widoczne zmiany.
          • Gość: dziękuję Re: Urok u Ahantehx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 19:52
            Dokładnie tak jak Pani mówi- też mnie to bawi kiedy ktoś uważa, że dziś rzuci urok, a jutro będzie już efekt.
            Czasem czeka się latami na efekty, bo magia działa w najodpowiedniejszym dla siebie momencie- kiedy chwila jest najbardziej sprzyjająca i nie ma co być w gorącej wodzie kompanym.

Ale ja nie jestem magiem, ani wrózką więc przypominam, że to ja tak uważam ;)
            • esmetka Re: Urok u Ahantehx 05.12.11, 19:58
              Nie liczę na to, że efekty pojawią się już zaraz, za moment. Jednak piszę szczerze, żeby się nikt nie napalał. Minął miesiąc i nic specjalnego się nie wydarzyło, jest mała poprawa może to urok, myślę, że to urok, ale co się dalej wydarzy zobaczymy. Nikt od nikogo cudów nie wymaga.
      • Gość: zosia to prawda Ashantexh małoletnai oszustka IP: *.tvk.torun.pl 03.07.12, 08:32
        Dokładnie,zgadzam sie,wrózka nie posiadająca dyplomu,gabinetu ,nawet strony..zalozyla koleknego maila i naciaga ludzi,pelno takich ,jak ona..wstyd!
    • Gość: Ela Re: Urok u Ahantehx IP: *.inowroclaw.mm.pl 01.07.12, 19:16
      u mnie nic, czekanie od wrzesnia zeszlego roku, po rycie robiony na utewalenie, niby wszystko dobrze poszlo a jednak....
      • Gość: zosia Re: Urok u Ahantehx IP: *.tvk.torun.pl 03.07.12, 08:33
        nie badzcie tacy naiwni,to zadna wrozka tylko nastolatka,ktora kity wciska,nie ma strony nawetgabinetu,zalozyla sobie maila,ktorego z kolei,wymysla sobie rozmaite nicki i twierdzi,ze uroki wykonuje!!! szok,bezwstydna małolata!!
        • Gość: /// Re: Urok u Ahantehx IP: *.inowroclaw.mm.pl 03.07.12, 10:10
          forum.gazeta.pl/forum/w,681,130188080,130188080,ashantehx_urok_milosny.html
        • emma_cole Bujdy + ostrzeżenie 23.08.12, 11:38
          Jeśli to ma być o mnie, to srodze Was rozczaruję - nawet nie znam Ashantex. Nie mam strony? Zapraszam na wrozbyonline, albo niedługo na Ezoterium.
          A na przyszłość radzę nieco przyhamować języczek, bo oskarżać potrafi każdy. Nie znacie mnie Państwo, a z tego co widzę, plota tu leci za plotą - nie miałabym nic przeciwko, gdyby choć jedna z nich zawierała ziarnko prawdy, ale tak nie jest, więc.. może warto byłoby się zastanowić, nim zacznie się gadać?
          Aha, pozwolę sobie jeszcze ostrzec : jeszcze raz ktoś mi się włamie na konto e-mail albo poda moje dane osobowe - tu lub gdziekolwiek indziej - to skończy się moja cierpliwość.
          • Gość: klientka Ashantex IP: *.ip.netia.com.pl 23.08.12, 13:50
            Ashantex to pic na wode !!!!!!!!!!!!!!!! robiłam ryt i co ? i nic. Ponawiałam ryt i co ? i nic!!!
    • agrentowy4321 Re: Urok u Ahantehx 04.03.23, 21:00
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Urok u Ahantehx 25.04.23, 06:14
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka