Dodaj do ulubionych

Wanda Prager i jej syn

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.11, 18:15
Poproszę o wasze opinie jako ekspertów w tej dziedzinie (ezoteryki ) bo ja jestem w szoku i sama zastanawiam się czy to prawda ? albo komuś odbiło. Przeczytajcie sami oto link www.tvn24.pl/1,251,24,52898029,142129636,3678400,0,forum.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.internetia.net.pl 30.12.11, 18:22
      Obstawiam ewentualność drugą, tzn wymienianą przez ciebie po słowie "albo"
    • Gość: GOSC Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.centertel.pl 07.01.12, 01:02
      ZNAM ICH OSOBISCIE,TO WSPANIALI LUDZIE,A TEN OPIS JEST ZROBIONY PRZEZ CHOREGO PSYCHICZNIE KLIENTA.ZEBY ZOBACZYC JACY SA NAPRAWDE TRZEBA TAM POJECHAC I ICH POZNAC. ARIAN DO NIEDAWNA BYŁ SAM CIEKAWE JAK JEST TERAZ?;) ZADNEJ LILITH TAM NIE BYŁO KOŁO NIEGO.POLECAM ICH SA CIEPLI SŁUŻA POMOCA WARTO DO NICH JECHAC.
      • Gość: Monika Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.12, 19:19
        JA TEŻ ZNAM ICH OSOBIŚCIE I JESTEM ODMIENNEGO ZDANIA.PANI PRAGER TO ZWYKŁA NACIĄGACZKA DLA KTOREJ LICZY SIĘ TYLKO KASA I WPROWADZANIE INNYCH W BŁĄD. DOKŁADNIE PRZYJMOWAŁA TAM KIEDYŚ PEWNA WRÓŻKA I KIEDY PRZYCHODZIŁ KTOŚ NA WRÓŻBĘ TO TAKTYKA WANDY PRAGER BYŁA NASTĘPUJĄCA: PROSZĘ POCZEKAĆ PONIEWAŻ WROŻKA X JEST JESZCZE ZAJĘTA , W TYM CZASIE STARUSZKA WANDA P. PODPYTYWAŁA KLIENTKĘ JAKIE MA PROBLEMY I ZACHWALAŁA W MIĘDZYCZASIE JAKA TA WROŻKA JEST DOBRA. POTEM INFORMOWALA WROŻKĘ O KLOPOTACH KLIENTKI I PRZEKAZYWAŁA CO MA KLIENTCE MOWIĆ , OT TAKI TRIK. CO DO PRZYBRANEGO SYNA ARIANA (ARYANA) CHOĆ IMIĘ TEŻ NIEPRAWDZIWE (ZAPOŻYCZONE) PRAWDZIWE TO ADRIAN .ALE DO RZECZY ,CIEPŁY TO ON MOŻE JEST ,TYLKO W INNYM ZNACZENIU,ALE JA OSOBIŚCIE TEGO NIE NEGUJE BO KAŻDY WYBIERA SAMEMU SWOJĄ ORIENTACJE . TO RACZEJ SPOKOJNY CZŁOWIEK KTÓREMU PANI WANDA NARZUCIŁA SWÓJ SPOSÓB BYCIA I ŻYCIA. CZY MA DAR??? Z INSTRUKCJAMI I WIADOMOŚCIAMI STARSZEJ KOBIETY W.P. PEWNIE TAK , TYLKO SPRAWDZALNOŚĆ ZEROWA, BO TEGO STARSZA PANI OD NIKOGO NIE WYCIĄGNIE. CZYTAJĄC NA TEMAT ADRIANA PRAGER ,ZRESZTĄ TO CO SAM O SOBIE NAPISAŁ , TO DZIWIE SIĘ CZY FACET PISZĄC TAKIE TEKSTY BYŁ W CIĘŻKIEJ DEPRESJI CZY TEŻ NA CIĘŻKIM ASTRALNYM DETOKSIE ? ALE CHCĄC ZWRÓCIĆ NA SIEBIE UWAGĘ INNYCH CZASAMI LUDZIE POSUWAJĄ SIĘ DO RÓŻNYCH METOD , NO CHYBA ŻE FAKTYCZNIE TAK O SOBIE MYŚLI ŻE JEST SYNEM ZNANEJ CZAROWNICY WANDY P. OCENĘ POZOSTAWIAM WSZYSTKIM CZYTAJĄCYM
        • Gość: Monika Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.12, 19:40
          ALE JEŚLI FAKTYCZNIE TA STARSZA KIWAJĄCA SIĘ KOBIETA, WANDA P. ZAJMUJE SIĘ CZARNĄ MAGIĄ (ZŁĄ) TO MUSI SIĘ LICZYĆ Z POWROTEM TEJ ZŁEJ SIŁY KTÓRA W NIĄ UDERZY . I CO WÓWCZAS ??? DLA PRZYPOMNIENIA DODAJE ŻE JUŻ RAZ DACH NAD GLOWĄ STRACIŁA .
          • Gość: Wanda Prager Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 17:27
            Każdy w swoim domu kiedyś robi remonty, a o tym, że naprawiałam dach, wiedziała tylko moja sąsiadka Ula - konkurencja wypisująca o mnie te niedorzeczności na tym forum. Wanda Prager z "Ogrodu Nadziei" w Gdyni
            • Gość: Róża Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 12:28
              Ma pani rację pani Wando. Ta cała Ula przejmuje rynek ezoteryczny i walczy niegodziwymi metodami.
              Byłam u niej i jestem zdegustowana zachowaniem, nieodbieraniem telefonów które zamieszcza na swojej stronie www.ezo-saritikka.pl/nasi-terapeuci/41-bioenergoterapeuta-dr-karen-jemendan

i tymi "lekarzami" . Pan Karen nawet nie zna łaciny a podaje się za lekarza !!! On nie potrafił rozpoznać opisanej po łacinie choroby !! Kasują po kilkaset złotych za wizytę, potem u siebie na ul. Płk Dąbka za kolejne wizyty i "preparaty" kupę forsy. Szok. I NIC. Podatków na 100% nie płaci w Polsce.
          • Gość: Tomek Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.play-internet.pl 20.07.12, 14:31
            Dziwię się Paniom - konkurentkom zwalczającym się na tym portalu. Zapominają one, że kto czym wojuje od tego ginie. Ja sam osobiście jestem zadowolony z usług "Ogród Nadziei" i uważam, że prawda sama się obroni... Ludzi trzeba poznać, a nie wierzyć w plotki...
        • Gość: Wanda Prager Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 17:39
          Wpis:
          JA TEŻ ZNAM ICH OSOBIŚCIE I JESTEM ODMIENNEGO ZDANIA.PANI PRAGER TO ZWYKŁA NACIĄGACZKA DLA KTOREJ LICZY SIĘ TYLKO KASA I WPROWADZANIE INNYCH W BŁĄD. DOKŁADNIE PRZYJMOWAŁA TAM KIEDYŚ PEWNA WRÓŻKA I KIEDY PRZYCHODZIŁ KTOŚ NA WRÓŻBĘ TO TAKTYKA WANDY PRAGER BYŁA NASTĘPUJĄCA: PROSZĘ POCZEKAĆ PONIEWAŻ WROŻKA X JEST JESZCZE ZAJĘTA , W TYM CZASIE STARUSZKA WANDA P. PODPYTYWAŁA KLIENTKĘ JAKIE MA PROBLEMY I ZACHWALAŁA W MIĘDZYCZASIE JAKA TA WROŻKA JEST DOBRA. POTEM INFORMOWALA WROŻKĘ O KLOPOTACH KLIENTKI I PRZEKAZYWAŁA CO MA KLIENTCE MOWIĆ , OT TAKI TRIK. CO DO PRZYBRANEGO SYNA ARIANA (ARYANA) CHOĆ IMIĘ TEŻ NIEPRAWDZIWE (ZAPOŻYCZONE) PRAWDZIWE TO ADRIAN .ALE DO RZECZY ,CIEPŁY TO ON MOŻE JEST ,TYLKO W INNYM ZNACZENIU,ALE JA OSOBIŚCIE TEGO NIE NEGUJE BO KAŻDY WYBIERA SAMEMU SWOJĄ ORIENTACJE . TO RACZEJ SPOKOJNY CZŁOWIEK KTÓREMU PANI WANDA NARZUCIŁA SWÓJ SPOSÓB BYCIA I ŻYCIA. CZY MA DAR??? Z INSTRUKCJAMI I WIADOMOŚCIAMI STARSZEJ KOBIETY W.P. PEWNIE TAK , TYLKO SPRAWDZALNOŚĆ ZEROWA, BO TEGO STARSZA PANI OD NIKOGO NIE WYCIĄGNIE. CZYTAJĄC NA TEMAT ADRIANA PRAGER ,ZRESZTĄ TO CO SAM O SOBIE NAPISAŁ , TO DZIWIE SIĘ CZY FACET PISZĄC TAKIE TEKSTY BYŁ W CIĘŻKIEJ DEPRESJI CZY TEŻ NA CIĘŻKIM ASTRALNYM DETOKSIE ? ALE CHCĄC ZWRÓCIĆ NA SIEBIE UWAGĘ INNYCH CZASAMI LUDZIE POSUWAJĄ SIĘ DO RÓŻNYCH METOD , NO CHYBA ŻE FAKTYCZNIE TAK O SOBIE MYŚLI ŻE JEST SYNEM ZNANEJ CZAROWNICY WANDY P. OCENĘ POZOSTAWIAM WSZYSTKIM CZYTAJĄCYM

Odpowiedź na post: "Gość: Monika" czyli Pani Ula. Jest to bardzo przykre... kiedy sąsiadka, szkoląca się na wszystkich u mnie kursach, otwiera swój ośrodek i żeby zyskać klientów obsmarowuje mnie na portalach. TO JEST TAKIE PRZYKRE....
          Wanda Prager z "Ogrodu Nadziei w Gdyni.

P.S. Najpierw wystosowała post - artykuł przedstawiający mnie jako średniowieczną czarownicę uprawiającą czary, który został zdjęty z portalu na polecenie wyroku sądowego. A potem zaczęła pisać wypowiedzi na ten temat, niby od klientów.
        • Gość: Wanda Prager Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 17:48
          WPIS: JA TEŻ ZNAM ICH OSOBIŚCIE I JESTEM ODMIENNEGO ZDANIA.PANI PRAGER TO ZWYKŁA NACIĄGACZKA DLA KTOREJ LICZY SIĘ TYLKO KASA I WPROWADZANIE INNYCH W BŁĄD. DOKŁADNIE PRZYJMOWAŁA TAM KIEDYŚ PEWNA WRÓŻKA I KIEDY PRZYCHODZIŁ KTOŚ NA WRÓŻBĘ TO TAKTYKA WANDY PRAGER BYŁA NASTĘPUJĄCA: PROSZĘ POCZEKAĆ PONIEWAŻ WROŻKA X JEST JESZCZE ZAJĘTA , W TYM CZASIE STARUSZKA WANDA P. PODPYTYWAŁA KLIENTKĘ JAKIE MA PROBLEMY I ZACHWALAŁA W MIĘDZYCZASIE JAKA TA WROŻKA JEST DOBRA. POTEM INFORMOWALA WROŻKĘ O KLOPOTACH KLIENTKI I PRZEKAZYWAŁA CO MA KLIENTCE MOWIĆ , OT TAKI TRIK. CO DO PRZYBRANEGO SYNA ARIANA (ARYANA) CHOĆ IMIĘ TEŻ NIEPRAWDZIWE (ZAPOŻYCZONE) PRAWDZIWE TO ADRIAN .ALE DO RZECZY ,CIEPŁY TO ON MOŻE JEST ,TYLKO W INNYM ZNACZENIU,ALE JA OSOBIŚCIE TEGO NIE NEGUJE BO KAŻDY WYBIERA SAMEMU SWOJĄ ORIENTACJE . TO RACZEJ SPOKOJNY CZŁOWIEK KTÓREMU PANI WANDA NARZUCIŁA SWÓJ SPOSÓB BYCIA I ŻYCIA. CZY MA DAR??? Z INSTRUKCJAMI I WIADOMOŚCIAMI STARSZEJ KOBIETY W.P. PEWNIE TAK , TYLKO SPRAWDZALNOŚĆ ZEROWA, BO TEGO STARSZA PANI OD NIKOGO NIE WYCIĄGNIE. CZYTAJĄC NA TEMAT ADRIANA PRAGER ,ZRESZTĄ TO CO SAM O SOBIE NAPISAŁ , TO DZIWIE SIĘ CZY FACET PISZĄC TAKIE TEKSTY BYŁ W CIĘŻKIEJ DEPRESJI CZY TEŻ NA CIĘŻKIM ASTRALNYM DETOKSIE ? ALE CHCĄC ZWRÓCIĆ NA SIEBIE UWAGĘ INNYCH CZASAMI LUDZIE POSUWAJĄ SIĘ DO RÓŻNYCH METOD , NO CHYBA ŻE FAKTYCZNIE TAK O SOBIE MYŚLI ŻE JEST SYNEM ZNANEJ CZAROWNICY WANDY P. OCENĘ POZOSTAWIAM WSZYSTKIM CZYTAJĄCYM

[b Opowiedź na post: "Goś. Monika" czyli Pani Ula. Jest to bardzo przykre... kiedy sąsiadka szkoląca się u mnie na wszystkich kursach, otwiera swój ośrodek i żeby zyskać klientów obsmarowuje mnie na portalach. TO JEST TAKIE PRZYKRE...
          Wanda Prager z "Ogrodu Nadziei" w Gdyni

P.S. Najpierw napisała post - artykuł, przedstawiający mnie jako średniowieczną czarownicę uprawiającą czary, który został zdjęty z portalu na polecenie wyroku sądowego. A potem zaczęła pisać wypowiedzi na ten temat niby jako klienci...[/b]
          • Gość: Urszula Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.181.59.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.13, 14:20
            dot: niesłusznych zarzutów Pani Wandy.

Witam Pani Wando.
            Mam nadzieję, że kiedyś Pani się przekona (zobaczy), że żaden wpis ani negatywny ani pozytywny na forum nie pochodził ode mnie, oprócz tego.

Przykro mi, że musi Pani odpierać takie krzywdzące ataki.

Niesłusznie mnie Pani jednak obwinia. Nigdy źle o Pani ośrodku nie mówiłam, zwłaszcza, że byłam tam na wielu ciekawych kursach. Pozdrawiam Urszula-sąsiadka.
        • Gość: tom Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.play-internet.pl 20.07.12, 14:33
          Dziwię się Paniom - konkurentkom zwalczającym się na tym portalu. Zapominają one, że kto czym wojuje od tego ginie. Ja sam osobiście jestem zadowolony z usług "Ogród Nadziei" i uważam, że prawda sama się obroni... Ludzi trzeba poznać, a nie wierzyć w plotki...

a dla chcących poznać ją bliżej... polecam link:
          gwiazdy.com.pl/component/content/article/5585-wanda-z-ogrodu-nadziei
      • Gość: Wanda Prager Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 17:41
        wpis: ZNAM ICH OSOBISCIE,TO WSPANIALI LUDZIE,A TEN OPIS JEST ZROBIONY PRZEZ CHOREGO PSYCHICZNIE KLIENTA.ZEBY ZOBACZYC JACY SA NAPRAWDE TRZEBA TAM POJECHAC I ICH POZNAC. ARIAN DO NIEDAWNA BYŁ SAM CIEKAWE JAK JEST TERAZ?;) ZADNEJ LILITH TAM NIE BYŁO KOŁO NIEGO.POLECAM ICH SA CIEPLI SŁUŻA POMOCA WARTO DO NICH JECHAC.

ODP. Bardzo dziękuję za obiektywną i rzetelną opinię. Wanda Prager z "Ogrodu Nadziei" w Gdyni
      • Gość: Wanda Prager Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 17:50
        Wpis: ZNAM ICH OSOBISCIE,TO WSPANIALI LUDZIE,A TEN OPIS JEST ZROBIONY PRZEZ CHOREGO PSYCHICZNIE KLIENTA.ZEBY ZOBACZYC JACY SA NAPRAWDE TRZEBA TAM POJECHAC I ICH POZNAC. ARIAN DO NIEDAWNA BYŁ SAM CIEKAWE JAK JEST TERAZ?;) ZADNEJ LILITH TAM NIE BYŁO KOŁO NIEGO.POLECAM ICH SA CIEPLI SŁUŻA POMOCA WARTO DO NICH JECHAC.

Odp: Bardzo dziękuję za obiektywną i rzetelną opinię :) Wanda Prager z "Ogrodu Nadziei" w Gdyni
      • Gość: Wanda Prager Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 18:27
        Dla wszystkich chcących mnie bliżej zachęcam do poczytania:

Tekst linka
    • Gość: Wanda Prager Re: Wanda Prager i jej syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 17:44
      Wpis: Poproszę o wasze opinie jako ekspertów w tej dziedzinie (ezoteryki ) bo ja jestem w szoku i sama zastanawiam się czy to prawda ? albo komuś odbiło. Przeczytajcie sami oto link www.tvn24.pl/1,251,24,52898029,142129636,3678400,0,forum.html

Odp. ten artykuł napisała i na portal wrzuciła sama "Monika"czyli Pani Ula - konkurencja. Pozdrawiam serdecznie. Wanda Prager z "Ogrodu Nadziei" w Gdyni
    • 1skorpionica Re: Wanda Prager i jej syn 25.01.13, 18:38
      na tym forum juz nie wiadomo w co i komu wierzyc przestalo byc wiarygodne dawno temu
      • 1glus12 Re: Wanda Prager i jej syn 16.10.13, 00:26
        Zeby nie mieć wątpliwości po prostu trzeba poznac ludzi.To naprawdę bardzo wiarygodne osoby.Jak widać konkurencja szaleje wszędzie a to przykre jest niestety.
    • tereska93 Re: Wanda Prager i jej syn 01.02.14, 15:22
      wróżką mirindana@vp.pl jest cudowna
    • tereska93 Re: Wanda Prager i jej syn 01.02.14, 16:15
      mirindana@vp.pl jest najlepszą wróżką
    • tereska93 Re: Wanda Prager i jej syn 01.02.14, 17:36
      arturku przestań spamować z wróżką Mirindaną i tak nie masz żadnych szans
    • agrentowy4321 Re: Wanda Prager i jej syn 04.03.23, 20:30
      Sporo czytałam na ten temat
    • irona.sonata Re: Wanda Prager i jej syn 25.04.23, 05:45
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: Wanda Prager i jej syn 03.05.23, 05:31
      O Boże