Gość: gość IP: *.ip.shentel.pl 10.02.12, 09:27 Witam,tak jak w temacie:)proszę mi odp.jak zinterpretować te dwie karty? bardzo dziękuję i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosciowa Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 14:09 Ze sa dwie wazne kobiety dla niego, uczucie dla tej drugiej wlasnie sie zaczelo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levis Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 14:53 Nie wiem jakie było pytanie? Miłość w większości platoniczna, ukryta, która ma szansę się przeobrazić w coś pięknego. Chęć rozmów z kobietą, docenienie jej cech i wiedzy; inspiracja nią - szacunek, przyjaźń i oddanie nad pożądaniem, zmysłowością. Kobieta, która daje opiekę i której można powierzyć sekret. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.ip.shentel.pl 10.02.12, 15:02 dziękuję:) a pytanie brzmiało,jakie ma uczucia po naszym spotkaniu;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich 15.02.12, 00:04 Ten uklad mowi bardziej o twoich uczuciach i o tym,ze chcesz aby byl twoim kochankiem...Co tez jest w poczatkowej fazie i wkrotce ma szanse sie wydarzyc....Kielichy maja to do siebie, ze sa powolne w rozwoju sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l ps. 15.02.12, 00:05 Kazdy uklad tych kart ma wiele tez i innych znaczen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 00:37 Mężczyzna wygląda trochę na rozczarowanego tym spotkaniem ,natomiast ty "toniesz"w marzeniach,być może nie odezwał się po spotkaniu i stąd ta Arcykapłanka miałaś jakąś wizję wiązałaś nadzieje ,ale w efekcie końcowym przeżyjesz zawód miłosny raczej nie będzie z nim ciągu dalszego. p.s a dlaczego tylko 2 karty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 18:03 napisz kto trafił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.ip.shentel.pl 15.02.12, 19:24 kurcze,zle zaczęłam,bo cały układ w tym pytaniu był odp.z 4 kart i wyglądał następująco: obok Arcykapłanki były z jednej strony dwa kielichy,a z drugiej as kielichów,przy którym był pustelnik I teraz poproszę o interpretację. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 20:05 a trzeźwa byłaś jak ciągnęłaś te karty ,bo dla mnie to dziwne zapytałam dlaczego 2 i piszesz że wyciągnęłaś inne .Moja rada idź do wróżki ,która umie postawić karty ,policzyć i odczytać je.Ta wiedza tylko dla wybranych jak widać.Zinterpretowałabym Ci ,ale jutro napiszesz że jeszcze inne karty były kręcisz coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.ip.shentel.pl 15.02.12, 22:47 tylko 4 karty i nic nie kręcę,a tym bardziej nie robię takich rzeczy w stanie upojenia alkoholowego...ale dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 22:50 Gość portalu: gość napisał(a): > tylko 4 karty i nic nie kręcę, To dlaczego najpierw napisałaś 2 karty my się wysilamy chcemy pomóc a Ty nagle wyskakujesz z 4 jak ktoś pyta a dlaczego tylko 2 karty .I jak tu komuś pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.ip.shentel.pl 15.02.12, 23:25 Jeszcze raz przepraszam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 20:12 czyli to wyglądało tak: 2 Pucharów,Arcykapłanka-Papiezyca,2 Pucharów,Pustelnik nie znam tego rozkładu ja na uczucia najczęściej stosuję układ partnerski z 11 kart po lewej str 3,5,7,9,11 po środku 1 po prawej 2,4,6,8,10 Ci co umieją wróżyć wiedzą o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Ten uklad... 16.02.12, 10:57 zapowiada jedynie ze zakonczy sie zwiazkiem bardziej serio...od trzymania zwiazku w tajemnicy, pisania sms, maili, telefonow, po zwiazek, o ktorym wszyscy wiedza. Pustelnik z kolei w takim ukladzie to dosc specyficzna karta. Na te karte rozlozylabym jeszcze 3 inne, aby sprawe wyjasnic. Ogolnie oznacza tajemnice, czegos czego nie wierz do konca o tym facecie. I moze okazac sie to dosc niemila sprawa, ktora moze cie bardzo zaskoczyc. Wyjdzie na jaw znacznie pozniej...badz ostrozna z tym gosciem...:=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meja Re: Ten uklad... IP: 195.205.137.* 16.02.12, 11:07 Witam. Przepraszam, że się wciskam w wątek, ale czy któraś z Pań mogłaby "rzucić" okiem na rozkład jaki otrzymałam przy pytaniu, czy warto kontynuować znajomość ...Proszę :-). siedem denarów mag trzy buławy dwa denary kochankowie moc as denarów dziewięć pucharów rydwan dwa buławy siedem pucharów diabeł królowa buław paź denarów siedem mieczy dziewięć buław as mieczy dwa miecze pięć pucharów Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Meja... 16.02.12, 15:45 warto kontynulowac te znajomosc. Bo wielka milosc ja rozpoczela. Choc musisz pomyslec, ze gdy podejmujecie decyzje o wspolnym zamieszkaniu, to beda problemy, z ktorych on nie bedzie specjalnie zadowolony...Czy jest to cos zwiazane z faktem ze nie mieszkacie w jednym kraju? Raz jestescie razem a raz oddzielnie....Nie wiem czy moge pisac na temat przyszlosci i detali, bo czy to co widze potwierdza to co napisalam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meja Re: Meja... IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 18:50 Dziękuję za odpowiedź. Bardzo to miłe!!! I prosze, niech Pani pisze... Jestem rozdarta. Nie wiem, co to jest, ale znajomosc dosc skomplikowana i trudna dla mnie do skonczenia, a chyba najwiekszy problem to mam ja, bo jestem od niego duzo starsza i powinnam byc mądrzejsza;). Tak, trafiła Pani - jest zza zachodniej grancy - kolejny problem;). Nie mieszkamy razem - znajomosc jest dosc krótka. A ostatni problem to taki, ze facet nie jest łatwy w obyciu - wbrew pozorom, bo towarzyski - mocno zamknięty. Nie mam zielonego pojecia co ma w głowie. Ale przeciez nikt nie mówił, ze będzie łatwo;). Zupełnie nie wiem, w którą, a serce mocniej bije w jego strone ;/. Rozpisałam sie, az głupio! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do Meja i I-witch-I :) IP: *.ip.shentel.pl 16.02.12, 19:13 Rozumiem Cię:(...i kurcze,wiesz ze naprawdę ta kobieta(jesli to jest kobieta;)) co mi zinterpretowała karty trafiła w 10;) A tym bardziej cieszy mnie to,ze Ty równiez potwierdzasz,ze u Ciebie trafiła:) Ps. kim Ty jestes kochana I-witch-I?? czy mozna sie z Toba inna drogą skontaktować? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: do Meja i I-witch-I :) 16.02.12, 19:25 Ciesze sie ze to dziala... Choc ja nigdy nie patrzalam w karty przez Internet, robie to po raz pierwszy, na ogol zagladam ludziom bliskim w karty, ktorych dotykaja zmartwienia, maja wazne i pilne sprawy na sercu. Mozna oczywiscie do mnie napisac, ostrzegam jednak, ze nie jestem profesjonalna i nie pracuje w tej branzy, wiec wezmy to z przymrozeniem oka...:=) //Pozdrawiam...:=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Meja i I-witch-I :) IP: *.ip.shentel.pl 16.02.12, 19:32 naprawdę bardzo Ci dziękuję, a czy mogłabys mi odp.czy on sie do mnie teraz w lutym sam odezwie?czy mam podac imiona?czy nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: do Meja i I-witch-I :) 16.02.12, 20:48 Uklad, w ktorym wystepuje Arcykaplanka, to uklad dosc specyficzny. To uklad, w ktoym kobieta ma wladze nad relacja z mezczyzna. To ona decyduje. A mezczyznie jest trudno z takiego ukladu sie uwolnic. Czym dluzej tym jemu trudniej. Co dosc specyficzne, to zazwyczaj wyglada ze pasja i uczucia ogarnely kobieta, ze to ona garnie sie do tego mezczyzny.... bardziej niz on za nia. Z czasem, a czasem z biegiem lat, role sie odwracaja. To on gania jak opetany za kobieta, a jej uczucia bledna. Przy Kaplance stoja dwa slupy. Jeden czarny i jeden bialy...To taka mala symbolika Jing-yang. Gdzie po jakims czasie dopiero zaczyna panowac harmonia w zwiazku, o ile kobieta da mu szanse...warto taka relacje do konca przerobic aby dojsc do wspolnego szczescia. Jutro rozloze moje karty...I zagladne w nie, ok...?..=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Meja i I-witch-I :) IP: *.ip.shentel.pl 16.02.12, 21:46 Pewnie:)bardzo proszę i dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: do Meja i I-witch-I :) 17.02.12, 11:28 Widze w kartach ze juz jakis kontakt byl 14, nastepna data to 21, ale tez i dzis bedzie jakis kontakt, 17. Dokladnie nie sprawdzalam co to za rodzaj kontaktow...takie daty mi wypadly...Chodzi o luty oczywiscie... mam andzieje,ze traktujesz jako zabawe...? ....=) Pozdrowienia //E Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: do Meja i I-witch-I :) 17.02.12, 11:33 Przepraszam za literowki, pisalam zbyt szybko...:=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do I-witch-I :) IP: *.ip.shentel.pl 17.02.12, 18:13 Witam:)i dziękuję:) oczywiście,ze juz było spotkanie,tylko,ze 3 dni wczesniej wiec uważam,że super trafiłaś.Każdy wie,ze czas w tarocie to temat bardzo śliski,więc róznica trzech dni,to naprawdę super;) Jesli dojdzie do jeszcze jednego w tym miesiącu spotkania...to kochana ukłon dla Ciebie;) Na pewno napiszę:) pozdrawiam serdecznie:) Ps. czy mozna od czasu do czasu;)poprosić Cię tu na forum o postawienie kart? pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meja Re: do Meja i I-witch-I :) IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 19:42 Wepchnęłam się w Twój watek i raz jeszcze przepraszam! Tak, ta Pani ma dar - co tu dużo gadac:). Fajnie, że pojawiają się tutaj "tacy" ludzie:)). Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: Meja... 16.02.12, 19:19 W te karty, ktore ja patrzalam nie bylo roznicy wieku. Byl natomiast jakis inny problem, zmartwienie raczej bardziej po jego stronie....Ulozylam karty w klasyczny sposob, czyli 10, gdzie kazde polozenie karty ma swoje znaczenie. A pozostale jako wyjasnienie do karty 10. W przyszlosci ta relacja moze zamienic sie w cos serio a nawet, moze narodzic sie dziecko, moze tez byc wsparcie ekonomiczne z jednej ze stron. Problem zaczyna sie kiedy Tobie wydaje sie ze to wszystko to tylko marzenia, ktore nalezy jak najszybciej skonczyc. I tak tez pewnego dnia postapisz. Wtedy wydarzy sie cos co cie bardzo zaskoczy, dostaniesz wiadomosc, prawdopodobnie telefoniczna, w ktorej wiele spraw sie wyjasnicie sobie. Z rozmowy bedziesz bardzo zadowolona. Decyzja jaka zapadnie bedzie rodzajem kompromisu i porozumienia stron. Cos " gryzie" tego czloiweka, ale wiek nie odgrywa tu jakiejs szczegolnej roli...To jest cos z praca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meja Re: Meja... IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 19:39 Kurczę!!! Czy Pani ma jakąś czarodziejską kulę? Ja bardzo przepraszam, broń Boże nie śmieję się, ale ja nie wiem, skąd Pani to wie???!!!??? Jego praca jest problemem na pewno, bo jest hm hm pływa (marynarz), a ja no właśnie - ja właśnie podjęłam tego typu decyzję, co boli jeszcze bardziej... Jestem Pani fanką:) i jestem niezmiernie wdzięczna, że poświęca mi Pani czas!!! Jestem w tzw. szoku, ale przy okazji usmiecham się, bo aż nie wierzę w to, co czytam. DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: Meja... 16.02.12, 20:36 Dzieki,ze mi to wyjasnilas. Bo widzialam ze jest marynarz. Raz na duzych wodach, a raz na malych. Raz przyplywa, a raz odplywa. To co go ogromnie cieszy, to widoki jakie oglada w egzotycznych stronach swiata. Nic tylko spokojnie poczekaj. Wyglada,ze jego los jest zwiazany z tym zawodem. Ale w tym tez jest mozliowsc jakas- abyscie byli razem. W kazdym badz razie decyzja bedzie kompromisowa...:=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meja Re: Meja... IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 21:08 Hehe, właśnie tak jest - raz na długo, raz na krótko i kręci go to, ale to dobrze, bo w tego typu pracy innego wyjścia nie ma. I tak - raz jest, a raz go nie ma - mentalnie myslę też... Nie mam już wyjscia, słowo się rzekło. Co prawda nie wierzę, że się obudzi, ale mimo wszystko postaram się dac znac co do ewentualnego ciągu dalszego - nawet jeśli go nie będzie ;). Serdecznie pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję!!! Było bardzooo miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
zmija99 Re: Meja... 17.02.12, 14:17 Dobre popołudnie, a wie Pani co... tak sobie pomyślałam, że to może kwestia niedojrzałości jest i raczej tego, że tyle pokus wkoło... że nie wie, czego chce. Nie wyszła Pani w kartach właśnie taka kwestia? Coś tam wiem o jakimś związku nieudanym, a wydaje mi się, że to taki "przeżywacz wewnątrz" - czasem myślę, że on się boi... ja zresztą też hehe. Kombinuję, wiem, przepraszam, ale Pani tak mądrze pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do I-witch-I :) IP: *.ip.shentel.pl 16.02.12, 13:49 Bardzo dziękuję za interpretację,i muszę Ci cichutko;)tak napisać,ze chyba trafiłaś:) A czy z tego układu,mozna powiedziec,ze darzy mnie uczuciem?czy raczej uczucia sa przemilczane? pozdrawiam Cię bardzo serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: do I-witch-I :) 16.02.12, 14:15 Przy ukladzie chodzi zazwyczaj o uczucia odwzajemnone, choc czasami skrywane z jednej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do I-witch-I :) IP: *.ip.shentel.pl 16.02.12, 14:32 kurcze,jestes CUDOWNA!!bo wiem,ze tak jest!...kto Ty jesteś?;) jeszcze raz dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: do I-witch-I :) 16.02.12, 15:46 To ja dziekuje..:=) Trzymaj sie zdrowo...:=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellow Re: do I-witch-I :) IP: 77.252.244.* 16.02.12, 19:03 widze ze watek sie rozwinal... :) wiem ze piszecie o interpretacji kart a ja potrzebuje wrozby na moja znajomosc z markiem. czy mamy szanse na zwiazek? boje sie zaangazowac w kolejna bezsensowna znajomosc....pozdrawiam.monika. Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: do I-witch-I :) 16.02.12, 20:51 Jutro rozloze moje karty i popatrze w nie. Pamietaj ze sie bawimy...:=) Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellow Re: do I-witch-I :) IP: 77.252.244.* 16.02.12, 21:15 dobrze, bede czekala :) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: do I-witch-I :) 17.02.12, 11:33 Wyszlo mi ze Ty jako osoba masz duze mozliwosci na ulozenie sobie zycia stabilnie z tym czlowiekiem. Zreszta za soba masz juz 1-2 zwiazki bardzo serio, ktore sie rozpadly. Poza tym ten zwiazek ma szanse i wlasciwie sie juz rozpoczal...Problem jest tego typu, ze ty jestes osoba o dosc silnej osobowsci ktora lubi miec pelna wladze nad relacja i tym drugim do tego duzo decydowac. Jezeli to co bylo w poprzednich zwiazkach sie powtorzy sam fakt,ze dominujesz zwiazek to bedzie to samo co dzialo sie juz kiedys. To moze byc przyczyna zmartwien. Jednak gdy wprowadzisz poprawki w swoje zachowanie to czeka cie szczesliwy dom i rodzina. Pozdrowienia, //E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellow Re: do I-witch-I :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 13:38 dziekuje za wrozbe i wskazowke...mysle, ze to prawda z ta dominacja w zwiazku. nigdy nad tym tak nie myslalam...teraz gdy jestem na poczatku zwiazku z mezczyzna, na ktorym mi zalezy postaram sie nad soba popracowac. mam nadzieje, ze wrozba sie spelni chociaz dzieli nas pewna odleglosc i tego najbardziej sie obawiamy... ps. co do wczesniejszych zwiazkow to byly dwa na powaznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l-witch-l Re: do I-witch-I :) 17.02.12, 14:03 Z dominacja w zwiazku chodzi o poczucie bezpieczenstwa, a z tego czasem, wynika forma kontroli. A ci mezczyzni ktorych wybierasz jakos tych "kontroli", czy dominacji nie lubia, co bywalo przyczyna do nieporozumien. Co do odleglosci, to odleglosci dzis sie zmnieszaja i nie sa tak duzym problemem, jak kiedys. Tak mysle... Powodzenia Ci zycze...:=))) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich 04.03.23, 19:50 Sporo czytałam na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich 25.04.23, 05:02 Nie wiem, ale się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: w pytaniu o uczucia,Arcykapłanka i As kielich 03.05.23, 04:51 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś