Dodaj do ulubionych

Rytualy gwarancja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 13:07
zapraszam tylko konkretne i zdecydowane osoby!!!
Daje gwarancje ze rytuał sie uda badz zwracam pieniadze !!!
Taka promocja tylko dla 5 osób ... chce pokazać innym że wszytsko sie da... tylko wszytsko ma swoja cene moje gg 42785429
Zaznaczam ze rytuały nie sa tanie !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela jak wygląda gwarancja ? IP: *.ip.netia.com.pl 24.04.12, 13:49
      A jak wygląda ta gwarancja? w jakiej postaci Pani ją daje ? sowwnie czy u notariusza?
      • Gość: Rytualistka Re: jak wygląda gwarancja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 17:35
        podpisając umowe wszelkich informacji udzielam poprzez gg
        • Gość: Mała Re: jak wygląda gwarancja ? IP: *.inowroclaw.mm.pl 24.04.12, 19:14
          etam, nie brzmi zachęcająco ani wiarygodnie......
    • gazeta_mi_placi Re: Rytualy gwarancja 24.04.12, 21:35
      Witam! Skoro tak to czy mogę wpłacić umówioną kwotę (jaka by nie była, jestem zdesperowana) po spełnieniu się rytuału? Mogę podpisać umowę, pokazać dokumenty itp. żeby Pani się nie bała.Jedyny mój warunek - pieniądze po spełnieniu się rytuału. Jestem osobą poważną i uczciwą.
    • Gość: gosc Re: Rytualy gwarancja IP: *.tktelekom.pl 24.04.12, 21:41
      Dokładnie. Ja również mogę wpłacić dowolną kwotę, ale po spełnieniu rytuału.
    • tagoria kasa powinna być brana po............. 25.04.12, 15:30
      Żeby bylo 100% fair play, uważam że umowę należy podpisać przy spotkaniu na żywo, z warunkiem, że płatne PO SPEŁNIENIU SIĘ RYTUAŁU. Najpierw rytuał potem kasa.

Takich "internetowych magierów" co koniecznie chcieli przed i solennie obiecywali że kasę zwrócą już bylo sporo. I co ? i szkło, nic z tego nie wyszło.......

Gość portalu: Rytualistka napisał(a):

> zapraszam tylko konkretne i zdecydowane osoby!!!
      > Daje gwarancje ze rytuał sie uda badz zwracam pieniadze !!!
      > Taka promocja tylko dla 5 osób ... chce pokazać innym że wszytsko sie da... tyl
      > ko wszytsko ma swoja cene moje gg 42785429
      > Zaznaczam ze rytuały nie sa tanie !!
      • Gość: Elka Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.12, 15:38
        Tagorio - nie sądze bys kogos takiego znalazła co chciałby kaske po...
        • Gość: gość Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 16:01
          tagoria a jak idziesz kupić dajmy na to ciasto w cukierni to płacisz po zjedzeniu czy przed,a jak idziesz do restauracji i obiad nie smakuje Ci płacisz czy wychodzisz....Przykładów można mnożyć.
          W jakimś wątku pewna wróżka pisząca caps lock wypowiada się ,że jej rytuały zawsze się sprawdzają i nie zawsze bierze kasę także wniosek z tego że są osoby co robią skuteczne czary mary.I raz czy dwa mogą zrobić gratis ale one tez mają rachunki i takie życie jak my to nie fer jest żądać by ktoś wykonał nam usługę darmo z wyjątkiem ,kiedy sam powie że wystarczy Bóg zapłać...
          • tagoria Re: kasa powinna być brana po............. 25.04.12, 16:16
            Jak idę kupić ciasto, to płacę za nie PO wydaniu go przez sprzedawczynie. Ciastko widzę, czytam datę ważności itp.
            Rytuału nie widać, nie widzę i nie mam pewności czy w ogóle ktoś go wykona, czy tylko zgarnie kasę.
            Dlatego stosowna umowa powinna być sporządzona tak, że płaci się po tym jak rytuał zadziała. Jest umowa - nic więc nie tracisz. Nie musisz się bać że nie zapłaci.

Ja nie piszę że chce coś wyludzić za darmo. Za pracę nalezy się płaca. To wiadomo.
            Z tym, że w tak śliskiej materii jakim są rytualy gdzie jest ostatnio pełno oszustów, uczciwiej było by chcieć w umowie należność PO.

Przecież Rytualistka pisze że jej ryty działają, ze chce pokazać że można, że to działa! to czego się boi? Jak zadziała to ludziska z wdzięcznością zapłacą PO udanym rycie.

Gość portalu: gość napisał(a):

> tagoria a jak idziesz kupić dajmy na to ciasto w cukierni to płacisz po
            > zjedzeniu czy przed,a jak idziesz do restauracji i obiad nie smakuje Ci płacis
            > z czy wychodzisz....Przykładów można mnożyć.
            > W jakimś wątku pewna wróżka pisząca caps lock wypowiada się ,że jej rytuały zaw
            > sze się sprawdzają i nie zawsze bierze kasę także wniosek z tego że są osoby co
            > robią skuteczne czary mary.I raz czy dwa mogą zrobić gratis ale one tez mają r
            > achunki i takie życie jak my to nie fer jest żądać by ktoś wykonał nam usługę d
            > armo z wyjątkiem ,kiedy sam powie że wystarczy Bóg zapłać...
            • Gość: Ivo Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.12, 16:21
              No przeciez nie ma udanych rytów, proste ! Gdyby były to można by płacic po, tez proste ! :)
            • Gość: gość Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 16:22
              Przecież Rytualistka pisze że jej ryty działają, ze chce pokazać że można, że to działa! to czego się boi? Jak zadziała to ludziska z wdzięcznością zapłacą PO udanym rycie.
              Jak zadziała to zapomną i nie zapłacą.
              • Gość: Ivo Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.12, 16:28
                Proszę Cie !!!!!!!!!!!!!!nie jedna osoba pisała, że działają i co z tego wyniknęło, zupełnie nic.
              • tagoria Re: kasa powinna być brana po............. 25.04.12, 16:43
                Nie sądzę... Raz, będzie umowa - o ile nie jest to kit. Jak masz na papierze spisane warunki i z oryginalnym podpisem to nie może klient ot tak zapomnieć. Umowa to rzecz prawna. Możesz wysyłac ponaglenia do płacenia, możesz się nawet sądzić, umowa jest gwarancja dla obu stron. Jak w normalnym świecie gdzie się sprzedaje. Jak ludź podpisze, to zapłaci, nie martw się!

Dwa - jesli zadziała, ludzie będą wdzięczni, na pewno wynagrodzą.

> Przecież Rytualistka pisze że jej ryty działają, ze chce pokazać że można, że t
                > o działa! to czego się boi? Jak zadziała to ludziska z wdzięcznością zapłacą PO
                > udanym rycie.
                > Jak zadziała to zapomną i nie zapłacą.
                • Gość: gość Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 16:55
                  tagoria,ale zakładając ,że klient nie będzie chciał zapłacić trzeba i taką ewentualność brać to w sądzie ważna jest umowa notarialna a wiesz ile to kosztuje i kto by miał pokryć ten koszt notariusz bierze od razu pieniądze za sporządzenie umowy nie będzie czekał aż ryt zadziała.No i sprawy tez darmo nie są.Lepiej jednak brać od razu kasę,skoro rytualistka ufa i daje jakąś tam gwarancję to nie ma co jej nie wierzyć.
                  • tagoria Re: kasa powinna być brana po............. 25.04.12, 17:29

> tagoria,ale zakładając ,że klient nie będzie chciał zapłacić trzeba i taką ewen
                    > tualność brać to w sądzie ważna jest umowa notarialna a wiesz ile to kosztuje i
                    > kto by miał pokryć ten koszt notariusz bierze od razu pieniądze za sporządzeni
                    > e umowy nie będzie czekał aż ryt zadziała.

Wcale nie musi być każda umowa umową notarialną. Na codzień zawiera się kontrakty o współpracy i nie wymagają one potwierdzenia notariusza aby były ważne.

Zresztą Rytualistka założycielka wątku wcale przecież nie mówi że umowa będzie spisana u notariusza...
                    Czyli co? od razu zakłada że taką "zwykła" umową można sobie pupę wytrzeć? ;))) Strzałka wyżej - te nienotarialne też są ważne.

No i sprawy tez darmo nie są.Lepiej j
                    > ednak brać od razu kasę,skoro rytualistka ufa i daje jakąś tam gwarancję to nie
                    > ma co jej nie wierzyć.

W internecie ostatnio jest mnóstwo oszustów którzy wyludzają kasę za fałszywe rytuały. Każdy daje wielkie gwarancje, zapewnia że jego ryty działają, chwali się tu i tam. Każda ma się za najlepszą. I nic z tego nie wynika. Pic na wodę.
                    I Ty takim wierzysz na słowo o "jakiejś tam gwarancji" ? Nawet nie wiesz kto jest po drugiej stronie ekranu!

Niedawno był tu chłopak co się tu podawał za wróżkę z Indii, chciał za wrózbę 50 zł , podawał konto.
                    Wbiłam nr konta w google i wyszło że takie ogłoszenia są w wielu miejscach w necie. Gościu wcielał się w różne postacie, zbierał ponoć na zakup domu !!!!
                    I co? wysłałabyś "wróżce z Indii" kasę bo ładnie pisze o tym jakie jej wrózenie i rytuały są skuteczne? hehe!
                    • Gość: gość Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 17:38
                      Masz rację ja ufam ludziom i nie oszukałabym innych.Chyba mierze swoją miarą to mój błąd nie umiem się tego wyzbyć.Jak widzę ,że wróżka ma fajny opis i pisze że ma zdolności nadprzyrodzone i widzi obrazy jak w teatrze ufam.Ale widzę że trzeba mieć ograniczone zaufanie.Dzięki wezmę to co piszesz do serca.
                      • tagoria Re: kasa powinna być brana po............. 25.04.12, 17:52
                        Nie ma za co.
                        Opis to reklama żeby sprzedać. Nie zawsze jest prawdziwy.
                        Poczytaj wątki o niejakiej Sylwusi z allegro. Opisy ma boskie. Heca, co nie?
                        Sylwusia to już chyba postać wzorcowa jak można ludzi bujać.

> Masz rację ja ufam ludziom i nie oszukałabym innych.Chyba mierze swoją miarą to
                        > mój błąd nie umiem się tego wyzbyć.Jak widzę ,że wróżka ma fajny opis i pisze
                        > że ma zdolności nadprzyrodzone i widzi obrazy jak w teatrze ufam.Ale widzę że t
                        > rzeba mieć ograniczone zaufanie.Dzięki wezmę to co piszesz do serca.
                        • Gość: hamalaga Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.connecta.pl 29.04.12, 00:39
                          Też sądzę, że jak taka skuteczna i daje gwarancję to płatne po...chyba, że jakaś mała zaliczka i oczywiście spotkanie osobiste by podpisać umowę - ale umowę mającą ręce i nogi. I wcale nie trzeba mieć umowy notarialnej.
                          Jak jem obiad w restauracji i mi nie smakuje to zgłaszam reklamację, przynoszą mi drugie danie albo nie płacę za to co mi przyniesiono. Jak kupuje ciastko, jak zauważyła tagoria to je widzę.

Jak zlecam komuś pracę, to płacę po. Przecież każda usługa jest płatna po a nie przed? Czy za waszą pracę płacą wam z góry? Nie, płatne jest po wykonaniu usługi. To sobie wyobraź teraz jak prosisz kogoś o pomalowanie Ci pokoju. Płacisz mu z góry? Czy po wykonaniu usługi?
                          • gazeta_mi_placi Re: kasa powinna być brana po............. 30.04.12, 14:35
                            Otóż to, nie mogę się nadziwić ludzkiej naiwności...
                            Ja też mogę obiecać miłosne hokus-pokus, tylko płaćcie mili ludzie przed :-)
                            • Gość: felaela666 Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.centertel.pl 01.05.12, 01:46
                              Wykonam za darmo dla pierwszych 10 osób rytuał mój gg 42002804
                              • Gość: klamstwo Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.pl1.william.ir 01.05.12, 16:18
                                nie wykonuje zadnych rytualow, to nie moj wpis, jedyne co moge to powiedziec jak dzialaja rytualy pani wrozki gosi (pisze wrozki ale do wrozki to jej bardzo daleko)
                                • Gość: gość Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 17:13
                                  Ale jakie kłamstwo, o co chodzi? Bo wpis jest niejasny i nie można zrozumiec czy klamstwo to chodzi o autorke tematu, czy moze ten wpis o 10 bezplatynych rytualach to klamstwo? ni kumam...I oc chodzi z wrozka Gosia? Czyzby to ona byla autorka tematu? A wogole, to czy ktos kontaktowal sie z autorka i wie juz cos o tych rytualach? faktycznie drogie?
                                  • Gość: gosc Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.pl1.william.ir 02.05.12, 13:10
                                    takie klamstwo ze wlascicielka tego gg nie pisala tego i nie wykonuje zadnych rytualow, a co do tej wrozki gosi zobaczcie co za kanalia, siedzi tylko na tym forum i pilnuje czy ktos na nia cos zlego nie napisal, jak napisze to od razu pojawia sie o niej pozytywny komentarz, bo watpie zeby komus obcemu chcialo sie ciagle siedzioec na forum i jej bronic nie wiadomo z jakiego powodu, bo na pewno nie zasluguje na to
                                    • Gość: gosc Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.ip.netia.com.pl 02.05.12, 13:13
                                      Jesli mam być szczera to większość wróżek siedzi na tym forum i patrzy co sie o niej mówi, znaczna część też sztucznie podsyca wątki o sobie by przypomnieć że wróży i by biznes się kręcił.
                                      • tagoria Re: kasa powinna być brana po............. 02.05.12, 17:51
                                        Tak też to wygląda jak patrzyć na to z boku.

Te co nie mają klientów mają czas żeby tu siedzieć i łapać ludzi na lep pisania pięknych opinii o sobie.
                                        Z moich obserwacji wynika że tu najgoręcej reklamuje się wróżki najgorsze, znaczy bezrobotne. Takie, do których klient sam od siebie by nie poszedł.

To forum to takie nawet dobre miejsce na rozeznanie who is who - kto tutaj zachwalany przez notoryczne nachalne reklamy, tym znak dla klienta że ma omijać z daleka. Sorki drogie panie lecz po przeczytaniu kilku wątków tak to z boku wygląda. Odechciewa się korzystania.
                                        Choćby ostatnio w wątku new portal parasfera gdzie się wrózka Gosia bierze za łeb z klientką.
                                        Normalnie obie panie pokazują "extra-klasę". Czytać się tego nie da. Szczena opada.... :( To jest bardzo zniechęcające dla klientów.

Gość portalu: gosc napisał(a):

> Jesli mam być szczera to większość wróżek siedzi na tym forum i patrzy co sie o
                                        > niej mówi, znaczna część też sztucznie podsyca wątki o sobie by przypomnieć że
                                        > wróży i by biznes się kręcił.
                                • Gość: O WRÓZCE GOSI Re: kasa powinna być brana po............. IP: *.centertel.pl 01.05.12, 20:56
                                  O WROŻCE GOSI MOGE POWIEDZIEC ZE JEST NAPRAWDE DOBRA A TY DZIEWUCHO SMARUJESZ NA NIA CHOC NIE BYLAŚ JEJ KLIENTKĄ.CZYTAM TO FORUM I ZASTANAWIAM SIE SKAD SIE BIORA TAKIE PINDY JAK TY?ZNAMY GOSIE A TO CO PISZESZ O NIEJ JEST BREDNIAMI. TY PODSTAWOWYCH INFORMACJI NIE ZNASZ NA JEJ TEMAT. A GDYBYS BYŁA KLIENTKA WIEDZIAŁA BYŚ O CO CIĘ PYTAJĄ.
                  • gazeta_mi_placi Re: kasa powinna być brana po............. 30.04.12, 14:34
                    Ale wtedy Pani wróżka odprawi następny rytuał, w swojej własnej intencji i w intencji odzyskania długu, a skoro ponoć rytuały to nie ściema i są ponoć skuteczne to rytuał Pani wróżki się spełni i odzyska kasę od potencjalnego nieuczciwego klienta, czy nie mam racji?
    • Gość: gość Kontaktował się ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 00:40
      To jakaś konkretna osoba? Czy ściema?
      • Gość: kontaktował info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 07:50
        pani bierze 1500 zł. nie jest się potrzebnym przy rytuale bo to TAJEMNICA.
        moze spisac umowę ale notariusz by padł ze śmiechu. Trudno orzec co to za kobieta... ale jakaś dziwna jest. i generalnie trąci to czarną magią. W gruncie sympatyczna Pani, ale budzi niepokoj.
        • gazeta_mi_placi Re: info 02.05.12, 09:10
          Wow! Za 1500 zł to i ja Wam mogę zrobić rytuał miłosny :-) Tylko kasa naprzód moi mili, naprzód :-)
          A potem się rozpłynę z Waszą kasą podczas gdy Kaśka z pracy czy Jareczek sąsiad jak dalej nie zwracał na Was uwagi tak dalej nie będzie zwracać, a Wy będziecie gnić z miłości ubożsi o 1500zł.
          Albo nie, niech będzie konkurencyjnie, rytuał dla wszystkich chętnych za 1000zł? Kto chętny?
          Dla pierwszych dziesięciu promocja: tylko 999 zł i bez vat-u.
        • Gość: gość Re: info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 09:22
          Ale rozmawiał ktoś z nią jakoś telefonicznie czy tylko na gg? Bo na gg wszystko można pisać, może po drugiej stronie siedzi jakiś upasiony chłop i szuka naiwnych. Jest możliwość pojechać do tej Pani? Gdzie mieszka? Unika kontaktu czy nie?

I najważniejsze, zdecydował się ktoś zaufać? 1500...szok.
          • Gość: Nightfall Re: info IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 17:23
            Ona jest w porządku. Miła i sprawia wrażenie, że zna się na magii i na tym wszystkim.
            Sądzę, że można jej ufać.
        • Gość: gosc Re: info IP: *.ip.netia.com.pl 02.05.12, 10:52
          ha ha ha, to tanioszka :) w porównaniu do Laguza :)
        • tagoria Re: info 02.05.12, 17:55
          Hahaha dajecie sie nabierać! żaden notar nie jest potrzebny aby umowa była ważna!

Tajemnicą jest to, że żaden jej ryt nie zadziała, a wy kochani moi zostaniecie biedniejsi o 1500 zł.
          Kasy wam nie odda bo wmówi że to wasza wina że się nie udał, że postępowaniem zepsuliście sprawę. Jak kto będzie z was jej podskakiwał żadając zwrotu kasy, to będzie straszyć klątwami, sądem i Bóg wie czym.
          Powodzenia hihihi

Gość portalu: kontaktował napisał(a):

> pani bierze 1500 zł. nie jest się potrzebnym przy rytuale bo to TAJEMNICA.
          > moze spisac umowę ale notariusz by padł ze śmiechu. Trudno orzec co to za kobi
          > eta... ale jakaś dziwna jest. i generalnie trąci to czarną magią. W gruncie sy
          > mpatyczna Pani, ale budzi niepokoj.
          • Gość: gosc za 1500zl to jest fajna wycieczka :) IP: *.inowroclaw.mm.pl 03.05.12, 10:45
        • Gość: gość Re: info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 12:15
          A niby na jakiej podstawie ona daje 100% skuteczności? To znana osoba, ogłasza się jeszcze gdzieś? Czy nie daje swoich namiarów? Jak ją namierzyć, bo ja od wczoraj próbuję się skontaktować i nic...
          • gazeta_mi_placi Re: info 03.05.12, 15:10
            Mam nadzieję, że nie zdążyłeś wpłacić kasy.
            • Gość: gość Re: info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 16:44
              Nawet nie wiem na jakie konto bym miał wpłacić te pieniądze bo kontaktu nie można załapać. Temu zadaję pytanie tutaj czy komuś udało się porozmawiać z tą panią i co ona mówi..

Czekam dalej na odpowiedzi, jak coś wiecie to dajcie znać. Albo to jakiś fenomen, albo oszustka.
              • Gość: gość portalu Re: info IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.12, 16:58
                żaden fenomen. zalożycielka wątku chce 2 tys za rytuał, ktory wedlug jej słów zadziała na 100%. na propozycję zapłaty to rytuale, odp., że nie będzie czekała na kasę pół roku - bo taki jest czas oczekiwania na efekt. tańsze rytuały robi od 100 zł w górę, ale one już niekoniecznie zadziałają - uważa, że tylko te za 2 tys. mają gwarancję skuteczności. pokrętny tok tłumaczenia i odpowiedzi na zadawane jej pytania.
                • Gość: gość Re: info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 17:06
                  A jak sie z nia skontaktowales/as i kiedy? Jesli moge wiedziec, bo na gg ciagle jest niedostepna od dwoch dni jak patrze. Podaje jakis numer telefonu? Czy tylko na gg pisze?
                • Gość: gość Re: info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 17:08
                  2000? Ktos wczesniej pisal cos ze 1500?? To co ona, zmienia kwoty czy jak??A mowi czemu tak drogo? Toz to kwoty z kosmosu
                  • Gość: gość Re: info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 17:16
                    wpisałam nr tego gg w google i mi wyskoczył tylko to:
                    f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=23640
                    f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=23640
                    • Gość: gość coraz ciekawiej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 21:37
                      Z tego co czytam to na kafeterii znalazla sie osoba ktora miala z nia kontakt i dupa z tego wyszla...

A czy ktos mial okazje porozmawiac z ta Pani telefonicznie? Moze to jest wrozka siedzaca gdzies na portalu, moze glos jest komus znany?
                  • Gość: gość portalu Re: info IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.12, 17:22
                    Dwie kwoty, bo w tym wątku zaczęła się reklamować niejaka wróżka Gosia - ona bierze 1500 zł za rytuał. Ta, która gwarantuje 100% powodzenie rytuału to wróżka Kasia. Na jednym z forum zrobiła nawet promocję, że z 5 pierwszymi chętnymi podpisze umowę i w razie niepowodzenia odda im pieniądze, sama jednak nie chciała zgodzić się na zapłatę po efekcie, po nie będzie czekała pół roku na kasę i sama musi przecież z czegoś żyć. Można do niej napisać na @: black-white-magic@wp.pl
                    Na pytanie, dlaczego tak drogo, odp - bo mają 100% skuteczność :)
                    • Gość: ela co za bzdury IP: *.inowroclaw.mm.pl 03.05.12, 18:37
                      Skoro nie ma z czego zyc to jak odda pieniadze ?
                      Nie mam z czego zyc to niech idzie do pracy !!!!!!!
                      Widac szukanie naiwnych w potrzebie na ktorych mozna szybko zarobic, mnie sie to nie podoba tak jak wielu innym ludziom. To zwykle naciaganie.
                      każdy kto interesuje sie magia wie - ze nigdy nie ma 100%skutecznosci.

• gazeta_mi_placi Re: co za bzdury 03.05.12, 21:11
                        Otóż to.
                        Zwykła naciągaczka.
                      • gazeta_mi_placi Re: co za bzdury 03.05.12, 21:44
                        Chwila, skoro jest taka dobra i rytuały jej się sprawdzają to jak to możliwe, że biedna nie ma za co się utrzymać stąd woła pieniądze z góry? Skoro jest taka skuteczna jak deklaruje powinna od dawna spać na workach ze złotem i nie mieć problemów, że klient jej zapłaci za kilka miesięcy.
                        • Gość: gość portalu Re: co za bzdury IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.12, 22:01
                          A mnie najbardziej rozbawiła ta [cytat z Kafeterii]
                          Wszystkie wiedzące. jesteście śmieszne i żałosne zarazem. Kto chce patrzeć na laski brudne, śmierdzące fajkami i kawą. oczy wlepione w monitor i nie dbające o siebie. Szkoda mi tylko najbardziej waszych biednych dzieci. Im lepiej poświęćcie czas!

Witam cię drogi internauto. Jeśli szukasz odpowiedzi na trudne życiowe pytania lub szukasz osoby która
                          wesprze cię psychicznię i podpowie jak postępować w cięzkich sytuacjach życiowych dobrzę trafiłeś. Od lat zajmuję się wróżbiarstwem i wróżeniem za pomocą wahadełka jak i kart Tarota. W swojej ofercię oferuję państwu rzetelne i sumienne podejście do zadawanych pytań oraz co najważniejsze brak limitu pytań oczywiście w granicach rozsądku. Jako jedna z niewielu internetowych wróżek otwieram przed wami możliwość dokładnej analizy wróżby kart i wahadełka do każdego zadanego mi pytania za jedyne 700 zł oczywiście w cenę wchodzi pełna wróżba bez limitów!!. Posiadam wielkie grono zadowolonych klientów oraz ludzi którzy do dzisiaj pytają mnie co robić w trudnych życiowych chwilach. Większość
                          wróżek bierze za swoję usługi 20 zł jeszcze z limitem pytań lecz u mnie cena za całą usługę wynosi tylko 700 zł ponieważ robię to po to aby pomóc każdemu kto się do mnie zgłosi. Na E-maila wysyłamy pytania na które chcielibyśmy uzyskać odpowiedź ja wykonuję dokładną wróżbę kartami Tarota oraz wahadełkiem i odpowiadam także poprzez E-maila. Odpowiedzi staram się wysyłać jeszcze tego samego dnia lub na drugi dzień jeśli mam dużo zgłoszeń. W E-mailu z odpowiedziami na pytania wysyłam numer konta bankowego na który należy przelać pieniążki ponieważ opłata za wróżbę odbywa się po przesłaniu wiadomości z odpowiedziami na pytania. Robię to dlatego iż dażę ludzi zaufaniem i mam nadzieję że takim zaufaniem dażą ludzie również i mnie. Nie odpowiadam na pytania związane ze zdrowiem jedynię podpowiadam na co trzeba zwrócić szczególną uwagę. Serdecznie zapraszam do
                          wysyłania E-maili z pytaniami a przekonacię się jak wielka moc tkwi we wróżbiarstwie. Wróżka Annabel

Wcześniej proponowała rytuał numerologiczny za 500 zł, z tym, że zaliczka wynosiła 2500 zł :D Rytuał ten ma na celu połączenie numerologiczne partnerów :D
      • Gość: gość Chyba ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 10:29
        Pod tym numerem cały czas jest osoba niedostępna. Na dodatek tutaj się nie pojawia na forum i nie bierze udziału w dyskusji, śmierdzi to z daleka
        • Gość: gość Re: Chyba ściema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.12, 08:33
          To co, ktoś namierzył tą pania? Widzę że na kafeterii oglaszala sie juz w lutym z taka sama promocja. Moze jest ktos wiedzacy cos wiecej?Umowil sie ktos moze osobiscie? Bo ja nawet bym sie przejechal tylko cos jest pomieszane, IP komputera jest inne niz dane ktore przekazuje do kontaktu (Legnica)
          • Gość: gosc Re: Chyba ściema IP: *.tktelekom.pl 04.05.12, 10:17
            jeśli ktoś chce niech odezwie się na jaczarnaja@wp.pl, sama myślę czy nie spróbowac
            • Gość: gość Re: Chyba ściema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.12, 10:45
              A pod tym mailem to co niby ma być?
              • Gość: gosc Re: Chyba ściema IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.12, 11:12
                ukrainka świadczy usługi :)
                • Gość: gosc Re: Chyba ściema IP: *.tktelekom.pl 04.05.12, 11:36
                  moze powinnam drukowanymi pisac, sama mysle, zeby przekonac sie czy dana Pani jest taka skuteczna jak sama o sobie pisze i chcialam pare spostrzezen wymienic, ale jak widac forum nie jest odpowiednim na to miejscem (a chyba teoretycznie do tego powinno sluzyc)
                  • aderydy Re: na pewno sciema 04.05.12, 13:38
                    Nie chyba,tylko na pewno! Wpierw nikt nic nie wie,potem ktos nagle wie,ile kosztuje rytual.Potem ktos pisze o jej geniuszu /bo sie ukrywa! ciekawa definicja geniuszu:-) /.
                    Potem ktoś chce się wymienic opiniami o jej skuteczności / bo zastanawia się,czy nie skorzystac/,choc nikt się z nia nie spotkał.
                    Jedna wielka ściema! I liczenie na naiwnosc zagubionych. Obrzydliwe,fuj!
                    • Gość: gość No jak tam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 16:42
                      Nikt nie chce przyciąnąć tego jedynego?
                      Temat patrze malo aktywny sie robi, a tu taka szansa na powrot tego jedynego :)
        • Gość: gość UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 22:23
          Numer IP jest inny niz dane ktore podaje ta kobieta, podczas rozmowy da sie wyczuc ze kreci, rozmawialismy wczoraj i troszke sie Pani zaplatala...Mam nadzieje ze nikt nie zdazyl wyslac pieniedzy. Bardzo brzydko tak z ludzmi postepowac, los sie na pani zemsci wczesniej czy pozniej.

• tagoria Re: UWAGA!!! 22.05.12, 16:21
            Babka jest z Legnicy i jednocześnie w Warszawy ? anna p. ?

> Numer IP jest inny niz dane ktore podaje ta kobieta, podczas rozmowy da sie wyc
            > zuc ze kreci, rozmawialismy wczoraj i troszke sie Pani zaplatala...Mam nadzieje
            > ze nikt nie zdazyl wyslac pieniedzy. Bardzo brzydko tak z ludzmi postepowac, l
            > os sie na pani zemsci wczesniej czy pozniej.
            >
    • gazeta_mi_placi Re: Rytualy gwarancja 04.05.12, 15:44
      Jak Boga kocham, średniowiecze....
      • Gość: gość Re: Rytualy gwarancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 16:32
        Gazeta, to weź się w końcu teleportuj stąd do XXI wieku i daj od siebie odpocząć...Żesz kur....wszędzie cię pełno
    • Gość: realistka. Re: Rytualy gwarancja IP: *.play-internet.pl 05.05.12, 22:43
      patrzę i czytam nawiedzone reklamy. ja byłam u BA i też obiecywał że po 3 miesiącach on wróci. zapłaciłam z góry połowę sumy i czekałam. Mijał już czwarty miesiąc i nic. pojechałam osobiście do BA i co. zaprosił na indywidualny ryt, wywiózł na mokradła, zimno jak diabli. Uczestniczyłam w rytuale i czułam się wypompowana. jednak nie minęło pół roku a młody z kwiatami w drzwiach do mnie;) wrócił dziad jeden jak pies na smyczy

Tak uregulowałam resztę nie mało zresztą. jednak mieszkam razem ale on jest cały czas jak na haju i ciągle mówi że boli go głowa. Lekarze nic nie mogą zrobić bo nie widzą przyczyny. to jest właśnie czarna magia. Nie polecam...

Dlaczego? ja chciałam normalnego faceta a ten chodzi po domu jak zombii.

pozdrawiam
      • gazeta_mi_placi Re: Rytualy gwarancja 06.05.12, 11:30
        Ile ten Pan sobie życzy za wywiezienie na mokradła? Chętnie mu zapłacę za wywiezienie na owe mokradła pewnej osoby co mi wisi kasę.
        • Gość: ale ściemy Re: Rytualy gwarancja IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.12, 11:55
          nei dajcie sie nabrać.
    • Gość: Realista Re: Rytualy gwarancja IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 22:26
      Umowa cywilno-prawna powinna być spisana. jeżeli w określonym czasie nie będą miały rzeczy które zapewnia - zwrot pieniędzy. Nie wywiązanie się z podstawowych zobowiązań. Bez żadnych kruczków prawnych. kropka
      • Gość: Ewa Re: Rytualy gwarancja IP: *.wegorzewo.mm.pl 22.05.12, 18:40
        Marzenie !
        • Gość: Magus Re: Rytualy gwarancja IP: *.quarto.pl 24.05.12, 09:32
          Zastanówmy się na spokojnie. Spisana umowa? Rytuał pewnie miłosny bo to 90% wszystkich. I co napiszecie w tej umowie? Że wróżka, mag, szaman czy ktoś inny wpłynie na drugą osobę naruszając jej wolność osobistą? Jeżeli założymy że to możliwe, to z automatu zajmie się tym prokuratura, jako naruszeniem konstytucyjnych praw. Jeżeli uznamy że to tylko "zabawa" jak regulamin wróżb na wirtualnej to umowa nie jest umową.
          Chcecie naruszać cudzą prywatność, wolność dokonywania wyborów, a gdy jesteście strzyżone jak te owce to beczycie "beeee!!!" "beeee!!!" "krzywda mi się dzieje!!!"
          Dopóki będziecie chcieli magicznie wpływać na ludzi, dopóty będziecie strzyżone.
    • Gość: pro11111111 Re: Rytualy gwarancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 19:41
      czy ktoś miał już rytuał u tej pani? z pozytywnym skutkiem?
      • Gość: gość Re: Rytualy gwarancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 20:37
        A Ty miałaś/eś?

Ja nie mogę tej pani zastać dostępnej na gg niestety...A najlepiej (jeśli tu jeszcze zagląda) żeby jakiś numer podała to może telefonicznie by się człowiek skontaktował :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka