Dodaj do ulubionych

jasnowidz za darmo

26.04.12, 15:44
Witam! jestem wróżbitą-amatorem, zajmuję się jasnowidzeniem, czytaniem aury i numerologią. od niecałych dwóch lat rozwijam swoje zdolności i chcę rozwijać je dalej. zainteresowanych wróżbą proszę o podanie imienia, miejsca zamieszkania i daty urodzenia. może być też konkretne pytanie. zaznaczam że robię to amatorsko, więc proszę nie oczekiwać cudów, mogę się mylić :) wróżba jest darmowa ale nie do końca, prosiłbym o opis co się zgadza a co nie, jakiś komentarz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Chętna na wróżbę Re: jasnowidz za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 26.04.12, 16:29
      Renia 1971.05.11 Toruń czy mój eks wróci do mnie? dziękuje:)
      • mahjayd Re: jasnowidz za darmo 26.04.12, 16:45
        Reniu, podaj mi najlepiej jego imię i datę urodzenia albo chociaż wiek. i miejsce zamieszkania.
        • Gość: angelika Re: jasnowidz za darmo IP: *.inowroclaw.mm.pl 09.02.14, 15:41
          Witam, 15 sierpnia rozstałam się z moim chłopakiem z którym byłam 20 miesięcy. Niby to ja zawiniłam, ale tak na prawdę myśle że to nie był powód rozstania. chciałabym się dowiedzieć co nim mogło być lub czy on planuje jeszcze do mnie wrócić
          Ja Angelika ur 10.04.1990
          On Zygmunt ur 8.10.1983
      • koza031 Re: jasnowidz za darmo 27.05.13, 09:22
        Wiesława z Warszawy ur. 1-11-1946. co mnie czeka w najbliższej przyszłości
      • Gość: luna Re: jasnowidz za darmo IP: *.szczecin.mm.pl 06.01.14, 23:53
        renia podaj jeszcze numer buta powiem ci jesteś fajną osobą ale lokujesz uczucia tam gdzie nie trzeba zakończ tę sprawę aby nowe uczucia pojawiło się w twoim życiu nie trzymaj się kurczowo przeszłości to nie dobrze nie warto myśleć gdzie był błąd tego związku to tylko strata czasu jest w pracy jesteś doceniana i przez bliskich także odpocznij od związku daj sobie narazie na luz
      • elizat455 Re: jasnowidz za darmo 24.11.15, 21:54
        Witam, zaginął mi syn Maciej ur.15.08.1994r. czy odnajdzie się cały i zdrowy ?????jestem załamana :(
    • dwamelony Re: jasnowidz za darmo 26.04.12, 16:29
      Piotr 4.06.72 Kowal co mnie czeka do końca roku?
      • farida.online Re: jasnowidz za darmo 26.04.12, 16:32
        Czy spotkanie które planuje na lipiec uda się tak jakbym chciała?Dorota 28.07.67
        • karmen3100 Re: jasnowidz za darmo 26.04.12, 16:47
          Witam, w jakim czasie zmienie miejsce zamieszkania. Karina 20.03.1979.
          • karmen3100 Re: jasnowidz za darmo 26.04.12, 16:49
            Kowary woje dolnośląskie
          • mahjayd do karmen 26.04.12, 17:10
            Ja tej zmiany miejsca zamieszkania nie widzę, ale to nie znaczy że jej nie będzie. nie jest jasne kiedy i jak. trochę to się w czasie osuwa. myślę że na pewno do czerwc-lipca przyszłego roku. ale też może przestałaś działać w tym kierunku i dlatego nie ma zmiany. spróbuj podziałać, za około 3 miesiące, intensywnie, może się trafić dobra okazja.
            • karmen3100 Re: do karmen 26.04.12, 21:22
              Czy, ta zmiana bedzie, sama niewiem. Czas pokaże, jak to wszystko bedzie wyglądało.Może za 3 miesiące napisze weryfikacje.
          • Gość: Chętna na wróżbę Re: jasnowidz za darmo IP: *.inowroclaw.mm.pl 26.04.12, 19:50
            Jego imie to robert lat 48
        • mahjayd do farida.online 26.04.12, 17:05
          farida.online napisała:

> Czy spotkanie które planuje na lipiec uda się tak jakbym chciała?Dorota 28.07.6
          > 7

Spotkanie trzeba będzie chyba przełożyć ale potem się uda. troche kiepsko może być z czasem... ale zadowolona jesteś. denerwujesz się dużo, i nie wiem czemu ale widze jakieś jedzenie - może to sygnał że nie dbasz o siebie, nie odżywiasz się dobrze, tryb życia można trochę zmienić na lepszy. widzę też jakieś książki, lubisz czytać? będziesz czytać albo zgłębiać wiedzę, uczyć się czegoś i przebywać z takimi osobami, co są oczytane, mądre...
      • mahjayd Re: jasnowidz za darmo 26.04.12, 16:58
        Widzę ważne decyzje dotyczące stabilizacji, stałości, mieszkania z kimś ważnym, drugą połówką. więcej czasu będziesz spędzał na dworze, często w drodze do pracy, mogą być dojazdy. wyjazdd jest tez do końca roku, raczej prywatnie, samochodem, niż innym środkiem transportu. bliska kobieta, może przy kości trochę, może mieć problemy zdrowotne - raczej odnowienie czegoś z przeszłości, a nie coś nowego, pobyt w szpitalu jest możliwy, ale jak najbardziej wyjdzie z tego i to zaskakująco szybko. i jeszcze jedna drobna rzecz - spełnisz jakieś swoje marzenie albo ktoś je spełni, bardziej pod koniec roku. to jest marzenie związane z hobby, jakieś osiągnięcie albo kupno czegoś. to sie uda zrobić w tym roku jeśli się postarasz. niestety, nic wiecej nie widzę, ale raczej dobry rok przed Tobą. Prosze o komentarz.
        • mahjayd Re: jasnowidz za darmo 26.04.12, 17:06
          Ten wpis powyżej jest dla Piotra, dwamelony
          • Gość: Małgosia Re: jasnowidz za darmo IP: *.toya.net.pl 26.04.12, 17:48
            O bardzo jestem ciekawa jesli można chciałabym spytać o karierę zawodową i finanse dla mojego męza Wojciech 09 03 1978 Łódż ogólnie co tam widać w sprawach zawodowych to takie najważniejsze pytanko chyba ze tez zobaczy Pan coś innego ciekawego w wizji proszę pisać moze jakieś niespodzianki losowe wygrane itp hehe to juz w ogóle super by było .Oczywiscie napisze czy coś sie zgadza skoro Pan dopiero się uczy .Pozdrawiam
        • dwamelony Re: jasnowidz za darmo 27.04.12, 07:55
          Jestem muzykiem i duzo jestem w podrózy.wyjazdy się zgadzają.Co do reszty jest taka kobieta z przeszłości więc powrót jest mozliwy.Dziękuje....
    • Gość: Marta Re: jasnowidz za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 18:24
      Też bardzo poproszę o wróżbę :) Marta, 1 czerwca `88. Chciałabym wiedzieć jak potoczy się moje życie uczuciowe. Myślę o tym, żeby odezwać się do kogoś z przeszłości, ale czy to ma sens? On nie chciał mieć ze mną kontaktu... Czy coś się zmieniło? Warszawa
    • Gość: Beciaczek Re: jasnowidz za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 20:22
      Beata 26,07,1989
      czy jarek jest mi pisany i zawsze bedziemy razme slub , dzieci?
      kiedy dostane i w jakiej brany zprace?
      czy moj przyjaciel R 4,11,1973 kiedy mu sie wyjazni sprawa z kamienica i dostanue swa czesc?
      dziekuje za czas swoj pozdrawiam i dam komentarz
    • gosia44114 Re: jasnowidz za darmo 26.04.12, 20:32
      Witam,
      Małgorzata-Poznań,24.05.1970,kiedy uda mi się znaleźć pracę i czy zwiążę się z kimś w przyszłości?
      • Gość: beti Re: jasnowidz za darmo IP: *.220.110.180.bransat.pl 26.04.12, 21:15
        Beata 14.05 1970 . Interesuje mnie moje życie uczuciowe i zawodowe. Dziękuję
    • Gość: aga Re: jasnowidz za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 26.04.12, 22:15
      Witam,

Agnieszka 20.4.81...życie uczuciowe do końca roku mnie interesuje :)

Pozdrawiam,
      Aga
    • renka352 Re: jasnowidz za darmo 26.04.12, 23:24
      Witam. Co wyniknie ze znajomosci z Januszem 47 lat- na razie piszemy ze sobą.Renata25.10.1974.Prosze o wskazówki.
    • Gość: Ren Re: jasnowidz za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.12, 08:20
      Dzień Dobry
      Renata, 05.06.1981, Zielona Góra.
      Ja bym prosiła o taka ogólną wróżbę.

Pozdrawiam
    • Gość: nusia78 Re: jasnowidz za darmo IP: *.182.120.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.04.12, 17:23
      Witam
      jeśli można poproszę o wróżbę ogólną :Anna,ur 06-05-1978r,Góra śl.
      e-mail : nusia78@op.pl
      • Gość: gosc Re: czy Pan jeszcze odpowiada? IP: *.146.156.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.04.12, 19:10
        Czy jest szansa na Pana odpowiedzi?
    • Gość: Andy Re: jasnowidz za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 16:14
      Proszę o taką ogólną wróżbę dla mnie na najbliższe lata. Data urodzenia:25.09.2986r.
      Proszę i odpowiedź na emaila: montain@vp.pl - jeśli to możliwe. Pozdrawiam Andrzej
    • gazeta_mi_placi Re: jasnowidz za darmo 29.04.12, 16:54
      Czy on na mnie leci : data ur. 28. 04.1954, dziękuję :-)
      • a51 Re: jasnowidz za darmo 29.04.12, 17:44
        Dlaczego on mnie unika i na mnie nie leci?Zofia 15.01.1951:)Za odpowiedz z góry dziękuję:)
        • gazeta_mi_placi Re: jasnowidz za darmo 29.04.12, 21:24
          Bo nie lubi starych próchen Kochaniutka :-)
          • a51 Re: jasnowidz za darmo 13.05.12, 13:22
            gazeta_mi_płaci napisała: <Bo nie lubi starych próchen Kochaniutka:-)
            To nie możliwe Kochanieńka:) Myślę ,że On już nie może :(Czy powinnam mu podać do napoju Viagrę?Czy to żle nie wpłynie na jego zdrowie?Błagam o szybką odpowiedz,nie mogę długo czekać.
            • gazeta_mi_placi Re: jasnowidz za darmo 13.05.12, 14:54
              Jak dobrze wymieszasz nie powinno być problemu, można też dodać lubczyku, przed pójściem na całość splunąć trzy razy przez lewe ramię i powinno być git.
              • a51 Re: jasnowidz za darmo 13.05.12, 17:46
                A dlaczego mam spluwać trzy razy przez lewe ramię ?Czy nie lepiej na cztery strony Świata?Słyszałam , że jak na cztery strony Świata i to przed wschodem słońca działa na 1oo %.A czy powróżysz mi gazetko w jakim czasie osiągnę wagę 108kg?Będzie wtedy wszystko git z sexse?
              • a51 Re: jasnowidz za darmo 13.05.12, 17:55
                A dlaczego mam splunąć trzy razy przez lewe ramię?A może lepiej gazetko na cztery strony Świata przed wschodem słońca?Słyszałam , że takie zaklęcie działa ze zdwojoną mocą.Moze powrózysz mi gazetko czy sprawdzi się mój sen i osiągnę wagę 108kg?W jakim czasie to będzie?I czy z sexsem będzie git?A jezeli nie to co ja mam robić, żeby było git.Uprzejmie proszę o pozytywną wrózbę.Zgóry dziękuję:)
                • a51 Re: jasnowidz za darmo 13.05.12, 18:00
                  Przepraszam za zdublowanie postu .Nie było to zamierzone :)Komp sfiksował:)
        • Gość: kasia Re: jasnowidz za darmo IP: *.centertel.pl 29.04.12, 21:24
          mam na imie kasia 10.07.1966 urodzona mieszkam w milosnej woj mazowieckie czy w koncu spotkam milosc i prawdziwego przyjaciela na dobre i zle a nie czlowieka ktory by czerpal tylko korzysci materialne jestem samotna i jest mi bardzo żle z tym chcialabym troche szczescia otrzymac od losu co mnie moze spotkac pozdrawiam dzieki za poswiecony dla mnie czas kaska
    • malvaoriz Błagam o pomoc :) 29.04.12, 22:27
      Mam aktualnie ciezką sytuacje życiową . Co się w takiej najblizszej przyszłosci wydarzy.Proszę o prawde nawet najgorszą. Ewa 30.04.1992 Piotrków Trybunalski Prosze o odp Pozdrawiam serdecznie :))
    • Gość: Damian Re: jasnowidz za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 03:35
      Damian 24.07.1992
      Kiedy znajdę dziewczynę czy tej wiosny i w którym Miesiącu i dniu?
      Jak Będzie Sytuacja z Poznaniem Dziewczyny?
      Gdzie ją Poznam Dziewczynę?
      Jak Ona ma Na imię?
      Jej wygląd?
      Jej Korol włosów czy ma długie czy krótkie włosy?
      Czy z nią stworze stały związek?
      Czy się z nią o żenię kiedy w którym roku?
      Czy będę miał ile dzieci?
      Czy jestem płodny?
      Kiedy znajdę Prace czy tej wiosny i w którym Miesiącu i dniu?
      Ile Będę zarabiał na sam poczutego ja jestem po szkolę Po liceum Profilowanym o kierunku socjalnym i nie przystopowałem do matury?
      • gazeta_mi_placi Re: jasnowidz za darmo 13.05.12, 14:56
        Jesteś płodny i będziesz miał dzieci.
        Na samym początku będziesz zarabiać między 800 a 1200 zł na tzw. rękę.
        • Gość: Damian Re: jasnowidz za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 17:12
          Damian 24.07.1992
          Jak Ona ma Na imię?
          Jej wygląd?
          Czy jestem płodny?
          Ile Będę zarabiał na sam poczutego ja jestem po szkolę Po liceum Profilowanym o kierunku socjalnym i nie przystopowałem do matury?
          • Gość: Damian Re: jasnowidz za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 17:14
            Damian 24.07.1992
            Jak Ona ma Na imię?
            Jej wygląd?
        • Gość: Damian Re: jasnowidz za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 17:19
          Damian 24.07.1992
          Ile Będę miał Dzieci?
          W Jakiej Pracy będę zarabiał na początek miedzy 800 a 1200 zł?
          Czy Będzie Praca na stałe?
        • Gość: Damian Re: jasnowidz za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 17:30
          Damian 24.07.1992
          Proszę mi na pisać na e-meil mój do jest damian.grochocinski@poczta.pl

Jak Ona ma Na imię?
          Jej wygląd?
          Czy jestem płodny?

Ile Będę miał Dzieci?
          W Jakiej Pracy będę zarabiał na początek miedzy 800 a 1200 zł?
          Czy Będzie Praca na stałe?
      • Gość: ja Re: jasnowidz za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.08.12, 13:42
        upośledzony umysłowo??w stopniu ciężkim zapewne?? współczuję!!
    • Gość: Xena86 Re: jasnowidz za darmo IP: *.awf.wroc.pl 28.05.12, 19:05
      Olga data ur.: 05.01.1986, Kędzierzyn-Koźle. Mam nadzieję, że ten wątek jest jeszcze aktualny ;) Pozdrawiam.
      • Gość: ........... watek nie działa przeciez! IP: *.ip.netia.com.pl 29.05.12, 14:33
        watek nie działa przeciez!
        • a51 Re: watek nie działa przeciez! 29.05.12, 15:37
          Wątek nie działa bo co? Jasnowidz przestał widzieć za darmo?Już się nie sprawdza?Zadałam pytanie , czekam i czekam na odpowiedz a tu się okazuje ,że wątek nie działa.Pozdrawiam.Zosia.
          • Gość: Ewela dajcie sobie spokój IP: *.ip.netia.com.pl 29.05.12, 16:30
            dajcie sobie spokój, juz sie jasnowidzowi snudziło jak widac..
    • Gość: daria Re: jasnowidz za darmo IP: *.interkar.pl 05.06.12, 21:44
      witam chcialabym sie dowiedziec czy wyjade w tym roku za granice? daria 25.10,1986
    • Gość: karolina Re: jasnowidz za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.12, 10:37
      witam mam pytanie kiedy znajde prace i jak z finansami?karolina 18.07.1980 wschowa
    • Gość: maryska Re: jasnowidz za darmo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.12, 09:23
      witam-od dłuższego czasu jestem sama -jak długo nadal bede sama-czy to sie zmieni? w tym momemcie jestem w Dortmundzie 25.03.56-pozdrawiam
    • Gość: Angelika Re: jasnowidz za darmo IP: *.CNet.Gawex.PL 25.08.12, 01:27
      Na imie mam Angelika mam 15 lat. Chciałabym, abys powiedziala mi cos o mnie .
      • organikaa Re: jasnowidz za darmo 25.08.12, 14:33
        Osobą mało letnim się nie wróży bo są niedojrzałe psychicznie i emocjonalnie. Co będzie jak wróżki słowa się nie sprawdzą albo ty inaczej to zinterpretujesz? Do kogo będziesz miała potem pretensje....
    • Gość: ewelina Re: jasnowidz za darmo IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 25.08.12, 18:49
      prosze o odpowiedz czy z obecnym partnerem stworzymy rodzine 27 05 1963
    • barbaras12 Re: jasnowidz za darmo 26.08.12, 20:47
      Spiros 08-07-77 czy i kiedy odejdzie z obecnego miejsca pracy :)
    • Gość: salma0 Re: jasnowidz za darmo IP: *.opera-mini.net 26.08.12, 21:01
      Magdalena. Ur.04.01.1981. Kiedy nadejdzie jakas poprawa w sferze finansów. Czy mąż zmieni pracę. Mąż ur. 04.01.1980. Czy odzyskam kontakt z matką?
    • Gość: Ela Re: jasnowidz za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 21:24
      Brodnica Elzbieta 1963 07 09
      • organikaa Re: jasnowidz za darmo 31.08.12, 17:26
        Wydałam kupę kasy ale szczęśliwie. U mnie wszystko się sprawdza jednak cena za usługę zaporowa.
    • Gość: ewelina Re: jasnowidz za darmo IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 06.09.12, 15:34
      od miesiecy szukam kogos kto by mi pomogl od miesiecy staram sie dowiedziec co mnie czeka i co z moim partnerem z ktorym sie spotykam jestem na rozdrozu i boje sie go stracic ale mam nadzieje ze mi moze odpowiesz chocby bylo to najgorsze ale prawda moze tobie sie uda. moje imie ewa ur.27 05 1963 partner andrzej ur.21 05 1958 oraz kobieta ktora jest miedzy nami maria ur 31 05 1960 moze podpowiesz jak jej sie pozbyc a jego zatrzymac
    • Gość: anaonyeagba Re: jasnowidz za darmo IP: *.toya.net.pl 12.09.12, 22:32
      Angelina Balcerzak
      ur 1.04.1968r w Krakowie obecnie mieszkam w Łodzi wczesniej w Rzeszowie
      moje zycie to taka wielka platanina adekwatna do daty mojego urodzenia prosze o pomoc i odpowiedz czy zaznamiedys w zyciu spokoju i bezpieczenstwa pozdrawiam angelina .b

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka