Dodaj do ulubionych

Rytuały na miłość

02.05.12, 20:40
Od dłuższego czasu interesowałam się tematem magii...mianowice miłosnej. Chciałam nawet sięgnąć po czarna magie, żeby uzyskać swojego wymarzonego partnera. Trafiłam na pełną masę oszustów. Znalazłam jednak namiary do pewnej kobiety z Warszawy, która nie zajmuje się czarna magią nie szkodząc nikomu, ale rytualy miłosne działaja w 100 %!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Rytuały na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 21:18
      A dasz namiar?
      • gazeta_mi_placi Re: Rytuały na miłość 02.05.12, 21:57
        Gorąca Lolita, rytuał miłosny 200zł z ogumieniem, bez ogumienia 500.
        • tagoria Re: Rytuały na miłość 02.05.12, 23:07
          Gratis bonus -widok lolitki podmywającej się w lesie wprost z butelki..... znaczy się oczy-szczanie po rytuale xD

gazeta_mi_placi napisała:

> Gorąca Lolita, rytuał miłosny 200zł z ogumieniem, bez ogumienia 500.
          • gazeta_mi_placi Re: Rytuały na miłość 02.05.12, 23:25
            Jak to szeptuchy z ciemnego lasu :-)
      • jasmina52 Re: Rytuały na miłość 02.05.12, 23:10
        530105945- to jest jedyna osoba która mi pomogła w beznadziejnej sytuacji. Na efekt trzeba trochę poczekać , ale jak Ci zależy to naprawde warto. A kontakt jest cały czas a nie tak jak u niektórych że wpłacisz kase i kontaktu brak.Ja spotkałam się osobiście z nią i powiem tak : warto!
        • Gość: gosc jasne :) IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.05.12, 23:15
        • Gość: Łukasz Re: Rytuały na miłość IP: 89.174.248.* 02.07.12, 11:16
          o pani soffi numer a to checze nie zmieniła pani ..reklamuje sie pani sama to ciekawe dlaczego zemną pani zerwała kontakt jak i z innymi osobami kawał złodzieja z ciebie oszusta ,nie nieokrzesańca obrażając Klementów ale to sie skończy ja ni e podaruje zegnam pani soffi
    • Gość: gosc portalu Re: Rytuały na miłość IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.12, 14:10
      a ty sama czasami swoich uslug nie reklamujesz?? bo juz w 3 watku podajesz namiary na te kobiete, pewnie taka sama zdolna jak inne, czyli bezskuteczna
      • jasmina52 Re: Rytuały na miłość 04.05.12, 14:57
        ja nie reklamuje tylko sama jak ta cma szukałam bezskutecznie kogoś kto to robi i jedyne co to strata czasu i pieniedzy! znalazłam ją przez przypadek i jak podziałało to się z Tobą dziele namiarem na te kobiete i tyle! duzo osób które znalazło kogoś i rytuał zadziałam nie pisza o tym bo to dla nich już nie ważne bo sami sa szczesliwi. Zadzwoń i się sama zapytaj i oceń sama. Dobra widze ze nie warto pisać namiarów.Chciałam pomóc.powodzenia
        • Gość: gość Pytanie do Jaśminy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 15:30
          Ja w sumie też szukam wiarygodnej osoby...i ciężko o taką. A czy z ta kobieta na którą podaje Pani namiary trzeba się spotkać osobiście, czy telefonicznie można wszystko załatwić? Chodzi mi oczywiście że mogę przesłać z góry pieniądze na jakie byśmy się umówiły za rytuał, tylko nie bardzo mam możliwość pojechać do Legionowa bo to ode mnie kawał świata a z domu nie mam jak się ruszyć( mam pod opieką osobę wymagającą stałej obecności). Czy przez telefon da się to wszystko ustalić, zrobić?
          • gazeta_mi_placi Re: Pytanie do Jaśminy 04.05.12, 15:48
            Dziewczyno Kochana ile Ty masz lat, że wierzysz w gusła? Jak nie masz chłopa to myślisz, że jakaś obca osoba Ci go wyczaruje?
            • Gość: gość Re: Pytanie do gazeta_mi_placi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 16:01
              Gazetko zdziwisz się jak Ci powiem ,ze to typowe myślenie dla kobiet dojrzałych mało tego wysoko wykształconych i z kasa....Znam taką co wierzy że paląc świeczki przyciągnie 12 lat młodszego faceta.....Ha ha jak zegar tyka nieubłaganie to coraz większe parcie na to by być z kimś za wszelką cenę.
            • Gość: Do "gazeta coś tam Re: Pytanie do Jaśminy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 16:30
              Gazeta, ty się o mój wiek nie martw. O mojego chłopa także. Weź się kobieto do jakiejś konstruktywnej roboty, odejdź od komputera bo siedzisz tu dniami i nocami i na wszystkich wątkach próbujesz udawać mądrą, wszędzie cię pełno, dosłownie co dwie minuty dodajesz wpis. Chyba z głową coś masz bo ludzie normalni tak się nie zachowują... Naprawdę nie zauważasz że jesteś tu traktowana jak pryszcz na dupie??
          • jasmina52 Re: Pytanie do Jaśminy 04.05.12, 21:25
            Wiesz co ja bylam osobiscie,wiec nie wiem. Zadzwoń poprostu i zapytaj..Ja wolałam osobiście. Porozmawiasz i sama ocenisz. Wiesz każda sprawa zapewne jest inna, ja sie na tym nie znam wiec ciezko mi powiedziec. Zreszta jak chcesz to napisz na priv bo tutaj nie ma co pisac bo sama widzisz co tu sie dzieje.
        • gazeta_mi_placi Re: Rytuały na miłość 04.05.12, 15:47
          W jaki sposób Ci ta osoba pomogła? Mąż do Ciebie wrócił? Zakochał się w Tobie Pan z warzywniaka? Jeśli tak (lub podobne zdarzenie) skąd wiesz czy by tak nie było bez wyrzucenia (moim zdaniem w błoto) kilkuset złotych na wróżbitkę?
          Do nas, osób nie wydających ani złotówki na jasnowidzów i rytualistki miłosne też wracają mężowie, też zakochują się inni Panowie.
          Cuda, prawda?
    • Gość: jp100 Re: Rytuały na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 21:10
      czy ktoś jeszcze był u tej pani? jest ona skuteczna?
    • Gość: luk Re: Rytuały na miłość IP: 89.174.248.* 15.06.12, 11:14
      uwaga na nią chamstwo do potengi ciągle znajduje pretekst do pociągniecia wiencej kasy po wpłacie zero kontakt oczywiście po drugiej wpłacie takzwana sofia nie płacie jej jak ktoś kce coś wiedziec o niej pisac
      • Gość: ja Re: Rytuały na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 11:43
        a osobiscie się spotyka?
      • Gość: gosc portalu Re: Rytuały na miłość IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.12, 11:44
        Hej! A mógłbyś coś więcej napisać o Sofii?
      • Gość: gosc portalu Re: Rytuały na miłość IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.12, 11:45
        Jak można się z tobą skontaktować? mnie ta kobieta również oszukała :/
      • buba1973 Re: Rytuały na miłość 15.06.12, 11:47
        oj, chyba mamy o czym ogadac..ja mialem to "nieszczescie" i pozanalem Sofie ( ktora nosi imie KAMILA )..odezwij sie, sprawa pilna
        • Gość: i ja ja prosze o k Re: Rytuały na miłość IP: *.tktelekom.pl 15.06.12, 14:54
          moje gg 43523815
    • Gość: były klient Re: Rytuały na miłość IP: *.dynamic.mm.pl 20.06.12, 11:36
      Odradzam wrozke Sofie - oszustka, wyludza pieniadze i zapada sie pod ziemie.
    • Gość: byly klient Re: Rytuały na miłość IP: *.dynamic.mm.pl 20.06.12, 11:40
      z perspektywy czasu i tego, co mowila, moge stwierdzic, ze jest to osoba niezrownowazona emocjonalnie i chora psychicznie.
    • Gość: wrocławka Re: Rytuały na miłość IP: *.artnet.pl 24.06.12, 17:50
      mialam robiony, dlatego wierzę w skuteczność. musi robić odpowiednia osoba z darem, a jeśli używa jakiś narzędzi, ziół, słowem materialów muszą być przrwszorzędne.
      • Gość: gościówka Re: Rytuały na miłość IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.12, 14:48
        pierwszorzędna to ona jest,ale kłamczucha!
        • Gość: gosc Re: Rytuały na miłość IP: *.dynamic.mm.pl 25.06.12, 19:30
          o tak, ona strzela klamstwami jak z automatu. z taka osoba mialem do czynienia po raz pierwszy - kretaczka, oszustka i klamczucha.
    • Gość: dziewoja Na czym polega taki rytuał? IP: *.centertel.pl 02.07.12, 21:50
      Ja mam do Was pytanie, bo jestem zainteresowana rytuałem - na czym on polega, w jaki sposób wróżka go wykonuje?
      To tylko przesyłana energia na odległość, której mogę nawet nie poczuć, więc mogę zapłacić właściwie za nic>?
      Czy to jest nagrane na video?
      Czy są wysyłane jakieś świece, zioła?
      Jak mieć pewność, że on został wykonany? A może muszę zrobić go sama i dostaję tylko wskazówki?
      Proszę o wypowiedź klientów i profesjonalistów.
    • Gość: vic.w Re: Rytuały na miłość IP: *.perr.cable.virginmedia.com 29.07.13, 20:18
      prosze podaj mi do niej jakis kontakt na maila vic.wojciech@wp.pl
      a Tobie podzialalo odezwij sie blagam
    • diana.1990 Re: Rytuały na miłość 15.08.15, 22:06
      Mylisz się, że czarna magia nie szkodzi, bo szkodzi i to bardzo. Ja chciałam za pomocą czarnej magii odzyskać narzeczonego, ale wróżka mi to odradziła i zaproponowała rytuał na przyciągnięcie tego właściwego, ale nie konkretnej osoby i udało się, bo z obecnym chłopakiem jest mi dużo lepiej niż z ex narzeczonym
    • alexlop Re: Rytuały na miłość 29.06.16, 22:12
      uroki dzialaja bo ja zrobilam z kobieta jedna spetanie i jestem w szoku, pozniej kolezanka u tej samej pani robila i rowniez 100%, uwierzcie ze to dziala
      • kontroler0 Re: Rytuały na miłość 29.06.16, 22:22
        To dlaczego nie chcesz podać namiaru na tą osobę.
        kontroler0@gazeta.pl
      • sj12 Re: Rytuały na miłość 18.07.16, 14:55
        alexlop: proszę o kontak sylwiaxyz83@gazeta.pl
    • agrentowy4321 Re: Rytuały na miłość 04.03.23, 10:22
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: Rytuały na miłość 23.04.23, 20:55
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: Rytuały na miłość 24.04.23, 09:36
      Ile dołożysz tyle wynik
    • irona.sonata Re: Rytuały na miłość 24.04.23, 14:34
      Oniemiałam
    • irona.sonata Re: Rytuały na miłość 02.05.23, 19:35