Dodaj do ulubionych

Noc Kupały

21.06.12, 12:33
Dzień dobry. Podobno w Noc Kupały wróżby mają największą moc, a karty "same mówią":-). Czy znajdzie się jakaś miła osoba i mi powróży? Jedno, jedyne pytanie:-). Może być odpłatnie. Serdecznie Wszystkich tutaj pozdrawiam i życzę miłego dzionka!
Obserwuj wątek
    • sowica Re: Noc Kupały 21.06.12, 13:03
      ja tez sie podepne :)
    • Gość: latolato Re: Noc Kupały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 13:40
      Witam.A ja tak sobie myslę ,że dziś wróżki winny okazać na tym portalu swą dobroć serca i postawić karty wszystkim chętnym za darmo. Ja też się podpinam:)Wcale nie musi to być wybrana wrózka przez klienta, tylko ta chętna ,która chce pomagać innym za magiczne słowo dziękuję.Tak więc, my klientki zadajmy tutaj pytania ,a przekonamy się jakie mamy tutaj dobre wróżki.Moje pytanie brzmi:Czy mam szansę wygrać w totolotka?Czy znajdą się chętne by powrózyć za darmo?
      • Gość: wróżka Re: Noc Kupały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 18:56
        Dla pierwszych 15 osób wróżba za jedyne 20zł.max 8pytań
        proszę wpisywać tu pytania i adres email,razem z wróżbą wyśle nr konta.Aktualne do 23:00dziś
      • Gość: ja Re: Noc Kupały IP: *.internetia.net.pl 21.06.12, 19:25
        Pytanie padło, jest i odpowiedź:

Teoretycznie, to szansa jest zawsze, ale
        łatwych pieniędzy przy Pani nie widzę.
        • Gość: latolato Re: Noc Kupały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 19:58
          Ja- serdecznie dziekuję za odpowiedż na moje pytanie odnośnie wygranej.Dobrze,że rozwiałaś moją iluzję ,którą stworzyła mi pewna wróżka.Przynajmniej kasa na kupony zostanie w kieszeni:)Jeszcze raz dziękuję i cieplutko pozdrawiam:)
    • Gość: ja Re: Noc Kupały IP: *.internetia.net.pl 21.06.12, 19:26
      A jakież to pytanie ?
    • zmija99 Re: Noc Kupały 21.06.12, 19:30
      Dziękuję za odzew, ale wolałabym pytania nie zadawac na forum... jakoś tak nie czuję się komfortowo. Potrzebuję konkretnej wróżby, bez bajdurzenia:-)
      • Gość: ja Re: Noc Kupały IP: *.internetia.net.pl 21.06.12, 19:39
        Mogę rozłożyć karty i przeczytać odpowiedź, bajek nie pisze. Adresu nie podam, może Pani zostawić tutaj swój
        • zmija99 Re: Noc Kupały 21.06.12, 19:44
          zmija99@gazeta.pl :-)
          • Gość: frytka Re: Noc Kupały IP: *.mirasoft.pl 21.06.12, 22:23
            Ucieszyłam się,że odezwała się wróżka z dobrym sercem za dziękuję.Ja też chciałabym zapytać o coś co jest dla mnie bardzo ważne,ale nie na forum.Jeżeli odezwałabyś się do mnie na pestorek@.interia.pl
            • Gość: prosząca Re: Noc Kupały IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.12, 22:53
              kiedy skoncza sie moje problemy finansowe? i kiedy zakocham sie ze wzajemnoscia? :)
              • Gość: Ja Re: Noc Kupały IP: *.internetia.net.pl 21.06.12, 23:07
                Finanse powinny ulec poprawie w przeciągu pól roku, a i uczucia powinny się dosłownie w tym samym czasie poukładać. Starszy od Pani, silny facet potrafiący utrzymać dom.
                • Gość: anulka Re: Noc Kupały IP: *.80.datacomsa.pl 21.06.12, 23:12
                  to i ja pozwolę zadać sobie podobne pytanie kiedy znajdę pracę i miłość? z góry dziękuję pozdrawiam
                  • Gość: ja Re: Noc Kupały IP: *.internetia.net.pl 22.06.12, 00:20
                    Praca przy pomocy kobiety, niejako przez znajomości (nowy początek) więc jakby konieczne jest spojrzenie na sytuację realnie moja wiedza/zdolności vs. sytuacja na rynku. I tu się pokazuje praca jakby czasowa ( ewentualnie okres próbny którego nie radzę zbagatelizować )
                    Uczucia:
                    W przeciągu roku ktoś odpowiedni, nowy.
                    • femina77 Re: Noc Kupały 22.06.12, 00:25
                      bardzo dziękuję!!! co do uczuć to pewnie net nie wchodzi w grę? mam już swoje lata i chciałabym stworzyć stabilny dobry związek, pewnie przyjdzie mi na to jeszcze poczekać

jeszcze raz bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam
                      • orosadm Re: Noc Kupały 22.06.12, 13:35
                        Net jest dobrym miejscem na poznanie kogoś, bo ludzie się tu naprawdę otwierają. Tylko trzeba ich szukać w komentarzach na blogach, inteligentnych wpisach na forum czy ciekawych profilach na fejsie a nie w portalu randkowym

oros
                        • femina77 Re: Noc Kupały 22.06.12, 13:55
                          dziekuje za odp ale chyba postawie na realne znajomosci:)
                          • Gość: Ania Re: Noc Kupały IP: 31.178.124.* 22.06.12, 17:13
                            Witam
                • Gość: prosząca Re: Noc Kupały IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.12, 23:33
                  dziękuję za wróżbę oby jak najszybciej się sprawdzila :) pozdrawiam i zycze wiele zdrowka!
    • zmija99 Re: Noc Kupały 22.06.12, 09:21
      Raz jeszcze bardzo dziękuję Pani Wróżce. Jest mi niezmiernie miło, że się Pani odezwała. Przesyłam dużo uśmiechu i słońca! Pozdrawiam!:-)
    • Gość: MONIKA Re: Noc Kupały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 12:20
      Ja też poproszę o wróżbę kiedy w moim zyciu pojawi się męzczyzna Monika.
    • agrentowy4321 Re: Noc Kupały 04.03.23, 10:02
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: Noc Kupały 23.04.23, 20:40
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Noc Kupały 24.04.23, 09:20
      Jestem spetryfikowana
    • irona.sonata Re: Noc Kupały 24.04.23, 14:18
      Hmm
    • irona.sonata Re: Noc Kupały 02.05.23, 19:17
      O Boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka