Dodaj do ulubionych

powroze za dobre mysli i uczynki

IP: 2.198.30.* 16.09.12, 13:18
Ucze sie tarota a poniewaz sprawia mi to duza radosc i mysle,ze mam do tego predyspozycje chcialabym tutaj zaofiarowac swoje dobre checi i mozliwosci osobom,ktore potrzebuja wskazowki w wyborach,pomocy.
Prosze o konkretne pytanie,takie na ktore mozna odpowiedziec w sposob obrazowy,np nie czy znajde prace ale co mam zrobic by ja znalezc itp.
Date urodzenia osoby o ktora pytamy i swoja jesli dotyczy to Was.
W zamian prosze o przeslanie mi dobrych zyczen,mysli,afirmacji albo zrobienie cos dobrego dla kogos Wam bliskiego lub nie.
Pozdrawiam,Krolowa Kielichow.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc:K. K. Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: 2.198.30.* 16.09.12, 13:21
      ps.prosze tez o cierpliwosc i wyrozumialosc(na odpow.czas i moment wrozby),postaram sie odpowiedziec wszystkim ale nie obiecuje,zastrzegam sobie prawo wyboru pytan.
      • akimusia25 Re: powroze za dobre mysli i uczynki 18.09.12, 14:55
        czy w grudniu wrócę z dziećmi do Polski, czy na stałe zostanę w Holandii?
        Weronika 25.06.1986
    • Gość: SM Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.12, 13:26
      Witam bardzo cieplutko :) , miałabym tylko prośbę o wróżbę dotyczącą perspektyw w nowym miejscu pracy-zaczynam jutro ,czy to będzie dłuższa , satysfakcjonująca współpraca , czy tez cos czasowego ? Małgosia . 24.5.1970 r.
      Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: gosc:K. K. do Malgosi IP: 2.198.46.* 16.09.12, 14:02
        Zdaje sie,ze czeka Cie wazne dosw.zawodowe.Uczciwa konkurencja dzieki ktorej bedziesz sie mogla wiele nauczyc.Niezwykle zadania,mozliwosc pokazania swoich umiejetnosci.To bedzie droga samorealizacji a nie zaplanowanej kariery.A wiec w moim odczuciu cos wazniejszego od niej.Czas waznych krokow,wielkich zadan z ktorymi nalezy sie uporac.Wkroczysz na nowa obiecujaca droge,sprobujesz nowych wyzwan i poczujesz radosc z pracy.

A teraz kolej na Ciebie-zrob cos dobrego dzisiaj a najdalej jutro;)i byloby mi milo,gdybys w przyszlosci odezwala sie z informacja zwrotna-jak karty mialy sie do rzeczywistosci.
        Pamietajmy,ze one sa drogowskazami,informatorami,pomocnikami w podejmowaniu decyzji,wyborow ale to my sami wplywamy na ksztalt naszego zycia i jego jakosc,bo jesli nawet mowia,ze mozliwe jest iz zdarzy sie cos dobrego,ale Ty nie zrobisz nic w tym kierunku liczac na manne z nieba,raczej ona nie spadnie(pokazuja na ciekawa prace,ktorej jeszcze nie masz,jesli nie zaczniesz jej szukac nie zapuka sama do twych drzwi,nie zna adresu:) i tak samo gdy mowia o ciezkich doswiadczeniach,moze ich nie unikniesz ale mozna zneutralizowac straty z tym zwiazane albo sprawic by pracowaly na nasza korzysc,przekuc na sukces.
        Pamietajmy,ze wszystko jest po cos,ma swoj sens i sklada sie na zycie-smutki i radosci,dramaty i szczescia.Nie unikniemy,ale to od nas zalezy,czy pomoga nam wzrosnac czy zmalec.Tarot to nie slepa wiara w cos co od nas nie zalezy,to mozliwosci,szepty "przeznaczenia",ktore moze ale nie musi stac sie naszym,bo na to co sie wydarzy w naszym zyciu choc nie do konca mamy wplyw.
      • Gość: Renia Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.09.12, 14:05
        Witam serdecznie, czy mam szanse stworzyć coś szczególrnego z Rafalem 3.09.1973, Renia 11.5.1971, jakies wskazówki jak pracować na tym związkiem itp... dziekuje i pozdrawiam :)
        • Gość: gosc:K. K. dla Reni IP: 2.198.36.* 16.09.12, 15:23
          W Waszym zwiazku istnieja jakies sprzecznosci,przeszkody moze nawet oszustwa.Marzysz o prawdziwej milosci,wzajemnym zaufaniu,szczesciu.Twoj mezczyzna ma wierna,dobra,serdeczna nature.A wiec istnieje mozliwosc byscie zbudowali cos trwalego,dobrego i waznego.Karty radza,abys(cie)nie unikali konfliktow,nie chodzi o to by je wywolywac,ale dobrze nimi zarzadzac,nie bac sie,nie pod dywanik tylko dyskutowac,przerabiac problemy na biezaco z poszanowaniem drugiej strony,to pozwoli Wam sie rozwinac jako parze.
    • Gość: Vesta Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.nplay.net.pl 16.09.12, 14:19
      Czy istniałaby możliwość zadania pytania drogą mailową ( i uzyskania odpowiedzi tą drogą ) ?
      • Gość: gosc:K. K. Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: 2.198.36.* 16.09.12, 15:25
        Odpowiadam na forum,jesli chcesz czegos sie dowiedziec,pisz tu.
        Nie boj,sie odwaz,choc zadawaj tylko takie pytania na ktore nie boisz sie poznac odpowiedzi.
    • Gość: renata Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.play-internet.pl 16.09.12, 15:30
      Witam
      Mam na imię Renata ur. 29.01.75
      Chciałam zapytać co mam zrobić aby znaleźć prace.
      Czy sobie poradzę?
      Z góry dziękuję za poświęcony czas na moje problemy.
      • Gość: Karolina Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.12, 15:44
        Witam,

Chciałabym wiedzieć jak będzie w najbliższym czasie wygladało moje życie uczuciowe ?

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź,
        Pozdrawiam cieplutko,
        Karolina (ur 9.11.1986)
        • Gość: gosc:K. K. dla Karoli IP: 2.198.23.* 17.09.12, 13:37
          Poczatek nowego.Musisz sie wykazac cierpliwoscia w czekaniu i empatia,zadzialac w odpow.momencie.Jest w Tobie nieufnosc ale nieporozumienia sa pozorne.Nastapi dogadywanie sie.Czeka Cie zwiazek pod opieka dobrej gwiazdy,uczciwy w kt.bedzie panowac rownouprawnienie.Choc z powodu Twojego strachu przed opuszczeniem istnieje ryzyko,ze bedzie on zmierzal w kierunku zaleznosci.Twoj partner bedzie zaangazowany,czeka Cie nowa milosc.Niestety jest w Tobie zbyt silna obawa przed rozstaniem i to moze prowadzic do destrukcji czegos dobrze sie zapowiadajacego i wartosciowego.Nie unikaj wyjasniajacych rozmow w przeciw.,razie grozi jakis falsz,zdrada.
          • Gość: Karolina Re: dla Karoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 20:02
            Dobry wieczór,

Faktycznie jest we mnie taki strach, chyba ze wzgledu na zle doswiadczenia ... Ale mam nadzieje ze kiedy pojawi sie prawdziwa milosc to zajmie glowe bardziej jej pielegnowaniem i nie bedzie miejsca na takie czarne scenariusze ;)
            Dziękuję, że się Pani "chciało" poświecić mi trochę swojego prywatnego czasu :)
            Pozdrawiam ciepło i życzę dużo powodów do uśmiechu na codzień ;)
            • Gość: gosc:K. K. Re: dla Karoli IP: 2.198.7.* 18.09.12, 10:43
              Mnie tez milo,ze sie odezwalas:)Czeka Cie cos nowego i karty widza to jako pozytywna szanse na dobre uczucie,ale jak widac duzo zalezy od Twojego nastawienia,bo zdaje sie ze facet bedzie ok;)strach przed cierpieniem,odrzuceniem moze byc b.blokujacy i niszczacy nawet najpeikniejsze uczucie,dlaetgo staraj sie myslec pozytywnie,uwierz w siebie i drugiego czlowieka,niby czemu nie mialabys byc szczesliwa?Daj sobie do tego prawo,"gwiazdy"Ci daja;):)
              • Gość: Karolina Re: dla Karoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.12, 22:17
                Dziekuje jeszcze raz ;) nurtuje mnie tylko jedna kwestia w tym wszystkim .... czy ten mezczyzna z kart to byl ktoś, kto już się kręci w otoczeniu? taki którego znam ? czy moze dopiero poznam? Przepraszam, że tak dopytuje ;/
                i jeszcze raz dziekuje za mile slowa - każdy powieniem mieć świadomość że ma prawo do szczęscia :) a jak o tym zapomni to chwała, że są takie miłe osóbki jak Pani które przypominają :)
                miłej nocy :)
                • Gość: gosc:K. K. Re: dla Karoli IP: 2.198.24.* 19.09.12, 13:31
                  z sensu kart wnioskuje,ze to bedzie ktos nowy.milego dnia i oczy oraz uszy otwarte;)
                  • Gość: Karolina Re: dla Karoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 19:08
                    już są :) pozdrawiam i miłego wiczorku :)
    • barbaras12 Re: powroze za dobre mysli i uczynki 16.09.12, 15:43
      Prosze o wrozbe na Spiros 08-07-77 , interesuje mnie jego relacja zwiazku z Irini 30l jak rowniez zawodowa, dziekuje slicznie :)
      • bogusia1971 Re: powroze za dobre mysli i uczynki 16.09.12, 16:15
        Witam serdecznie mam na imię Bogusia ur.1971 07 03 proszę o wróżbę na moje problemy . Czy znajdę nową pracę , czy jest mi życie pisane samotności proszę o wskazówki. Z góry dziękuję za poświęcony czas na moje problemy serdecznie pozdrawiam
    • Gość: MONIA Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.12, 16:23
      Co mam zrobić,aby poprawiła się moja sytuacja finansowa Monika 31 03 78 .
      • Gość: amelia Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.12, 17:07
        bardzo prosze o zobaczenie w karty czy spotkam czlowieka na mojej drodze zycia czy mnie po kocha amelia ur.10.07.1966 dziekuje za poswiecony mnie czas
    • Gość: Ann65 Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.12, 17:35
      Czy grożą mi kłopoty finansowe? Czy sama pensja wystarczy "na życie"? Co powinnam zrobić, aby te zmartwienia odeszły w przeszłość?
      Dziękuję.
      Anna 24.02.1965r.
      • Gość: posa Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.12, 19:06
        Co mnie czeka w uczuciach? Anka 27.07.75
        • jaonna1 Re: powroze za dobre mysli i uczynki 17.09.12, 14:12
          witam mam pytanie co musze zrobic aby zejsc sie z bylym mezem, dane osobowe podsylam na priv
    • Gość: gość Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.play-internet.pl 17.09.12, 21:46
      Witam serdecznie.

Czy uda mi się zrealizować moje plany zawodowe i uzyskam licencję o którą się staram?

pozdrawiam
      Anna 120473

• Gość: Magda Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.12, 16:56
      witam, moja data urodzenia to 5.01.84, a chłopaka to 20.01.84, co mogę zrobić abyśmy znowu mogli być razem, pozdrawiam
    • Gość: Magda Re: powroze za dobre mysli i uczynki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.12, 17:13
      Witam, moja data ur. 5.01.84, a byłego narzeczonego to 20.01.84, co mogę zrobić abyśmy znowu byli razem, czy on mnie jeszcze kocha, pozdrawia
    • czaaarnooka Re: powroze za dobre mysli i uczynki 18.09.12, 20:44
      Witam bardzo serdecznie,

Mam pytanie kiedy znajdę pracę co mam zrobić, żeby znależć tą dobrą tą docelowa z ktorej będę bardzo zadowolona:-)Moja data urodzenia 20.10.1982 Joanna.

Przesyłam pozytywna energie i uśmiech:-)i życzę spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń:-)
    • agrentowy4321 Re: powroze za dobre mysli i uczynki 04.03.23, 17:51
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: powroze za dobre mysli i uczynki 25.04.23, 02:58
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: powroze za dobre mysli i uczynki 03.05.23, 02:57
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka