05.07.04, 09:00
Cześć!
W sobotę obejrzałam w ITV spotkanie z p. M. Rutkowską. Poruszyła ona sprawę
afirmacji dotyczącej bogactwa. Mam pytanie czy może ktoś wie, czy można
przeprowadzić afirmację dotyczącą miłości?? Czy robi się to w ten sam
sposób???
Obserwuj wątek
    • Gość: Matylda Re: afirmacje IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 18:35
      Dzięki afirmacjom łatwiej nam porostu żyć.Z pesymistów stajemy się
      optymistami.Jeśli więc zaczniemy myśleć pozytywnie zaczniemy przyciągać do
      siebie wszystko co pozytywne,a więc i miłość.Pomyśl czy chłopcy lubią
      uśmiechnięte,pełne życia dziewczyny,które mają często własny ciekawy
      światopogląd czy może rozkapryszone,ponure,choć pełne wdzięku dziwczątka?
      Jeśli poszukujesz ciekawej lektury również na ten temat to polecam Tobie
      książkę Ewy Foley "Bądź aniołem swojego życia"
      Znajdziesz tam mnóstwo afirmacji,medytacji o miłości i nie tylko.Jest tam
      również wiele innych rzeczy dzięki którym łatwiej zwalczać przeciwności losu i
      przyciągać szczęście w każdej dziedzinie życia.
      foley@foley.com.pl lub www.foley.com.pl
      Zajrzyj tam,a napewno znajdziesz coś dla siebie.
      Pozdrawiam.Matylda
      • kamaona Re: afirmacje 06.07.04, 07:36
        Dzięki serdeczne, zaraz zajrzę na tę stronę :)
        Pozdrawiam!!
        • Gość: kasso Re: afirmacje IP: *.crowley.pl 06.07.04, 10:27
          Afirmacje sa super ale zeby dzialaly potrzebne jest najpierw uporzadkowanie
          swojej przestrzeni wewnetrznej, swoich relacji z otoczeniem, swoich przekonan
          na wlasny temat. Bez tego to troche jak ozdabianie zasmieconego pokoju. Ozdoby
          ladne, ale balaganu to nie zmniejsza.
    • kajsik Re: afirmacje 06.07.04, 11:12
      Witam,
      A jak przeprowadzić afirmację?? Słyszałam, że powinno się pisać zdania w 3
      osobach. Przez jaki okres czasu je pisać i co robić z zapisanymi kartkami??
      pozdrawiam!
      • kasso Re: afirmacje 06.07.04, 11:51
        mozna tylko po co? najlepiej wyobrazac sobie to co chesz np. samochod i to co w
        tej "wizji" ci sie nie zgadza jest brudne, szare, czarne, niepasujace itp. to
        ujawniaja sie jakies twoje przekonania na dany temat ktore uniemozliwiaja ci
        prwadopodobnie dostanie danej rzeczy lub osiagniecia porzadanego stanu ducha no
        i wtedy trzeba to zaczac czyscic. Niestety cwiczenia porzadkujace sa najpierw a
        dopiero pozniej projektujace. Na pocieszenie cykl cwiczen porzadkujacych robi
        sie raz a pozniej juz do woli mozna uczyc sie osiagac konkretne cele.
        Pozdrawiam
        • kajsik Re: afirmacje 06.07.04, 12:02
          To co piszesz jest bardzo ciekawe. Mogę poprosić o rozwinięcie tematu
          dotyczącego ćwiczeń porządkujących. Jak to robić??
          • kasso Re: afirmacje 06.07.04, 12:51
            tak to sa bardzo fajne cwiczenia tylko jeszcze nie zrobilam strony internetowej
            i nie mam cie gdzie skierowac to proponuje napisz do mnie kasso@gazeta.pl
            • kajsik Re: afirmacje 06.07.04, 13:31
              własnie wysłałam maila
              • tiffany79 Re: afirmacje 09.07.04, 16:32
                Kasso! Wysłałam do Ciebie maila. Nie wiem jedna czy doszedł, bo chyba mam
                problemy z pocztą :(
                • Gość: kasso Re: afirmacje IP: *.crowley.pl 12.07.04, 10:44
                  Dziekuje wszystkim za przesympatyczne maile. Bardzo chetnie podziele sie z wami
                  swoja wiedza. Metoda o ktorej pisalam jest proba przeniesienia i
                  uwspolczesnienia Huny. Takie podejscie i takie wykorzystanie jest moim
                  autorskim pomyslem (tak jak podzial na cwiczenia oczyszczajace i tworzace).
                  Skonczylam Kulturoznawstwo, a teraz koncze zajecia na psychologii (tryb
                  indywidualny). Probuje tym podejsciem do afirmacji zainteresowac jak najszersze
                  grono ludzi. Stad moj post. Jak sie domyslacie nie znajdziecie takich
                  konkretnie cwiczen w zadnej znanej mi literaturze (choc byc moze istnieja
                  jakies podobne - caly czas ludzie niezaleznie od siebie dokonyja odkryc) Dla
                  wszystkich zainteresowanych - zapraszam do mojego gabinetu ktory miesci sie w
                  Warszawie blizsze informacje mailem kasso@gazeta.pl. Pozdrawiam Kasso
                  • cmytojet Re: afirmacje 12.07.04, 11:42
                    Ludzie!!!

Kupujcie kota w worku! Fajny jest ten kot. Jak wyglada kazdy moze sie
                    domyslec. Wlasciciel kota jest weterynarzem wiec kot na pewno ma wszystko
                    co kot miec powinien. A kot jest fajnacki, bo został przed włożeniem do
                    worka poddany nowatorskiej metodzie obróbki. Wszystkich zainteresowanych
                    zapraszam do włożenia głowy do worka.
                    • kasso Re: afirmacje 12.07.04, 17:48
                      Nikt nie kupuje niczego w worku tak to jest jesli cos jest nowe to jest trudno
                      dostepne. Ja udostepniam wszelkie materialy, ale trzeba sie chyba najpierw ze
                      mna skontaktowac nie potrafie tego robic telepatycznie ;-)
    • agrentowy4321 Re: afirmacje 09.03.23, 03:09
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: afirmacje 29.04.23, 16:35
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka