Dodaj do ulubionych

Celtyckie Halloween

30.10.12, 22:09
Od wczoraj Księżyca ubywa, mamy jakieś 3 dni, środa czwartek piątek. Masz pytanie napisz tu, odpowiem. Z serca kolebki Celtów, M.
Obserwuj wątek
    • Gość: ik Re: Celtyckie Halloween IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.12, 22:45
      Dobry wieczór , czy mogę poprosić o wróżbę?
      co będzie dalej z moim życiem? w niedalekiej przyszłości czeka mnie rozwód,obawiam się tego.
      Pozdrawiam , Ilona.
      • Gość: gość A Re: Celtyckie Halloween IP: *.play-internet.pl 30.10.12, 22:58
        Witam

Proszę o odpowiedź na pytanie :czy uda mi się wyplątać z kłopotów i rozwiązać problemy zawodowe?

pozdrawiam
        Anna
        • Gość: karolina Re: Celtyckie Halloween IP: *.toya.net.pl 30.10.12, 23:11
          Czy poprawi się moja sytuacja finansowa, czy zacznę wreszcie zarabiać ?

Pozdrawiam
          • Gość: karolina Re: Celtyckie Halloween IP: *.toya.net.pl 31.10.12, 12:19
            Gość portalu: karolina napisał(a):

> Czy poprawi się moja sytuacja finansowa, czy zacznę wreszcie zarabiać ?
            >
            > Pozdrawiam

Chyba zostałam pominięta :( . Głównie chodzi mi o to czy/kiedy moja działalność gosp. zacznie przynosić zyski na tyle aby moja sytuacja finansowa była stabilna...
            • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween 31.10.12, 16:03
              Dlaczego od razu pominięta?
              Na tamto pytanie odpowiedź brzmiała "Przecież zarabiasz". Dlatego jej nie wpisałam tu.

A stabilizacja finansowa zagości w Pani życiu, kiedy dopracuje Pani kontakty z naszymi południowymi sąsiadami. Dokąd nie nastąpi to, będzie taka huśtawka.

> Gość portalu: karolina napisał(a):
              >
              > > Czy poprawi się moja sytuacja finansowa, czy zacznę wreszcie zarabiać ?
              > >
              > > Pozdrawiam
              >
              >
              >
              > Chyba zostałam pominięta :( . Głównie chodzi mi o to czy/kiedy moja działalność
              > gosp. zacznie przynosić zyski na tyle aby moja sytuacja finansowa była stabiln
              > a...
              • Gość: karolina Re: Celtyckie Halloween IP: *.toya.net.pl 31.10.12, 16:13
                No właśnie nie zarabiam, cały czas tracę. Zysków nie mam żadnych. :(
                A kontaktów z południowymi sąsiadami już zupełnie rozumiem...
                • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Karolina 31.10.12, 23:05
                  Całość dochodzenia do chwili, gdy finanse będą stabilne zajmie półtora roku do dwóch lat.

> No właśnie nie zarabiam, cały czas tracę. Zysków nie mam żadnych. :(
                  > A kontaktów z południowymi sąsiadami już zupełnie rozumiem...
        • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, A 31.10.12, 11:17
          Dopiero po zimie, luty może marzec.
          Niestety część z tych kłopotów jest na własne życzenie, nie czepiam się tylko zostawiam do przemyślenia.
          Pomoże Ci we wszystkim mężczyzna, doświadczony życiowo, umiejący ocenić ludzi i ich intencje. Na początku uznasz go za wroga, potem będziesz mu dziękować.

> Witam
          >
          > Proszę o odpowiedź na pytanie :czy uda mi się wyplątać z kłopotów i rozwiązać p
          > roblemy zawodowe?
          >
          > pozdrawiam
          > Anna
          • Gość: gość A Re: Celtyckie Halloween, A IP: *.play-internet.pl 01.11.12, 00:00
            Dziękuję za wróżbę :-)
            To prawda, że na własne życzenie ale taka trochę niedzisiejsza jestem - nie umiem chodzić na skróty ;-)
      • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween 30.10.12, 23:25
        Nie rozwód, rozstanie.
        Niewiele zostanie z jego potencjalnych planów nowego życia.
        Karty oscylują wśród Twoich lęków, ale nie czyń tego mężczyzny przyjacielem na nowej drodze, absolutnie nie tym który dobrowolnie dołoży do kromki chleba.
        W grudniu i styczniu przyjdzie Ci się zmierzyć z urzędami, możliwe że nawet z ich służbami typu Policja. Awantura i rozgrywki będą dotyczyć kwestii domu, zamieszkania.
        To będzie pierwsze zderzenie.
        Kulminacja nastąpi wiosną kiedy dowiesz się że wszyscy mogą pomóc ale tak naprawdę nikt.
        Odpowiedź na Twój problem jest jedna: chcesz coś zmieniać, zrób to sama. Kontroluj, rozporządź, pomyśl, wpraw w ruch.

Gość portalu: ik napisał(a):

> Dobry wieczór , czy mogę poprosić o wróżbę?
        > co będzie dalej z moim życiem? w niedalekiej przyszłości czeka mnie rozwód,obaw
        > iam się tego.
        > Pozdrawiam , Ilona.
        • Gość: ik Re: Celtyckie Halloween IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.12, 23:56
          Bardzo dziekuję,ale nie rozumiem.Nie dojdzie do rozwodu? On jakieś plany ma na przyszłość , a sprawa już jest w sądzie.Jak to rozumieć?
          • Gość: k........ Re: Celtyckie Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 00:03
            czy w najbliższym czasie mam szanse na związek z mężczyzną?kasia
            • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, k.... 01.11.12, 11:57
              Tej szansy co się trafi w najbliższym czasie to ja bym Kasiu nie brała, ominęła go szerokim łukiem.
              Potrzebujesz jeszcze trochę czasu, żeby odbudować swoją prawdziwą wartość.

Gość portalu: k........ napisał(a):

> czy w najbliższym czasie mam szanse na związek z mężczyzną?kasia
          • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, ik 31.10.12, 11:09
            Dzień dobry :)
            Język kart - rozstanie bo nie jest się razem, rozwód - wszystkie formalności w sądzie są już załatwione, orzeczenie istnieje na papierze.

Szczerze mówiąc na teraz szanse na zatrzymanie tego wszystkiego są nikłe, nie chcę ci robić nadziei.
            Tylko wy Dwoje moglibyście to zatrzymać.

Gość portalu: ik napisał(a):

> Bardzo dziekuję,ale nie rozumiem.Nie dojdzie do rozwodu? On jakieś plany ma na
            > przyszłość , a sprawa już jest w sądzie.Jak to rozumieć?
    • czaaarnooka Re: Celtyckie Halloween 31.10.12, 01:25
      Kiedy otrzymam pracę??
      • czaaarnooka Re: Celtyckie Halloween 31.10.12, 01:26
        witam serdecznie,

Mam pytanie kiedy otrzymam dobrze płatną pracę?i będę z niej zadowolona:-)
        • czaaarnooka Re: Celtyckie Halloween 01.11.12, 00:04
          Witam serdecznie,

Bardzo proszę o wróżbę :-)
          • Gość: grazyna Re: Celtyckie Halloween IP: 83.2.127.* 01.11.12, 11:37
            Witam Pania!
            Proszę o wróżbę dla siebie bo znalazłam się w takim punkcie swojego życia, w którym wszystko runęło. Dosłownie tak, nie spodziewałam się takiego obrotu spraw w swoim życiu i to w każdej dziedzinie. Dlatego trudno zadać mi jedno pytanie. Jestem w separacji -walka o rozwód, walka o dzieci w zasadzie o dziecko, sprawy sądowe, nie mam mieszkania, trudności finansowe, najbliższa rodzina odwraca się od pomocy, straciłam pracę, czuję, że jestem sama jak palec, dziękować Bogu, że jestem zdrowa i mogę zawalczyć o swoje i dzieci bezpieczeństwo, ale coraz częściej łapię się na tym, że zaczynam wątpić we wszystko: w sprawiedliwość, w powodzenie i w ludzi.
            Dziękuję z góry. Grażyna .
            • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Grażyna 01.11.12, 11:52
              On się zachowuje, jakby mu rozum odebrało, niszczy dla samego niszczenia.
              Potrzebny Ci prawnik.

Idź proszę, i to szybko, do rejonowej placówki MOPS czy OPS czy czegokolwiek, powiedz co i jak i poproś o miejsce w placówce dla Was. To będzie północno-wschodni rejon kraju /finalnie/.

Gość portalu: grazyna napisał(a):

> Witam Pania!
              > Proszę o wróżbę dla siebie bo znalazłam się w takim punkcie swojego życia, w kt
              > órym wszystko runęło. Dosłownie tak, nie spodziewałam się takiego obrotu spraw
              > w swoim życiu i to w każdej dziedzinie. Dlatego trudno zadać mi jedno pytanie.
              > Jestem w separacji -walka o rozwód, walka o dzieci w zasadzie o dziecko, sprawy
              > sądowe, nie mam mieszkania, trudności finansowe, najbliższa rodzina odwraca si
              > ę od pomocy, straciłam pracę, czuję, że jestem sama jak palec, dziękować Bogu,
              > że jestem zdrowa i mogę zawalczyć o swoje i dzieci bezpieczeństwo, ale coraz cz
              > ęściej łapię się na tym, że zaczynam wątpić we wszystko: w sprawiedliwość, w po
              > wodzenie i w ludzi.
              > Dziękuję z góry. Grażyna .
          • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Czarnooka 01.11.12, 16:04
            Ile to jest "dobrze płatna" i kryterium "będę z niej zadowolona"? Pytanie nie podchwytliwe absolutnie, za to bardzo ważne :)

czaaarnooka napisała:

> Witam serdecznie,
            >
            > Bardzo proszę o wróżbę :-)
            • czaaarnooka Re: Celtyckie Halloween, Czarnooka 01.11.12, 23:02
              Dobry wieczór;-)Faktycznie niezbyt precyzyjnie zadałam pytanie;-). A czy coś można dowiedzieć się ogólnie o pracy?Jaka ona bedzie? kiedy bedzie:-) cokolwiek:-) jeśli można oczywiście:-)
              • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Czarnooka 01.11.12, 23:38
                Pytanie zadane było perfekcyjnie, ale ja zadałam swoje. Jaka to jest satysfakcjonująca praca? I za ile?
                I mam kolejne - lubisz konfitury z róży? Ciasto z taką konfiturą?

czaaarnooka napisała:

> Dobry wieczór;-)Faktycznie niezbyt precyzyjnie zadałam pytanie;-). A czy coś mo
                > żna dowiedzieć się ogólnie o pracy?Jaka ona bedzie? kiedy bedzie:-) cokolwiek:-
                > ) jeśli można oczywiście:-)
                • czaaarnooka Re: Celtyckie Halloween, Czarnooka 02.11.12, 00:10
                  Satysfakcjonująca praca według mnie praca;-)to praca, która będzie sprawiała mi radość i będzie związana z moim zawodem, a najważniejsze wśród fajnych i życzliwych osób;-)A za ile trudne pytanie ale na pewno powyżej średniej krajowej;-)

Nie jadłam nigdy, więc nie wiem czy lubię. Za to herbatę z dzikiej róży z przyjemnością piję;-)
                  • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Czarnooka 02.11.12, 13:00
                    Dzień dobry :)
                    Niestety nie mogę sprawdzić kiedy, ale jak Los zacznie Panią prowadzić w stronę ajentury /to nie malutki obiekt, jest i miejsce na zjedzenie, i wzięcie czegoś na wynos i noclegowe, ze specyficznym stylizowanym wyglądem, jakby zrobiono remont by wyglądał ładnie ale jak nie wyremontowane/ to będzie ten dobry, właściwy tor Losu.
                    Pytałam o dziką różę, bo było czuć jej zapach, ale myślę że na konfiturę też przyjdzie czas.

czaaarnooka napisała:

> Satysfakcjonująca praca według mnie praca;-)to praca, która będzie sprawiała mi
                    > radość i będzie związana z moim zawodem, a najważniejsze wśród fajnych i życzl
                    > iwych osób;-)A za ile trudne pytanie ale na pewno powyżej średniej krajowej;-)
                    >
                    > Nie jadłam nigdy, więc nie wiem czy lubię. Za to herbatę z dzikiej róży z przyj
                    > emnością piję;-)
                    • czaaarnooka Re: Celtyckie Halloween, Czarnooka 02.11.12, 14:13
                      Dziękuję bardzo za odpowiedź:-) Kilka razy czytałam to co Pani napisała;-)i brzmi to dla mnie bardzo tajemniczo;-)

A dziką różę bardzo lubię. Nawet niedawno zerwałam, posuszyłam i będę miała do herbaty na ciepłe wieczory;-).

Jeszcze raz bardzo dziękuję za poświęcony czas:-) i pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Marta Re: Celtyckie Halloween IP: 80.50.143.* 31.10.12, 08:57
      bardzo proszę o wróżbę. Kiedy mi się uda zmienić pracę?
      • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Marta 31.10.12, 11:27
        Marto,
        na razie nie zmieniaj, ciesz się mimo wszystko że jest chociaż ta praca.
        Kryzys w zimę jeszcze się rozszaleje, dopiero wiosną pojawi się dla ciebie szansa na nową pracę.
        W tej, w której jesteś dotrwasz.......... do KOŃCA - los rachunki wyrównuje ;)

Gość portalu: Marta napisał(a):

> bardzo proszę o wróżbę. Kiedy mi się uda zmienić pracę?
        • Gość: Marta Re: Celtyckie Halloween, Marta IP: 80.50.143.* 31.10.12, 12:14
          A może pani wytłumaczyc zdanie że dotrwam w tej pracy do końca i że rachunki zostana wyrównane?
    • Gość: Marta Re: Celtyckie Halloween IP: *.internetia.net.pl 31.10.12, 16:37
      Dzień dobry, czy do wiosny pookładają się moje sprawy sercowe?
    • Gość: gość7 Re: Celtyckie Halloween IP: *.opera-mini.net 31.10.12, 18:44
      Witam jakie ma plany Sławek względem mojej osoby(przyszłość związku) dziękuje za poświęcony czas Ilona
      • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Gość 7 31.10.12, 23:15
        Niespecjalnie lubi podglądanie go w kartach ;) W ogóle nie lubi jak ktoś mu mówi co ma robić, jak i dlaczego.
        Nie chciałby być postrzegany jako facet wyłącznie "romansowy", a raczej ktoś kto pisze się na wspólny dom, odpowiedzialność.
        Życie dopisze swoje. Trzeba bacznie patrzeć na jego zobowiązania i jak słowa mają się do czynów.

Gość portalu: gość7 napisał(a):

> Witam jakie ma plany Sławek względem mojej osoby(przyszłość związku) dziękuje z
        > a poświęcony czas Ilona
        • Gość: Gość7 Re: Celtyckie Halloween, Gość 7 IP: *.opera-mini.net 01.11.12, 15:35
          Pani Moniko czy może Pani jeszcze spojrzeć czy Sławek bedzie dążył do legalizacji naszego zwiazku i kiedy ona nastąpi?Dziękuje serdecznie Ilona
    • 69joanna Re: Celtyckie Halloween pytanie 31.10.12, 19:03
      PYTANIE:)

Pani Moniko...
      dzis nasza rocznica slubu,czy za rok o tej samej porze-bedziemy ochodzic kolejna rocznice?
      czy raczej bede juz wtedy z kims innym budowac nowe szczescie?
      pozdrawiam.
    • Gość: :) Re: Celtyckie Halloween IP: *.home.aster.pl 31.10.12, 21:40
      Witam,
      Pani Moniko, czy w tym roku znajdę stałą, satysfakcjonującą pracę?
      dziękuję, Kasia
      • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Gość 31.10.12, 23:19
        TAK. Tylko po prostu nie uciekaj!

Gość portalu: :) napisał(a):

> Witam,
        > Pani Moniko, czy w tym roku znajdę stałą, satysfakcjonującą pracę?
        > dziękuję, Kasia
    • Gość: :) Re: Celtyckie Halloween IP: *.home.aster.pl 31.10.12, 23:31
      jeszcze raz dziękuję:)
      nie uciekac? hmm czyli brac co bedzie;)
      • Gość: MS Re: Celtyckie Halloween IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.12, 23:36
        Witam ponownie Pani Moniko i chciałbym zapytać o sprawę mojego rozwodu w przyszłości.Co na ten temat karty i nie tylko karty mówią.
        Pozdrawiam
        Małgosia.
        • Gość: Marta Re: Celtyckie Halloween IP: *.internetia.net.pl 31.10.12, 23:39
          Moje pytanie o sprawy sercowe zostało pominięte, szkoda :(
          • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Marta 01.11.12, 15:58
            Marto, wróżba to nie pędzący pociąg Intercity.
            Ty też nie powinnaś tak żyć, zwolnij, zatrzymaj się na chwilę.
            Ludzie często za Tobą nie nadążają, nie przeforsowuj swojej woli zawsze i wszędzie.
            A szczególnie nie do tych, co chcieliby cię pokochać - uwierz mi, uciekną.

Nie urodziłaś się taka, a to nie czas i miejsce na sprawdzanie co Cię tak ukształtowało.
            Masz swoje drugie, ale jak najbardziej prawdziwe oblicze, jak już się zatrzymasz, spojrzyj na nie i go użyj. Jest piękne :)

Gość portalu: Marta napisał(a):

> Moje pytanie o sprawy sercowe zostało pominięte, szkoda :(
            • Gość: Marta Re: Celtyckie Halloween, Marta IP: *.internetia.net.pl 01.11.12, 17:48
              Dziękuję :)
        • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, MS 01.11.12, 11:40
          Rozwód z wrakiem człowieka, prawie duchem - nie powinno być problemów :)

Gość portalu: MS napisał(a):

> Witam ponownie Pani Moniko i chciałbym zapytać o sprawę mojego rozwodu w przys
          > złości.Co na ten temat karty i nie tylko karty mówią.
          > Pozdrawiam
          > Małgosia.
      • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Gość 01.11.12, 11:36
        Nie sądzę, tu bardziej chodzi o postawę "Nie poradzę sobie". Później się okaże, że radzi sobie Pan lepiej niż właściciel, którego magazyny były przepełnione.

Gość portalu: :) napisał(a):

> jeszcze raz dziękuję:)
        > nie uciekac? hmm czyli brac co bedzie;)
        • Gość: :) Re: Celtyckie Halloween, Gość IP: *.home.aster.pl 01.11.12, 12:02
          oj to prawda...dziekuję :)
    • Gość: Lisica Re: Celtyckie Halloween IP: *.pai.net.pl 01.11.12, 12:09
      Pani Moniko,

jak potoczy się dalej moje małżeństwo i sprawy uczuciowe, czy zostane z mężem czy z mężczyzna, ktorego kocham? czy bede szczęsliwa?
      monika 31.05.1977

pozdrawiam bardzo serdecznie
    • Gość: Mija Re: Celtyckie Halloween IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.12, 13:19
      Dzień dobry. Jutro mam urodziny, także byc może magia zadziała podwójnie. Chciałabym zaptac o to, czy w ciągu roku stworzę szczęśliwy związek? Pozdrawiam, Ewelina.
      • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Mija pilne :) 01.11.12, 17:36
        Dasz radę dziś lub jutro kupić margeritki, kwiaty? Kilka, nie musi być ogromna ilość.
        Tak żeby się zaopatrzyć do jutrzejszego popołudnia?

Gość portalu: Mija napisał(a):

> Dzień dobry. Jutro mam urodziny, także byc może magia zadziała podwójnie. Chcia
        > łabym zaptac o to, czy w ciągu roku stworzę szczęśliwy związek? Pozdrawiam, Ewe
        > lina.
        • Gość: Mija Re: Celtyckie Halloween, Mija pilne :) IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.12, 18:32
          Proszę Pani, stanę na głowie, a zdobędę te kwiatki:-) ...
          • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Mija pilne :) 01.11.12, 20:10
            Dobrze, zrobimy sobie trochę magii. Tylko Pani jedna zwróciła uwagę na ten szczególny czas.

> Proszę Pani, stanę na głowie, a zdobędę te kwiatki:-) ...
            • Gość: Mija Re: Celtyckie Halloween, Mija pilne :) IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.12, 20:56
              :-) ... Chciałabym się na coś przydac, więc proszę powiedziec co miałabym zrobic ;-) i oczywiście bardzo dziękuję za to, że poświęca mi Pani swój czas!
              • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Mija pilne :) 02.11.12, 13:05
                Jak już będą, to postawić w wazonie, z dala od urządzeń wytwarzających pole elektromagnetyczne.

> :-) ... Chciałabym się na coś przydac, więc proszę powiedziec co miałabym zrobi
                > c ;-) i oczywiście bardzo dziękuję za to, że poświęca mi Pani swój czas!
                • Gość: Mija Re: Celtyckie Halloween, Mija pilne :) IP: 89.69.179.* 02.11.12, 16:45
                  Zrobione:-)
                  • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Mija pilne :)))))))))))) 02.11.12, 19:02
                    Dobrze. Masz rok. Te kwiaty to brama przejścia między światami, ON lubił je.
                    Nie wiem jak na to wpadłaś ale Halloween to magia duchów, prosisz i przychodzą dobre lub złe. To nagroda albo rewanż.

ON zawsze miał w zanadrzu coś dla potrzebujących, szczególnie dzieci. Zabrano mu małą dziewczynkę, nie zdążył się pożegnać. Ta dziewczynka miała z tyłu głowy niesforny kosmyk włosów, plączący sie, nie dający uczesać. :)) Ty też taki miałaś, będzie to miało Twoje dziecko.
                    Prezent od kogoś z tamtej strony, ile razy będzie potrzebna ci pomoc, ustaw margeritki w wazonie.

> Zrobione:-)
                    • Gość: Mija Re: Celtyckie Halloween, Mija pilne :)))))))))))) IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.12, 00:43
                      Trochę mnie Pani zaskoczyła, bo ja nie wiem, czy chcę tego typu prezenty od osób, których nie znam... I nie rozumiem, co znaczy, ze mam rok?
    • Gość: MONIKA Re: Celtyckie Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 15:54
      Witam
      Monika 31 03 78 kiedy w moim życiu pojawi się mężczyzna,czy może mam szansę,aby Mirek zwrócił na mnie uwagę.Proszę o wróżbę.
    • zweryfikowana7 Re: Celtyckie Halloween 01.11.12, 18:23
      Witam serdecznie . Czy moge Prosic Pania o porade? Dlaczego mezczyzna z ktorym bylam nie walczy o nasz zwiazek? czy odezwie sie do mnie i odbudujemy zwiazek?
      • Gość: zawiedziona kl Re: Celtyckie Halloween IP: *.hekko.net.pl 01.11.12, 18:59
        A ja tak się przyglądam i gratuluję Moniczko a naprawdę Pani E. Następnych nowych uda się Pani zrobić w osła a gdy wyrażą negatywną opinię zgnoić :) pozdrowienia i wszystkiego tego co Pani takim ludziom jak ja publicznie życzyła
        • Gość: Ada Re: Celtyckie Halloween IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.12, 19:25
          Bardzo to przykre na prawde:(

Dlaczego zawsze znajduja sie osoby,ktore jednym slowem staraja sie wszystko zespuc?
          czy nie widzi pani,ze jest tyle zadowolonych osob,ktorym sprawdzaja sie wrozby pani Moniki?,
          Pani Monika ma Dar,prawdziwy Dar..

czy zawsze trzeba takich ludzi dolowac? tylko dlatego,ze COS potrafia?

przykre to bardzo.

pozdrawiam mimo wszystko.
          • Gość: Beata Re: Celtyckie Halloween IP: *.szczecin.mm.pl 01.11.12, 19:45
            Ech,ten wróg! widać,ze nie śpi!ale kit z nim;)) Ada ma rację;)
            Pani Moniko,pamięta pani? "prędzej pani zmieni kolor włosów...dziwny wyznacznik czasu";)
            A ja zmieniłam i na drugi dzień go spotkałam;D
            Jest pani niesamowita!!!;dd

Pani Moniko,zauroczę go tak,ze zakocha się we mnie?
            Serdecznie pozdrawiam.

• troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween 01.11.12, 20:14
              No mam nadzieję że padł na kolana? Albo gdziekolwiek zrobił "Powerade"??
              ;d

Gość portalu: Beata napisał(a):

> Ech,ten wróg! widać,ze nie śpi!ale kit z nim;)) Ada ma rację;)
              > Pani Moniko,pamięta pani? "prędzej pani zmieni kolor włosów...dziwny wyznacznik
              > czasu";)
              > A ja zmieniłam i na drugi dzień go spotkałam;D
              > Jest pani niesamowita!!!;dd
              >
              > Pani Moniko,zauroczę go tak,ze zakocha się we mnie?
              > Serdecznie pozdrawiam.
              >
              • Gość: Beata Re: Celtyckie Halloween IP: *.szczecin.mm.pl 01.11.12, 20:22
                Jest pani świetna!;dd
                To zobaczyłam i w jego oczach również;D tylko czy On sie we mnie zakocha?? hm hm i to jest pytanie kochana pani Moniko.
                • Gość: Ada Re: Celtyckie Halloween IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.12, 20:35
                  Beatko ja mysle,ze on juz zakochany jest:-))))buziaki:-)

Powerade:-)mowi samo za siebie:)))
                  • Gość: niezawiedziona Re: Celtyckie Halloween IP: *.ed.shawcable.net 01.11.12, 20:40
                    A ja mialam napisac wlasnie ze ON juz zakochany, ale wyprzedzilas mnie Ada:)
                    To bylo do Beatki. Nie martw sie kochana - Pojdzie dobrze.
                    • Gość: Ada Re: Celtyckie Halloween IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.12, 20:47
                      milo mi:-))

Beata..SZCZESCIARO;-))
                      trzymamy za Ciebie kciuki!:-))
                      bedzie dobrze,masz racje:) tez to czuje:-)
              • Gość: zosia Re: Celtyckie Halloween IP: *.icpnet.pl 01.11.12, 20:33
                Witam Pani Moniko! Mam pytanie: kiedy ułożą się moje sprawy, szczególnie te dotyczące uczuć? Czy podejmę dobre decyzje? Z góry dziękuję za odpowiedź
                • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Zosia 01.11.12, 20:48
                  Tak DO dwóch lat wstecz - podejmujesz dobre decyzje. Lata wcześniej DO 5 to był troszkę chaos decyzyjny.
                  Nie mam Twojej daty urodzenia, ale 5 i 15 to twoje liczby,cykle.
                  W te prawie-Święta Bożonarodzeniowe, zaraz przed pierwszą gwiazdą, zapal świecę.
                  Życzenia spełnią się w lutym, prawdziwe życzenia dla Ciebie.

Gość portalu: zosia napisał(a):

> Witam Pani Moniko! Mam pytanie: kiedy ułożą się moje sprawy, szczególnie te dot
                  > yczące uczuć? Czy podejmę dobre decyzje? Z góry dziękuję za odpowiedź
                  • Gość: zosia Re: Celtyckie Halloween, Zosia IP: *.icpnet.pl 01.11.12, 21:18
                    jest Pani niesamowita!!!! skąd Pani wiedziała???? Bardzo dziękuję... świecę zapalę!
                    pozdrawiam
                    • Gość: zosia Re: Celtyckie Halloween, Zosia IP: *.icpnet.pl 01.11.12, 21:25
                      a moja liczba to przede wszystkim 11.. ale o 5 i 15 pomyślę. jeszcze raz dziękuję!
                      • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween, Zosia 01.11.12, 21:46
                        To powinno być w dacie urodzenia, z niej wylicza się cykle - nie w wibracji całej daty.
                        Z reguły to wariacja dnia urodzenia i miesiąca lub obu razem, rok urodzenia w zsumowanych cyfrach to daty naprawdę wielkich przewrotów. Proszę zerknąć na swoją datę;)

1 1 2013 - ogólnie 8 , dziecko urodzone tego dnia będzie podlegało cyklom rocznym i dwuletnim, sześcioletnie cykle to będą przełomy /suma cyfr roku urodzenia/. Ósemka określi jego generalne przeznaczenie i zmiany najbardziej znaczące - ale one przyjmą czasem wielokrotność liczby 8.
                        Wydarzenia dzieją się z reguły PO dacie urodzin, np rok po urodzeniu, dwa lata, 8 czy 16 lat.

Gość portalu: zosia napisał(a):

> a moja liczba to przede wszystkim 11.. ale o 5 i 15 pomyślę. jeszcze raz dzięku
                        > ję!
                        • Gość: zosia Re: Celtyckie Halloween, Zosia IP: *.icpnet.pl 01.11.12, 22:01
                          dziękuję bardzo. mam nadzieję, że zmiany, jakie zajdą w moim życiu będą pozytywne, że decyzje, które podejmę, będą dobre zarówno dla mnie, jak i dla innych. mimo wszystko postaram się wziąć los we własne ręce.
                        • Gość: GOSIA Re: Celtyckie Halloween, Zosia IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.12, 22:09
                          Witam raz jeszcze :-) , coś w tych cyklach przełomowych jest...ja jestem urodzeniową jedynką z 28 ,2+8 daje 10 i co dziesięć lat,jak z bicza strzelił mają miejsce w moim życiu ważne,kluczowe wręcz wydarzenia...sama zastanawiałam się kiedyś w czym tkwi przyczyna , że tak jest , teraz już wiem :-)..pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Ada Re: Celtyckie Halloween IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.12, 19:51
      Ja poprosze,jezeli to mozliwe o odpowiedz:))

Pani Moniu w sobote wybieram sie w pewne miejsce:-)

-pyt-czy spotkam tam osobe bliska memu sercu? / uciesze sie z tego spotkania??
      bede tam,gdzie pani napisala,,idz,,w myslach:-) ale tylko w przelocie,jadac w inne miejsce:)
      przytulam cieplo.
      • Gość: niezawiedziona Re: Celtyckie Halloween IP: *.ed.shawcable.net 01.11.12, 20:04
        Powiem krotko. pani Monika jest niesamowita..nieraz wejde na forum i mysle sobie...
        dlaczego tyle ludzi jest niezyczliwych ? Pani Monika pomogla mi w moim zyciu baaardzo duzo.
        Dlatego Dziekuje jej z calego serca.. To nie jest tak ze od razu sie cos poprawi...za dzien za dwa?? jak nam sie zdaje...zajmuje czasu...ale wiem ze Pani Monika jest osoba na ktora mozna polegac ! Nie jest jeszcze wszystko kolorowo w moim zyciu ale idzie droga PROSTA taka jaka powinno.
        Mam z nia kontakt jezeli cos nie jest jasne pisze.do niej ..i zawsze moge liczyc na jej pomoc na jej wsparcie. Dziekuje Pani Moniko.
        Wielkie Uklony z daleka:)
        • Gość: Ada Re: Celtyckie Halloween IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.12, 20:22
          Dla mnie najwiekszym prezentem jaki moglam otrzymac-byla nadzieja dodana przez pania Monike,ze moj tato po tak ciezkim wylewie znowu zacznie chodzic.

Wowczas bardzo nieprawdopodobne...dzis jak najbardziej trafione:-))

..tamten czas wspominam jako jeden z najciezszych z mego zycia,nie zawsze ratuje sie zycie wlasnemu tacie,wiedzac z zawdodowego doswiadczenia,ze szanse sa na prawde niewielkie,by znow mogl mowic..chodzic..samodzielnie zyc...ale slowa pani Moniki dlugo byly balsamem dla mej duszy.

DZIEKUJE PANI MONIKO Z CALEGO SERCA:)

za kazda pomoc,dobro,cieple slowo i ..cierpliwosc:)

• zweryfikowana7 Re: Celtyckie Halloween 01.11.12, 21:15
            Witam serdecznie . Czy moge Prosic Pania o porade? Dlaczego mezczyzna z ktorym bylam nie walczy o nasz zwiazek? czy odezwie sie do mnie i odbudujemy zwiazek? ja data 29.09.85 on 24.05.85
            • Gość: Beata Pani Moniko,ogromna prośba!!:) IP: *.szczecin.mm.pl 01.11.12, 21:42
              Kochana pani Moniko,w pani tylko nadzieje;)
              Pytanie od mojej przyjaciółki.Czy facet o imieniu Grzegorz jest w niej zakochany?
              A dlaczego ogromna prośba???bo zobaczy to pani w kartach!!;d
              • troisombres_monika Re: Pani Moniko,ogromna prośba!!:) 02.11.12, 13:16
                Zabawne te karty, a czy ona jest zakochana w nim czy tylko potrzebuje poczuć się kochaną, potrzebuje zakochanego w niej "bodyguard" chroniącego przed życiem?

Ktoś dla niej przeleci prawie pół świata, ale to jeszcze nie teraz. Czyli Grzegorz pójdzie bidny w odstawkę.

:) Ona ma jakiś talent do rozkochiwania facetów.

Gość portalu: Beata napisał(a):

> Kochana pani Moniko,w pani tylko nadzieje;)
                > Pytanie od mojej przyjaciółki.Czy facet o imieniu Grzegorz jest w niej zakochan
                > y?
                > A dlaczego ogromna prośba???bo zobaczy to pani w kartach!!;d
                • Gość: maja Re: Pani Moniko,ogromna prośba!!:) IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 14:00
                  Bardzo proszę o odpowiedź na nurtujące mnie pytanie: co czuje do mnie pewien mężczyzna, z którym trudno mi nawiązać rozmowę.. Pozdrawiam
    • Gość: Iza Re: Celtyckie Halloween IP: *.play-internet.pl 02.11.12, 14:06
      Pani Moniko,

Bardzo proszę o "wróżbę na miłość". Czy poznam wreszcie kogoś kto mnie pokocha, czy jest mi pisana samotność i życie w pojedynkę?

pozdrawiam
      Iza
      • Gość: katarzyna Re: Celtyckie Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 16:58
        Witam
        Chciałabym prosić o wrozbe,czy w przyszłosci Michał bedzie moim mezem? pozdrawiam
        • monika_troisombres Re: Celtyckie Halloween 16.10.13, 17:33
          Niedługo następne Celtyckie Halloween, będzie okazja :)

Gość portalu: katarzyna napisał(a):

> Witam
          > Chciałabym prosić o wrozbe,czy w przyszłosci Michał bedzie moim mezem? pozdrawi
          > am
    • troisombres_monika Re: Celtyckie Halloween 02.11.12, 19:12
      Mój czas tu skończył się, dziękuję wszystkim za wszystko.
      Anno M. - dałaś mi nadzieję. "Zawiedziona kl" - dostałam pewność że poszłam dobrą drogą.
      Marto - uwierzyłaś mi a ja w Ciebie,
      zapach konfitur - wiem że to będzie Twój produkt sztandarowy:)
      Margeritki - jestem wdzięczna że mogłam dać Ci prezent.
      "Kontakt z południowym sąsiadem" - nie przychylę Ci nieba, nie umiem :( Ale wiem że sobie poradzisz zarabiając a już nie dokładając.

Każdej osobie, która dopisała się tu w tym wątku, dziękuję :)))

troisombres_monika napisała:

> Od wczoraj Księżyca ubywa, mamy jakieś 3 dni, środa czwartek piątek. Masz pytan
      > ie napisz tu, odpowiem. Z serca kolebki Celtów, M.
      • Gość: Mija Re: Celtyckie Halloween IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.12, 17:35
        Pani Moniko, DZIĘKUJĘ BARDZO, choc jedynie mogę się domyslac:-))
    • Gość: Ada Re: Celtyckie Halloween IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.12, 19:34
      Pani Moniu

To my pani dziekuje:-)
      za to,ze PANI JEST W NASZYM ZYCIU:)
    • Gość: maria Re: Celtyckie Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 15:34
      POLECAM Z SERCA DOBRĄ WRÓŻKĘ , BARDZO MIŁA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA
      ROBI TEŻ RYTUAŁY NA WSZYSTKO
      ADRES EMAIL DO NIEJ. kobietamag@interia.pl
    • agrentowy4321 Re: Celtyckie Halloween 04.03.23, 17:16
      Obłędne
    • irona.sonata Re: Celtyckie Halloween 25.04.23, 02:20
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Celtyckie Halloween 03.05.23, 02:22
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka