Dodaj do ulubionych

Zapraszam serdecznie;)

• Gość: 02lizka Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.range109-152.btcentralplus.com 11.11.12, 14:11
      witam cie i dziekuje ze odpiszesz poniewaz widze ze duzo chetnych.....poprosze rowniez na jedno pytanko--czy poznam mezczyzne docelowego wkrotce...luiza...dziekuje pozdrawiam ,,duzo owocnej drogi w tym kierunu
      • dla-ciebie-wrozka O2LIZKA 11.11.12, 14:34
        FACET bedzie:) taki,,z jajami,,.:) DUZO uczuc,pragnien,pozadania,seksu:)
        mam takie dziwne wrazenie,ze on jakby uwolni Cie z tej petli ,ktora nosisz na szyi,jakby cos za Toba sie ciagnelo,jakas udreka z przeszlosci,,ale podzielisz sie miloscia:)
        bedziesz szczesliwa,otworzysz sie na milosc:)
        pozdrawiam:)
        POWODZENIA:)
        Daria
        • Gość: 02lizka bardzo dziekuje IP: *.range109-152.btcentralplus.com 11.11.12, 14:42
          wow,pieknie to napisalas naprawde,,,,dotknelo mnie to bo to co piszesz to faktycznie tak jest i ta przeszlosc to prawda--przepraszam ze wrecz powinnam dopytac poniewaz nie mieszkam w karju i koleaznka proponuje mi spotkanie ze starszym kolega- polakiem i wacham sie czy umowic sie bo mam obawy ze nie jestem gotowa na to i ze , duzo starszy 13 lat a ktos kiedys powiedzial mi ze to nie polak bedzie.....mam metlik i teraz nie wiem co myslec ...
          • dla-ciebie-wrozka 02lizka 11.11.12, 14:47
            to popatrzmy:)
            jest w Tobie duzo uczuc do rozdania:) chcesz kochac i byc kochana.:)karty mowia ,ze ten mezczyzna bardzo o Tobie mysli,chcialby miec ,przezyc z Toba romans.
            co karta radza-posluchaj swego serca..jezeli sie wacha-zostan przy tym
            jezeli mowi-jedz-pakuj walizke:)i zadalam pytanie-czy dalby Ci szczescie-nie jest do konca szczery:)wiec intuicja dobrze Ci mowi:)

powodzenia:)
            • Gość: 02lizka dzieki IP: *.range109-152.btcentralplus.com 11.11.12, 14:57
              dzieki za szybka odpowiedz,,,nie znam tego mezczyzny ani on mnie tak naprawde nie zna,widzialam zdjecie i nie bylam na tak i jest starszy....
              prosze wybaczyc moja nachalnosc ale juz nie bede wiecej nic pytac,,,czy dlugo bede musiala czekac na tego docelowego mezczyzne,czy to moze byc obcokrajowiec?
              • Gość: 02lizka Re: dzieki IP: *.range109-152.btcentralplus.com 11.11.12, 15:08
                zapomnialam podac imie tego kolegi Roman
              • dla-ciebie-wrozka 02lizka 11.11.12, 18:26
                jezeli otworzysz sie na nowa milosc:) uwolnisz od leku,i wszytskiego na nie,to jeszcze w tym roku-jesz szansa na nowa milosc:)
                i jest silna karta mowiaca o tym,ze mezczyzna moze byc obcokrajowcem:)

• Gość: Ilta Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.nowiny.net 11.11.12, 14:41
      Witam raz jeszcze. Mogę się jeszcze zapytać jak ułoży się mój związek z Piotrem? pozdrawiam Iza
      • dla-ciebie-wrozka Iza 11.11.12, 14:49
        zawieszenie jakis strach,ze sie nie uda,potem duzo radosci i odrodzenie uczuc:) tak jakb ta przerwa dobrze wam zrobila,jakbyscie docenili siebie na nowo:)
        • Gość: lovely Re: Iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 14:53
          Przepraszam, że pisze jeszcze raz ale chyba zaginęłam gdzieś w tym tłumie.... Chciałam tylko wiedzieć czy te wiadmości, smsy które wyszły we wróżbie zaczną się z jego strony? Czy mój ukochany Koziołek odezwie się pierwszy ?czy to ja powinnam walczyć? łzy i cierpienie są ... bo z jego strony jest cisza ... nie pokłóciliśmy się... on poporstu swoje problemy na głowie ale boję się, że może do tego wszystkiego dochodzi coś innego... może pojawiła się jakaś inna kobieta.... czy powinnam Dario czekać na tego mojego Koziorożca wymarzonego ... ?
          Prosze podpowiedz jeżeli znajdziesz jeszcze chwilkę...
          Karolina
        • kaska123 Re: Iza 11.11.12, 14:55
          Czy kiedy będę w normalnym związku, jesten po 30-tce i tkwię w toksycznym romansie, chciałalbym poznać kogoś, zapomnieć o dotychczasowym i wyjść za mąż
          • dla-ciebie-wrozka Kaska 123 11.11.12, 18:12
            tak poznasz normalnegp faceta:) nawet karty beda wam sprzyjac,jest tylko jeden problem-Ty ciagle bedziesz myslami uciekac do tego z ,ktorym tworzysz ten tokszyczny zwiazek,on w jakis sposob bedzie ciagle do Ciebie wracac,,myslami,,przypadkiem,nie da Ci do konca spokoju...

nowy facet bedzie na prawde w porzadku,bedzie silnie zakochany,zauroczony,na stanowisku,gotowy do malzenstwa-dosc w szybkim czasie bedzie chcial bys z nim zostala:)

wszytsko zalezy od Ciebie Kasiu:)

nie daj sie swoim demonom:)
        • Gość: Ilta Re: Iza IP: *.nowiny.net 11.11.12, 14:58
          Jesteśmy ze sobą 1,5 roku i ostatnio nie umiemy się dogadać tak więc ma Pani rację że boję się że to się nie uda. Będę cierpliwie czekać na te radosne chwile i odrodzeni uczuć:D A czy to jest mężczyzna docelowy dla mnie, czy założymy rodzinę?
          • dla-ciebie-wrozka Re: Iza 11.11.12, 18:14
            Izo i znow wyskakuje karta,ze najpierw sie ,,pogodzicie,,.-) czy wy macie jakas sprzeczke?:-))
            potem przychodzi cudowna karta mowiaca o..milosci pelnej,radosci bycia ze soba,planow...takie pelne otwieranie sie bez lekow:)

• Gość: Ilta Re: Iza IP: *.nowiny.net 11.11.12, 19:01
              Jest pewna sprawa o którą cały czas się spieramy więc może to o to chodzi. W każdym bądź razie mam nadzieję że się sprawdzi bo wróżba jest naprawdę optymistyczna i pełna nadziei:))) Bardzo dziękuję za poświęcony czas:) życzę powodzenia. Pozdrawiam Iza
    • Gość: Aneta Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 14:50
      Witam Pani Dario.

Wkrótce zapadna dla mnie ważne decyzje czy pomyślniejsze będzie osobiste ich załatwienie czy pisemne?

Dziękuje Aneta.
      • Gość: :) Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.dyn.optonline.net 11.11.12, 15:02
        Czy poprawi sie moja sytuacja finansowa?Jolanta Dziekuje
        • Gość: basia Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.11.12, 15:07
          Witam, czy będziemy mieli jeszcze dziecko?? jeśli tak to kiedy?? Basia
          • Gość: gosc Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.11.12, 15:11
            Chciałabym wiedzieć jak potoczy sie mój zwiazek z Piotrem czy bedziemy razem, czy to ma przyszłość?? Kasia
            • Gość: aaaa Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.11.12, 15:15
              Kiedy pojawi się jakaś miłość, związek u mnie? Jakub
              • dla-ciebie-wrozka Jakub 11.11.12, 18:23
                Jakubie pojawi pojawi:) dobra,zakochana,uczuciowa kobieta:)
                powiedziaalbym,ze jeszcze w tym roku bedziesz zakochany:)

powodzenia Jakubie:)
          • dla-ciebie-wrozka Basia 11.11.12, 18:05
            Basiu bedziesz mama,ale musisz zaczac w to wierzyc,zaufac swojej intuicji,masz na to silna karte.
            Karta ta podpowiada rowniez o mocach leczniczych,o tym by przede wszystkich zaczac wierzyc,duzo wyciszenia,spacerowania nad woda.Instynkt,ktory juz krazy:)
            Basiu ja bym widziala to dzieciatko w ciagu 2 lat.( ciaza trwa 9 -mcy) ,ale szanse na ciaze sa mocne.

• dla-ciebie-wrozka Jolanta 11.11.12, 17:59
          tak Jolanto poprawi sie Twoja sytuacja finansowa,wykoczyla bardzo silna karta.)
          pozdrawiam .
      • butterfly130 Re: Zapraszam serdecznie;) 11.11.12, 16:14
        Witam panią! Czy w tym lub następnym miesiącu widać u mnie poprawę finansów? Czy widoczny jest przypływ gotówki od teściowej lub męża rodziny?
    • Gość: Joanna Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.alfanet24.pl 11.11.12, 15:47
      Dziękuję za wsparcie :) A czy mogę zadać pytanie, kiedy ..... kiedy przyjdzie do mnie to szczęście? I kim On będzie?
      Pozdrawiam cieplutko :)
      Joanna

ale pojawi sie mezczyzna kochana,da Ci szczescie,milosc,spelnienie..tylko otworz ,gdy juz przezwyciezysz strach i smutek:(bo szczescie przyjdzie do Ciebie...
      pozdrawaim cieplo:)

• butterfly130 Re: Zapraszam serdecznie;) 11.11.12, 16:25
        Witam panią! Czy w tym lub następnym miesiącu widać u mnie poprawę finansów? Czy widoczny jest przypływ gotówki od teściowej lub męża rodziny? Ja Anna
    • Gość: Karolina Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.toya.net.pl 11.11.12, 16:25
      Witam
      od pewnego czasu spotykam się z pewnym mężczyzna. Czy coś z tego wyjdzie, czy będziemy razem?
    • dla-ciebie-wrozka dziekuje za pytania i zaufanie. 11.11.12, 17:49
      dla-ciebie-wrozka napisała:

kochani dziekuje za pytania,zaufanie i czas.
      Odpowiem na osttanie pytanie,jakie tutaj zadaliscie,
      od jutra bede juz na swojej stronie allegro
      jako Wrozka Daria.

pozdrawiam najserdeczniej zyczac wam wszystkim tylko tych dobrych wrozb..

Daria
      • Gość: Klaudia Wojciech Re: dziekuje za pytania i zaufanie. IP: *.xdsl.centertel.pl 11.11.12, 18:02
        jak potoczy się dalej nasza znajomość?
        • dla-ciebie-wrozka Klaudia Wojciech 11.11.12, 18:20
          wyskoczyla karta Slonce:) najsilniejsza i jedna z najlspezych kart:)
          Wojtek to facet ,ktory wie czego chec w zyciu:)
          widze milosc,uczucie,otwarcie sie na ta milosc:) bo to trzeba zaznaczyc:)

powodzenia Klaudiu:)
          milosc idzie i jest wlasciwie do was:)))
          • Gość: Klaudia Wojciech Re: Klaudia Wojciech IP: *.xdsl.centertel.pl 11.11.12, 18:25
            chyba nie do końća sie zgadza, bo aktualnie nie mamy kontaktu ze sobą, on mnie bardzo skrzywdził i nigdy nie wiedział czego chce :( było uczucie. i może miłość. od roku wszystko leży pod gruzami :(
            • dla-ciebie-wrozka Re: Klaudia Wojciech 11.11.12, 18:29
              to zacznie sie wszystko ukladac,
              nie widze zdrady Klaudiu,widze dobre karty.
              przykro i bardzo.
              odczekaj troche czasu jak potocza sie wasze losy.potem odezwij sie i napisz co wyszlo pomiedzy wami.
              ja widze was razem jeszcze:)myslami,uczuciami,ale razem.
              • Gość: Klaudia Wojciech Re: Klaudia Wojciech IP: *.xdsl.centertel.pl 11.11.12, 18:30
                on ma niestety inna kobietę i nie ma kontaktu :(
                • dla-ciebie-wrozka Re: Klaudia Wojciech 11.11.12, 18:33
                  Klaudiu niestety napisalam co widza karty,karta widza was razem.
                  Nie umiem zadac tego samego pytania ponownie.
                  moze dlatego ze mnie oszukalas w pewien sposob,karty zemscily sie za to?
                  wiedzialas,ze ma inna kobiete,a mimo to zadalas pytanie,czy jest ci wierny?
                  NIGDY!!!!
                  nie baw sie kartami.nigdy!
                  karty sa bardziej msciwe niz kobieta.
                  • Gość: : Klaudia Wojciech Re: Klaudia Wojciech IP: *.xdsl.centertel.pl 11.11.12, 18:35
                    nie oszukałam- zapytałam jak potoczą się nasze relacje....a nie czy jest mi wierny
                    • dla-ciebie-wrozka Re: Klaudia Wojciech 11.11.12, 18:38
                      wyszly na was dobre karty,silne i mowiace o waszych relacjach.
                      ja przekazam to co karty widzialy.
                      przykro mi.
                      • Gość: Klaudia Wojciech Re: Klaudia Wojciech IP: *.xdsl.centertel.pl 11.11.12, 18:40
                        tak czy inaczej dziękuję za poświęcony mi czas:)
      • Gość: proszę ... Pani Dario!! WAŻNE!!! IP: *.home.aster.pl 11.11.12, 18:13
        Pani Dario!! jak można się z Panią skontaktowac ?? prosze zostawic jakiekolwiek namiary na siebie, PROSZE !!! JEST PANI NIESAMOWITA.
        • dla-ciebie-wrozka Re: Pani Dario!! WAŻNE!!! 11.11.12, 18:18
          a myslalam,ze ma pani wazne pytanie:) ze cos sie stalo.

podaje pani linka.

://allegro.pl/show_item.php?item=2785014647

pozdrawiam serdecznie:)
          • Gość: :) Re: Pani Dario!! WAŻNE!!! IP: *.home.aster.pl 11.11.12, 18:38
            bo to wazne, szkoda bybyło stracic z Panią kontakt:) dziekuję !
    • wiolaalgiz Re: Zapraszam serdecznie;) 11.11.12, 18:20
      Witam serdecznie.
      Mam na imie Wiola. Czy Christian jest mi wierny.
      Pozdrawiam serdecznie
      • dla-ciebie-wrozka Wiola 11.11.12, 18:24
        tak Wiolu jest wierny.
        nie widze zadnej zdrady.
    • dla-ciebie-wrozka Re: Zapraszam serdecznie;) 11.11.12, 18:36
      Dziekuje za zaufanie oraz wszystkie pytania.
      Prosze,abyscie zapamietali jedna zasade-nie zadaje sie falszywych pytan kartom,nie oszukuje ich...tak samo nie zadaje sie tych samych pytan,-za kaude takie pytania,karty beda dawaly falszywe odpowiedzi-beda sie mscily.

NIE MOZNA POGRYWAC SOBIE Z KARTAMI,one maja sile,a oszukane potrafia byc bardziej msciwe niz kobieta,jak mawiala moja babcia-tarocistka.

pozdrawiam i dziekuje.
      wszystkiego dobrego.

>
      • wiolaalgiz Re: Zapraszam serdecznie;) 11.11.12, 18:48
        Wszystkiego dobrego rowniez dla Pani.
        Pozdrawiam serdecznie
        Wiola

> dla-ciebie-wrozka napisała:
        > Dziekuje za zaufanie oraz wszystkie pytania.
        > Prosze,abyscie zapamietali jedna zasade-nie zadaje sie falszywych pytan kartom,
        > nie oszukuje ich...tak samo nie zadaje sie tych samych pytan,-za kaude takie py
        > tania,karty beda dawaly falszywe odpowiedzi-beda sie mscily.
        >
        > NIE MOZNA POGRYWAC SOBIE Z KARTAMI,one maja sile,a oszukane potrafia byc bardzi
        > ej msciwe niz kobieta,jak mawiala moja babcia-tarocistka.
        >
        > pozdrawiam i dziekuje.
        > wszystkiego dobrego.
        >
        > >
    • Gość: Monia Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 19:14
      Czy i kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa Monika
      • Gość: Sławomir Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 19:17
        Dzień dobry. Z góry dziękuję za pomoc. Czy właściciele firmy, w której pracuję rozstaną się i czy badal będę tam pracował - na jakich warunkach? Sławomir
    • Gość: Gosia Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.204.43.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.12, 19:33
      Witam serdecznie.
      Mam pytanie odnośnie mojego męża. Ponieważ wyjechał on na dłużej tj. na 6 miesięcy (3miesiące w jednej miejscowości i 3 w drugiej) powiedział mi, że na wyjeździe szczęścia szukać nie będzie ale jeżeli ono go znajdzie to nie będzie przed nim uciekał. Dlatego też chciałabym wiedzieć, czy przez ten okres czasu dochowa mi wierności czy też nie, a może pozna jakąś kobietę i postanowi, że z nią będzie bardziej szczęśliwy i chciałby zostać z nią na stałe. Cenię sobie szczerość dlatego prawda nawet taka która nas boli jest lepsza niż najpiękniejsze kłamstwo. Mąż ma na imię Andrzej. Dziękuję bardzo.
    • Gość: iza Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.dynamic.mm.pl 11.11.12, 19:45
      Witam,
      czy rozwiodę się z mężem i kiedy?
      czy ciemny mężczyzna ze znaku wagi ma czyste intencje, czy tylko interesuje go seks..
      iza 05 sierp 81r.

pozdrawiam.
    • Gość: kasia podziękowania :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 20:16
      ale Kasi teraz odpisuje czy poznasz faceta z ,ktorym zbudujesz zwiazek:)

Tak! poznasz i bedzie to silne zauroczenie,ktore przerodzi sie w milosc,.)

zycze Ci tego z glebi serca.
      pozdrawiam cieplo.

Piotra bardzo lubię i widzę, że chyba masz rację,że z jego strony to jest nie tylko przyjaźń. To dobry,wrażliwy i bardzo nieśmiały facet. Muszę się zastanowić czy podjąć próbę i zaangażować się, czy jednak dać sobie spokój i nie dawać mu nadziei bo jeśli nic z tego nie będzie to bardzo go zranię, akurat tego jestem pewna. A może jednak poczekać na to zauroczenie i miłość jaką mi wywróżyłaś? Dziękuję z całego serca za poświecenie mi czasu i zaangażowanie w rozsupływanie tych moich pokręconych myśli. Kasia:)
      ps. Chciałam je umieść na końcu wątku ale coś mi się pomyliło i wklejam jeszcze raz.
    • Gość: Karolina Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.toya.net.pl 11.11.12, 20:33
      Witam
      od pewnego czasu spotykam się z pewnym mężczyzna. Czy coś z tego wyjdzie, czy będziemy razem?
      • Gość: gosc Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 21:34
        rowniez dziekuje za wrozbe,chociaz watpie zeby tak bylo jak pokazaly karty,czas pokaze,dam znac napewno a jak u was z odpowiedziami?
    • Gość: joko Re: Zapraszam serdecznie;) IP: 83.2.127.* 11.11.12, 23:05
      Witam ;)
      Jaki stosunek do mnie i naszego pożycia ma Remigiusz? Z góry dziękuję za odpowiedź. Iga
    • olaak Re: Zapraszam serdecznie;) 12.11.12, 00:18
      Witam,
      chciałabym zapytać o wróżbę odnośnie uczuć. Kidy spotkam mężczyznę życia, u boku, którego spędzę resztę życia (założę rodzinę itd...) Czy będzie to ktoś nowo poznany, czy jest to osoba, która już znam? Ola

Będę wdzięczna za odpowiedź
    • Gość: NATA152319 Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.pool.ukrtel.net 12.11.12, 15:31
      Witam, mam takie pytanie,jakie zmiany czekaja mnie w 2013 roku?
    • Gość: aaa Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 16:00
      Czy w najbliższym czasie ułoży się moje życie osobiste? Aneta
    • Gość: Magda Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.12, 16:01
      Moja data ur. 5.01.84 czy dostanę pracę w skarbówce
    • lwica1998 Re: Zapraszam serdecznie;) 12.11.12, 18:45
      Gorąco polecam kabałę!!!!
      Kabała to rodzaj mistycznej, tajemnej nauki praktykowanej w judaizmie, rozpowszechnionej obecnie na całym świecie, opartej na Torze, Talmudzie i wielu innych dziełach, spokrewnionej z medytacją i poszukiwaniem odpowiedzi na życiowe pytania o przeznaczenie oraz przyszłość.

Praktyka Kabały to interpretacja starych tekstów w celu odkrycia ich zaszyfrowanego przesłania, niosącego w sobie prawdę o przyszłości. Ta nauka spoczywa na przekonaniu, że w dawnych treściach ukryto wielką mądrość, która może odmieniać losy świata.

Wróżki posługujące się Kabałą korzystają z kart w celu odkrycia ludzkiego przeznaczenia, dokładnie interpretują ważne dla ludzi słowa, litery, szukając w nich ukrytych, tajemnych prawd
      • Gość: Magda Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 17:21
        Czy bede miala jakikolwiek kontakt w przyszłosci z Joanna? Poznałysmy sie w banku. Ja byłam klientka, ona pracownica tego banku.
    • Gość: mnlb Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.pools.arcor-ip.net 13.11.12, 19:34
      Witam
      Mam pytanie odnosnie mojego meza(Martin) i jego pracy: ile zostanie moj maz w obecnej pracy?kiedy zanosi sie na jakies zmiany?

dziekuje i pozdrawiam
      • Gość: ehhh Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 21:14
        nie widzicie ze watek zamkniety, ta pani juz wrozy na allegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ewa Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.12, 19:44
      Jakie uczucia żywi do mnie Janusz?
      Pozdrawiam Ewa
    • Gość: Agata Agata i Omar IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.12, 13:24
      Jestem bardzo skomplikowanej sytuacji osobisto-uczuciowej. Od roku przyjaznie się z mężczyzną Omarem, jest obcokrajowcem mieszkającym w Polsce od 3 lat, obecnie w trakcie rozwodu z żona Polką. Mieszkamy z Omarem w tym samym bloku, na początku znajomość miala charakter normalnej pomocy koleżeńskiej, pomagałam mu w wypelnianiu dokumentów prawnych,tłu maczyłam wniosek rozwodowy, wypelniałam aplikacje o przedłużenie karty pobytu, kiedy stracil prace na wiosne, pomogłam znaleźć mu nową.Kiedy ja straciłam w czerwcu swoją,też mogłam liczyc na jego wsparcie.Po 3 mcach znajomości mnie pocałował po czym stwierdzil,ze nie możemy się już wiecej spotkac,ze możemy być przyjaciółmi-znajomosc umarla na parę tyg, po czym znowu się odnowila i miala charakter przyjazni koleżeńskiej.Od czerwca cos się miedzy nami zmienilo,zbliżyliśmy się znowu-pocałował mnie,rozpoczęliśmy współżycie.
      Ostatnio mielismy rozmowe na temat tego co się dzieje-powiedzial,ze zauważył,ze zbliżamy się do siebie i w syt. Intymnej czuje się niekomfortowo,ze ma czuly moment w zyciu (rozwod, starania o obywatelstwo, walka o widzenie z dzieckiem) i ze chciałby się czesciej ze mna widywac, ale nie może, bo nie chce popelnic jakiegos bledu, który pogorszy jego sytuacje i chce uporządkować sprawy i jak to określił poukładać wszystko na swoje miejsce.

Co z karty mówią o naszej przyszłości,czy będziemy razem, jeśli to cos co jest miedzy nami będzie kwitlo to czy mam w to wchodzic?

Agata
      Omar
      • Gość: kla Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.icpnet.pl 18.11.12, 20:52
        I jak ze sprawdzalnośią wróżb pani Darii? Komuś się coś sprawdziło?
        • Gość: hi Tej Pani juz tu nie ma...!! IP: *.home.aster.pl 18.11.12, 22:36
          jest na allegro...tam piszcie jak macie jakies pytania, tu juz nie odpowiada!
    • Gość: gość Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.ip.shentel.pl 18.11.12, 22:35
      Witam.Tak sprawdziło mi się! I juz tej pani podziękowałam!:-)
      • Gość: gość Sprawdziło się! dziękuję:) IP: *.ip.shentel.pl 25.11.12, 11:49
        I sprawdziła mi się jeszcze jedna rzecz o którą panią pytałam! dziękuję!!! wiem,ze juz pani tu nie ma,ale może pani zagląda czasami;)
    • Gość: rene77 Re: Zapraszam serdecznie;) IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 28.11.12, 20:11
      Witam serdecznie czy Armando jest wobec mnie uczciwy,co do mnie czuje ,dziekuje Renata.
    • nowa64 Re: Zapraszam serdecznie;) 03.12.12, 09:58
      Witam. mam pytanie do kart- kiedy spotkam partnera/ jestem od dłuższego czasu sama/ i jak stanąć na nogi gdy ma sie długi, jak ich sie pozzbyć. małgorzata 27-03-1964
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka