Dodaj do ulubionych

Mikołaj :)))

07.12.12, 19:59
Mikołaj ma 3 dni a może 1 dzień a może cały rok na prezenty nieoczekiwane. To startujemy z prezentem.
Ma być noworoczny, ma być nieoczekiwany, taka niespodzianka.
Zróbmy to tak /chyba dobrze myślę/ przykładowo: Ja ... tu imię... co przyniesie Mikołaj?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Mikołaj :))) IP: *.pai.net.pl 07.12.12, 20:29
      Monika (31.05.1977), co przyniesie Mikołaj droga wróżko?

pozdrawiam mikołajkowo,
      • Gość: MS Re: Mikołaj :))) IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.12, 20:35
        Dobry wieczór :-) ,
        ja Małgorzata (24 maja 1970) , co przyniesie Mikołaj Pani Moniko ?
        Pozdrawiam gorąco.
        • Gość: niegrzeczna Re: Mikołaj :))) IP: *.mirasoft.pl 07.12.12, 21:02
          To,że Pani tu jest to już miła niespodzianka od Mikołaja:)Witam serdecznie:)Jedni twierdzą,że byłam grzeczna inni,że nie więc super niespodzianki się nie spodziewam,ale ciekawość jest.Ja Irena,co przyniesie Mikołaj?
          • Gość: Ania Re: Mikołaj :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 21:06
            A ja byłam bardzo grzeczna :D Więc też zapytam, ja - Ania 10.10.83 co przyniesie Mikołaj?

Pozdrawiam serdecznie ;)
          • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Niegrzeczna 07.12.12, 23:59
            Nick jak nick, faktycznie do osób grzecznych nie należysz, ale na pewno nie do tych z gruntu złych :) Jak coś ci nie tak, teraz już umiesz to trzepnąć i powiedzieć "Nie róbcie ze mnie renifera rogatego niby świątecznego".
            Ale nie umiałaś kiedyś. Swoje lekcje dostałaś.
            Niespodzianka przyleci. Poczta lotnicza ?? Ale jest dosłownie przyleci coś, co zapisano na papierze i o czym często może za często myślisz.

Gość portalu: niegrzeczna napisał(a):

> To,że Pani tu jest to już miła niespodzianka od Mikołaja:)Witam serdecznie:)Jed
            > ni twierdzą,że byłam grzeczna inni,że nie więc super niespodzianki się nie spod
            > ziewam,ale ciekawość jest.Ja Irena,co przyniesie Mikołaj?
            • Gość: niegrzeczna Re: Mikołaj :)))Dziękuję i jeszcze IP: *.mirasoft.pl 08.12.12, 00:15
              Bardzo dziękuję za poświęcony mi czas:)A nie mówiłam,że niegrzeczna? Nawet wróżba krótka:)Oj wróżko,prawdę mówisz,swoje lekcje dostałam i nadal mnie nie omijają.Czy mogłabyś bardziej sprecyzować z ta wiadomością,ciekawe o czym myślę często?Tyle mam myśli:)Pozdrawiam ciepło:)
      • Gość: joko Re: Mikołaj :))) IP: 83.2.127.* 08.12.12, 18:02
        Czy romans i świetne relacje dalej są pomiędzy Krzysztofem 03.10.1971 i Iwoną 03.03.01978 ?
        Co z tego będzie?
        Pozdrawiam i dziękuję z góry.
        • Gość: X Re: Mikołaj :))) IP: 83.2.127.* 08.12.12, 18:08
          Witam serdecznie!
          Czy Krzysztof jest związany z inną kobietą (formalnie nie jest jeszcze rozwiedziony)?
          Jak wygląda jego życie uczuciowe lub jak będzie wyglądało?
          Krzysztof 03.10.1971.
          Pozdrawiam X
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Joko 11.12.12, 19:02
          Przepraszam, ale to nie w tym wątku, takiego "Odpowiedź na pytanie" nie mam tu.

Gość portalu: joko napisał(a):

> Czy romans i świetne relacje dalej są pomiędzy Krzysztofem 03.10.1971 i Iwoną 0
          > 3.03.01978 ?
          > Co z tego będzie?
          > Pozdrawiam i dziękuję z góry.
      • Gość: grazyna Re: Mikołaj :))) IP: 83.2.127.* 09.12.12, 15:02
        Grazyna ( 26.03.1977) co przyniesie Mikolaj? pozdrawiam
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Grażyna 26.03 19.12.12, 20:52
          Karty są w dwóch równoległych czasach wydarzeń, ale idących nieco innym torem.
          Pierwszy - jak ci wpadnie w ręce fajna dieta polecona przez kogoś /a wpadnie/ to bierz!
          Drugi - pewnego dnia okazja darmowego wymazu, cytologii - też proszę wziąć.

Gość portalu: grazyna napisał(a):

> Grazyna ( 26.03.1977) co przyniesie Mikolaj? pozdrawiam
    • Gość: Ada Re: Mikołaj :))) IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.12, 21:04
      Adriana:)

co przyniesie Mikolaj droga pani Moniko:)?

z gory bardzo dziekuje:)
      pozdrawiam cieplo
      • Gość: paulina Re: Mikołaj :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 21:21
        Co przyniesie Mikołaj :)
        Paulina 1.9.88
      • Gość: Adka Re: Mikołaj :))) IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.12, 21:29
        Co przyniesie mi Adrianie Mikolaj Pani Moniko ?:)
        Serdecznie pozdrawiam juz powoli swiatecznie :)
    • Gość: Paulina Re: Mikołaj :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 21:33
      Witam!
      Co przyniesie Mikołaj?
      Pozdrawiam serdecznie! :)
    • Gość: Diablica81 Re: Mikołaj :))) IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.12, 21:37
      witam serdecznie...

co przyniesie mikolaj pani Moniko ja Halina 17.02.81

dziekuje i pozdrawiam wieczorowo
    • pp8888 Re: Mikołaj :))) 07.12.12, 21:45
      Co mi, Paulinie, przyniesie Mikołaj?
      Serdeczne pozdrowienia :)
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) pp8888 08.12.12, 00:34
        Śmierć i powrót, przyjście.
        To pierwsze to mężczyzna, związany rodzinnie, po którym możesz dziedziczyć. Zatrzymanie akcji serca.
        Drugie to ten, którego dotyczą twoje marzenia.

pp8888 napisał(a):

> Co mi, Paulinie, przyniesie Mikołaj?
        > Serdeczne pozdrowienia :)
        • Gość: pp8888 Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 01:40
          Przepraszam ale to chyba jakis ponury zart...
          • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) pp8888 08.12.12, 02:15
            Nie.
            Ja nigdy w ten sposób nie żartuję.

Gość portalu: pp8888 napisał(a):

> Przepraszam ale to chyba jakis ponury zart...
            • Gość: gosc Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.centertel.pl 08.12.12, 13:53
              Nie no super podejscie "wrozki" do klienta. Co perzyniesie Mikolaj? SMIERC! Ktos ci czlowieku umrze w najblizszej rodzinie ale spoko, pani wrozka jest bardzo powazna i z klienta sobie nie zartuje. Mozeby troche wiecej czlowieczenstwa w podejsciu do innych, Pani Moniko? Takich rzeczy w ten sposob i przy okazki takiej wrozby (wrozba co przyniesie Miukolaj powinna chyba niesc radosc) sie nie przekazuje.
              • rybak282 Re: Mikołaj :))) pp8888 08.12.12, 14:08
                nie ma innej bardziej ludzkiej wrozki niz pani Monika
                wierz mi
                wiem co mowie...

i NIGDY! nie robila by sobie zartow w takiej sytuacji.
                przykro mi bardzo,
                nie wiem co jest gorsze
                wiedziec czy nie wiedziec:(

ktos kiedys rzekl,nie chcesz wiedziec-nie pytaj,,
                :((
                przykro mi.
                na prawde.
                • Gość: gosc Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.centertel.pl 08.12.12, 14:22
                  Sorry ale liczylbys na to ze przy okazji takiej wrozby, czyli z okazji Mikolaja, dostaniesz odpowiedz na temat smierci kogos bliskiego?! Za taka wrozke to ja dziekuje. Mialo byc lekko i pezyjemnie a powialo grozą. Byloby lepiej, jakby przemilczala sprawe, a nie wali takimi rzeczami. Masakra.
                  • Gość: ms Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.12, 14:26
                    sorry , ale tak jak Pani Monika napisała-ktoś tu wróżby nie przeczytał dokładnie.Jest napisane-śmierć i powrót , to miało być ostrzeżeniem,zwróceniem uwagi chorobę ,która może się pojawic i której można zapobiec...
                    • Gość: gosc Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.centertel.pl 08.12.12, 14:33
                      Przepraszam ale dla mnie smierc to smierci. Koniec fin finito the end. Koniec zycia. I co, powrot to co ma oznaczac? Zmartwychwstanie? Mogla Pani Monika napisac to inaczej, nie wiem, np grozba smierci albo zagrozenie zycia, a nie ze SMIERC od razu.
                      • Gość: Małgosia-nicola Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.toya.net.pl 08.12.12, 16:24
                        jest tez śmierć kliniczna co nie oznacza śmierci :)
              • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) pp8888 08.12.12, 14:15
                Wiedziałam, ze się tu odezwiesz:))))))
                Tylko najpierw przeczytaj dokładnie wróżbę, bo to ratunek od śmierci i zawrócenie jakimś cudem prawie po przekroczeniu "granicy".

To już wiesz, dlaczego wczoraj nie sprostowałam? Czekałam na CIEBIE.

Gość portalu: gosc napisał(a):

> Nie no super podejscie "wrozki" do klienta. Co perzyniesie Mikolaj? SMIERC! Kto
                > s ci czlowieku umrze w najblizszej rodzinie ale spoko, pani wrozka jest bardzo
                > powazna i z klienta sobie nie zartuje. Mozeby troche wiecej czlowieczenstwa w p
                > odejsciu do innych, Pani Moniko? Takich rzeczy w ten sposob i przy okazki takie
                > j wrozby (wrozba co przyniesie Miukolaj powinna chyba niesc radosc) sie nie prz
                > ekazuje.
                • Gość: gosc Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.centertel.pl 08.12.12, 14:24
                  Nic z tego nie rozumiem...
                  • rybak282 Re: Mikołaj :))) pp8888 08.12.12, 15:10
                    Śmierć i powrót, przyjście.

popatrz...to tak jak na krawedzi,gdzie spotykaja sie dwa swiaty,
                    i powrot..do naszego....
                    chyba o to chodzi.
                    szybka akcja ratunkowa...
                    • Gość: takto Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 15:14
                      hosanna.com.pl/files/artykuly/prawdziwe-oblicze-tarota.pdf
                      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) ta Hosanna nieszczęsna 08.12.12, 20:54
                        Akurat korzystam z run, nie z Tarota ;)
                        .PDF ciężko się ładuje, nie chce mi się czekać.
                        Ale zrobię Ci przyjemność, na koniec już wątku o Mikołaju napiszę Ci co Tarot mówi o poczynaniach LUDZI w czarnych sutannach. O tych, co mają na ustach wieczne" Hosanna".

Gość portalu: takto napisał(a):

> hosanna.com.pl/files/artykuly/prawdziwe-oblicze-tarota.pdf
                        • Gość: takto Re: Mikołaj :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 10:17
                          troisombres_monika napisała:

> Akurat korzystam z run, nie z Tarota ;)
                          > .PDF ciężko się ładuje, nie chce mi się czekać.
                          > Ale zrobię Ci przyjemność, na koniec już wątku o Mikołaju napiszę Ci co Tarot m
                          > ówi o poczynaniach LUDZI w czarnych sutannach. O tych, co mają na ustach wiecz
                          > ne" Hosanna". To nie są wyznania ludzi w czarnych sutannach.Runy są jeszcze bardziej zaborcze jak tarot.Przybliżę Ci bardziej wyznania Leszka Korzenieckiego.www.youtube.com/watch?v=dIF1crhfE3s
                          • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) TakTo, H. 09.12.12, 13:31
                            Runy nie są zaborcze ani Tarot ani żadne energie. Zaborczy jest CZŁOWIEK. I to w tym tkwi tajemnica działania wymienionych /i innych/.

Wygląda na to, że Gołębica coraz rzadziej bywa na tej planecie.
                            Początek opisany jest mniej więcej tak: na początku była Ciemność, potem pojawił się Duch.i Światłość.

Gdyby ludzie pamiętali jakie wartości niesie za sobą Duch, nie byłoby historii do których wklejasz linki.
                            A mi się wystarczająco tu dostało za dobre chęci - jak zwykle :)

> troisombres_monika napisała:
                            >
                            > > Akurat korzystam z run, nie z Tarota ;)
                            > > .PDF ciężko się ładuje, nie chce mi się czekać.
                            > > Ale zrobię Ci przyjemność, na koniec już wątku o Mikołaju napiszę Ci co T
                            > arot m
                            > > ówi o poczynaniach LUDZI w czarnych sutannach. O tych, co mają na ustach
                            > wiecz
                            > > ne" Hosanna". To nie są wyznania ludzi w czarnych sutannach.Runy są jeszcze bardziej zaborcze jak tarot.Przybliżę Ci bardziej wyznania Leszka Korzenieckiego.www.youtube.com/watch?v=dIF1crhfE3s
                            • Gość: takto Re: Mikołaj :))) TakTo, H. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 16:56

> Runy nie są zaborcze ani Tarot ani żadne energie. Zaborczy jest CZŁOWIEK. I to
                              > w tym tkwi tajemnica działania wymienionych /i innych/.
                              >
                              > Wygląda na to, że Gołębica coraz rzadziej bywa na tej planecie.
                              > Początek opisany jest mniej więcej tak: na początku była Ciemność, potem pojawi
                              > ł się Duch.i Światłość.
                              >
                              > Gdyby ludzie pamiętali jakie wartości niesie za sobą Duch, nie byłoby historii
                              > do których wklejasz linki.
                              > A mi się wystarczająco tu dostało za dobre chęci - jak zwykle :) Co z Gołębicą. Wiadomo,że Gołębica jest ptakiem bez zółci,nie karmi się ścierwem jak padlinożercy.Nie nosi zatem w sobie żadnej goryczy.Jest delikatna i bardzo wrażliwa.Jej natura jest cicha pokorna i uniżona.Nie odlatuje daleko.Ona czeka,gotowa by powrócić z powrotem do serca.Wyczekuje na jakąś okazję powrotu.Nie możemy spodziewać się, będąc wilkami, że Gołębica zstąpi i pozostanie w nas.Musimy wyzbyć się ducha wilka i posiąść na nowo naturę baranka.Wówczas Gołębica powróci.
                              • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) TakTo, H. 09.12.12, 18:22
                                Temu forum, chociaż bardzo się tu starali, nigdy się nie udało i nie uda zrobić ze mnie wilka.
                                Niszczyli mnie 3 lata ale dopiero niedawno zrozumiałam, że to nie mnie chcieli zniszczyć.
                                Jak zerkniesz jeszcze na los Polski, to zrozumiesz o co mi chodzi. Ale myślę, że rozumiesz.

Od wczoraj mi ten obraz chodzi po myślach, jak bronisz kogoś słabego fizycznie w sytuacji podbramkowej, gdy inni udają że nie słyszą krzyku. Jest ciemno, ale to raczej jesień czy deszczowa zima, bo zachód słońca był bardzo wcześnie.
                                W pobliżu, może do stu metrów, widać pętlę tramwajową, a naokoło pustka, ciemność i krople dżdżu.
                                Idziesz, krzyczy kobieta. Ale ci ostatni w okolicy ludzie udają że nie słyszą, ktoś specjalnie nawet zakłada słuchawki walkmen'a.
                                A ona dalej krzyczy bo potwornie krwawi. Chyba za wcześnie zaczął się poród, poronienie właściwie.

I właśnie wtedy jest moment, gdy coś w Ciebie wstępuje - coś jak Anioł. Wracasz do niej, dzwonisz po karetkę, raptem się zbiega wielu i udają że też chcą pomóc.
                                To dziecko przetrwa:)

> troisombres_monika napisała:
                                >
                                > > Runy nie są zaborcze ani Tarot ani żadne energie. Zaborczy jest CZŁOWIEK.
                                > I to
                                > > w tym tkwi tajemnica działania wymienionych /i innych/.
                                > >
                                > > Wygląda na to, że Gołębica coraz rzadziej bywa na tej planecie.
                                > > Początek opisany jest mniej więcej tak: na początku była Ciemność, potem
                                > pojawi
                                > > ł się Duch.i Światłość.
                                > >
                                > > Gdyby ludzie pamiętali jakie wartości niesie za sobą Duch, nie byłoby his
                                > torii
                                > > do których wklejasz linki.
                                > > A mi się wystarczająco tu dostało za dobre chęci - jak zwykle :) C
                                > o z Gołębicą. Wiadomo,że Gołębica jest ptakiem bez zółci,nie karmi się ścierwem
                                > jak padlinożercy.Nie nosi zatem w sobie żadnej goryczy.Jest delikatna i bardzo
                                > wrażliwa.Jej natura jest cicha pokorna i uniżona.Nie odlatuje daleko.Ona czeka
                                > ,gotowa by powrócić z powrotem do serca.Wyczekuje na jakąś okazję powrotu.Nie m
                                > ożemy spodziewać się, będąc wilkami, że Gołębica zstąpi i pozostanie w nas.Musi
                                > my wyzbyć się ducha wilka i posiąść na nowo naturę baranka.Wówczas Gołębica pow
                                > róci.
                  • Gość: Małgosia-nicola Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.toya.net.pl 08.12.12, 16:21
                    Przeczytałam tą wrózbę dla ciebie ja to tak rozumuje ze ktoś w rodzinie moze ojciec dziadek chyba ze masz męza po którym dziedziczysz bo to chodzi o taką osobę dostanie zawał czy coś i zostanie odratowany więc nie umrze więc jak by nie patrzeć jest to prezent od losu czy Mikołaja zwał jak zwał .Będzie dobrze:) nikt nie umrze:)
                • Gość: pp8888 Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 22:12
                  A dlaczego Pani czekała na mnie i chciała, żebym się odezwała...?;>
        • Gość: pp8888 Re: Mikołaj :))) pp8888 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 13:51
          Tak czy siak, dziękuję za wróżbę, choć sposób przekazu, a raczej jego nieprecyzyjność, nie do końca przypadł mi do gustu.
          Pozdrawiam
    • rybak282 Re: Mikołaj :))) 07.12.12, 21:50
      Marcin 27.02.1974

Co przyniesie mi Mikolaj pani Moniko?
      pozdrawiam Mikolajkowo.
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Rybak282 08.12.12, 00:07
        :))))) Miłość. Chociaż ja bym to bardziej ujęła jako ostateczne pojednanie by miłość dalej trwała.
        Tak trochę poza kartami, dostaniesz mały ale znaczący prezent, zwyczajowo mówiący "Na dobre i na złe".
        I nie pytaj wtedy wróżek, tylko weź swoje szczęście - pytając zbyt wiele możesz je zepsuć.

rybak282 napisał(a):

> Marcin 27.02.1974
        >
        > Co przyniesie mi Mikolaj pani Moniko?
        > pozdrawiam Mikolajkowo.
        • rybak282 Re: Mikołaj :))) Rybak282 08.12.12, 09:15
          pozdrawiam cieplo:))))))
    • Gość: zzz Re: Mikołaj :))) IP: *.ip.netia.com.pl 07.12.12, 21:57
      ja - Agnieszka, co przyniesie Mikołaj?

Pozdrawiam,
      Aga 20.4.81
      • Gość: liki Re: Mikołaj :))) IP: *.play-internet.pl 07.12.12, 22:28
        Pani Moniko pytanie jak w temacie - co mnie Monice 02.02.72 przyniesie w tym roku Mikołaj ?? ostatnio jakoś same rózgi mi życie po darowywało ((( pozdrawiam serdecznie ;-D
        • Gość: Nika Re: Mikołaj :))) IP: 2.193.54.* 07.12.12, 22:49
          Witam
          co mi przyniesie Mikolaj.....Maria...dziekuje
          • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Nika 11.12.12, 19:08
            :)) Pachnie skórą niemowlaka a komentarz kart brzmi: z tej mąki długo chleba nie było.
            Ktoś ci przyniesie tę wieść, ktoś kto bardzo czekał na taki cud.
            PS. Ty się często modlisz za innych,cicho pomagasz, uwierz w siebie :)

Gość portalu: Nika napisał(a):

> Witam
            > co mi przyniesie Mikolaj.....Maria...dziekuje
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Liki 10.12.12, 19:05
          Nie życie, w dużej mierze rózgi były na własne życzenie.
          Pamiętaj, jesteś tylko człowiekiem i z tym faktem "podaj sobie rękę" do Świąt.
          :)) Poza tym odwiedzi cię pewna kobieta, a jej to już się na pewno nie spodziewasz.

Gość portalu: liki napisał(a):

> Pani Moniko pytanie jak w temacie - co mnie Monice 02.02.72 przyniesie w tym ro
          > ku Mikołaj ?? ostatnio jakoś same rózgi mi życie po darowywało ((( pozdrawiam s
          > erdecznie ;-D
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) ZZZ 08.12.12, 02:24
        :) Księżyc w szczególnej poświacie.
        A tak całkiem serio - to będzie rzadkie zjawisko na niebie. I właśnie dokładnie wtedy rusz ze swoimi sprawami, bo moment odpowiedni.

Gość portalu: zzz napisał(a):

> ja - Agnieszka, co przyniesie Mikołaj?
        >
        > Pozdrawiam,
        > Aga 20.4.81
    • Gość: MONIKA Re: Mikołaj :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 23:06
      Ja Monika 31 03 78 Co Przyniesie Mikołaj.
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) MONIKA 07.12.12, 23:48
        Mikołaj najpierw zamrozi, w sensie dosłownym i przenośnym.
        Najbliższe będące już wstecz cykle licz pełniami, karty wyraźnie wskazują na cykl księżycowy.
        W finansach pożegna się z przychodem i jego źródłem, bo właśnie zmienia sie tam prawie wszystko. Jakby dom się zawalał.
        Z rzeczy niemiłych czeka cię rozmowa z urzędnikiem a propos domu, jego własności i twoich praw do tego. Dokumenty częściowo będą świadczyć przeciw tobie /niezgodność przepisów o przejęciu, dziedziczeniu/, pomocne będzie twoje szperanie w przepisach i rada prawnika /wychodzi jakaś darmowa/.
        Ponieważ Mikołaj jest grzeczny, skierował cię do wróżki :) I u tej wróżki już byłaś z jakąś poradą, ale pomyślałaś - nie no, wróżce się to chyba śniło, niemożliwe -
        Ale myślę że po wiadomości urzędowej /list/ zmienisz zdanie ;)

Z rzeczy dobrych wynikających z niemiłych - UDA ci się.

Wróżba jest kontynuacją wydarzeń w czasie :)

Gość portalu: MONIKA napisał(a):

> Ja Monika 31 03 78 Co Przyniesie Mikołaj.
        • Gość: Beata Re: Mikołaj :))) MONIKA IP: 92.244.36.* 07.12.12, 23:56
          Ja Beata. Co przyniesie Mikołaj Wróżko?
          Pozdrawiam!
    • Gość: Beata (2) Re: Mikołaj :))) IP: *.play-internet.pl 08.12.12, 02:25

To poproszę o prezent - co przyniesie Mikołaj :)?

pozdrawiam
      Beata
      • Gość: Dorota Re: Mikołaj :))) IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.12.12, 09:03
        A mi cos przyniesie czy znowu ...kicha?
        Dorota 28.07.67
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Dorota 08.12.12, 16:19
          A może ta "kicha" miała być jak na razie? Panowie niech się teraz zajmą sami sobą, a Pani ma pomyśleć o swoim przetrwaniu /tu lepsze jest słowo wytrwaniu/.

Gość portalu: Dorota napisał(a):

> A mi cos przyniesie czy znowu ...kicha?
          > Dorota 28.07.67
    • Gość: Asiaaa Re: Mikołaj :))) IP: *.181.27.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.12, 09:28
      Mikolaj dla Asi *19*5*78 przyniesie? Moze garsci milosci i szczescia koszyki za jej dobre i oddane serce :-) Asia dziekuje i pozdrawia
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Asiaaa 11.12.12, 18:54
        Zawsze uśmiechnięta, zawsze miła, za często biorąca winę na siebie, cała Asia.
        A Mikołaj w końcu przyniesie dobrą posadę, tzw. "budżetówka". Stabilnie, spokojnie, ludzie tam /interesanci/ bardzo cię polubią.

Gość portalu: Asiaaa napisał(a):

> Mikolaj dla Asi *19*5*78 przyniesie? Moze garsci milosci i szczescia koszyki za
        > jej dobre i oddane serce :-) Asia dziekuje i pozdrawia
        • Gość: Asiaaa Re: Mikołaj :))) Asiaaa IP: *.maxnet.biz 11.12.12, 21:14
          Pięknie dziękuję za "budżetówkę" ale ja już chyba taką mam. Choć wolałabym odejść z obecnej pracy i znaleźć nową. A miłość, czy miłość mi przyniesie ten wyczekiwany Mikołaj? :-)
          • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Asiaaa 11.12.12, 22:14
            Nie, TAKIEJ Pani nie ma - a odpowiedzi "Mam" spodziewałam się, takie echo w kartach było :)
            Tak jak patrzę na zachowanie kart w wątku Mikołaj, one mówią o nieoczekiwanym zwrocie, niespodziance, nagłej poprawie.
            Być może chodzi o cud, który będzie nam potrzebny w odpowiednim momencie.

Miłość będzie, sama ją Pani najpierw oczyści, potem wypielęgnuje, wychowa. /coby nic nie było na mnie nie mam na myśli dziecka :)

On będzie inaczej słyszał - to nie brak słuchu - to takie właśnie echo jak Pani spodziewane "Ale ja już mam".

Gość portalu: Asiaaa napisał(a):

> Pięknie dziękuję za "budżetówkę" ale ja już chyba taką mam. Choć wolałabym odej
            > ść z obecnej pracy i znaleźć nową. A miłość, czy miłość mi przyniesie ten wycze
            > kiwany Mikołaj? :-)
    • Gość: Artek Re: Mikołaj :))) IP: *.gdynia.mm.pl 08.12.12, 09:35
      Witam, prosze nie mowic, ze znowu rozga :-) Z powazaniem Artur 67,12,27
      • Gość: Kasiulka Re: Mikołaj :))) IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.12, 11:00
        Co Kasi ( 18.02.81) przyniesie Mikolaj, droga Pani Moniko :)
        Mam nadzieje ze wkoncu cos dobrego:)
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Kasiulka 23.01.13, 21:58
          "pojednaj się z rogatym zwierzęciem" czyli czas Barana, Byka.
          Mikołaj przyniesie upragnioną wiadomość od mężczyzny.

Gość portalu: Kasiulka napisał(a):

> Co Kasi ( 18.02.81) przyniesie Mikolaj, droga Pani Moniko :)
          > Mam nadzieje ze wkoncu cos dobrego:)
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Artur 08.12.12, 16:13
        Nie, blondynka tym razem :) Fakt faktem że nie naturalna, z dodatkiem odrobiny platyny.
        Dawno się nie widzieliście, a miało być tak pięknie.
        Ona ma już związek formalny za sobą, teraz jest dzielną samotną mamą.

Gość portalu: Artek napisał(a):

> Witam, prosze nie mowic, ze znowu rozga :-) Z powazaniem Artur 67,12,27
    • Gość: Kasiula Re: Mikołaj :))) IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.12, 11:15
      Co Kasi ( 18.02.81) przyniesie Mikolaj, droga Pani Moniko :)
      Mam nadzieje ze wkoncu cos dobrego:)
    • Gość: grudniowa Maria Re: Mikołaj :))) IP: *.play-internet.pl 08.12.12, 11:56
      Pani Moniko poproszę tak imieninowo-Mikołajowo: co mi przyniesie Mikołaj?

grudniowa Maria
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Maria Grudniowa 08.12.12, 16:24

Zrobiło mi się smutno, jakbym za kimś bardzo tęskniła, ale nie mogła tej osobie powiedzieć już nic twarzą w twarz.
        Jeden nie przeczytany, nie dostarczony w porę spóźniony list może wiele wyjaśnić.

Gość portalu: grudniowa Maria napisał(a):

> Pani Moniko poproszę tak imieninowo-Mikołajowo: co mi przyniesie Mikołaj?
        >
        > grudniowa Maria
        • Gość: grudniowa Maria Re: Mikołaj :))) Maria Grudniowa IP: *.play-internet.pl 08.12.12, 19:21
          Nie wiem o co chodzi ale dziękuję Pani za wróżbę .

GM
          • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Maria Grudniowa 08.12.12, 19:47
            O dziękuję poproszę, jak znajdzie się ten list.
            Gość portalu: grudniowa Maria napisał(a):

> Nie wiem o co chodzi ale dziękuję Pani za wróżbę .
            >
            >
            > GM
    • Gość: JoAsia Re: Mikołaj :))) IP: *.181.27.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.12, 17:00
      Pani Monika...Mikolajka. Prosze powiedziec czy Mikolaj przyniesie mi milosc. W przyszlym roku na torcie zduchne 35 swieczek. Od 5lat jestem sama. Walcze z czyms co jeszcze we mnie pozostalo - wiec prosze oszczedzic mnie faktami z tym zwiazanymi. Chyba, ze beda dla mnie pogodne :-) Milosc? - z nowym rokiem? Z gory dziekuje i rowiez prezentow szczescia zycze! Asia
      • Gość: xyz Re: Mikołaj :))) IP: 213.76.164.* 08.12.12, 17:23
        Pani Moniko, co mi Mikołaj przyniesie?? Jola 21.02.1978
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) XYZ 26.12.12, 14:52
          "Złapanie byka za rogi", okiełznanie sytuacji, przywrócenie równowagi.

Gość portalu: xyz napisał(a):

> Pani Moniko, co mi Mikołaj przyniesie?? Jola 21.02.1978
    • Gość: Małgosia Re: Mikołaj :))) IP: *.wtvk.pl 08.12.12, 18:55
      Co przyniesie Mikołaj Pani Moniko?
      Małgosia , 24.5.70 r.
      • Gość: takajedna Re: Mikołaj :))) IP: *.as13285.net 08.12.12, 19:35
        a co mnie przyniesie Pani Moniko?

Pozdrawiam
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Takajedna 17.01.13, 20:00
          Przyjdzie jakoś luty marzec /rany. jeszcze może ostro przymrozić pogoda!/.
          Zapamiętaj sen, szczególny, bo Mikołaj ten sen spełni :)
          Gość portalu: takajedna napisał(a):

> a co mnie przyniesie Pani Moniko?
          >
          > Pozdrawiam
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Małgosia 08.12.12, 19:57
        "Upiecz mi jagodziankę z gorzkich jagód albo makowiec z wywaru,Twoje marzenie się spełni".
        To parafraza kart, myślę że chodzi o czas na kiedy pieczemy takie rzeczy, o Mikołajowy Świąteczny :)

Gość portalu: Małgosia napisał(a):

> Co przyniesie Mikołaj Pani Moniko?
        > Małgosia , 24.5.70 r.
        • Gość: Małgosia Re: Mikołaj :))) Małgosia IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.12, 21:05
          czyżby to koniec Pani Moniko??? :-(
        • Gość: Dawna Klientka Re: Mikołaj :))) Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 23:12
          Pani Moniko, kiedy odpowie Pani na mój list ???
          • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Dawna Klientka 12.12.12, 21:31
            Mikołaja potrzebujesz bardzo i lepiej, żeby miał czapkę czerwoną a nie czarną.
            Potrzebny do załatwienia spraw z przeszłością, rozliczenia się z losem i osobami.
            Co przyniesie?
            Radość z pojednania.

Gość portalu: Dawna Klientka napisał(a):

> Pani Moniko, kiedy odpowie Pani na mój list ???
    • Gość: A co mi przyniesie Re: Mikołaj :))) IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.12, 20:31
      A co mi przyniesie? Sławomir 21.07.68
    • Gość: Jo > Zróbmy to tak /chyba dobrze myślę/ przykładowo: IP: *.maxnet.biz 08.12.12, 20:50
      Odpowiadasz na:
      > Zróbmy to tak /chyba dobrze myślę/ przykładowo: Ja ... tu imię... co przyniesie
      > Mikołaj?

Ja ... Joanna ... co przyniesie Mikołaj?
      • Gość: sky.... Re: > Zróbmy to tak /chyba dobrze myślę/ przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 11:48
        Ja.....Dorota - Mikołaj przyniesie mi coś? Co?

pozdr
        • Gość: liki Re: > Zróbmy to tak /chyba dobrze myślę/ przy IP: *.play-internet.pl 09.12.12, 11:58
          przeczytałam dopiero teraz cały wątek i między innymi wróżbę o śmierci - zatrzymaniu akcji serca , dziedziczeniu itp. i w szoku jestem bo jest to obecna sytuacja z mojego życia - dokładnie tak się parę dni temu stało w mojej rodzinie , czy możliwe że energia się wymieszała i wróżba była dla mnie ?? ale chyba nie bo Pani jest profesjonalistką w 100 % , pewnie po prostu zbieg okoliczności ale jestem w szoku lekkim bo jakbym o swoim życiu czytała ps. pytanie zadałam nad tą dziewczyną dlatego pomyślałam że może się runy pomyliły i mnie niechcący powróżyły ;-), może jednak zerknie Pani dla mnie i powie co mnie Monice przyniesie Mikołaj ?? pozdrawiam serdecznie
        • troisombres_monika Re: > SKY... 10.12.12, 18:53
          Tak, samą siebie, uwolnienie i oddech to chyba tu najtrafniejsze słowa.
          Mikołajem będzie mężczyzna, ktoś taki kto obecnie rzadko się zdarza, z ogromnym sercem.
          Pomoże Ci w sprawie urzędowej, przeforsuje decyzję - i jeszcze z tego trochę pieniędzy będzie :)

Gość portalu: sky.... napisał(a):

> Ja.....Dorota - Mikołaj przyniesie mi coś? Co?
          >
          > pozdr
          • Gość: sky.... Re: > SKY... IP: *.30.20.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.12.12, 22:09
            ....uwolnienie i oddech.......tak, teraz mnie właściwie nie ma, jakbym nie żyła....skąd wiesz, Moniko?
            a meżczyzna......pomocny....to jak bajka.
            Dobrego życzę
            D
    • Gość: kolejnaMonika Re: Mikołaj :))) IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 12:43
      Ja Monika...co przyniesie Mikołaj? Czy przyniesie uczucia Pani Moniko...?
    • agathaf Re: Mikołaj :))) 09.12.12, 13:54
      Witam Pani Moniko:)

Ja, Agata - co przyniesie Mikołaj?

Pozdrawiam, Agata (31.10.1974)

• Gość: jola Re: Mikołaj :))) IP: 213.76.164.* 09.12.12, 18:14
        Ja Jola21.02.1978 co Mikołaj mi przyniesie??
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Jola 12.12.12, 21:35
          :)) Ale grzeczny Mikołaj.
          Zwycięstwo nad kimś, kto bardzo Cię skrzywdził. Karty nie mówią jak - nawet nie będę bardziej szukać - bo to tajemnica Mikołaja.

Gość portalu: jola napisał(a):

> Ja Jola21.02.1978 co Mikołaj mi przyniesie??
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) AgathaF. 17.01.13, 20:04
        Marzec, kwiecień, maj.
        Wszystko spłynie wielką wodą.
        I wśród tej wody, która obejmie też Kraków, po prostu raptem rozwiąże się Twój problem.
        Bo dojrzejesz do podjęcia decyzji wreszcie ;)

agathaf napisał(a):

> Witam Pani Moniko:)
        >
        > Ja, Agata - co przyniesie Mikołaj?
        >
        > Pozdrawiam, Agata (31.10.1974)
        >
        • agathaf Re: Mikołaj :))) AgathaF. 17.01.13, 22:20
          Dziękuję Pani Moniko za Mikołaja.
          Znowu powiało tajemnicą:)
    • Gość: gość B Re: Mikołaj :))) IP: *.play-internet.pl 09.12.12, 19:34
      Ja Beata - co mi przyniesie Mikołaj? - czy znowu kolejny beznadziejny rok?
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) gość B. 11.12.12, 18:59
        Chodzi Ci o miłość.

Gość portalu: gość B napisał(a):

> Ja Beata - co mi przyniesie Mikołaj? - czy znowu kolejny beznadziejny rok?
        • Gość: gość B Re: Mikołaj :))) gość B. IP: *.play-internet.pl 13.12.12, 00:15
          Na to nie liczę - "za stara jestem " ;)
          Ale może wreszcie spokój i stabilizację?
    • Gość: Magda Re: Mikołaj :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 21:40
      Kolejny beznadziejny rok .... Ciężko,żeby przyniósł coś pozytywnego przy tak bezndziejnym nastawieniu do życia.
      Depresja ,deprasją ale śnieg juz spadł, więc troszke optymizmu, wiary,uśmiechu.
      Każdego spotka coś miłego, kwestia tylko czy to zauważymy.
      Pozdrawiam wszystkich smutasów :-)
      Chora na grype - ale szczęśliwa, bo moge poleniuchować :-)
      Przy okazji Pozdrawiam Panią Monikę .
      Dawna klientka :-).
      • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Magda 19.12.12, 21:03
        No po prostu rózgi za bezczynność i marnowanie siebie.
        I zagadkę - uważaj - coś w stylu nawiedzony dom. Dziwne sny, dziwne cieki wody, ginące dziwnie przedmioty.
        To początek :)

Gość portalu: Magda napisał(a):

> Kolejny beznadziejny rok .... Ciężko,żeby przyniósł coś pozytywnego przy tak be
        > zndziejnym nastawieniu do życia.
        > Depresja ,deprasją ale śnieg juz spadł, więc troszke optymizmu, wiary,uśmiechu.
        > Każdego spotka coś miłego, kwestia tylko czy to zauważymy.
        > Pozdrawiam wszystkich smutasów :-)
        > Chora na grype - ale szczęśliwa, bo moge poleniuchować :-)
        > Przy okazji Pozdrawiam Panią Monikę .
        > Dawna klientka :-).
        • Gość: anna77 Re: Mikołaj :))) Magda IP: *.80.datacomsa.pl 19.12.12, 22:08
          anna co przyyniesie mi Mikolaj?? z gory dziekuje za odp i swiatecznie pozdrawiam
        • Gość: kózka Re: Mikołaj :))) Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 22:10
          Puk..puk...puk...pozdrawiam:)Miłej nocki dla P.Moniki:)No....ale nie mogłam się powstrzymać,by tutaj nie zaglądnąć.Dawno mnie nie było na forum:)Jeszcze raz gorąco pozdrawiam;)
    • Gość: anna Re: Mikołaj :))) IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 21:46
      ja anna, co przyniesie mi mikołaj? jakiś prezent nieoczekiwany?
      • Gość: gość Re: Mikołaj :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 22:23
        :)Za kilka dni będzie cieplej,słoneczniej i milej:)Czego Wszystkim życzę :)Radosnych i Szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia dla Wszystkich:).
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Gość 09.12.12, 23:11
          Życzenie odwrotne :) Mróz skuje i sparaliżuje Europę. Mam nadzieję, cichą, że opowieść o karczmach na zamarzniętym Bałtyku tą zimą się nie powtórzy, ale to też nad nami zawisło.
          Modlitwy niewiele pomogą, a raczej ich "doręczyciele", KK. Będą mieli problem ze swoja głową kościoła, apostolstwa. Jan Paweł II był ostatnim i może jedynym z wielkich Papieży.
          Świat częściowo Unii zwiększy też polowania na dzieci, zaostrzy cichaczem politykę pro /niby/ rodzinną/.
          Kraje Wysp i Półwyspu serio pomyślą o wystąpieniu z Unii.
          Grypa przyjdzie taka, jakiej nie pamiętamy. Nie do końca to naturalne zjawisko będzie. Puszczą jedne z ostatnich barier immunologicznych.
          Ceny zwariują. Spekulanci gdzie mogą podkręcą je jeszcze.
          Dom unijny się sypie. No i tu pytanie brzmi kiedy ulegną Niemcy? Najpierw będzie przewalutowanie, kurs graniczący z absurdem. Potem dzielenie pożyczek dodatkowych krajom typu |Portugalia, Hiszpania, Grecja. A potem wszystko runie.
          Polska jest na liście krajów EXTRA. Nic nie runie, sami najpierw dadzą ;)

Ale Święta powinny być Świętami, najlepszego :)))))

Gość portalu: gość napisał(a):

> :)Za kilka dni będzie cieplej,słoneczniej i milej:)Czego Wszystkim życzę :)Rado
          > snych i Szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia dla Wszystkich:).
          • Gość: Dawna Klientka Re: Mikołaj :))) Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 23:17
            Pani Moniko, czy mój znajomy pomoże znaleźć pracę bliskiej mi osobie 15.X.57 ?
            • Gość: niegrzeczna Re:jak z wróżbami IP: *.mirasoft.pl 10.12.12, 00:00
              na allegro?Będą?Pozdrawiam serdecznie wróżkę:)
    • Gość: agnieszka76 Re: Mikołaj :))) IP: *.skierniewice.vectranet.pl 09.12.12, 22:27

Agnieszka 03.30.1976 a co mi przyniesie Mikołaj?
      • Gość: agnieszka76 Re: Mikołaj :))) IP: *.skierniewice.vectranet.pl 09.12.12, 22:29
        Czy ten Mikołaj o mnie zapomni?
        • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Agnieszka76 10.12.12, 18:58
          Nie, ON przyjdzie :)
          A prezent który zostawi będzie rósł i przez lata dawał wiele radości.

Gość portalu: agnieszka76 napisał(a):

> Czy ten Mikołaj o mnie zapomni?
          • Gość: agnieszka76 Re: Mikołaj :))) Agnieszka76 IP: *.skierniewice.vectranet.pl 10.12.12, 22:21

ha ha ale ja już nie planuję dzieci ,,,,ale i tak to fajna wróżba[może dostanę małego pieskanp.]
            • Gość: Dawna Klientka Re: Mikołaj :))) Agnieszka76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 07:16
              Agnieszko, ale kto Ci napisał, że będzie to dziecko ? We wróżbie nie było o tym słowa !
              Rosnąć równie dobrze może kwiat albo pieniądze na lokacie w banku ;)
              • Gość: agnieszka76 Re: Mikołaj :))) Agnieszka76 IP: *.skierniewice.vectranet.pl 11.12.12, 09:41
                No dobrze ,bo już się trochę przestraszyłam!HaHa
                • troisombres_monika Re: Mikołaj :))) Agnieszka76 19.12.12, 20:58
                  Hmm Agnieszko, tam był gdzieś przez moment motyw mdłości, ale moim zdaniem to rotawirusowe.
                  O szczeniaku też przez chwilę pomyślałam. Ale tak właśnie rozłożyłam karty z ciekawości, duże zielone, jod przy tym jest, nie gubi nic na zimę.
                  Gatunek na wymarciu prawie. I symbol płodności przy okazji ;)

Gość portalu: agnieszka76 napisał(a):

> No dobrze ,bo już się trochę przestraszyłam!HaHa
    • Gość: Aneta Re: Mikołaj :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 21:51
      Ja Aneta- co przyniesie mi mikołaj? :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka