Gość: gosc
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
27.12.12, 18:39
Chciałam podzielić się z Wami swoją przygodą z Panią Moniką.
Zakupiłam u niej wróżbę jeden czy dwa dni temu na Allegro. Kupiłam odpowiedź na 3 pytania. Wysłałam maila z pytaniem, jakie dane mam podać do wróżby.
Dziś otrzymałam od niej maila, który był jak się za chwilkę okaże jej wizją.
Poniżej wklejam:
Witam, żadne :)
Mamy prawie 2013 rok.
Od roku, może półtora intensywnie myślisz /i czynisz o/ jak poprawić swój osobisty byt.
Z czym się zgadzam absolutnie, ale pamiętaj że nie zatrzesz w sobie wizerunku osoby "słabszej społecznie", błędnie ale jednak tak postrzeganej przez społeczeństwo.
Tę zimę czyli trochę naprzód i trochę już wstecz karty pokazują jako okres zamrożenia, działań pozornych, prób pójścia naprzód, budowy wizerunku.
Co do marzeń o wypłynięcie poza granice Polski - to na razie marzenie chociaż w przyszłości spełni się w pełni /do 2 lat?/.
Proszę bardzo pilnować, gdzie jest siedziba firmy a gdzie faktycznie przebywasz i jest Twój ośrodek życiowy ;)
Marzec/kwiecień 2013 będą okresem naprawdę ruszenia z miejsca. Zrobi się jakoś "samo:, a tak faktycznie taka ścieżka losu.
Lato 2013:
tu bardzo wiele zależy od Ciebie. Albo przyjmiesz kim jesteś i na tym się oprzesz, albo będziesz szukać "siebie obok siebie". Twoje cechy predystynują Cię do sukcesu, ale własnych korzeni czasem nie warto się wyrzekać ;)
M.
PS. powyższa uwaga co do lata tyczy się też księgowych, tłumaczeń, pośredników - po prostu postaw na siebie.
Odpisałam jej:
Hmmm ale ja kupiłam 3 konkretne pytania i Pani odpowiedź nie dotyczy żadnej z interesujących mnie kwestii.
Na co dostałam odpowiedz:
Pytania kupiło Deco Studio.
Ten meil zawiera nawet ich prześliczne logo.
Nie widzę nigdzie Ja Karolina chciałabym wiedzieć itp itd. "Hmmm" było zbędne bo Pani prywatna sytuacja w kartach była widoczna.
I o tym mówiły karty, człowiek to człowiek, nie firma :))
Moją odpowiedzią był komentarz negatywny, który wystawiłam Pani Monice.
I pewnie odżałowałabym 12 zł, ale do spazmów śmiechu doprowadził mnie jej komentarz odwetowy :)
Cytuję poniżej, można sprawdzić również tu:allegro.pl/show_user.php?uid=7261130
Prawdziwa wróżba była taka: najpóźniej do lata 2013 Skarbowy dokopie się do Twoich machlojek, a próby ucieczki i wolty typu "za granicę" nie powiodą się.Klientów też może Skarbowy posprawdzać. Nie UCIEKNIESZ. Monika Troisombres
Pozostawiam bez oceny :)
Pozdrawiam