Dodaj do ulubionych

tarot karta gwiazda

IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 05.01.13, 22:47
jak moge interpretowac karte gwiazde pytajac tarota o losy zwiazku,a dokladniej o powrot partnera?bardzo prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • malenstwo_pl24 Re: tarot karta gwiazda 05.01.13, 22:53
      ale to jedna wyciagnełas pytajac o losy zwiazku ??
      czy zadalas pytanie na 'tak, 'nie' ? jak to drugie to Gwiazda mowi jak najbardziej TAK.

Gość portalu: natalia napisał(a):

> jak moge interpretowac karte gwiazde pytajac tarota o losy zwiazku,a dokladniej
      > o powrot partnera?bardzo prosze o pomoc
      • Gość: natalia Re: tarot karta gwiazda IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 06.01.13, 00:21
        Pytanie dotyczylo powrotu..czy jeszcze bedzie? Wypadla karta gwiazda..
    • magdawojna29 Re: tarot karta gwiazda 06.01.13, 09:39
      www.ezoforum.pl/arkana-wielkie/3310-17-gwiazda.html
      • Gość: natalia Re: tarot karta gwiazda IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 06.01.13, 12:13
        Dziekuje bardzo..znam symbolike tej karty jednak chodzilo mi o opinie osoby zajmujacej sie tarotem..czy aby na pewno odp na moje pytanie dotyczaca powrotu jest twierdzaca :-)
        • malenstwo_pl24 Re: tarot karta gwiazda 06.01.13, 12:58
          Gwiazda odpowiada na tak, ale trudno jest z jednej karty cos wiecej powiedziec...

> Dziekuje bardzo..znam symbolike tej karty jednak chodzilo mi o opinie osoby zaj
          > mujacej sie tarotem..czy aby na pewno odp na moje pytanie dotyczaca powrotu jes
          > t twierdzaca :-)
      • Gość: ! Re: tarot karta gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 21:03
        ezoforum rozsyła spam! i ma czelnośc dopisywać:
        "Email wysłany zgodnie z regulaminem ezoforum.pl"

Na dodatek, nigdy nie rejestrowałam się na tym ezoforum! Ciekawe, skąd niby mają mój adres e-mail?????
    • Gość: Olga Re: tarot karta gwiazda IP: *.centertel.pl 08.01.13, 02:10
      Moim osobistym zdaniem: karta Gwiazda (w układzie 1 karta - Tak/Nie) nie daje odpowiedzi ani TAK ani NIE. Ta karta jest dwuznaczna i mówi o nadziei jaką osoba, której dotyczy ma w sobie, o światełku w tunelu, które widzi, ale nie odpowiada na pytanie dokąd ta osoba dojdzie. Do tej karty powinny zostać położone dodatkowe karty.
      Pozdrawiam - Olga
      • Gość: natalia Re: tarot karta gwiazda IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 08.01.13, 10:57
        nie potrafie powiedziec jakie karty byly polozone ..wiem ze mezczyzna o ktorego pytalam pojawil sie w karcie rycerza kielichow
        • Gość: Magda Re: tarot karta gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 22:02
          Witaj Natalio. Niesamowite.Troche podobnie jest u mnie. Na pytanie czy mąż do mnie wróci i czy moj związek jest do uratowania ,pojawiła sie karta Gwiazda-ale jako jego postawa do mnie-niby ze on ma nadzieje(nie bardzo wiem jak to interpretować). Przy tym ósemka monet i 10 pucharów(ze pragnie rodziny) i Słońce(niby ze jego postawa bedzie ewoluowac w dobrym kierunku).Przy zapytaniu o to co mam robic, pojawia sie Rycerz Pucharów- niby że mam sie odwołac do uczuć. Tylko że w rzeczywistości w ogóle to nie spełnia sie. Mąz nie odzywa sie i przepadł,a sprawa rozwodowa za pasem. No wiec??? Pozdrawiam serdecznie...
          • Gość: natalia Re: tarot karta gwiazda IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 25.02.13, 23:00
            No coz..przykro mi to slyszec ale takie jest zycie..no ja mimo wszystko mam nadzieje ze moja wrozba sie spelni bo final jest pozytywny :-):-)..zycze ci tego samego..moze poprostu potrzeba mu czasu
            • Gość: Magda Re: tarot karta gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 19:33
              Zyczę Ci Natalio,aby wszystko ułożyło Ci sie jak najlepiej i spełniły się Twoje oczekiwania i marzenia. U mnie to juz raczej pies pogrzebany,bo mąż jest bardzo dumny do przesady i ważny i to człowiek bez uczuć. Możliwe ,że ta wróżba sie spełni,ale za jakis bardzo długi czas ,kilka lat co pokazały mi karty,że pójdzie po rozum do głowy i bedzie żałował tego co zrobił. I tego czasu który mu dałam miał juz wystarczajaco duuuużo... Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dalszego odkrywania tajników kart Tarota,a może miałabyś ochote czasem wymienić spostrzeżenia i pogadać nate tematy to chętnie z Tobą wymienie przemyślenia i moze wyjdzie coś ciekawego z tego. Mam też kontakt od czasu do czasu z pewna wrózką która zajmuje się Tarotem i kartami runicznymi,ale w te sie nie zagłębiałam. Przekazała mi ona pewna trafną informacje,a mianowicie że: Tarot jest taki,że najpierw daje nadzieje...a potem potrafi zdołować i nie wolno go stawiać w pewnych sytuacjach związanych z naszym złym stanem psychicznym,wtedy lepiej karty runiczne... ;)
              • Gość: natalia Re: tarot karta gwiazda IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 26.02.13, 21:03
                Nie dziekuje zeby nie zapeszyc :-):-)..pewnie jezeli tylko masz ochote to podaj namiar a na pewno sie odezwe
              • cangu Re: tarot karta gwiazda 26.02.13, 22:27
                Gość portalu: Magda napisał(a):

> Zyczę Ci Natalio,aby wszystko ułożyło Ci sie jak najlepiej i spełniły się Twoje
                > oczekiwania i marzenia. U mnie to juz raczej pies pogrzebany,bo mąż jest bardz
                > o dumny do przesady i ważny i to człowiek bez uczuć. Możliwe ,że ta wróżba sie
                > spełni,ale za jakis bardzo długi czas ,kilka lat co pokazały mi karty,że pójdzi
                > e po rozum do głowy i bedzie żałował tego co zrobił. I tego czasu który mu dała
                > m miał juz wystarczajaco duuuużo... Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dalszego
                > odkrywania tajników kart Tarota,a może miałabyś ochote czasem wymienić spostrz
                > eżenia i pogadać nate tematy to chętnie z Tobą wymienie przemyślenia i moze wyj
                > dzie coś ciekawego z tego. Mam też kontakt od czasu do czasu z pewna wrózką kt
                > óra zajmuje się Tarotem i kartami runicznymi,ale w te sie nie zagłębiałam. Prze
                > kazała mi ona pewna trafną informacje,a mianowicie że: Tarot jest taki,że najpi
                > erw daje nadzieje...a potem potrafi zdołować i nie wolno go stawiać w pewnych s
                > ytuacjach związanych z naszym złym stanem psychicznym,wtedy lepiej karty runicz
                > ne... ;)

Pozwolę sobie wtrącić do tej dyskusji. W każdym stanie psychicznym można stawiać Tarota. Przyszła do mnie kobieta (przywiozła ją koleżanka) w okropnym stanie psychicznym. Było to na dzień, przed operacją męża. Zapytała, czy operacja męża będzie pomyślna. Wyciągnięcie trzech kart i widzę. Bardzo dobry przebieg operacji, mąż szybko wraca do zdrowia, nie należy bać się przyszłości, czyli będzie zdrowy i na pewno nie umrze przez tego raka. Karta jeszcze coś mi powiedziała. - Tam nie ma raka. Ale tego nie powiedziałam, bo jeśli bym się pomyliła, ona powiedziałaby o tym mężowi a ten ze strachu zrezygnowałby z operacji ( w takim stanie rożnie ludzie reagują). Wówczas swoją pomyłką mogłabym doprowadzić do śmierci człowieka. Ale o stanie psychicznym mówimy.

W dwa tygodnie po wróżbie koleżanka, która ją przywiozła do mnie, dzwoniła i mówiła, że jej mąż jest już w domu i czuje się znakomicie. Opowiedziała mi, że wracała ode mnie z inną kobietą - wprost śpiewającą. Myślę, że już to warte było wróżby. Bo przecież tę wiarę mogła przekazać mężowi. Dobry stan psychiczny to 80% sukcesu. Rzeczywiście wycięli mu coś, była to duża, kosmata narośl, (tak widział pacjent i i rodzina) ale nie był to rak. I mężczyzna szybko, niemal błyskawicznie wrócił do zdrowia.
                Tarota nie stawia się dla zabawy, nie dla zaspokojenia ciekawości, stawia się z potrzeby i na ogól ludzie po wróżbę przychodzą nie wtedy gdy są szczęśliwi.

Stawiam tarota marsylskiego, któremu wystarczają trzy karty z Arkana Wielkiego dla pełnej odpowiedzi na precyzyjne pytanie. Ale można też wybrać 5 kart. Wiele zależy od pytania.
                Wszystkich kart używa się tylko do stawiania ogólnej wróżby, na 12 domów astrologicznych.

W odpowiedzi na Twoje pytanie Gwiazda mówi, że nie należy tracić nadziei, ale interpretacja zależna jest od dwóch pozostałych kart a także od kolejności w jakiej zostały wyciągnięte. Jeżeli np. wyciągnęłaś Gwiazdę jako pierwszą kartę, może mówić tylko o tym, że nie tracisz nadziei ale pozostałe karty mogą Ci wskazać, że np. Ty tak naprawdę tego nie pragniesz i dobrze będzie dla Ciebie odcięcie się od tego związku, byś mogła zbudować swoje nowe, lepsze życie. - Nie można tak ot sobie interpretować tarota na jedną kartę, ale też ( na ogół) nie ma potrzeby dobierać.
                • Gość: natalia Re: tarot karta gwiazda IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 26.02.13, 23:06
                  Ja owe pytanie zadalam 2 roznym osobom..jedna z pan powiedziala ze nie mam tracic nadziei bo tu zwiazek jeszcze bedzie ale czeka mnie ciezka praca i na pewno beda jeszcze jakies " niespodzianki" z jego strony..z czasem sytuacja sie unormuje i w konsekwencji tego stowrzymy rodzine..2 zas pani powiedziala ze na mnie czeka inny mezczyzna a temu powinnam pozwolic odejsc..2 zupelnie skrajne odpowiedzi..probowalam podrazyc temat dlaczego tak sie stalo i w rezultacie uslyszalam cos takiego "wrozka oprocz umiejetnosci stawiania i interpretowania tarota powinna rowniez byc swego rodzaju psychologiem.jezeli wasz zwiazek byl burzliwy to w konsekwencji tego 2 pani poprostu z racji tego iz sama jest kobieta podpowiedziala ci co powinnas zrobic bo czeka na ciebie szczescie a mezczyzna o ktorego pytasz tak naprawde ci go nie da"
                  • cangu Re: tarot karta gwiazda 27.02.13, 00:31
                    Nie można udzielić odpowiedzi na podstawie jednej karty, tak jak nie można bawić się we wróżby na forum, na szybko i na łapu capu, na podstawie znajomości loginu. Musi być jakiś kontakt między osobom wróżącą a pytającą. Ty pytasz, podajesz swoje imię i imię osoby o którą pytasz. Ja odchodzę od komputera do stolika z kartami, zapalam świeczkę i rozkładam karty z użyciem tych imion. Tylko wówczas może być udana wróżba, co nie znaczy, że ma by być taka, jakiej oczekujesz. Nie baw się w takie wróżby, jeśli chcesz wiedzieć prawdę. Tarot wymaga powagi i godnego traktowania. Śmieszy mnie np. gdy widzę interpretacje wróżby z odwróconą kartą - pseudo wróżki.

Sprawdziłam telewizyjnych wróżbitów - tragedia albo cyrk i robienie z ludzi głupów.
                    Z poważnymi pytaniami nie zwracaj się do takich wróżbitów.
                    • Gość: natalia Re: tarot karta gwiazda IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 27.02.13, 00:38
                      Jak najbardziej popieram..ja nie traktuje forumowych wrozb powaznie..osoby ktore zapytalam wydaja sie byc kompetentne dlatego tez bardzo zdziwila mnie spora rozbieznosc..nie potrafie powiedziec jakie kart zostaly wyciagniete bo niestety nie udzielono mi takiej informacji.tu wrozka wlasnie powiedziala ze jak wypada gwiazda to prawie ze pewniak
                      • cangu Re: tarot karta gwiazda 27.02.13, 01:14

> Jak najbardziej popieram..ja nie traktuje forumowych wrozb powaznie..osoby ktor
                        > e zapytalam wydaja sie byc kompetentne dlatego tez bardzo zdziwila mnie spora r
                        > ozbieznosc..nie potrafie powiedziec jakie kart zostaly wyciagniete bo niestety
                        > nie udzielono mi takiej informacji.tu wrozka wlasnie powiedziala ze jak wypada
                        > gwiazda to prawie ze pewniak

Prawie, to nie na pewno.
                        Załóżmy, że gwiazda jest jako druga wyciągnięta karta, a Wieża jako trzecia - ostatnia (rezultat) I załóżmy, że jako pierwsza jest Cesarz, bądź Papież - zapytaj tę wróżkę która Ci powiedziała, 'prawie ze pewniak', jak by taki rozkład kart zinterpretowała.
                        Wieża, to najgorsza karta w Tarocie i w zasadzie żadna karta w rozkładzie jej nie łagodzi.
                        • Gość: Ola Re: tarot karta gwiazda IP: *.centertel.pl 27.02.13, 02:11
                          Od kiedy Wieża jest najgorszą kartą? Ona tylko mówi o stanie który jest w danym czasie (przeszłość teraźniejszość przyszłość), lub relacji miedzy osobami. Czasami taka burza jest dobrem nie złem. To przede wszystkim karta konfrontacji i uważanie jej za najgorszą moim zdaniem jest wielkim błędem. To jest furia, tornado, konfrontacja, oczyszczenie atmosfery, zmierzenie się z tym co tłamsimy. To karta odwagi, siły walki, chęci konfrontacji i oczyszczenia sytuacji, walczysz, kłócisz się, stawiasz czoło.
                          • ja-tekla Re: tarot karta gwiazda 27.02.13, 04:26
                            Dla mnie ( podkreslam,że dla mnie ) Wieża jest kartą losu. Staram się,coś buduję,tworzę,zabiegam a los mi to rujnuje - nagle, niespodziewanie. Rozsypuje się związek ( bo zakochał sie od pierwszego wejrzenia ), tracę pracę ( zakład upada ), zmieniam mieszkanie ( właściciel się rozmyślił ).
                            A Gwiazda....to karta nadziei, ale.... No, właśnie. To moze byc nadzieja na jego powrót. Lecz również nadzieja na dobry związek w przyszłości mimo złych, czy raczej bolesnych doswiadczen. Dlatego zgadzam się z wcześniejszymi postami. Interpretacja karty zalezy od wielu czynnikow.
                            I jeszcze jedno...Nie pytajcie za często kart, nie wróżcie u kilku wróżek na ten sam problem. Bo usłyszycie bzdury...Tak to działa,niestety...
                            • Gość: gosc Re: tarot karta gwiazda IP: 83.142.206.* 27.02.13, 09:25
                              I jeszcze jedno...Nie pytajcie za często kart, nie wróżcie u kilku wróżek na te
                              > n sam problem. Bo usłyszycie bzdury...Tak to działa,niestety...

Czy to dotyczy tez kart klasycznych czy tylko tarota?
                            • cangu Re: tarot karta gwiazda 27.02.13, 14:02
                              ja-tekla napisała:

> Dla mnie ( podkreslam,że dla mnie ) Wieża jest kartą losu. Staram się,coś buduj
                              > ę,tworzę,zabiegam a los mi to rujnuje - nagle, niespodziewanie. Rozsypuje się z
                              > wiązek ( bo zakochał sie od pierwszego wejrzenia ), tracę pracę ( zakład upada
                              > ), zmieniam mieszkanie ( właściciel się rozmyślił ).
                              > A Gwiazda....to karta nadziei, ale.... No, właśnie. To moze byc nadzieja na jeg
                              > o powrót. Lecz również nadzieja na dobry związek w przyszłości mimo złych, czy
                              > raczej bolesnych doswiadczen. Dlatego zgadzam się z wcześniejszymi postami. Int
                              > erpretacja karty zalezy od wielu czynnikow.
                              > I jeszcze jedno...Nie pytajcie za często kart, nie wróżcie u kilku wróżek na te
                              > n sam problem. Bo usłyszycie bzdury...Tak to działa,niestety...

Właśnie tak, Wieża jest kartą ruiny, upadku, zniszczenia, i np. nie śmierć, ale właśnie Wieża najczęściej mówi o śmierci.
                            • Gość: Ola Re: tarot karta gwiazda IP: *.centertel.pl 27.02.13, 23:24
                              Absolutnie się nie zgadzam, ale moje katy ja interpretuję.Wieża to gotowość na konfrontację i burzę, bo nie godzisz się na udawanie, oszukiwanie, nie będziesz bierna. Coś się wydarzyło. Żona /kochanka - mówi dość i wszczyna burzę, osoba chora - ja z tobą chorobo walczę, matka- dziecko źle robisz nie przymknę oka. Konfrontacja, to nie jest łatwe. To zależy od nas czy potrafimy stawić czoła i jak silna jest osoba, której ta kata dotyczy. Są gorsze karty.
                              Zastanawiam się dlaczego Tarotowi stawia się ograniczenia. Mówicie tu na forum o 1, 3 kartach. Tarot ma 78 kart. Dlaczego zabraniać mu wypowiedzi. Moim i tylko moim zdaniem idiotyzm. Korzystanie z gotowych układów, też idiotyzm. Każda osoba jest inna i jej problem też. Szanujmy karty i pozwólmy im się wypowiedzieć.
                              Tak jak gdy na trudne pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Są drogi, którymi możemy podążyć.
                              • Gość: natalia Re: tarot karta gwiazda IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 27.02.13, 23:34
                                Otoz to..kobieta ktora stawiala dla mnie karty powiedziala ze owszem z 3 kart moglaby wywnioskowac ze miedzy nami nic juz nie ma i ze on jest w innym zwiazku ale jak "dokladala" kart to sytuacja sie zmieniala bo idac dalej ten zwiazek rowniez sie rozpada i znowu pojawiam sie ja w jego zyciu co dalej ma final calkiem pozytywny..powiedziala ze nie powinno sie ograniczac do rozkladu z kilku kart aczkolwiek mozemy odpowiedziec na konkretne pytanie jedna karta
                                • cangu Re: tarot karta gwiazda 28.02.13, 03:01
                                  Hmmm.
                                  Nie będę polemizowała z jej rozkładem.
                                  Wiem tylko, że czym więcej się dokłada, tym więcej się miesza. Trzeba wiedzieć po co się dokłada i jak dołożone karty interpretować.

• cangu Re: tarot karta gwiazda 28.02.13, 02:52
                                Olu, to nie jest stawianie Tarotowi ograniczeń. Są zasady jak się go wykorzystuje, nie ograniczać, ale i nie nadużywać. Każda talia tarota, ma swoje indywidualne znaczenie. Wszystkie jednak pochodzą od tarota Marsylskiego i dlatego Marsylski jest najbardziej wymowny. W tarocie marsylskim inne karty mówią to, o czym piszesz, ale obok wielu złych znaczeń, ma on i dobry przekaz - Wieża może uwalniać z więzienia, ale taką interpretację można brać pod uwagę w zależności od kart jej towarzyszących. Ostatnio odpowiadałam córce na pytanie, czy zda egzamin. Była wieża, ale interpretacja była prosta. Zda fuksem... Swoim zwyczajem wzięła się za naukę na dwa dni przed egzaminem.
                                Piszesz - Tarot ma 78 kart. Dlaczego zabraniać mu wypowiedzi. - Nie zabrania się Tarotowi wypowiedzi, on jest jak pisałam dostatecznie wymowny. A wszystkie karty wykorzystuje się dla rozkładu na 12 domów astrologicznych.
                                Jeśli ma odpowiedzieć na konkretne wystarczą mu 3 - 4 karty wyciągnięte karty Arkanu Wielkiego i w razie potrzeby dołożenie uzupełnienia poprzez obliczenia. - 'Kto dużo mówi, nic nie mówi' - Tak też jest z Tarotem. To jest zasada tarota marsylskiego. Możesz stosować metody Tarota jakiego używasz, ale nie dokładać mu własnych metod.
                              • ja-tekla absolutnie się nie zgadzam... 28.02.13, 07:28
                                • ja-tekla Re: absolutnie się nie zgadzam... 28.02.13, 07:49
                                  " absolutnie się nie zgadzam", " to idiotyzm"....marsylski tarot najlepszy...wieza to najgorsza kart...
                                  Hmmm...wydaje mi się,ze kazdy interpretuje karty " po swojemu", stosuje rozkłady lub nie...I tak jest dobrze...
                                  Zafiksowanie się na jednej interpretacji lub konkretnym tarocie nie jest niczym złym, pod warunkiem, ze nie narzucamy tego innym.Ja np. nie. cierpię tarota marsylskiego,nie przemawia do mnie zupełnie grafika jego kart, nie stosuję rozkładu na 12 domow,bo za dużo kart DLA MNIE lecz jesli ktoś uwaza inaczej to ok.
                                  Nie uważam też żadnej karty za najgorszą, bo karty mają i jasne,i ciemne strony.Wieża moze zapowiadać niespodziewany cios losu, ale moze też radzic, by wreszcie zakonczyc coś szybko, jednoznacznie.
                                  Natomiast nigdy nie powiem, Olu, ze absolutnie się nie zgadzam,bo dla mnie znaczy to tak, więc i dla innych POWiNNO też. Widzę, ze ty bardziej nalezysz do osób udzielających rad na podstawie kart niż do osób przepowiadających przyszłosc na ich podstawie. Ok, mozna i tak:-)
                                  Natomiast z jednym absolutnie, hihi, się nie zgodzę! Z traktowaniem tarota jak bożka! Z mowieniem, ze karty się obrażą, ze tarot nie chce powiedziec itp. Karty to tylko narzędzie, ktore uruchamia naszą intuicję - mówiąc w dużym skrócie.Nie demonizujmy tarota!
                                  I jeszcze jedno: tarot, runy czy karty klasyczne....Bez róznicy, kazda wrozka uzywa takich kart, jakie uwaza za stosowne w danym momencie; jej wybór.

• cangu Re: absolutnie się nie zgadzam... 28.02.13, 09:01
                                    Piszesz: " absolutnie się nie zgadzam", " to idiotyzm"....marsylski tarot najlepszy...wieza to najgorsza kart...

Czy ja gdzieś napisałam że najlepszy? - Nie przypisuj mi proszę, nie moich opinii.
                                    Wieża najgorsza właśnie w tarocie Marsylskim.

Piszesz też: Ja np. nie. cierpię tarota ma
                                    > rsylskiego,nie przemawia do mnie zupełnie grafika jego kart, nie stosuję rozkła
                                    > du na 12 domow,bo za dużo kart DLA MNIE

Jeżeli grafika kart tarota marsylskiego nie przemawia do Ciebie, to zrozumiałe, że go nie lubisz. :)
                                    Rozkład na 12 domów to istotnie dużo kart i te obliczenia, dodawania gdzie z 12 robi się 36. I trzeba solidnie popracować by odpowiednio zinterpretować. Jednak im więcej popracuję nad kartami tym większą mam pewność, trafności wróżby (swojej interpretacji).
                                    Tarot nie przepowiada przyszłości lecz wskazuje co i jak ma się w niej zdarzyć, ale my sami możemy to zmienić stąd obok wróżby są wskazówki i rady tarota.
                                    Ostatnio stawiając młodemu człowiekowi Tarota na 12 domów, byłam w szoku jak diametralnie ma się zmienić jego życie, ale tarot wskazuje, że on musi się na te zmiany zgodzić, poprzez zgodę na zmianę siebie - swojej mentalności, poglądu na życie, stosunku do ludzi, do zdobywania wiedzy, ogólnie na rozwój osobisty.
                                    To ma związek z faktem, że to my tworzymy nasze życie, nie wróżby.

• cangu Re: absolutnie się nie zgadzam... 28.02.13, 08:27

Czyż nie byłoby zbyt pięknie, gdyby wszyscy ze wszystkimi się zgadzali? :)
                                  • ja-tekla Re: absolutnie się nie zgadzam... 28.02.13, 19:55
                                    To, że byłoby za piękne to jeszcze nie tak zle.Gorzej, że byłoby strasznie nudno:-)
                          • cangu Re: tarot karta gwiazda 27.02.13, 13:58
                            W tarocie marsylskim jest najgorszą kartą.
                            • Gość: Magda Re: tarot karta gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 20:53
                              Dziękuje za poradę. :). Zgadzam się z tym,ze Tarota nie wolno traktowac sobie "ot tak",tylko z należnym szacunkiem i jest on drogowskazem również dla nas, jaką mamy czy możemy podjąć decyzje,co jest dla nas lepsze i kształtować swój los z jego pomocą.Mamy tu wspaniały drogowskaz i nas jako budowniczych zycia. Tu pomogłaś mi zromumieć do końca,moją wróżbe,kart oczywiście było więcej niż jedna, że Gwiazda oto pokazała nadzieje,ale na nowy,lepszy związek niż ten dotychczasowy. Ciekawi mnie natomiast,że wrózka u której byłam,w sprawie dla mnie tak ważnej, nie chciała mi postawic Tarota,tylko karty runiczne,twierdząc,że wlasnie nie jest odpowiedni kiedy człowiek jest przygnębiony i w złym stanie psychicznym,a może własnie tak jak piszesz, duzo więcej by mi pomógł "coś " zrozumiec,podniósł na duchu i szybciej oswobodzić sie z toksycznego związku...Dziękuję za pomoc
                              • cangu Re: tarot karta gwiazda 28.02.13, 03:21
                                Przyszła do mnie młoda dziewczyna. Zapytała Tarota, czy jej obecny chłopak jest odpowiednim partnerem do małżeńskiego związku dla niej.

Trzy karty i jasna odpowiedź.
                                Tak w skrócie: On lubi alkohol, kolegów od kieliszka i związek z nim to nieszczęście. Powinna jak najszybciej uwolnić się od niego, dla swojej lepszej przyszłości z innym.
                                Nie trzeba było kart dokładać te trzy karty powiedziały wszystko. Przed wyjściem powiedziała mi, kim jest ten chłopak. To był ktoś ze znanej w naszych okolicy rodziny chirurgów. I ja go znałam, bo mieszkał od dziecka w sąsiedztwie, chodził do tej samej szkoły, co moje dzieci...
                                Dziewczyna szybko się z nim rozstała. Wiedziała, po co przyszła do mnie i czego oczekiwała od tarota. Porady, by mądrze pokierować swoimi decyzjami. Tak powinno się patrzeć na wrózby.
    • Gość: ELGA Prosba o interpretacje IP: *.7.12.vie.surfer.at 13.02.14, 22:13
      Moglby mi ktos napisac interrpretacje tych kart pytanie bylo:
      Czy ten pan bedzie sie o mnie staral
      GWIAZDA
      8 KIELICHOW ODWROCONYCH
      SZOSTKA KIELICHOW
      z gory dziekuje.
    • Gość: maria Re: tarot karta gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 15:21
      POLECAM Z SERCA DOBRĄ WRÓŻKĘ , BARDZO MIŁA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA
      ROBI TEŻ RYTUAŁY NA WSZYSTKO
      ADRES EMAIL DO NIEJ. kobietamag@interia.pl
    • irona.sonata Re: tarot karta gwiazda 25.04.23, 01:25
      Nie wiem, ale się dowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka