Dodaj do ulubionych

Karty Lenormand

04.02.13, 21:48
[b]W ramach doskonalenia się postawię za darmo karty lenormand na konkretne pytania. Nie wróżę na dzieci. Proszę podać imię i datę urodzenia.
Karty stawiam w swoim wolnym czasie. Jeżeli ktoś chce spróbować zapraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia70 Re: Karty Lenormand IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.13, 21:58
      Witam serdecznie i bardzo proszę o wróżbę . Czy praca którą mam obecnie , jest pracą na stabilną , na dłużej , czy zanosi się na jakies zmiany? Małgorzata ,24.5.70 r.
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand IP: 109.33.216.* 05.02.13, 12:35
        Witaj Gosiu,
        Praca jaką wykonujesz jest pracą stabilną i długotrwałą, nie widzę na razie żadnych przeszkód aby miało być inaczej. Jest to odpowiedzialne stanowisko, karty pokazują mi jakąś pracę związaną z finansami, bankowością, urząd. Ogólnie jest to praca bardzo pozytywna dla ciebie.

Pozdrawiam.
    • Gość: Gość Re: Karty Lenormand IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.13, 22:54
      Czy w lutym/marcu podejmę pracę i z czym będzie związana?Ilona 5.7.1975 Dziękuje za poświęcony czas
      • Gość: aneta Re: Karty Lenormand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 23:40
        Witam serdecznie, w czwartek wracam do pracy po bardzo długiej nieobecność (L-4) i obawiam się czy nie otrzymam wypowiedzenia. Moje pytanie brzmi: jak potoczą się moje dalsze losy zawodowe. Aneta 14.07.1973. Dziękuję za poświęcony czas.
        • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand (Aneta) IP: 109.33.216.* 05.02.13, 12:55
          Witam,
          Obawiam się że twoje przypuszczenia o otrzymaniu wypowiedzenia są słuszne. Widzę niezbyt przyjemną rozmowę na temat twojego zakończenia pracy. Możliwe że wypowiedzenie już na ciebie czeka. W niedługim czasie znajdziesz nową , fajną pracę.
          Pozdrawiam.
          • Gość: aneta do Eremitka1 Re: Karty Lenormand (Aneta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 23:03
            Witam serdecznie, dziękuje serdecznie za poświęcony czas. Właśnie dowiedziałam się, że .... wypowiedzenie czeka na mnie. Dotychczas utrzymywano, że "zagospodarują" moja osobę i znajdzie się dla mnie skromny etat. Cóż stało się tak jak Napisałaś i tak jak się obawiałam . Mam nadzieję, że druga część wróżby również się sprawdzi:-) Pozdrawiam. Aneta - silnie zdesperowana i pełna obaw o los.
            • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand (Aneta) IP: 31.136.104.* 06.02.13, 09:28
              Witam ponownie,
              współczuję bo nie fajnie jest stracić pracę, szczególnie w tych czasach, postawiłam jeszcze jeden rozkład na temat twojej przyszłości zawodowej i nadal potwierdza się że znajdziesz nową stabilną pracę, życzę dużo optymizmu. Nieraz to co wydaje się tragedią na pierwszy rzut oka, później okazuje się wybawieniem.

Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand IP: 109.33.216.* 05.02.13, 12:42
        Witaj Ilono,
        muszę przyznać że bardzo dziwny rozkład wyszedł dla ciebie, przez najbliższe kilka miesięcy niestety nie widać pracy przy tobie, a jeżeli pojawi się oferta jakiejś pracy to będzie to nie dobra praca dla ciebie , karty pokazują fałsz, musisz uważać. Natomiast cały czas przeplata się u ciebie w rozkładzie wątek uczuciowy, ale nie o to mnie pytałaś. Podsumowując - musisz uzbroić się w cierpliwość ponieważ nie widać pracy na przełomie lutego i marca.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Gość Re: Karty Lenormand IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 18:47
          Jeśli można to dopytam o wątek uczuciowy,czy wrócimy do siebie?Ilona 5.7.1975,Sławek 9.6.1974
          • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Ilona) IP: 109.38.167.* 07.02.13, 11:03
            Witam ponownie,
            otóż to czy wrócicie do siebie będzie zależało tylko od was, widzę że zastanawiacie się nad tym możliwe że rozmawialiście już lub będziecie rozmawiać na ten temat i pomimo obaw będziecie chcieli spróbować. Twój były partner nie jest szczery w stosunku do ciebie, w pierwszym układzie jak i teraz wychodzi mi jakaś kobieta przy nim o której ty możesz nie wiedzieć. Decyzja należy do ciebie.
            Pozdrawiam.
    • an-ka77 Re: Karty Lenormand 05.02.13, 13:14
      Witam, nazywam się ania ur.08.04.1977 r. czy w tym roku poznam mężczyznę juz nie chcę być sama. Bardzo proszę o wróżbę Pozdrawiam
      • Gość: hellow Re: Karty Lenormand IP: *.30.46.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.13, 13:21
        monika 01.03.1981. co mnie czeka w najblizszym czasie? najbardziej interesuje mnie sfera uczuc. zaangazowalam sie w zwiazek na odleglosc z rafalem ale nie wiem czy dobrze robie?
        • Gość: Jagoda Re: Karty Lenormand IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.13, 13:44
          Dzien dobry, czy w tym roku poznam meżczyzne. Jagoda 11.05.1971
          • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand( Jagoda) IP: 109.38.167.* 07.02.13, 10:38
            Witaj Jagodo,
            niestety na ten rok nie widzę u twego boku mężczyzny, będziesz raczej skupiona na pracy zawodowej. Natomiast patrząc dalej na twój układ, widzę pojawienie się nowej miłości, będzie to mężczyzna ze szczerym uczuciem, będziesz musiała podjąć jakąś decyzję odnośnie tego związku. Możliwe że dostaniesz propozycję małżeństwa i będziesz się zastanawiać. Ale wszystko to za około trzy lata.
            Pozdrawiam.
        • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Monika) IP: 109.38.167.* 07.02.13, 11:23
          Witaj Moniko,
          W kartach widzę że ty byś chciała już stabilizacji, ale on na małżeństwo chyba jeszcze nie jest gotowy. Jemu bardziej przeszkadza odległość niż tobie, chciałby abyś była przy nim. Będziecie dużo rozmawiać na ten temat, ale widzę również dużo nieporozumień i kłótni. Uważaj bo osoby trzecie będą chciały coś namieszać między wami. Rozstania na razie nie widzę między wami, możliwe że zamieszkacie razem lub będziecie chcieli.
          Pozdrawiam.
          • Gość: hellow Re: Karty Lenormand(Monika) IP: *.204.3.180.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.02.13, 18:51
            cierpliwosc poplaca :) dziekuje za wrozbe :)
      • Gość: ermitka Re: Karty Lenormand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.13, 11:21
        Proszę o odpowiedz czy postawi mi Pani wróżbę na moje pytanie? Przepraszam ale jest to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam Ania
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Ania) IP: 109.35.30.* 07.02.13, 21:36
        Witaj Aniu,
        w tym roku będziesz podejmowała jakieś ważne decyzje odnośnie finansów, widzę również zakończenie jakiejś przyjaźni lub związku? Niestety na ten rok partnera u twego boku ja nie widzę.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Anna Re: Karty Lenormand IP: *.opera-mini.net 05.02.13, 23:33
      Witam.

Jak będzie wyglądało moje życie zawodowe w tym roku?

pozdrawiam serdecznie
      Anna 120473
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Anna) IP: 109.35.30.* 07.02.13, 21:53
        Witaj Anno,
        ciężko jest mi się odnieść do twojego pytania ponieważ muszę wiedzieć czy pracujesz czy nie bo wtedy te same karty mają inne znaczenie. Jeżeli pracujesz to widzę że będziesz uczestniczyć w jakimś spotkaniu firmowym lub jakiejś imprezie firmowej, dobre towarzystwo wokół ciebie. A jeśli nie pracujesz to może to być spotkanie w sprawie pracy. W obu przypadkach sytuacja twoja będzie stabilna.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Anna Re: Karty Lenormand(Anna) IP: *.opera-mini.net 08.02.13, 01:46
          ciężko jest mi się odnieść do twojego pytania ponieważ muszę wiedzieć czy pracujesz czy nie bo wtedy te same karty mają inne znaczenie - wykonuję tzw. wolny zawód i to czy mam pracę czy nie zależy od tego czy mam klientów, czy nie :) A, że mamy kryzys ...
          Czasem myślę o poszukaniu "etatu" ale nie wiem czy to dla mnie

pozdrawiam serdecznie
          Anna
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Anna) IP: 109.34.106.* 08.02.13, 09:08
        Witaj ponownie,
        trochę rozjaśniłaś mi obraz twojego życia zawodowego, tak jak za pierwszym razem widzę wokół ciebie wiele przyjaznych osób, dobre towarzystwo. Możliwe że są to twoi klienci, biedy w tym co robisz nie widzę, natomiast karty pokazały że masz chyba wygórowane oczekiwania finansowe,chciałabyś większych pieniędzy. Jeżeli chciałabyś przejść na etat to stracisz sporo na finansach. Sytuacja w obecnej pracy przedstawia się stabilnie.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Anna Re: Karty Lenormand(Anna) IP: *.opera-mini.net 08.02.13, 17:34
          Bardzo dziękuję :)
    • Gość: gosc333 Re: Karty Lenormand IP: *.range86-159.btcentralplus.com 06.02.13, 00:00
      witam serd,poprosze --mam jedno pytanie,czy w tym roku(badz przyszlosc) poznam docelowego partnera tzn zaloze szczesliwy zwiazek,,,,(dane,luiza,02 sierpnia 78)cieplo pozdrawiam i dziekuje
      • Gość: gosc333 Re: Karty Lenormand IP: *.range86-150.btcentralplus.com 06.02.13, 11:46
        prosze wybaczyc ze zadaje drugie pytanie do mojego postu powyzej ale tez starcilam prace po latach i szukam juz dlugo,czy jest wogole szansa dla mnie na nowa--dziekuje
        • Gość: gosc333 Re: Karty Lenormand-bardzo prosze o wrozbe IP: *.range86-177.btcentralplus.com 07.02.13, 21:52
          znow cos dopisuje ale wlasnie dostalam dzis prace i chcialam zapytac czy bedzie ok-serd dziekuje i przepraszam za posty
          • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand-bardzo prosze o wrozbe(Luiza) IP: 109.35.30.* 07.02.13, 22:05
            Właśnie przed chwilą odpisałam na twojego posta, i tak jak w kartach wyszło, dostałaś pracę.
            Cieszę się bardzo że i tym razem moje karty się nie pomyliły.
            Pozdrawiam.
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Luiza) IP: 109.35.30.* 07.02.13, 22:02
        Witaj Luizo,
        odnośnie miłości to zbliża się do ciebie wielkimi krokami głębokie uczucie z którego będziesz czerpać siłę do życia,
        praca- widzę podpisanie umowy o pracę, rozpoczniesz nowy stabilny rozdział w swoim życiu.
        Pozdrawiam.
        • Gość: gosc333 Re: Karty Lenormand(Luiza)-dziekuje ::))))) IP: *.range86-186.btcentralplus.com 07.02.13, 22:11
          wow,bardzo bardzo dziekuje za tak pozytywne slowa, naprawde ?trudno mi w to uwierzyc przyznam sie ze dostalam prace dzis ale nie bylam zadowolona z niej
          bo jest malo platna i raczej trudno wybic sie.Ale doceniam slowa tak pozytywne,dziekuje za to,mam teraz wiare
    • Gość: Marts Re: Karty Lenormand IP: 80.50.143.* 06.02.13, 10:31
      Wiam serdecznie. Czy w tym roku uda mi się zmienić pracę? Jeżeli tak, to mniej więcej kiedy to bedzie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
      Marta 13.12.85
      • Gość: Dagmara Re: Karty Lenormand IP: *.204.18.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.13, 13:17
        Czy wyjdzie mi działalność związana ze sprzedażą własnych wyrobów? Jak to będzie wyglądać w tym roku?
        PRzyznam, że nie wiem czego się chwycić, żeby osiągnąć sukces.
        09.08.1978
        • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Dagmara) IP: 109.35.30.* 07.02.13, 22:51
          Witaj Dagmaro,
          Na chwilę obecną widzę jakieś nieporozumienia w domu odnośnie tej działalności, jakieś osoby (możliwe że ktoś z rodziny lub znajomych) będą próbowały tobie przeszkadzać w rozkręceniu interesu. Karty pokazują też że problem leży również w kwestii finansowej, może powinnaś dofinansować tą działalność. Zamknięcia działalności na ten rok nie widać, ale i jakiegoś szalonego rozwoju również.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Dagmara Re: Karty Lenormand(Dagmara) IP: *.204.59.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.13, 13:34
            Witam
            Trafna ocena działalności pod kątem finansowym. Rzeczywiście przydało by się to dofinansować.
            Nie ma szalonego rozwoju, szczerze pisząc to jest zastój.
            Co osób, które mogły by przeszkadzać, chyba wiem kto by to mógł być.
            Dziękuję!
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Marta) IP: 109.35.30.* 07.02.13, 22:20
        Witaj Marto,
        w twojej obecnej pracy faktycznie jest nie najlepiej, odejdziesz z tej pracy i to dość szybko. Widzę nową pracę koło ciebie i możliwe że jakiś bardzo serdeczny mężczyzna pomoże tobie tą pracę zdobyć , lub będzie to po prostu życzliwy szef.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Magdalena Re: Karty Lenormand IP: *.toya.net.pl 06.02.13, 13:22
      04-01-1986 Kiedy spotkam kogos z kim stworze staly związek?
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Magdalena) IP: 109.38.167.* 07.02.13, 10:48
        Witaj Magdo,
        Szczęście powinno się do ciebie uśmiechnąć jeszcze w tym roku. Na chwilę obecną wyszła mi karta osamotnienia i poszukiwań. Widzę w nowym związku bardzo duże zauroczenie i pociąg fizyczny, wybuch wielkiej namiętności. Wyszła mi również karta ciąży, chociaż nie wróżę na dzieci, ale tak się karty ułożyły. Bardzo możliwe że poznasz tego kogoś przez podróż, ty gdzieś wyjedziesz lub on przyjedzie.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Iwona Iwona IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 14:01
      Jestem na skraju wyczerpania, doszłam do ściany.
      Główny problem to oczekiwanie na rezultaty mojej pracy. Finansowe. Potrzebne mi na teraz, dosłownie na już ...
      Czy mam liczyć na teraz czy pogodzić się, że nic z tego nie będzie ?
      Myślę już o rzuceniu wszystkiego, całkowite odpuszczenie...
      Zwaliło mi się wszystko na raz, mój partner chyba chce mnie zostawić, nie mam nikogo.

Proszę , bardzo proszę o pomoc ...
      Iwona 22/6/71
      • Gość: amelia Re: eremitka pytanie do kart IP: *.centertel.pl 06.02.13, 17:21
        witam droga wrozko mam na imie amelia urodzona 10.07.1966 czy spotkam mezczyzne ktory da mi odrobine serca czulosci milosci i zapewni mi stabilnosc finansowa czy dlugi to czas kiedy go poznam dzieki za poswiecony mi czas pozdrawiam amelia
        • Gość: eremitka18 Re: eremitka pytanie do kart(Amelia) IP: 109.34.106.* 08.02.13, 09:29
          Witaj Amelio,
          karty pokazały mi przede wszystkim dosyć spore problemy finansowe na ten rok. Problemy w domy lub z utrzymaniem domu, duże straty finansowe jak i nieżyczliwą kobietę koło ciebie. Musisz się rozejrzeć. Twoja sytuacja finansowa powinna się polepszyć ale to dopiero pod koniec tego roku lub w przyszłym, możliwe również że gdzieś wyjedziesz ( może urlop?). Natomiast w najbliższym czasie wyczekiwany przez ciebie mężczyzna się niestety nie pojawi.
          Pozdrawiam.
          • Gość: amelia Re: eremitka pytanie do kart(Amelia) IP: *.centertel.pl 08.02.13, 17:56
            dziekuje serdecznie za poswiecony mi czas wrozba dosyc nie pomyslna ale trzeba zgodnoscia wszystko przyjac co los niesie i to dobro jak i zło życze pomyslnosci
      • Gość: eremitka18 Re: Iwona IP: 109.35.30.* 07.02.13, 23:11
        Witaj Iwono,
        Faktycznie nie najlepiej się dzieje teraz w twoim życiu, wyszły duże problemy odnośnie twojej pracy i finansów i raczej na już to nic z tego nie będzie. Odnośnie twojego związku to dużo jest nieporozumień, kłótni i nieszczerości między wami. Faktycznie on będzie chciał odejść od ciebie, natomiast karty pokazały że jeszcze w tym roku pojawi się na twojej drodze nowy mężczyzna i nowe źródło dochodu. Życzę dużo optymizmu i siły.
        Pozdrawiam.
    • Gość: karolciadg Re: Karty Lenormand IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 10:45
      Czy mąż do mnie wróci?
      Karolina 06.09.1982
      Krzysztof 26.12.1981
      • Gość: poproszę i ja:) Re: Karty Lenormand IP: *.multimo.pl 07.02.13, 20:12

Dzień dobry
        proszę mi powiedzieć patrząc w swoje karty jak potoczy się moja znajomość z panem J.?
        o co chodzi temu panu- pan ur. się w maju, 26,,

pozdrawiam serdecznie rena
        • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Rena) IP: 109.34.106.* 08.02.13, 10:35
          Witaj,
          Pan J. jest tobą zainteresowany, ale jak by w swoich poczynaniach był bardzo ostrożny. Na razie widzę między wami przyjaźni, wielka miłość jeszcze się nie ukazała w kartach. Oboje trochę się boicie aby było coś więcej z tego.
          Pozdrawiam.
          • Gość: dziękuję bardzo Re: Karty Lenormand(Rena) IP: *.multimo.pl 08.02.13, 14:12
            za poświęcony czas:),,
            jeżeli ma Pani czas poproszę jeszcze o sprawdzenie czy w lutym Pan J. nawiąże kontakt ze mną

:)
            pozdrawiam rena
            • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Rena) IP: 109.32.226.* 11.02.13, 09:39
              Witam,
              Pan J. chce się skontaktować tylko bardzo się boi zrobić pierwszy krok, ale jak najbardziej kontakt będzie.
              Pozdrawiam
              • Gość: jeszcze raz :) Re: Karty Lenormand(Rena) IP: *.multimo.pl 11.02.13, 17:00
                bardzo Pani dziękuję za poświęcony czas:)
                pozdrawiam serdecznie
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Karolina) IP: 109.34.106.* 08.02.13, 09:56
        Witaj Karolino,
        karty pokazały że trochę ty jesteś winna że mąż odszedł, czuł się nie kochany , byłaś zbyt władcza, oziębłość zawitała do waszej sypialni. W każdym bądź razie on również nie jest szczęśliwy z tego powodu, wyszło zmartwienie przez kobietę. Innej babki przy nim nie widzę, on chce wrócić, możliwe ze już niedługo się o tym dowiesz. Wyszła karta rozmowy, wyjaśnienia, i przebaczenia żeby zacząć wszystko od początku. Życzę powodzenia.
        Pozdrawiam.
        • Gość: karolciadg Re: Karty Lenormand(Karolina) IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 10:21
          Dziękuję ślicznie, faktycznie tak było, byłam zbyt władcza, chciałam go chyba kontrolować. Dziękuję bardzo za iskierkę nadziei. Chciałam jeszcze zapytać czy uda mi się w tym roku zajść w ciąże?
          • Gość: karolciadg Re: Karty Lenormand(Karolina) IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 11:27
            Witam ponownie, chciałam jeszcze dopytać czy widzi w Pani w pobliżu mojego męża jakąś kobietę, która mogłaby nam zagrozić oraz czy uda nam się w tym roku wyprowadzić do własnego mieszkania?
            • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Karolina) IP: 109.32.226.* 11.02.13, 10:43
              Witam,
              ciąży na ten rok nie widzę, natomiast jest jakaś kobieta która napsuje dużo krwi, będą jakieś intrygi z jej strony, nieporozumienia, odnośnie pójścia na swoje to niestety będziecie mieć duże problemy finansowe żeby pójść na swoje. Ciężko będzie się wam utrzymać.
              Pozdrawiam.
    • Gość: ilk Re: Karty Lenormand IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.13, 23:40
      Witam,niedługo będe po rozwodzie ,czy spotkam kogos odpowiedniego w niedługim czasie?Ilona,12,5,1970 r.
      Pozdrawiam
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Ilona) IP: 109.34.106.* 08.02.13, 10:56
        Witam,
        w układzie pojawia się podróż (urlop), nabierzesz dystansu do pewnych spraw, odzyskasz siły i radość życia. Również atmosfera w twoim domu ulegnie znaczącej poprawie. Rozpoczniesz nowy, szczęśliwy etap w swoim życie, będzie również nowy mężczyzna ale to jeszcze nie w tym roku . Karty pokazały w przyszłym roku pojawienie się nowej miłości.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Małgorzata Re: Karty Lenormand IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.13, 21:21
          Witam Panią serdecznie i bardzo prosze o wróżbę :).Spotykam się z pewnym mężczyzną od dłuższego czasu (jestem jeszcze mężatką ,ale formalnie tylko,planuję się rozwieść)).Czy to ten właściwy człowiek na resztę życia.Małgorzata , 24.5.70 r.
          Pozdrawiam
          • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Małgorzata) IP: 109.32.226.* 11.02.13, 11:04
            Witaj,
            wokół waszego związku jest jakaś tajemnica która ujrzy światło dzienne(możliwe że trzymacie ten związek w tajemnicy?), powinnaś trochę bardziej zastanowić się nad tym związkiem ponieważ ten mężczyzna nie jest całkiem w porządku do ciebie, wyszła karta oszustwa, może przed tobą coś ukrywać.
            Pozdrawiam.
    • Gość: xena00 Re: Karty Lenormand IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.13, 16:05
      Czy były chłopak da mi szanse naprawienia błędów jakie popełniłam wzgledem niego?
      Marzena 09 09 2982, Krzysztof 13 07 1983
      • agnes109 Re: Karty Lenormand 09.02.13, 17:00
        Agnieszka 15.01.1983
        co mnie czeka w życiu uczuciowym.
        • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Agnieszka) IP: 109.32.226.* 11.02.13, 11:45
          Witaj, muszę wiedzieć czy jesteś aktualnie w związku czy nie ponieważ w obu przypadkach inne znaczenie mają te same karty.
          Pozdrawiam
          • agnes109 Re: Karty Lenormand(Agnieszka) 11.02.13, 13:48
            nie jestem w związku
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand IP: 109.32.226.* 11.02.13, 11:12
        Witam,
        trochę problemów jeszcze będziecie musieli pokonać, ale wszystko jest na dobrej drodze aby Krzysztof tobie wybaczył. Niedługo powinniście odbyć rozmowę na ten temat.
        Pozdrawiam
    • studentka_n Re: Karty Lenormand 09.02.13, 17:08
      Bardzo proszę o wróżbe na temat tego kiedy spotkam mężczyznę z którym stworze związek natalia drugi marzec '88
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Natalia) IP: 109.32.226.* 11.02.13, 11:55

Witaj,
        widzę pojawienie się mężczyzny ale dopiero gdzieś za rok, może troszkę dłużej. Niestety karta ślubu nie pokazała się przy was, widzę że to będzie trochę burzliwy związek i krótkotrwały. Ale po nim ukazał się inny mężczyzna ze szczerym uczuciem do ciebie it zo z nim powinnaś stworzyć udany związek.
        Pozdrawiam
    • mateoeasy Re: Karty Lenormand 09.02.13, 17:41
      czy znajde berdziej ambitna prace niz wykonuje dotychczas. ur 09.09.1979.,Agnieszka
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Agnieszka) IP: 109.32.226.* 11.02.13, 12:04
        Witam,
        stoisz przed trudnym wyborem odnośnie zmiany pracy, ma to jakiś związek z podróżami, przemieszczaniem się. Możesz zmienić pracę bo ze znalezienie nie będzie problemu tylko nie będzie to tak dobrze płatna posada jak byś chciała. Największym problemem jest tutaj jednak twoje niezdecydowanie.
        Pozdrawiam.
    • Gość: anna Re: Karty Lenormand IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 20:44
      witam,
      proszę o info odnośnie nowo zaczętej pracy - jak się potoczą moje losy, czy to praca na dłużej, czy będę miała możliwość zarobienia większych pieniędzy. chciałabym się również dowiedzieć czy uda mi się stworzyć jakiś związek w tym roku
      (anna 22 list.'79)
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(Anna) IP: 109.32.226.* 11.02.13, 12:13
        Witaj,
        na razie nie jesteś zadowolona z zarobków i zastanawiasz się czy to jest praca dla ciebie, ze współpracownikami mogą być jakieś małe nieporozumienia, zazdrość. Natomiast wykażesz się w pracy jakąś umiejętnością lub talentem i na pewno zostanie to docenione przez szefostwo. Powinnaś spełnić się zawodowo w tej pracy.
        Jeżeli chodzi o związek to niestety będziesz skupiona na sprawach domowych i zawodowych, karty nie pokazują jeszcze nikogo u twego boku.
        Pozdrawiam.
    • Gość: iwka1111 Re: Karty Lenormand IP: *.play-internet.pl 10.02.13, 20:22
      witam
      bardzo prosze o wrózbe chciałąbym wiedziec czy wkoncu znajde prace i bedzie lepiej
      o miłosci tez potrzebuje wskazówek bo gubie sie ale jesli jedno to rozumie
      ur.27.08.79
      pozdrawiam serdecznie
      • Gość: ania Re: Karty Lenormand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 20:42
        witam kiedy mam szanse stworzyc staly zwiazek ?moja data 30.4.80 ania
      • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand(iwka 1111) IP: 109.32.226.* 11.02.13, 12:32
        Witam,
        w pierwszej kolejności karty pokazały mi twój związek, jest między wami miłość tylko nie umiecie się dogadać, partner trochę nerwowy, trochę tak na zmianę się u was dzieje, raz na wozie raz pod wozem, musicie nawiązać jakąś nić porozumienia i przestać się kłócić. Rozstania nie widzę jak również nowej pracy na horyzoncie.
        Pozdrawiam.
    • Gość: marlen00 Re: Karty Lenormand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.13, 14:22
      Dziekuję ;)
    • Gość: Nieznany Re: Karty Lenormand IP: *.legnica.vectranet.pl 11.02.13, 15:37
      Trzeba przyznac,że Jerzy posiadł w mistrzowski sposób tajniki wiedzy ezoterycznej. Podczas seansu jasnowidzenia, przedstawia plan życiowy. Przedstawia jakimi drogami iśc, by osiagnąc sukcesy życiowe i zminimalizowac skutki niepowodzeń. Mówi o tym co było,jest i bedzie. Byłam u kilku znanych w Europie jasnowidzów i wróżbitów. Szok. Rewelacja w skali światowej. A dostac sie bardzo trudno. Uwaażm,że Rak Jerzy z Legnicy to fenomen. Telefon chyba wiekszosc do niego zna? Tel. 608 498 227 .
    • bogusia1971 Re: Karty Lenormand 11.02.13, 17:08
      Witam serdecznie straciłam pracę kiedy znajdę nową jak długo będę szukać tej pracy bogusia 1971 07 03 pozdrawiam
      • Gość: Dagmara Re: Karty Lenormand IP: *.30.61.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.13, 19:09
        Co w tym roku uda mi się zrealizować?
        09.08.1978
    • Gość: iwka1111 Re: Karty Lenormand IP: *.play-internet.pl 11.02.13, 23:16
      :(
      to gdzie mam jej szukac za granicą?
    • Gość: eremitka18 Re: Karty Lenormand do wszystkich zainteresowanych IP: 109.34.47.* 12.02.13, 08:39
      Bardzo proszę wszystkich o zdrowe podejście do wróżby i nie uzależnianie od niej całego swojego życia. Ja nie mam wpływu na to co karty w danej chwili pokazują, jeżeli nie wychodzi u kogoś praca to przecież nie będę sto razy wyciągać kart aż może w końcu wyjdzie karta pracy i dana osoba będzie szczęśliwa. Założyłam ten wątek z dobrej woli, również w celu doskonalenia umiejętności czytania kart. Nie jestem zawodową wróżką, nie biorę pieniędzy za to i przede wszystkim poświęcam swój wolny czas. Bardzo proszę o naprawdę konkretne stawianie pytań, i proszę pamiętać jeszcze raz że ja nie mam wpływu na to co karty u danej osoby pokazują.
      Pozdrawiam i życzę więcej realizmu.
      • Gość: Sala Re: Karty Lenormand do wszystkich zainteresowanyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 11:17
        eremitka18 napisała:proszę pamiętać jeszcze raz że ja nie mam wpływu na to co karty u danej osoby pokazują.
        Gdyby tak było, po co komu wrózki? każdy sam niech sobie rozkłada!
    • Gość: siódemeczka Re: Karty Lenormand IP: *.static.icpnet.pl 20.02.13, 17:54
      Co myśli o mnie Jan ,czy przeprosi?
      Barbara 2.05.62r
    • maddlenaa Re: Karty Lenormand 25.01.17, 12:24
      Witam serdecznie:) Z racji tego,ze kartami zajmuje sie od niedawna,bardzo proszę o pomoc w interpretacji :)Zadałam pytanie,czy mężczyzna,z którym sie jakiś czas temu spotykałam cos do mnie czuje.Wyciagnelam nastepujące karty:Słońce,Statek,Pan.Z gory serdecznie dziekuje za pomoc i pozdrawiam :)
      • ezo_14 Re: Karty Lenormand 14.11.17, 15:14
        Karty Lenormad sa dosyć ciekawe w swojej interpretacji
    • irona.sonata Re: Karty Lenormand 25.04.23, 00:43
      Raz tak a raz inaczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka